x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Big Brain Academy - Wii All in 1!

Train je Brain met als hoofddoel je vrienden in de multiplayer te verslaan
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Big Brain Academy
Bestel vanavond, maandag in huis.
3.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Big Brain Academy

Afbeelding voor  Big Brain Academy

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2007
Spelers:1-8
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496363406
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Big Brain Academy

Afbeeldingen

Je heb geen eigen karakter, maar je ziet wel geinige personages voorbij komen.
Je heb geen eigen karakter, maar je ziet wel geinige personages voorbij komen.
In dit spelletje moet je het aantal fouten zoeken.
In dit spelletje moet je het aantal fouten zoeken.
Je zult puzzels moeten oplossen in verschillende categorieën, zoals Rekenen en Onthouden.
Je zult puzzels moeten oplossen in verschillende categorieën, zoals Rekenen en Onthouden.
Er is ook een multiplayermodus aanwezig om te kijken wie het slimst is!
Er is ook een multiplayermodus aanwezig om te kijken wie het slimst is!
Beoordelingen voor   Big Brain Academy

Beoordelingen Big Brain Academy

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

11070
18 jaar
Big Brain Academy is wel een leuk spel, voor een dagje. Het spel begint namelijk erg snel te vervelen en alles wat je doet is steeds hetzelfde. Het is wel leuk om het met meerdere tegen elkaar te doen en kijken wie slimmer is, maar thats it! Mischien wel leuk voor mensen die erg van puzzel spelletjes houden, maar voor de rest...
Cijfer:
5,0

1838
18 jaar
Leuke simpele games die je een stuk intelligenter maken. Er zit de mogelijkheid in om in een soort van "party modus" in teams tegen elkaar te spelen wat het extra leuk maakt als je al wat geoefend hebt ;-) Je brein wordt in gram weergegeven en het is de uitdaging om een zwaarder brein te hebben dan je Wii-vrienden. Het enige minpunt is dat je "coach" nogal veel praat tussen de games...veel nutteloos a-knop-drukken dus.
Big Brain Academy
Cijfer:
6,6

22 jaar
Big Brain Academy is een echte braintrainer van Nintendo, je hebt verschillende categorien om je hersens te laten kraken, bv rekenen en inzicht.
In je eentje ben je nogal snel door het spel heen, een braintest laat je zien hoeveel hersenmassa je heb en je kan losse oefeningen kiezen om de punten te verbeteren waar je minder goed in bent.
Het spel wordt natuurlijk pas echt leuk als je met meerdere personen speelt, je kan bv. doen wie er als eerste 20 vragen goed heeft. Dit kan veel choas in de huiskamer veroorzaken. Kortom een leuk spel met vooral meerdere personen, in je eentje ben je gauw uitgekeken op het spel.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.


15280
40 jaar
Dit is een typisch spel: je vindt het leuk of niet. Diverse games die je hersenen laten kraken. Vooral "vogel-memory" is op het hoogste niveau moeilijk. Ik vind het een uitdaging om overal de topscore te halen. (Zijn de andere reviewers niet slim genoeg? ... lol) Je kunt multiplayer in 2 varianten spelen: in splitscreen en in teams om de beurt. De eerste variant, speel je tegelijk tegen elkaar en is erg hectisch en grappig.
Doordat het laagste niveau erg gemakkelijk is kunnen zelfs kinderen dit spel moeiteloos spelen. Jammer dat het spel in het Engels is zodat niet alles speelbaar is voor kinderen. Daarnaast is er een irritante coach die wel erg veel praat tussendoor. Je moet de A-knop erg veel indrukken tussen de spellen door.
Big Brain Academy
Cijfer:
8,0

771
15 jaar
Big Brain Acedemy is wel leuk hoor maar het begint snel te vervelen. Onderzoek toont ook aan dat je hier helemaal niet slimmer van wordt, je kreeg de spelletjes gewoon door. Dus het heeft eigenlijk helemaal geen zin, maar als je de spelletjes leuk vindt koop hem dan gerust.
Big Brain Academy
Cijfer:
2,0

3498
16 jaar
Big Brain Academy is een beetje een rip-off van Brain Training voor de Nintendo DS. In het spel zal je verschillende minigames doen om je brein te trainen. Of dit echt werkt weet niemand...
Er zijn veel verschillende minigames, maar na een paar dagen zal je in veel herhaling vallen en dan gaat het snel vervelen. Als jij ervan houdt om elke dag even snel te gamen is dit voor jou/de casual gamer. Als jij van langere speelsessies houdt is dit spel niet aan te raden.
Cijfer:
6,5

17 jaar
Dit is een goed spel om je brain mee te trainen. Het is natuurlijk leuk (zoals ik) je vader te verslaan op de wii omdat jij "slimmer" bent, maar daarna is voor mij de lol er snel af. Het is een goed spel om je zelf te trainen maar daar blijft het ook bij. Ik vind het maar een 6 waard.
Big Brain Academy
Cijfer:
6,0

150
34 jaar
Erg leuk spel vooral omdat je je korte termijn geheugen weer traint, daarom zou ik het aanraden voor wat oudere mensen. Ik ben van mening dat je er een hele middag zoet mee kunt zijn. Je moet ook wel van denkspelletjes houden anders ben je snel uitgekeken. Alleen is het geen spel voor een kind van 3jr zoals op de hoes staat.
Big Brain Academy
Cijfer:
8,0

2272
29 jaar
Ik keek er echt naar uit om dit spel te spelen, maar vond het toch wel een beetje tegenvallen...
Op zich zijn de opdrachten wel leuk maar het "gepraat" na iedre opdracht duurt zo lang, dat ik 1 minuut alleen maar op de A button aan het drukken ben om weer verder te kunnen.
Ik had er meer van verwacht...
Big Brain Academy
Cijfer:
6,0

356
18 jaar
Big Brain Academy is een leuk en plezierig spel om je hersenen te laten werken! Je kunt het ook met andere spelen waardoor het spel ook nog heel gezellig wordt!
In Big Brain Academy kun je medailles verdienen. Dat is heel goed voor het doorzettingsvermogen van het spel. Zodat je graag meer medailles wilt halen!
Cijfer:
7,5

55
13 jaar
Big Brain Academy is en blijft een geweldig spel, maar bij de editie voor de Wii moet je zo snel richten voor een goede score dat je bijna altijd een breingewicht hebt van maar net 700 gram, terwijl ik voor de editie op de DS een topscore heb van 1500 gram. Dus het is een geweldig spel, maar soms gaat het iets te snel.
Cijfer:
8,0

7516
24 jaar
Voor mensen die een echte uitdaging willen!
Big Brain Academy is een spel gemaakt voor de mensen die hun hersenen optimaal willen gebruiken! Je kan dit lekker op je eigen niveau doen, maar ook boven je niveau voor de echte uitdaging! De vraagstelling is erg duidelijk en de vragen bestaan uit rekensommen, sudoku en meer soorten puzzels en opdrachten!
Cijfer:
7,0

542
14 jaar
Grappige game met vrienden
Big Brain Academy heeft allemaal minigames om je geheugen een opfrisser te geven. Het is vooral leuk om tegen vrienden te spelen. Maar het begint snel saai te worden en als je een hele avond met vrienden bent of je wilt lekker lang een game spelen, dan raad ik deze game niet aan.
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Big Brain Academy

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Geheimen

Geheimen:
Medailles
Dennis2
7431
Op deze manier worden medailles toegekend:

100g BrainBrons
200g BrainZilver
300g BrainGoud

Geheimen:
Platinum Medailles
Dennis2
7431
Platinum Medailles worden toegekend op een andere wijze, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Verder heb ik nog deze cheat voor een gratis Platinum Medaille: Stop het spel vier keer in een minuut.

Easy400g
Medium450g
Hard475g
Expert500g

Geheimen:
Expert-moeilijkheidsgraad
Migulic
1007
Om de Expert-moeilijkheidsgraad van een spelletje vrij te spelen, moet je voor dat spelletje op de drie andere moeilijkheidsgraden een goud medaille behalen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg