x HomeWinkelKlantenserviceVacaturesVeelgestelde vragenLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Mario WiiOver ons

Hoe zijn we begonnen?

In 2005 kochten we onze eerste Nintendo 64 systemen in van Marktplaats. Het viel op dat er veel complete systemen met spellen op marktplaats stonden en dat het lastig was om spellen los te kopen. Nieuw waren deze ook niet meer te koop omdat de Nintendo 64 was vervangen door de GameCube.

Via een simpele website op www.Mario64.nl zorgden wij voor veiligheid, garantie en losse verkoop van gebruikte Nintendo 64 games, accessoires en consoles.

Wat is ons doel?

Wij willen complete websites voor de Nintendo consoles creëren. Hierbij zorgen we voor complete lijsten van alle games en accessoires voor de console. Voor elk product bieden we dan weer uitgebreide informatie pagina's. Op de informatie pagina's kunnen Helden (onze bezoekers) informatie toevoegen zodat de website blijft groeien en elke dag nog completer wordt! Doordat we de spellen ook actief in en verkopen houden we de spellen die niet meer nieuw gemaakt worden toch beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische klant!

Door samen te werken met jullie zorgen we samen voor een fantastisch platform voor de Nintendo Consoles. Gamers die uitgekeken zijn op hun oude games zorgen voor de aanvoer van mooie mix van producten. De echte gamers verdienen muntjes (en geld) door informatie aan onze websites toe te voegen. Denk je aan Nintendo Wii dan denk je direct ook aan MarioWii.nl!

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste Nintendo fans. Sinds wij in 2005 begonnen met Mario 64 zijn wij gegroeid tot 9 websites gespecialiseerd in een Nintendo platform en 23 werknemers.
Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Mario Teamuitje 2023

Bedrijfsuitje 2023 Carsmash.
Thuiswinkel Waarborg