x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Motion Plus - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Motion Plus Wit in Doos
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 16.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
In originele verpakking
Wii-afstandsbedieningshoes
Motion Plus Wit
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 11.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Originele hoes
Origineel Nintendo product
Motion Plus Zwart Zonder Hoes
Bestel vanavond, maandag in huis.
10.49
€ 7.99aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Originele hoes
Origineel Nintendo product
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Motion Plus

Afbeeldingen voor  Motion Plus

Afbeeldingen

Zo hoort de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii_Nunchuk>nunchuk</a> op de Motion Plus.
Zo hoort de nunchuk op de Motion Plus.
Hier kan je het rode pijltje en de twee ’knopjes’ aan de zijkant zien.
Hier kan je het rode pijltje en de twee ’knopjes’ aan de zijkant zien.
De Wii Motion Plus is omcirkeld door de blauwe cirkel.
De Wii Motion Plus is omcirkeld door de blauwe cirkel.
Een WiiWheel speciaal ontwikkelt voor de Wii Motion Plus.
Een WiiWheel speciaal ontwikkelt voor de Wii Motion Plus.
Beoordelingen voor   Motion Plus

Beoordelingen Motion Plus

16 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

3024
13 jaar
De WiiMotion+ is wat de WiiRemote al vanaf het begin had moeten zijn, en ook hoe de WiiRemote ons door Nintendo werd voorgesteld in filmpjes van bijvoorbeeld Red Steel. Maar het schijnt dat de ontwikkeling van dit geweldige apparaatje 3 jaar geleden veel te veel geld gekost zou hebben. Een waardige toevoeging, en ook eigenlijk een must-have voor elke Wii bezitter. Zeker weten 20 Euro waard.
Motion Plus
Cijfer:
10

11070
18 jaar
Wii Motion Plus is een flinke verbetering op de Motion Controls. Ik heb bij Wii Sports Resort echt gemerkt dat het veel nauwkeurig is en het spel stukke leuker en fijner maakt. Helaas duurde het een tijde voordat ze dit op de markt brachten. Was het Nintendo eerder gelukt, dan hadden vele spellen veel beter kunnen zijn. Maar er komen gelukkig in de toekomst genoeg spellen uit die het ondersteunen. O.a. Red Steel 2 waar ik zelf erg naar uitkijk.
Natuurlijk is geen product perfect en Wii Motion Plus dus ook niet. Het nadeel van de gevoelige sensor is dat het gevoelig is. Je moet namelijk bij Wii Sports Resort wel erg vaak opnieuw kalibreren, hopelijk zal dat bij de toekomstige spellen minder nodig zijn. En het nadeel is dat het de Wii-remote langer en zwaarder maakt, waardoor die minder in balans is. Maar gelukkig zal het ons nog meer plezier geven en is het dus een prima toevoeging op je accessoire collectie.
Cijfer:
9,0

2379
10 jaar
Motion Plus is handig alleen soms onhandig
De Motion Plus is een hele toevoeging aan de Wii-Remote. Helaas zijn er nog niet veel spelen voor de Motion Plus. Zelf vind ik dit heel erg handig omdat je veel precieser kan Wii’en. Helaas heb je voor Wii Sports Resort persé een Motion Plus nodig en dat kan soms wel onhandig zijn zo’n groot bakbeest op je Wii-Remote.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

535
Het is 1:1 spelen... Maar wel duur en lomp

Tijdens de launch werd de WiiMote een beetje bekritiseerd: de technologie was nog te jong en er was geen 1:1 contact met afstandbediening en TV. De WiiMotionPlus moet dit veranderen. Maar is dit de moeite en vooral het geld waard?
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Motion Plus
Cijfer:
3,8

1070
14 jaar
Prima ding alleen misschien wat laat.
Ik kreeg hem voor het eerst in handen bij Wii sports resort en ach wat werkte het geweldig! Alles was beter, preciezer, nauwkeuriger en het was stevig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij kapot gaat. Ook was ik toch wel blij met de functie om even een standaard punt aan te nemen door middel van neerleggen en wachten want dan doet hij het toch net even beter. Toch is het wel jammer dat dit pas zo laat is ontwikkeld want dit is eigenlijk toch wat de Wii remote al had moeten zijn. Ik hoop dus dat Nintendo dat met haar opvolger anders aanpakt.
Motion Plus
Cijfer:
9,0

459
26 jaar
Leuk als kadootje
Deze ga ik bestellen! Omdat ’t een klein prijsje is hier, kunnen de kids dit ook aan vriendjes vragen voor hun verjaardag! De Motion Plus is niet alleen handig voor de traditionele games, maar ook voor fitness en dans! Fijn dat er dus ook een upgrade bestaat voor de afstandsbediening!
Cijfer:
8,0

40
14 jaar
Motion Plus is erg fijn om mee te spelen.
Ik vind de wii motion plus erg fijn, vooral voor de Wii Sports Resort!
In eerste instantie dacht ik dat het niet zou helpen. Had het ding nog niet gebruikt. Toen ik hem onder in de doos van mijn nieuwe wii zag liggen had ik zo iets van’’effe uitproberen’’. Het werkte perfect! Maar omdat ik er maar 1 gratis bij had gekregen en we de spelletjes vooral met zijn tweeen deden besloot ik er toch maar 1 bij te nemen!
Cijfer:
10

2495
17 jaar
Een hele verbetering voor de Wii Remote
De Motion Plus maakt het veel makkelijker om dingen aan te klikken op het scherm. Eerst was het lastig deze functie te gebruiken, omdat het wijzen naar het scherm met de Wii Remote niet altijd even goed doorkwam op de tv. Vooral met het spel Wii Sports Resort is de Motion Plus een hele verbetering en kan je veel nauwkeuriger en makkelijker dingen aanklikken op het scherm. Eigenlijk had dit er in het begin al moeten zijn, maar in ieder geval kan je je Wii Remote makkelijk upgraden door dit product te kopen en aan je Wii Remote te bevestigen. Het is ook erg goedkoop, dus een goede deal.
Cijfer:
9,0

1052
13 jaar
Goede toevoeging, makkelijk aan te sluiten
Een super leuke toevoeging aan je wii remote!
Ik heb het uitgeprobeerd en het werkt echt goed.
De Motion Plus kan je ook heel gemakkelijk aansluiten op je remote.
Cijfer:
9,0

3035
13 jaar
Super!
Het is echt een super ding! Ik ga er nu 1 bij nemen omdat het zo goed werkt en ik spellen toch wel graag met zijn 2e wil spelen.
Motion Plus
Cijfer:
10

570
15 jaar
Een echte aanrader met veel pluspunten
De Motion Plus is een echte aanrader. Het maakt het spelen nog echter en de bewegingen worden nog specifieker en het is ook makkelijker om curve/topspin te geven bij bijvoorbeeld tafeltennis.
Cijfer:
9,7

313
17 jaar
Beter richten!
Met de MotionPlus aan je afstandsbediening toegevoegd kan je veel beter richten, de Wii kan door dit kleine, maar handige apparaatje je bewegingen veel nauwkeuriger vaststellen, en het ziet er ook nog eens mooi uit! Drie goede dingen die samen maken dat de MotionPlus bijna onmisbaar is geworden!
Motion Plus
Cijfer:
9,0

1042
20 jaar
Grote verbetering voor de Wii Remote
Dit is een heel praktisch accessoire. Dit kleine ding aan je wii remote hangen en hij werkt een pak beter! Ook zijn er sommige games waar je een Motion Plus nodig hebt om de game te spelen, maar ik speel alle games liever met mijn motion plus remote dan met de gewone. De adapter is een iets goedkopere optie om van de motion plus te genieten, maar je kan ook kiezen voor een ingebouwde motion plus in de nieuwe remotes. Deze zien er beter uit maar zijn over het algemeen iets duurder.
Zeker een aanrader om een motion plus op te pikken!
Cijfer:
8,0

363
16 jaar
Werkt goed, soms onhandig
Hoewel de wii Motion Plus niet vaak nodig is werkt het wel erg goed. Een nadeel is dat het niet op een normaal hoesje van een wii remote past. Dit kan leiden tot schade (als je niet voorzichtig bent) voor de rest werkt het heel goed en doet het wat het moet doen.
Cijfer:
8,5

5343
17 jaar
Het werkt :D
De WiiMotion+ werkt echt. Ik was er eerst wat sceptisch over omdat ik dacht dat er geen verschil zou zijn. Maar dat is wel degelijk.
Maar wat ik nu denk is; had Nintendo dit niet vanaf het begin moeten doen ? Ipv zo’n extra accesoire erbij te doen waar we weer voor moeten betalen.

Maarja het is zeker wel een welkome toevoeging op je collectie accesoires je bewegingen worden echt beter geregistreerd.
Heel simpel aan te sluiten op je WiiMote en spelen maar !
Motion Plus
Cijfer:
9,0

7516
16 jaar
Geweldige upgrade!
Motion Plus is een geweldige upgrade voor de Wii Remote omdat het de bewegingen nog specifieker en vloeiender maakt. De nieuwere uitgave van de Wii Remote heeft al Wii Motion Plus ingebouwd, maar als je de oudere uitgave hebt, is dit een geweldig alternatief. Vooral bij de game Wii Sports Resort wordt gebruik gemaakt van de Wii Motion Plus. Dus als je de Wii Motion Plus optimaal wilt gebruiken, zou ik eventjes kijken of Wii Sports Resort je leuk lijkt!
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Motion Plus

Beschrijvingen

3 beschrijvingen

Wibert
6342
Heb ik Motion Plus nodig?
Motion plus werkt alleen bij Wii en Wii U games die motion plus ondersteunen. Je hebt motion plus nodig voor slechts 5 Wii spellen.

Bij welke spellen heb ik Motion Plus nodig?
Je hebt motion plus nodig bij The Legend of Zelda: Skyward Sword, Wii Sports Resort, Wii Play: Motion, Red Steel 2 en Flingsmash.

Wat is Motion Plus?
In de Wii-afstandsbediening zitten sensoren die versnellingen in bewegingen kunnen meten. De Motion Plus is een accessoire voor de Wii-afstandsbediening die de orientatie van de afstandsbediening meet met een gyroscoop.
De samenwerking tussen deze sensoren en de sensorbalk zorgen voor een zeer realistische weergave van complexe bewegingen.

Dennistogh
365
Motion Plus ingebouwd
Naast het uitbreiden van de standaard afstandsbediening met het WiiMotion Plus blokje is het ook mogelijk om een nieuwe WiiMote te kopen met Wii Motion Plus. Deze controller is één geheel aangezien de Motion Plus technologie al is ingebouwd.

Rewtyside
5343
Hoe neem je Motion Plus in gebruik ?
1. Haal de Nunchuk uit de WiiMote.
2. Zorg er voor dat op de Motion Plus zelf het rode pijltje te zien is.
3. Druk de twee ’knopjes’ aan de zijkant van de Motion Plus in en schuif hem op de plek van de Nunchuck in de WiiMote.
4. Klik de Motion Plus vast door het rode pijltje weg te schuiven.

Uiteraard kan je de Nunchuck ook gebruiken door deze nog aan de Motion Plus zelf vast te maken.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg