x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

De Blob - Wii All in 1!

Een ontzettend origineel Wii spel met vernieuwende spelelementen en een verfrissende sfeer. Veel kleur, leuke muziek en het ziet er ook nog eens best mooi uit.
Professionele beoordeling: 8,1 - Lees de review!

Kopen:

De Blob
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot De Blob

Afbeelding voor  De Blob

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209115315
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  De Blob

Afbeeldingen

Je speelt als een verfbal genaamd de Blob
Je speelt als een verfbal genaamd de Blob
Jouw taak is om de grijze stad weer wat kleur te geven.
Jouw taak is om de grijze stad weer wat kleur te geven.
Veel opdrachten hebben een tijdslimiet, dus je moet wel een snelle schilder zijn!
Veel opdrachten hebben een tijdslimiet, dus je moet wel een snelle schilder zijn!
Als je klaar bent met een gebied is alles heel vrolijk!
Als je klaar bent met een gebied is alles heel vrolijk!
Afbeelding voor De Blob

Links

Beoordelingen voor   De Blob

Beoordelingen De Blob

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4


15280
40 jaar
Kleurrijke uitdaging met veel doelen en minigames
Het is een saaie grijze bedoening in de stad. Blob is een grappig karakter dat de kleur terug moet brengen. Het spel ziet er erg goed uit en speelt lekker weg. Een level uitspelen lukt vaak wel, maar je wilt ook zoveel mogelijk doelen halen. Doelen zijn bijvoorbeeld alle bomen kleur te geven, een zeppelin te raken en alle opdrachten uit te voeren. Het is leuk om zo goed mogelijk te "verven" en als je veel doelen haalt kan je minigames vrijspelen.
Zelfs voor kinderen prima te spelen, maar zeker niet gemakkelijk! Het geeft voldoende uitdaging voor de echte gamer en is ook voor de minder fanatieke speler goed te doen. Er is ook vrij verven zodat zelfs de allerkleinsten er mee kunnen spelen.
Enig minpunt is dat je niet tussendoor kan saven. De levels duren meer dan een uur!
De Blob
Cijfer:
9,0

3024
13 jaar
Creatief en uitdagend stadskleuren met De Blob
De Blob is een geweldig spel, voor zowel jong en oud. Je speelt met een Blob, is een grijze stad. Het doel van het spel is de hele stad weer te verven. Dat klinkt misschien saai, en aan het begin is het dat ook een beetje. Maar al snel komen er extra dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de inkt. Als de Blob in de inkt rolt, verliest hij zijn kleur. En als je dan niet snel een nieuwe verfvooraad te pakken krijgt verlies je een leven. Ik raad dit spel dus zeker aan!
Cijfer:
9,0

33
15 jaar
Leuke game met uitdagende levels en kleuren mengen
De Blob is een zeer leuke game. Niet al te moeilijk om de basis onder de knie te krijgen. Maar later word het uitdagender door bijvoorbeeld op hogere en moeilijker bereikbare gebouwen te springen.
Het is ook leuk om kleuren te mengen. Ik vind het een leuke game en ik raad het iederaan aan om het te halen. Tenzij je niet van kleuren houdt.
Cijfer:
8,7
Lees meer beoordelingen.

3498
16 jaar
Innovatieve platformer met kleurrijke missies
De Blob is een erg leuke en innovatieve platformer. In het spel speel je als de Blob, die de stad moet redden van het slechte bedrijf INKT. INKT heeft alle kleur van de stad gestolen, en jij moet de stad herverven. Je moet soldaten verslaan, burgers bevrijden en heel leuke missies doen in de stad! Je kan zelfs zelf kiezen welke kleur je de stad verft! Dit is een Wii toppertje.
Cijfer:
8,0

737
14 jaar
PECH!
Stel je eens voor:
Je loopt door de straat en opeens komt er een kleverige, kwabberige stuiterbal besmeurd met verf in alle kleuren van de regenboog langs hobbelen. Daar wordt je natuurlijk niet echt happy van. PECH!
Vooral niet als hij vervolgens alles om je heen GEEL gaat maken (de lelijkste kleur die ooit heeft bestaan) en je knallende koppijn krijgt omdat het zonnetje (hoe ironisch) schijn boven een strakblauwe hemel (eugh...)!!! PECH!
Lees meer...
In het begin is het best leuk om rond te stuiteren en alles te kleuren en patronen te geven, maar na een tijdje heb je gewoon zin om je aan te sluiten bij de Bad Guys en alles zwart-wit te maken en de stomme grijns van z’n gezicht te vegen! Maar dat mag niet, je sluit je automatisch aan bij de verfkwasten... PECH!
De ukkie-bolletjes zijn wel heel schattig!
Helaas ben je zelf geen ukkie-bolletje...maar een dikke overgewicht verfbol...PECH!
Jammer genoeg geen schattige chaletjes, maar flats, gevangenis muren en dooie boompies...PECH!
In het begin is het leuk, maar na een tijdje besef je dat het eigenlijk simpelweg een stom spel is!
Verberg.
De Blob
Cijfer:
5,5

3531
22 jaar
Makkelijke besturing, maar beperkte diepgang
Zie al wat positieve reacties over dit spel maar ben er zelf minder positief over.
De spelbesturing is wel makkelijk en daardoor ook door jongere kinderen te spelen. Een beetje de stad te kleuren in bepaalde kleuren die je dan kan krijgen door de robotjes te pakken is nu niet bepaald een super spel te noemen.
Klein beetje leerzaamheid zit er wel in want als je bijvoorbeeld de kleur blauw en geel pakt krijg je een groene blob. Zo kun je wel de kinderen leren wat er gebeurd als je kleuren mengt.
Vond het gewoon erg simpel uitzien en de gameplay vond ik niet zo dat je er uren mee gaat spelen. Na een paar levels had ik het ook wel weer gezien. Alsnog wil ik het wel een voldoende geven vanwege de makkelijke besturing en toch de fun die je erin moet zien.
De Blob
Cijfer:
5,5

341
13 jaar
Verslavend spel dat steeds leuker wordt naarmate je verder komt
De Blob. Ik zag het samen met mijn broertje in de winkel voor een lage prijs , ik had er veel goeds over gehoord, dus we hadden ’m gekocht. Eenmaal thuis probeerde mijn broertje het uit, in het begin dachten we echt: wat een flut game!
Maar toen we ietsjes verder in de game kwamen begon het steeds leuker te worden! Na een uurtje spelen konden we er haast niet meer mee stoppen! Het is dan ook een erg verslavend spel. Na een tijdje verdween ie jammergenoeg toch weer in de kast, en werd ie niet veel meer gespeeld.
Cijfer:
7,2

33
16 jaar
Een spel dat op den duur verslavend wordt
Het spel is zeer origineel. In het begin lijkt het wat saai maar hoe langer je het speelt hoe leuker het word. Je wil dan zo snel mogelijk alle gebouwen gekleurd hebben en als je het niet lukt blijf je het proberen. Het wordt op den duur gewoon verslavend. Een geslaagde game dus waar je uren zoet mee bent.
De Blob
Cijfer:
8,0

439
13 jaar
Ik ben hier te oud voor
Je moet echt van dit soort spellen houden om dit te spelen. Ik vind dit spel echt niet te pruimen en ik heb het ook snel weer verkocht. Als je op een bepaalde leeftijd bent ga je dit niet meer leuk vinden voor mij was dat 2 jaar geleden al toen ik het spel 1 week had!
Als je ervan houd om een stad kleur te geven en op gebouwen te springen, ga je gang! Zeg niet dat je niet bent gewaarschuwd!
De Blob
Cijfer:
5,7

127
13 jaar
Een leuk spel met een paar minpunten.
Het is een grapig spel. Het spel heeft een redelijk verhaal met een mooie achtergrond. Ook is het erg ’kleurrijk’. Alleen is dit spel wel voor de kinderen onder de 12. Het is ook best ééntonig. Ook is het niet geschikt voor mensen die niet van kleuren houden. Eigen best logisch...
Maar voor de rest is het een grappig spel!
De Blob
Cijfer:
7,0

556
13 jaar
Gemaakt in Nederland!
Ik heb niet echt een mening maar meer een weetje:
Dit spel is in nederland gemaakt!
De Blob
Cijfer:
7,0

230
15 jaar
Origineel met interessant verhaal
De Blob is een ontzettend origineel en leuk spel met ingenieuze levels en meer! Een erg interessant verhaal waar je je echt in verdiept. Het spel is wel voor kinderen van een wat jongere leeftijd bedoeld, maar als een iets ouder iemand is het ook nog steeds wel leuk.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Fantastisch nieuws, gamers! Hier is Mr M. met een super vrolijke en kleurrijke game: De Blob voor de Nintendo Wii! In deze unieke en creatieve game speel je als De Blob, een vrolijk en kleurrijk personage dat de saaie, grijze stad Chroma City moet redden van de kwaadaardige INKT Corporation. Je rolt, springt en stuitert door de stad, terwijl je muren, gebouwen en straten in prachtige kleuren verandert. Wowie! De gameplay is zóóóó leuk en biedt een mix van platforming, puzzels en actie. Ontwikkeld door Blue Tongue Entertainment en uitgebracht door THQ, is deze game een echte must-have voor iedereen die van creativiteit en plezier houdt!

Historische Context


De Blob werd oorspronkelijk uitgebracht in 2008 en was meteen een hit vanwege zijn unieke concept en kleurrijke graphics. Het spel begon als een studentenproject aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werd uiteindelijk opgepikt door THQ. Het succes van De Blob leidde tot een vervolg, De Blob 2, dat in 2011 werd uitgebracht. Hoe gaaf is dat! Deze game heeft zijn sporen verdiend in de wereld van platformers en blijft een geliefde titel onder fans.

Recensies van Experts


IGN gaf De Blob een score van 8.4/10 en zei: "De Blob is een fantastisch leuke en unieke game die iedereen zou moeten proberen." Gamespot prees de game ook en gaf het een 8.5/10, met de opmerking: "De Blob is een kleurrijke en vreugdevolle ervaring die zowel jong als oud zal aanspreken."

Iets voor jou?


De Blob is perfect voor spelers van alle leeftijden die houden van creatieve en kleurrijke games. Het is een fantastische keuze voor kinderen en volwassenen die genieten van platformers met een unieke twist. Ook fans van kunst en design zullen deze game geweldig vinden! En natuurlijk, als je een beetje kleur aan je leven wilt toevoegen, dan is De Blob de game voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je De Blob leuk vindt, dan zijn hier nog drie Fantastische games die je ook zeker moet proberen:
1. **Super Mario Galaxy** - Een episch avontuur met Mario en zijn vriend Luma in de hoofdrol. Zóóóó leuk!
2. **Splatoon** - Een kleurrijke en creatieve shooter waarin je strijden om de meeste inkt te spetteren.
3. **Epic Mickey** - Een avontuurlijke game waarin je als Mickey Mouse de wereld moet redden met een magisch penseel.

Bleh voor saaie games en Wowie voor De Blob! Veel plezier met kleuren en spelen, gamers!
De Blob

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Blob

Tips en geheimen, cheats en codes

10 tips: 5 Geheimen - 4 Cheats en Codes - 1 Persoonlijke tip

Cheats en Codes:
Onkwetsbaar
David
76
Als je aan het spelen bent druk de C knop in en druk 1, 1, 1, 1. als je dit gedaan hebt dan ben je onkwetsbaar. Als je weer kwetsbaar wil worden doe je het zelfde gewoon nog een keer.

Geheimen:
Ontgrendelbare extra’s
Christian Verduijn
12985
Druk op pauze en druk de volgende combinaties in voor wat extra’s.

B,B,1,2,1,2,B,BAl de Blobs stemmingen en Alle muziek tracks
2,2,B,B,1,1,B,BAlle multiplayer modes

Geheimen:
Unlocken geheime missies
Floor
2629
Hier een lijst met geheime levels die je kan unlocken

Billboard-o-ramaVoltooi Hanging gardens
Blob SmashHaal goud in Chroma City Fun Park
Crane FightingHaal goud in The Chroma Dam
Deep DownHaal goud in Ministry of Ink
Factory RunVoltooi Chroma City Fun Park
Forgotten ForestKrijg goud in The Docklands
Hill Climbvoltooi Ministry of Ink
INKT Acedemyvoltooi The Chroma Dam
Inky CanyonHaal goud for Hanging Gardens
Jetbike BlitzVoltooi Guggentraz Island
Leaps of FaithHaal goud in Uptown
Lost FreewayHaal goud in Downtown
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Extra tjid
Wesleye98
15616
Als je een level aan het spelen bent, houd dan C ingedrukt en druk vervolgens op 1, 2, 1, 2. Je krijgt nu tien minuten extra tijd, met een maximum van 90 minuten (9 keer dus).

Cheats en Codes:
Extra leven
David
76
Druk op C en dan B, B, 1, 1, 2, 2 voor een extra leven.

Cheats en Codes:
Samen spelen!
Wesleye98
15616
Als je op het keuzemenu bent houd je C ingedrukt en druk je op 2, 2, B, B, 1, 1, B, B.
Het spel geeft aan dat hij aan het opslaan is. Je hebt nu alle multiplayer opties.

Geheimen:
Geheime Missies
Christian Verduijn
12985
Je kan verschillende Geheime Missies vrijspelen. Hieronder zie je hoe. In mijn andere bijdragen zie je wat je krijgt als je die missies uitspeelt!

Billboard-o-RamaHaal missie: Hanging Gardens
Blob SmashHaal een gouden medaille in Chroma City Fun Park
Crane FightingHaal een gouden medaille in The Chroma Dam
Deep DownHaal een gouden medaille in Ministry of Ink
Factory RunHaal missie: Chroma City Fun Park
Forgotten ForestHaal een gouden medaille in The Docklands
Hill ClimbHaal missie: Ministry of Ink
INKT AcademyHaal missie: The Chroma Dam
Inky CanyonHaal een gouden medaille in Hanging Gardens
Jetbike BlitzHaal missie: Guggentraz Island
Leaps of FaithHaal een gouden medaille in Uptown
Lost FreewayHaal een gouden medaille in Downtown
Miles o’SilosHaal missie: The Docklands
Seaside RollerHaal missie: Last Resort
Ship to ShipHaal missie: Uptown
Sinking FeelingHaal missie: Lake Raydia
Sizzle RaceHaal missie: Downtown
Top of the WorldHaal een gouden medaille in Last Resort
Tower of PowerHaal een gouden medaille in Lake Raydia
TrainspottingHaal een gouden medaille in Guggentraz Island

Persoonlijke tip:
Verf
Tom
610
13 jaar
Je moet wel genoeg verf hebben anders ga je heel snel dood en je moet ook genoeg hebben om de huizen te verven. Maar wat ik heb ondekt, als je door de vijand bent geraakt en je bent zwart dan moet je heel snel het water in en dan ben je niet meer zwart!

Geheimen:
Galerijen met plaatjes
Christian Verduijn
12985
Ontgrendel galerijen in het Extra’s menu door de volgende missies te halen.

GalerijMissie
BlobSeaside Roller
Chroma CityJetbike Blitz
GraydiansSizzle Race
InkiesBillboard-O-Rama
Mayor LandmarksMills o’Silos
Minor LandmarksHill Climb
RaydiansINKT Academy
RevolutionariesShip to Ship
StyleFactory Run
VehiclesSinking Feeling

Geheimen:
Verschillende fimpjes
Christian Verduijn
12985
Ontgrendel filmpjes door de volgende geheime missies te halen.

FilmpjeMissie:
Attack TestBlob Smash
Grapple TestDeep Down
Inky Plays De BlobCrane Fighting
Inky Takes OffTrainspotting
Introducing BlobLeaps of Faith
Pre-production TrailerTop of the World
Ribbon TestForgotten Forest
Slam TestTower of Power
Wake Up, InkyInky Canyon
War On ColourLost Freeway
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor De Blob

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg