x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Wii Play - Wii All in 1!

Wii Play is een veredelde tech demo met simpele minigames die leuk zijn voor een avondje ongecompliceerd vermaak.
Professionele beoordeling: 5,0 - Lees de review!

Kopen:

Wii Play & Remote Controller in Doos
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 26.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
In originele verpakking
Afbeelding kan afwijken van product
Wii-afstandsbedieningshoes
Wii-polsbandje
Wii Play
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
4.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wii Play Zonder Handleiding
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wii Play

Afbeelding voor  Wii Play

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2006
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496362225
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Wii Play

Afbeeldingen

Je speel Wii Play alleen of met iemand anders.
Je speel Wii Play alleen of met iemand anders.
In Wii Play kan je met maximaal 2 spelers aan de slag met 9 verschillende minigames.
In Wii Play kan je met maximaal 2 spelers aan de slag met 9 verschillende minigames.
Met een koe vogelverschikkers omver beuken. Cool!
Met een koe vogelverschikkers omver beuken. Cool!
Speel alle minigames met twee met de controller die er bijgeleverd is!
Speel alle minigames met twee met de controller die er bijgeleverd is!
Beoordelingen voor   Wii Play

Beoordelingen Wii Play

18 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,7

4367
18 jaar
Leuke minigames, veel variatie, multiplayer is het leukst
Wii Play is echt een hele goede game voor de Wii. Of je nou alleen oefent om beter te worden in de minigames, of je vrienden of familie verslaat het is echt een heel leuk en vermakelijk spel. Er zijn misschien niet heel veel minigames, maar de minigames blijven leuk. Dit omdat je steeds een hogere score wilt halen of een rematch wilt tegen een vriend die van je gewonnen heeft. De moeilijkheidsgraad van de minigames is ook niet erg hoog dus het is eigenlijk gewchikt voor alle leeftijden.

De variatie in minigames heel groot (van rijden op een koe tot schieten met een tank) zodat er voor iedereen wel wat te vinden is wat diegene leuk vindt of waar diegene goed in is. Dit maakt het, zeker voor de prijs, echt een musthave die uren kan vullen met multiplayer of single player plezier!
Cijfer:
8,7

7516
24 jaar
Geeft goed weer hoe de motion controllers werken
Wii Play is een toffe Wii game. Het geeft goed weer hoe de Wii in elkaar zit en hoe de motion controllers werken. De minigames lijken een beetje op de minigames van Mario Party.

Er zitten een paar leuke minigames bij maar de rest is een beetje troep. Maar het is ook niet een hele uitgebreide game. Een must have voor de Wii aarzel niet en haal hem in huis!
Cijfer:
7,5

15616
26 jaar
Een simpele maar vermakelijk minigame-collectie, vooral Tanks!
Wii Play is een verzameling minigames ontwikkeld door Nintendo voor de Wii-console. Oorspronkelijk uitgebracht in 2007, is het ontworpen als een bundel met een extra Wii-afstandsbediening om de multiplayer-ervaring te bevorderen.

De game bevat in totaal negen verschillende minigames, variërend van tafeltennis en air hockey tot schietspellen en vissen. Hoewel de graphics en geluiden eenvoudig zijn, zijn de games leuk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor ze geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden. Het sociale aspect van het hebben van een extra controller is een slimme zet, waardoor vrienden en familie gemakkelijk kunnen deelnemen. Toch is de game op zich ook vermakelijk genoeg!

Hoewel de minigames over het algemeen vermakelijk zijn, kan de diepgang en variatie soms beperkt aanvoelen. Voor spelers die op zoek zijn naar diepgaandere gameplay, biedt Wii Play misschien niet genoeg uitdaging. Desondanks slaagt het erin om een leuke en toegankelijke ervaring te bieden, vooral voor casual gamers en groepen die op zoek zijn naar eenvoudig vermaak. Vooral de minigame met de tanks heb ik uren en uren gespeeld in coöp. Een klein foutje kan je fataal worden, waardoor je weer opnieuw moet beginnen bij het eerste level, maar door goed samen te werken kan je uiteindelijk alle levels halen! En dat voelt heel goed! De overige minigames bieden dan wat minder diepgang maar zijn leuk om af en toe eens te spelen.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

356
18 jaar
Wii Play zijn verschillende spelletjes. Het is een spel wat je een paar keer speelt en dan heb je het wel gezien. Wel is het een erg gezellig spel dat je met meerdere mensen kunt spelen waardoor je het bijvoorbeeld op een leuke verjaardag weer tevoorschijn haalt! De spelletjes zijn verdeelt over verschillende soorten, actie, avondtuur, race... waardoor je ook weer afwisseling hebt.
Cijfer:
6,5

4137
10 jaar
Wii Play is zeker een van mijn favorieten. Het ziet er allemaal eenvoudig uit, maar het zijn wel spelletjes die je vaak opnieuw wilt spelen samen met iemand anders. Zeker het spel waar je steeds twee dezelfde moet zoeken, of het schieten met tankjes of het airhockey. Het kost niet veel dus is je geld zeker waard.
Cijfer:
9,0

120
14 jaar
Ik vind het een heel erg leuke spel! Je kunt kiezen uit negen spellen, die eigenlijk nooit saai worden. Je traint de omgang met de Wii Remote, en je kunt er ook medailles mee halen!
Je kunt het ook met 2 spelers spelen, dat is ook erg leuk. Bijvoorbeeld de koeienrace, dan moet je zoveel mogelijk vogelverschrikkers om rijden! Ik vind het een erg creatief bedacht spel, waar ik na bijna een jaar nog steeds niet op uitgekeken ben!
Wii Play
Cijfer:
9,5

1000
17 jaar
Wii Play is een spel bestaand uit meerdere mini-games.
Alle spellen zijn meer geschikt voor 2 spelers dan 1 speler, dit natuurlijk omdat je een wii controller bij dit spel koopt. (En natuurlijk al één wii controller bij je wii krijgt.)
Wii play bestaat uit spellen zoals Tafel tennis en vissen maar ook wat "rare" spellen zoals Pose Mii en Tanks!. In deze mini games leer je verschillende bewegingen en functies van de wii controller.
Helaas zijn de spelletjes na een tijdje toch wel veel van hetzelfde, en is dus niet leuk voor een langere tijd.
Cijfer:
7,5

3024
13 jaar
Wii Play is geen echt spel, maar omdat je er eigenlijk maar tien euro voor betaalt is het geen slechte deal.
En de minigames zijn ook wel leuk voor je zusje/dochtertje.
Dus als je een nieuwe remote gaat kopen zou ik gewoon Wii Play kopen :)
Cijfer:
6,0

19050
18 jaar
Ik kocht dit spel aleen omdat er een Wiimote bijgeleverd werdt.
Dit spel is niet zo’n SUPER LEUK spel, maar het enige dat ik kan zeggen, is dat het de prijs waard is =P
Je hebt in totaal 9 minigames volgens mij, en dat is €1,10 per spel. Dus als je een Wiimote zoekt, koop deze er gewoon bij =D
Wii Play
Cijfer:
7,0

12 jaar
Wii Play is een leuk spel voor de hele familie. Ik kreeg het bij een Wii Remote. Je kan maximaal met z’n tweeën de minigames doen. Zelf vind ik tanks het leukst. Het is een leuk spel om te spelen maar koop het niet los! Het gaat om de wii remote.
Cijfer:
7,0

75
26 jaar
Je moet van dit spel niet te veel verwachten. Het is totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld wii sports. De spellen zijn veels te simpel gemaakt en na een paar keer spelen ben je het helemaal zat. Dit spel is voor ongeveer 12+ zeker niet geslaagd.
Wii Play
Cijfer:
4,5


12985
20 jaar
Wii Play, beter bekend als dat spel waar je een extra Remote bij krijgt, is niets meer dan een veredelde tech demo. Het spel kent een paar minispelletjes, die eigenlijk helemaal niet leuk zijn om te spelen. Koop die Wii Remote gewoon los en bespaar je een oersaai spel!
Cijfer:
5,0

2629
16 jaar
Je moet dit spel zien als een soort oefening van de controls van de wii. De minigames worden snel saai en zijn niet echt heel interessant. Als je ze een stuk of 10 keer gespeeld hebt dan heb je het echt wel gezien. Er zijn minder dan 10 minigames, en na een uurtje of 2, 3 heb je echt wel genoeg van dit spel. Het is de prijs van het spel gewoon niet waard, je kan beter een losse wii-remote kopen i.p.v het pakket met Wii Play.
Cijfer:
5,0

6108
14 jaar
Gewoon een tech demo
Wii Play is een leuke tech demo die laat zien wat de Nintendo Wii kan. Het spel zelf is na een paar keer wel een beetje saai en dat is erg jammer. Maar het enige wat je aan het spelen houd bij deze game is de Tank-minigame. Die is super uitdagend en is super leuk om te doen. Vooral leuk als je met een vriend kan spelen. Verder is deze game leuk voor in je collectie, maar als je echt een goede partygame zoekt, kan je beter Wii Party of Mario Party 8 kopen.
Cijfer:
6,0

4194
20 jaar
Net iets te karige spellenmix
Hoewel Wii Play zeker wat leuke spellen er tussen heeft zitten, is het totale pakket wat aan de karige kant in mijn ogen. Er zitten hele leuke spellen tussen waar je best lang zoet mee kan zijn zoals het Tafeltennis, Laser Hockey en het beste spel in de reeks; Tanks, maar er zitten voornamelijk spellen in die toch wel snel gaan vervelen. Het ’Find Mii’-spel en de ’Fishing’ en ’Pose Mii’-spellen zijn zoveel van hetzelfde dat het meer als een filler in de set voelt. Overigens is het Tanks-spel wel zo leuk, dat het een groot deel van de repetitiefheid vergeeft.
Cijfer:
6,5

94
12 jaar
Het spel is een spel waarbij je meerdere spellen in een hebt. Erg handig. Het zijn zes spellen in een, tank, hengelen, koerijden, zoek en vind, schieten, biljarten, air hockey, tafeltennis en passer. Het zijn leuke korte spelletjes.
Wii Play
Cijfer:
8,0

7865
10 jaar
Dit is een best grappig spelletje,maar meestal krijg je hem met de wii remote en dat is natuurlijk het belangrijkst.
Wat hiervan wel een leuk spelletje voor twee spelers is, is tanks.
Maar koop dit spel niet los, want het gaat om de wii remote.
Wii Play
Cijfer:
5,0


16053
15 jaar
De meeste mensen kopen deze game omdat er een Wii-remote is inbegrepen. Ik vind Wii Play niet echt een leuke game. Er zijn maar vier van de negen minigames waar ik echt plezier aan beleef. Ik had echt meer van Nintendo verwacht.
Cijfer:
5,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wii Play

Tips en geheimen, cheats en codes

24 tips: 14 Persoonlijke tips - 7 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Nieuwe Air Hockey peddel
Christian Verduijn
12985
Druk voordat de timer bij Air Hockey start op A en B om de kleur van je Air Hockey peddel te veranderen!

Geheimen:
Platinum Medaille verkrijgen
Kyl
5034
Zo unlock je de Platinum Medaille:
Biljard:Haal minimaal 63 punten
Find Mii:Haal stage 100
Vissen:Krijg meer dan 2.500 punten
Laser Hockey:Haal tenminste 16 goals en win
Pose Mii:Haal tenminste 1.000 punten
Shooting Magne:Krijg minimaal 600 punten
Table Tennis:Laat de bal meer dan 200 keer terug komen zonder te missen

Geheimen:
Extra punten in Shooting Range
Alex
16053
Als je een combo van vijf maakt in Shooting Range krijg je extra punten. Om in Shooting Range een combo te creëren moet je targets achterelkaar raken zonder één te missen.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Luie Mii!
Christian Verduijn
12985
Doe een tijdje niks terwijl je in het hoofdmenu bent, en je Mii personage zal in slaap vallen waarna ook de muziek verandert. Als je nog langer wacht zal je poppetje automatisch weer wakker worden.

Geheimen:
Twee keer schieten in Shooting Range
Alex
16053
In de Single Player kun je schieten met twee Wiimotes in Shooting Range. In het spelerkeuzescherm moet je eerst twee Wiimotes geregistreerd hebben. Kies nu voor Shooting Range en nadat je de eenden uit het gras ziet vliegen, moet je bij de andere Wiimote op A of B drukken. Nu zie je dat je een tweede vizier hebt. Nu kun je met twee Wiimotes schieten.

Persoonlijke tip:
Alle ballen in een keer!
Pim17
3229
13 jaar
Als je de bal precies goed raakt kun je alle ballen bij billiards er in een keer in de gaten krijgen. Hoe dat nou precies moet, kan je zien in het filmpje.

 

Persoonlijke tip:
Rijden = blijven, stoppen = sterven!
Bob Vermeulen
1155
12 jaar
Als er groene tanks in de levels van de tank minigame verschijnen, kan je het best blijven bewegen. Groene tanks schieten heel erg snel. Tanks richten op de plek waar je op dat moment staat. Ze letten niet op of je beweegt. Als je even stil staat kan je makkelijk door zo’n kogel geraakt worden. Als je rijdt dus niet.

Geheimen:
Beweeg, Mii! Beweeg!
Wesleye98
15616
Klik op lichaamsdelen van je Mii bij het hoofdmenu en het zal verschillende dingen doen. Links zie je het lichaamsdeel, rechts de beweging.

rechterarmeen duim omhoog geven
linkerarmzwaaien
hoofdschudden
torsospringen
rechterbeenomhoog gaan samen met de handen
linkerbeenhandelen / iets wat lijkt op vallen

Geheimen:
Tank bonus
Kreukelzon e
4137
Als je het spel met de tankjes speelt dan kun je om de 5 levels een extra bonus tank verdienen! (Dit werkt alleen als je alleen speelt.)

Persoonlijke tip:
Laserbol bij tanks!
Marijn
75
15 jaar
Als ze aftellen van 3 naar 1, druk je vlug de A en de B knop in. Dan heb je geen gewoon schiet ding, maar een laserbol.

Persoonlijke tip:
Koeien Race
Bob Vermeulen
1155
11 jaar
Bij dit spel is het soms ontzettend lastig om goed te sturen. Het is handiger om hiervoor een Mario Kart stuur te gebruiken. Je moet deze dan wel omdraaien zodat de achterkant van het wiel naar je toe zit. Dit stuurt een stuk lekkerder! Tip: maak bij dit spel geen scherpe bochten. Hierdoor gaat je koe een stuk langzamer.

Persoonlijke tip:
Find mii
Bob Vermeulen
1155
11 jaar
Als je het spel speelt waarbij je poppetjes moet zoeken staat er op een gegeven moment: What`s your favorite? Onthoud dat poppetje goed, want een paar levels erna vragen ze: Find your favorite. Dan moet je het poppetje aanklikken die toen had aangeklikt.

Persoonlijke tip:
Teamwork!
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je Tanks gaat spelen, kun je dit het beste met z’n tweeën spelen. Dan heb je meer kans om te ’overleven’. Je kunt de volgende tactiek gebruiken:
De een schiet alle tanks aan de linker kant, de andere aan de rechter kant. (Dit kan natuurlijk ook met boven en beneden).

Persoonlijke tip:
Kaatsen!
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je Tanks speelt (één of twee spelers), kun je de Kaats-tactiek gebruiken: Als je voor een muur staat, en de COM achter de muur, kun je de zijkanten gebruiken om de kogels te kaatsen.* BV: Je schiet links tegen de muur en hij kaatst weer terug tegen de COM.

!!!Wel goed richten!!!

*Jouw kogels kaatsen maar één keer.

Cheats en Codes:
find mii voor beginners
Bob Vermeulen
1155
Wil de minigame je find mii extra makkelijk maken? Ga dan naar je mii personage kanaal en maak heel veel hele opvallende poppetjes. Als je dan weer wii play gaat spelen en find mii doet zijn veel van de poppetjes hetzelfde als die van je mii personage kanaal.
Dan zie je erg snel of er twee dezelfde poppetjes zijn met die hele opvallende groene pet. "gevonden!"

Persoonlijke tip:
Tafeltennis prof = veel publiek
Bob Vermeulen
1155
12 jaar
Alleen aan het tafeltennissen? Voor iedere 10 X dat je terug slaat, krijg je 1 iemand meer die aan de zijkant meekijkt.

Easter Eggs en Glitches:
Decor hengelen
Bob Vermeulen
1155
Als je gaat vissen bij dit spel kan je met je vishengel in het decor vissen! Helaas blijven de bomen en struiken gewoon staan als je er in hengelt.

Persoonlijke tip:
Tanks spel
Frank_Stri k
30
15 jaar
Doe rustig aan als je bezig bent en probeer zo ver mogelijk te komen. Bij tanks die raketten afvuren, is het handig om meerdere kogels te schieten en veel te blijven bewegen. De raketten gaan namelijk erg snel. Bij tanks die erg sne kunnen bewegen, is het handig om op 1 plek te blijven.

Persoonlijke tip:
Tanks
Ikzelf
1129
12 jaar
In Tanks (het leukste spel van allemaal) heb je verschillende tanks:
Rood: schiet vaak en snel (moeilijkst).
Lichtbruin: beweegt niet schiet weinig (super simpel).
Bruin: beweegt en schiet weinig (iets moeilijker).
Geel: schiet en laat mijnen achter (irritant, als je niet oplet vermoord je jezelf!)
Groen: schiet snelle raketten (redelijk moeilijk).


Geheimen:
Nog een plek
Ikzelf
1129
Iemand heeft al achtergelaten dat je op het beginscherm op je Mii kan klikken en dat ie dan verschillende bewegingen maakt. Maar hij is er nog 1 vergeten: als je in het midden van zijn benen klikt dan schrikt ie en kijkt ie je met grote ogen aan!

Persoonlijke tip:
Meer punten bij Shooting Range
Klaartje
120
14 jaar
Als je bij Shooting Range de balonnen op kleur schiet, dus rood na rood, blauw na blauw, krijg je voor de 2e ballon extra bonuspunten!

Persoonlijke tip:
Wii poppetjes
Kevin1325
2027
14 jaar
Als je in het menu met de poppetjes bent kun je op de poppetjes klikken, als je op het hoofd drukt gaat hij schudden en als je op zijn arm drukt gaat hij in een rare pose staan.

Persoonlijke tip:
Schieten
SanderWii
35
15 jaar
Tussen de levels door komen er vogels langs vliegen. Schiet op ze en je krijgt 10 punten

Persoonlijke tip:
De Tank-minigame uitgespeeld!
SuperDekke r
6108
14 jaar
De enige leuke minigame in deze collectie vind ik de tank minigame. Maar die kan ook erg lastig zijn. In dit filmpje zie je hoe je al die lastige levels kan halen!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg