x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Wii-afstandsbediening - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Wii-afstandsbediening Zwart
Bestel vanavond, maandag in huis.
23.49
€ 19.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Origineel Nintendo product
Wii-afstandsbedieningshoes
Wii-polsbandje
Wii-afstandsbediening Wit
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 18.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Origineel Nintendo product
Wii-afstandsbedieningshoes
Wii-polsbandje
Wii-afstandsbediening Wit zonder Hoes
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 17.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Origineel Nintendo product
Wii-afstandsbedieningshoes
Wii-polsbandje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wii-afstandsbediening

Afbeeldingen voor  Wii-afstandsbediening

Afbeeldingen

Hier kan je zien hoe de afstandsbediening van elke kant eruit ziet!
Hier kan je zien hoe de afstandsbediening van elke kant eruit ziet!
De afstandsbedieninghoes beschermt de remote en je omgeving!
De afstandsbedieninghoes beschermt de remote en je omgeving!
Voor de Afstandsbediening zijn vele accessoires uitgebracht zoals het Wii-<a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Nintendo_Wii_Wheel>Wheel</a>.
Voor de Afstandsbediening zijn vele accessoires uitgebracht zoals het Wii-Wheel.
Het veiligheidsbandje voorkomt dat de WiiRemote door de tv gegooid wordt.
Het veiligheidsbandje voorkomt dat de WiiRemote door de tv gegooid wordt.
Beoordelingen voor   Wii-afstandsbediening

Beoordelingen Wii-afstandsbediening

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

930
11 jaar
Een leuke controller
De Wii Remote is 1 van Nintendo’s beste uitvindingen. Je kan die bij verschillende spellen gebruiken, ij is draadloos, hij beweegt met je bewegingen mee en je krijgt een hoesje erbij voor bescherming en meer grip. Bij sommige spellen heeft het geluid-makende effecten met bepaalde knoppen. Zoals bij super mario galaxy 2 bij speler 2 of new super mario bros wii als je dood bent. De Wii Remote is gewoon simpelweg geweldig.
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,5

459
26 jaar
Ook voor kleine handjes
Een super uitvinding! Ik kon nooit goed overweg met de controllers van spelcomputers, ik heb te kleine handen om goed bij alle knoppen te kunnen. Met de Wii- afstandsbediening kan ik overal goed bij en is het makkelijk te spelen. Nu kan ik eindelijk mijn vriend verslaan hahahaha!
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,5

5343
17 jaar
De beste Controller allertijden in combinatie met de Nunchuk
Misschien wel de meeste originele controller die ik heb gezien en die ook werkt. Nintendo is altijd vernieuwend op het gebied van gamen. Zo hadden ze al ten tijden van de NES ook allerlei accesoires en wie is die klassieke NES controller nou vergeten?

Ook met de Wii heeft Nintendo weer een klassieke controller ontwikkelt. Een soort afstandsbediening waarmee je kan gamen, door het richten op je tv voel je je veel meer verbonden met de games die je speelt. En met de toevoegig van de Nunchuck is het misschien wel de leukste controller tot nu toe!
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.


7016
17 jaar
De beste controller van Nintendo tot nu toe!
Deze Wii-afstandsbediening is echt een revolutie in het gamen. Het is gewoon geniaal bedacht van Nintendo om via bewegingen een spel te spelen! Alles wordt daar een stuk leuker door. Daarom vind ik de Wii nog steeds het beste gamesysteem dat er is. Ik vind dat de Wii daarom een grote voorsprong heeft vergeleken met de playstation of de Xbox. Door deze afstandsbediening heeft de Wii ook succes bij mensen die geen grote gamers zijn.
Cijfer:
9,5

129
16 jaar
Beste controller ooit
De wii controller!, eindelijk een controller waarvoor je niet extra dicht bij de tv hoeft te zitten in verband met de lengte van een draad zoals bij andere spel computers. En dan wat helemaal super is, is dat het reageert op je bewegingen dus niet meer alleen besturen via knopjes maar gewoon met je lichaam.
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,5

7431
16 jaar
Geweldige uitvinding - Helaas niet altijd foutloos.
De Wii-afstandsbediening is een geweldig idee en een grote innovatie. Persoonlijk bewoog ik vroeger ook al PS2-controllers, toen had het echter geen effect. Nu dus wel. En dat zorgt voor een enorm aantal mogelijkheden voor leuke spellen. Het maakt het allemaal veel realistischer of je nu aan het richten bent met je wapen of hard aan je stuur moet trekken om een bocht te halen. Je verplaatst jezelf in het karakter, dus je zit nu zelf in het spel. Helaas zijn er redelijk wat spellen waarbij de controller niet altijd foutloos werkt. Je acties worden niet waargenomen of komen niet overeen met de acties van je karakter. Dat is soms wat jammerlijk maar het is nog vaak beter dan op knopjes drukken of met een stickje bewegen.
Cijfer:
8,7

2495
17 jaar
Introduceert een nieuwe en fijne manier van gamen
De Wii Remote is een legendarische uitvinding van Nintendo. In plaats van de strijd aan blijven gaan met Sony en Microsoft door soortgelijke consoles te maken die steeds krachtiger zijn dan de vorige, focust Nintendo zich nu op innovatie. In plaats van fanatieke gamers richt Nintendo zich nu op een compleet nieuwe doelgroep: mensen die niet echt bekend zijn met games. De Wii Remote lijkt op een tv-afstandsbediening en is makkelijker te begrijpen. De controls zijn simpel, namelijk vooral bewegingen maken in plaats van het gebruiken van knoppen. Dit maakte de Wii een console voor jong en oud en bracht een compleet nieuwe doelgroep in de gaming wereld.

De Wii Remote moet wel voor veel spellen in combinatie met de Nunchuck gebruikt worden, zodat je een joystick hebt.

Er is ook een siliconen hoesje voor de Wii Remote. Dit is erg fijn als bescherming voor de remote, maar houdt ook fijn vast.
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
8,0

15 jaar
Een goede en handige controller
Met de Wii kwam er natuurlijk een hele andere manier van besturen, ditmaal met de Wii Remote. Zelf vind ik de controller overzichtelijk en niet te zwaar en met het hoesje eromheen heb ik optimaal grip. Af en toe is het wel wat moeilijker besturen dan met een normale controller. Maar het systeem werkt goed.
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
8,0

1267
28 jaar
De Wii Remote is de beste controller
De Wii-Remote is de beste controller ooit gemaakt. Het heeft veel knopjes en het is makkelijk te besturen. Voor bijvoorbeeld Mario Kart is er een stuurtje uitgevonden voor meer grip en er zijn veel meer sport accessoires zoals een tennis racket, honkbal knuppel, golf club etc. die je met de remote kunt gebruiken.
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,0

7516
23 jaar
Een van Nintendos beste controllers.
De Wii-afstandsbediening is een van de beste en meest revolutionaire uitvindingen die nintendo ooit heeft gedaan. Hij ligt lekker in de hand en de controller is nog uit te breiden met de Nunchuk, motion + en stuurtjes. Je voelt je helemaal 1 met de game.
Cijfer:
8,5

880
16 jaar
Voor iedereen!
De Wii Remote is een prettige controller die geschikt is voor iedereen, of je nou een beginnende gamer bent of een met meer ervaring. In combinatie met de Nunchuck is de Remote al helemaal fantastisch, want dan kan je sommige games nog prettiger spelen!
Wii-afstandsbediening
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Wii-afstandsbediening

Beschrijvingen

3 beschrijvingen

Wibert
6342
Installeren en synchroniseren
De eerste keer dat je een afstandsbediening gaat gebruiken op je Wii moet je deze synchroniseren. (Want mocht je nu het geluk hebben dat er meerdere Wii’s tegelijk gebruikt worden in de huiskamer dan weet de Wii tenminste op welke afstandsbediening hij moet reageren!)

Synchroniseren doe je zo:
1. Open het klepje aan de voorkant van je Wii. Je ziet hier een rood rechthoekig knopje met "SYNC." erop.
2. Open het batterijklepje van de afstandsbediening. Hier zie je een rood rond knopje.
3. Druk op beide knopjes tegelijk.
4. De lampjes van de afstandsbediening gaan knipperen. Dan blijft er 1 lampje branden. Gesynchroniseerd!!

Volume en trilfunctie aanpassen
Je afstandsbediening trilt en maakt geluid. Je kunt het volume hiervan aanpassen!

Volume en trilfunctie aanpassen doe je zo:
1. Druk op de "Home" knop.
2. Klik op "Instellingen Wii-afstandsbediening".
3. Er komt een menu waarin je de trilfuctie aan en uit kunt zetten en het volume kunt regelen.

Herkalibreren
Je kunt de Wii-remote ook herkalibreren. Zo zorg je er voor dat de sensorbalk en de afstandsbediening optimaal samenwerken.

Herkalibreren doe je zo:
1. Klik op de "Wii" knop links onder in het kanalenmenu.
2. Kies "Wii-instellingen".
3. Ga naar de 2de pagina.
4. Kies "Sensorbalk".
5. Kies "Lichtgevoeligheid".
6. Klik 2x op "OK". Je krijgt nu 2 stippen te zien. Gebruik de "+" en "-" knop op de Wii-Afstandsbediening om één van de vijf instellingen te kiezen. De instelling waarbij de stippen mooi synchroon met elkaar bewegen is de instelling die je moet hebben.

Pangafile
33060
Nintendo
De Wii Remote is de revolutionaire motion-controller van Nintendo. Door middel van Bluetooth geeft de Wii Remote signalen door aan de Wii Sensorbar, een soort ontvanger die op of onder je televisie geplaatst dient te worden. De Wii Remote word, afhankelijk van welke game je speelt, gebruikt als:

-Zwaard (oa. in Red Steel 2)
-Geweer/Pistool (oa. in Call of Duty: World at War)
-Stuur (oa. in Mario Kart Wii)
-Kruisboog (oa. in Link’s Crossbow Training)

Bewuste looks.
De Wii Remote ziet er uit als een gewone afstandbediening. Hier is bewust voor gekozen om niet-gamende mensen niet af te schrikken met de vele ingewikkelde knoppen. Daarom zijn er maar een paar knoppen waaronder de A-knop (in veel games de spring-knop) en de B-knop, die vaak gebruikt word om te schieten.

Vele accessoires en uitbreidingen.
Er zijn vele extra’s die op de Wii Mote bevestigt kunnen worden, waaronder:

-Nunchuck
-Wii Motion Plus
-Wii Wheel
-Wii Zapper

Al-Capone
Wii-Mote nostalgisch en vernieuwend...
De Wii-Mote is de controller voor de Nintendo Wii. Hij is erg licht, draadloos en makkelijk in het gebruik. Deze controller ligt heerlijk in de hand en kan zowel verticaal als horizontaal gebruikt worden. Het ontwerp is echter niet nieuw. De controller heeft namelijk heel erg veel weg van de oude controller van de Nintendo Entertainment System (kortweg de NES)...Als kind al gebruikte ik die controller voor allerlei spellen. De controller van nu ligt nog net zo lekker in de hand als toen.

Voor welke spellen kun je hem gebruiken ?
In principe gebruik je de Wii-Mote voor alle spellen op de Wii, in de meeste gevallen ook in combinatie met de Nunchuck. Voor sommige spellen heb je alleen de Wii-Mote nodig (bijvoorbeeld New Super Mario Bros) en ook voor NES-spellen op de Virtual Console kun je hem prima gebruiken door de eerder genoemde gelijkenis met de NES-controller. Je kunt hem tevens gebruiken voor diverse accessoires. Zo kun je de Wii-Mote omtoveren tot een stuur (het Wii-Wheel), een pistool (de Zapper) en tot een lichtzwaard om Star Wars spellen mee te spelen.

Mijn mening ?
De Wii-Mote is een prima controller. Ik gebruik hem met veel plezier en de kramp-factor bij deze controller ligt zeer laag. Als ik hem gebruik voor oude NES-spellen komt gelijk het nostalgische gevoel van de retro-games van halverwege de jaren 80 en begin jaren 90 (toen kwam de SNES) naar boven omdat ik geen verschil merk met deze controller en de originele NES-controller. Eerdere controllers van Nintendo waar ik mee speelde (zoals de controller voor de Game-Cube) waren vreselijk, maar door een oude topper een 2e leven te geven heeft Nintendo voor mij opnieuw bewezen dat ze nog niet uitgeblust zijn !
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg