x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Boom Blox - Wii All in 1!

Boom Blox geeft veel variatie en uitdaging met behendigheidspuzzels.
Professionele beoordeling: 8,5 - Lees de review!

Kopen:

Boom Blox
Bestel vanavond, maandag in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Boom Blox

Afbeelding voor  Boom Blox

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030946060986
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Boom Blox

Afbeeldingen

Met de grappige mannetjes uit Boom Blox beleef je uren speelplezier!
Met de grappige mannetjes uit Boom Blox beleef je uren speelplezier!
Boom Blox heeft een aparte en erg leuke sfeer.
Boom Blox heeft een aparte en erg leuke sfeer.
Boom Blox heeft een bijzondere gameplay, namelijk het omgooien van blokkentorens.
Boom Blox heeft een bijzondere gameplay, namelijk het omgooien van blokkentorens.
Aha! Dat is de locatie.
Aha! Dat is de locatie.
Afbeelding voor Boom Blox

Links

Beoordelingen voor   Boom Blox

Beoordelingen Boom Blox

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5


1158
17 jaar
Erg leuk spel wat op dit moment voor een budgetprijs in de winkels ligt! Toffe Jenga-achtige tafeleren gemixt met "aanval en verdedig" spelsessies met fantastisch aanvoelende physics maken van deze game een toppertje dat zeker onder de jonge gamers zijn doel zal raken. De game is namelijk ook in het Nederlands te spelen. Er zitten ongelooflijk veel puzzels in de game en deze hebben ook een grote diversiteit, zodat het niet zo snel verveeld. De game bevat ook nog een zeer uitgebreide multiplayer en de mogelijkheid zelf levels te bouwen. Het is ook leuk te vermelden dat dé regisseur onder de regisseurs in Hollywood, the one and only Steven Spielberg, het concept voor Boom Blox heeft bedacht en zijn naam aan de game verbind. Toppertje!    
Cijfer:
9,0

5310
17 jaar
Dit is een geweldige game. Veel games als dit zijn er niet en dat is zeker positief. Het concept is heel simpel, stapel een paar aantal blokken op en probeer ze binnen een bepaalde tijd of met een bepaald aantal schoten allemaal omver te krijgen. Maar voeg er dingen als aanvallende vijanden en blokken met verschillende effecten bij en je hebt een zeer uitgebreide game. Het klinkt heel simpel, maar neem de opzet en de kiddy graphics niet te letterlijk, naar mate je verder komt in deze game kan die zeer pittig worden. Zeker een aanrader!
Boom Blox
Cijfer:
8,9

4137
10 jaar
Boomblox is te gek. Vooral de level editor. Ik vond hem zo leuk dat ik ook deel II heb gekocht. Boomblox smash party. Daar kun je ook levels downloaden van het internet die anderen hebben gemaakt of je eigen levels uploaden.
Boom Blox
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

75
26 jaar
Dit is een zeer verslavend spel. Sommige levels zijn heel erg makkelijk, maar bij sommige levels is het al moeilijk om een bronze medaille te halen. Omdat je toch altijd voor goud wil gaan, blijft het spel superverslavend. Ook zit er veel afwisseling in de speelvorm dmv. van het gooien van een biljartbal, bom of een grijphandje. Saai word het spel daarom nooit. De besturing is ook erg goed. Dit spel verdiend daarom een een dikke voldoende.
Boom Blox
Cijfer:
9,5

3498
16 jaar
De eerste paar uur van Boom Blox waren geweldig, de puzzels en de interessante manier waarop ze werden gedaan hield je bezig. Het irritante van Boom Blox is dat je niet van makkelijk naar steeds moeilijker gaat, maar dat je veel moeilijke levels moet halen om makkelijkere levels vrij te spelen. De controller reageert niet lekker genoeg om het spel effectief te spelen, als je moet kiezen tussen Boom Blox of Boom Blox Smash Party, Neem Smash Party!
Cijfer:
7,0

1838
18 jaar
De samenwerking tussen EA en Spielberg kon eigenlijk alleen maar een goed game opleveren. Simpel maar verslavend. Toen ik het spel ging uitproberen heb ik meteen de rest van de avond alleen maar blokken omgegooid.
De multiplayer mode is ook zeer aan te raden. Je kan een random mix van games doen als je met drie of vier spelers bent.
Boom Blox
Cijfer:
8,0

19050
18 jaar
Dit spel is leuk! Ik weet niet wat het is maar het is heel verslavend. De bedoeling van dit spel is dat je stapels blokken kapot knalt, en een hele goeie + punt is dat je met de Wi-Fi levels van anderen kan spelen en beoordelen. Dus met Boom Blox raak je niet snel uitgespeeld!
Cijfer:
8,5

3035
15 jaar
Super
Boom Blox is echt super leuk.
Je hebt verschillende spel-modussen zoals: blokjes eruit halen, als je dan andere laat vallen krijg je minpunten, en je hebt een modus dat je met een waterslang blokjes moet weg spuiten.
Kortom, het is een super leuk spel waar je urenlang plezier van beleeft!
Cijfer:
8,2

170
35 jaar
Super spel voor jong en oud!
Boom Blox is een super familie spel. Dit spel kun je echt heel leuk samen spelen met je kind(eren) en voor kinderen onderling is het ook erg leuk. Je kunt zowel samen als tegen elkaar spelen. Er zijn verschillende spelvarianten (oa blokjes wegtrekken, schieten, een gebied verdedigen enz. enz.) Daarnaast is er ook een optie om zelf een nieuw level te bouwen en deze te spelen. Op dit spel zul je niet gauw uitgekeken raken.
Cijfer:
9,0

35
14 jaar
Super spel!!
Een echt super spel. Leuk voor jong en oud, alleen of met 2 personen het kan allemaal. Haal blokken weg of blaas blokken op ;). Een echt leuk spel voor niet eens een heel dure prijs.
Boom Blox
Cijfer:
9,0

7516
19 jaar
Explosieve blokpuzzels
Boom Blox voor de Wii is een explosieve en puzzelrijke game die garant staat voor eindeloos speelplezier! Met een mix van fysica, strategie en actie word je uitgedaagd om torens van blokken af te breken en gevaarlijke obstakels te ontwijken. Gebruik de unieke Wii-afstandsbediening om projectielen te lanceren, blokken te slepen of zelfs virtueel te slaan! Met een ruime keuze aan levels en een multiplayer-modus voor extra uitdagingen met vrienden en familie, is Boom Blox een must-have voor iedereen die houdt van strategische puzzels met een vleugje explosiviteit! Stap in de wereld van blokken, chaos en onvergetelijke avonturen, en laat je innerlijke vernietiger los in Boom Blox!
Cijfer:
7,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Boom Blox

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Cheats en Codes - 1 Persoonlijke tip

Cheats en Codes:
Boom blox cheats!
Kevin
198
Om de cheats aan te zetten, druk je in het begin scherm op de D-pad omhoog, rechts, onder en links.
Hier zijn de cheats:
Tool Pool - Ontgrendel alle toys in de level maker!
Meastro - Alle normale blokken zijn nu jingle blokken!
My Team- Je profiel diertje is nu je publiek!
Pandoras Blox- Ontgrendel alle levels in het spel!

Persoonlijke tip:
Een leuk level
Kreukelzon e
4137
10 jaar
Soms heb je zin je EIGEN level te ontwerpen maar heb je echt geen enkel idee meer. Bewerk dan een level dat je leuk vond en maak hem nog spannender, grappige en moeilijker!! ("zo nou heeft ie weer ideeën")♪♫♪♫♪♫!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Boom Blox

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg