x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Super Mario Galaxy - Wii All in 1!

Een van de beste Mario avonturen met ongelooflijk veel afwisseling en zeer goed gebruik van de nieuwe Wii mogelijkheden.
Professionele beoordeling: 9,8 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario Galaxy Nintendo Selects
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 18.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario Galaxy Nintendo Selects Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
18.49
€ 14.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Super Mario Galaxy
Bestel vanavond, maandag in huis.
18.49
14.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Super Mario Galaxy

Afbeelding voor  Super Mario Galaxy

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496363956
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario Galaxy

Afbeeldingen

Mario kan verschillende vormen aannemen, zoals bijvoorbeeld deze vuur-Mario.
Mario kan verschillende vormen aannemen, zoals bijvoorbeeld deze vuur-Mario.
Super Mario Galaxy zit vol met planeten die wachten tot ze worden ontdekt!
Super Mario Galaxy zit vol met planeten die wachten tot ze worden ontdekt!
Zou Bowser hier ook de oorzaak zijn van al de ellende?
Zou Bowser hier ook de oorzaak zijn van al de ellende?
Je komt heel wat eindbazen tegen in Super Mario Galaxy!
Je komt heel wat eindbazen tegen in Super Mario Galaxy!
Beoordelingen voor   Super Mario Galaxy

Beoordelingen Super Mario Galaxy

29 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,7

11070
18 jaar
Dit is een prachtig en geweldig spel. Het idee om dit keer de ruimte in te gaan was vernieuwend. Elke planeet waar je naar toe gaat is mooi en uniek. De muziek is erg prachtig en de omgevingen ook, het lijkt net een sprookje. Het spel bestuurt ook geweldig en kan met z’n 2’en gespeeld worden. Je hebt ook een mooie sterren lijst waar je screenshots van kan nemen en naar je vrienden toe sturen.
Het enige nadeel in dit spel is dat het erg makkelijk is voor de hardcore gamer, dit deel heeft zich helaas wel meer op de casual gefocused. Maar dat neemt niet weg dat dit spel een ware klasieker is.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,7


8519
14 jaar
Een 10 is voor games die alles, maar dan ook echt alles goed doen. En dat doet Super Mario Galaxy. Het idee om van planeet naar planeet te gaan is erg leuk en goed uitgewerkt. De hele game heeft een bepaalde mysterieuze sfeer. Er zijn heel veel sterren om te verzamelen en de levels zitten heel goed in elkaar.
De graphics zijn heel mooi, zeker voor de Wii, en de controls werken perfect. Combineer dit met een goede soundtrack en je hebt de beste Wii-game ooit te pakken!
Cijfer:
10

239
12 jaar
Ik speel altijt dit spel bij mijn tante en als ik het speel kan ik niet meer stopen. Ik vind het een heel mooi spel, ik heb er lang over gedaan en ik heb hem al een keer uit gespeel. Maar ik vind het zo leuk dat ik door blijf spelen. Ik gaa ekspres bij mijn tante slapen voor mario.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

15616
26 jaar
Een meesterwerk met veel afwisseling!
Super Mario Galaxy voor de Wii, uitgebracht in 2007, blijft een meesterwerk in het platformgenre. De game neemt je mee op een kosmisch avontuur door verschillende planeten en sterrenstelsels. De innovatieve zwaartekrachtmechanica geeft een uniek en verfrissend element aan de gameplay. De levelontwerpen zijn daardoor enorm creatief en gevarieerd, met uitdagende missies en prachtige omgevingen.

Elk level is een genot om te spelen. Er is zoveel variatie in de Galaxies en ’missies’ om sterren te verzamelen. Het is weliswaar wat lineair en geen sandbox zoals Super Mario 64 dat was, maar dat maakt helemaal niet uit! Het is allemaal zo goed gedesigned, dat je continu met een glimlach op je gezicht aan het spelen bent.
Lees meer...

Zelfs de functies van de Wii Remote zijn op een prima manier benut. Zo gebruik je de pointer controls om Star Bits te verzamelen en soms Mario te besturen, en je schudt de Wii-afstandsbediening om Mario’s nieuwe spinjump uit te laten voeren. Deze spinjump kan van pas komen bij het bereiken van anders onbereikbare plekken of om vijanden te verslaan.

Natuurlijk zijn er ook enkele nieuwe power-ups te vinden. Zo kan Mario veranderen in een bij of spook, wat voor unieke gameplay zorgt. En natuurlijk zijn ook de Ster en Fire Flower ook terug! Dat houdt de levels ook weer fris!

Grafisch gezien maakte het spel gebruik van de mogelijkheden van de Wii-hardware en leverde het indrukwekkende visuele effecten en kleurrijke werelden op. De georkestreerde muziek, gecomponeerd door Koji Kondo, draagt bij aan de magische sfeer en blijft iconisch.

Super Mario Galaxy wordt geprezen vanwege zijn innovatieve benadering van het genre, strakke besturing, charmante personages en meeslepende gameplay. Het is een tijdloze klassieker die zowel doorgewinterde gamers als nieuwkomers aanspreekt en een essentieel onderdeel is van de Mario-franchise.
Verberg.
Cijfer:
10

93
11 jaar
Geweldig spel voor de hele familie. Het is bij ons constant vechten wie nou op de WII mag. En wil je dan eindelijk beginnen, dan vliegen de "peilingen" van hoeveel sterren je nu al weer hebt, om je oren!
En dan nog het geluid. In één woord: GE-WEL-DIG. Bij elke omgevig zit weer een perfect passend muziekje.(En (tot ergenis van mijn ouders) zet ik het geluid vaak luider.
Gewoon perfect! daarom krijgt hij van mij een dik verdiende 9.9!
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,9

1370
14 jaar
Wellicht de beste game ooit.
Super Mario Galaxy is de beste Mario game ooit, misschien wel de beste game ooit. In elk geval mijn favoriete game ooit.

Deze Mario is grootser dan ooit. Waar de vorige games erg simpele, leuke platformers waren, trekt deze mario alles uit de kast.
Lees meer...

Unieke gameplay, GEWELDIGE muziek gemaakt door een orkest, fantastische controls, een super verhaal (voor een Mario game;)) en revolutionaire physics en graphics.

Echt een top game, ik raad hem iedereen aan!
Verberg.
Cijfer:
9,9

106
22 jaar
Super Mario Galaxy is een fantastische game met een paar mini problemen
Super Mario Galaxy kwam uit in 2007 voor de Wii en sinds toen is het een van de meest succesvolle en populaire games voor de Wii geworden. En dat is voor goede reden ook.

Content
Lees meer...
Super Mario Galaxy heeft 121 sterren te verzamelen verdeeld in 6 verschillende werelden. Deze sterren kan je vinden in galaxy's met meestal in het begin 3 sterren maar later 6. Bijna elke galaxy heeft wel zijn eigen thema en daardoor krijg je echt wel het gevoel dat je door het universum reist. Nadat je 120 sterren hebt verzameld, moet je de game opnieuw spelen maar dan met Luigi. Als je dat voltooid hebt, krijg je nog een bonus ster. Het is leuk dat je Luigi unlocked met 120 sterren maar ook wel een beetje teleurstellend dat je te horen krijgt dat je de game nog een keer moet spelen om hem echt 100% te voltooien.

Gameplay
De meeste levels zijn gemaakt als een planeet, dit betekent dat je rond de planeet kan lopen en springen. Dit is heel leuk om te doen en Mario voelt nog steeds even goed om te besturen. Iets om waar te nemen is dat de duik van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine weg is. Dat zorgt wel voor iets minder precieze controls maar het ene dat daar voor opmaakt is de spin move: als je met de Wii-controller schut dan spint Mario met zijn armen. Dit kan gebruikt worden om langer in de lucht te blijven, verder te springen en vijanden verslaan. Het voelt heel goed om deze move te gebruiken en is een geweldige additie bij de game.

Graphics
De graphics van Super Mario Galaxy zijn fantastisch. Het geeft je echt het gevoel alsof je echt in de ruimte bent. Natuurlijk zijn er tegenwoordig games die er veel beter uit zien, maar als je dit vergelijkt met andere games van 2007 komt er echt niks in de buurt van deze kwaliteit. Alles van de textures, de modellen en de effecten zijn prachtig.
Verberg.
Cijfer:
9,8

509
12 jaar
Dit is toch wel Nintendo’s beste spel ooit!!! Spring, vlieg en vecht door de ruimte!!! Prachtige kwaliteit en een SUPER Spelbelefenis!!! En wacht maar op 2010 want dan komt Super Mario Galaxy 2 uit!!! ( Heeft Nintendo op de E3 bekent gemaakt net als New Super Mario Bros Wii!!! ) Maar Super Mario Galaxy is en blijft een prachtig en leuk spel!!!
Cijfer:
10

19050
18 jaar
Je kan gewoon van alles doen in dit spel: Surfen, Vechten, Sterren zoeken, Luigi redden, Bowser bevechten, en nog veel meer!
In dit spel heb je 120 sterren net zoals in Super Mario 64. Maar als je die 120 sterren hebt, is het nog lang niet afgelopen! M’n enige - punt is dat het spel een beetje te makkelijk is...
Maar vedder een geweldig spel en genomineerd Wii Game van 2008. *TMF Game Awarts.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,8

1535
13 jaar
Beste mario ooit. Kleurijke werelden. Veel werelden. Nieuwe personages en dan nog iets... IN MARIO EN WII-STIJL!!!
Super Mario Galaxy
Cijfer:
10


1972
15 jaar
Super Mario Galaxy is naar mijn mening de beste van de 3 Super Mario-spellen. Niet alleen grafisch is dit spel aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers, maar ook qua gameplay. Er zijn heel veel verschillende planeten om heen te gaan en je hebt het idee dat er in dit spel meer sterren zitten dan in de andere delen, maar dit is niet het geval. Dit lijkt alleen maar zo omdat de sterren meer verspreid zitten over de planeten. Omdat het spel zo ongelooflijk uitgebreid, mooi en leuk is krijgt het van mij een dikke 10.
Cijfer:
10

880
16 jaar
Geweldig!
Eén van de beste Wii-spellen aller tijden, misschien wel dé beste.

In dit spel ga je als Mario op avontuur in de ruimte, om prinses Peach te redden. Tijdens je avontuur kom je nieuwe personages tegen, zoals Rosalina. Er is wel iets bijzonders aan dit spel: je speelt niet in 2D, maar in 3D!
Lees meer...

Je kunt dit spel met één of twee spelers spelen, maar het is leuker om het alleen te spelen, omdat de tweede speler niet zoveel te doen heeft.

Verder is deze game ontzettend mooi gemaakt: de graphics zijn verbazingwekkend goed voor de Wii en de muziek is erg mooi.

Als je niet uitkijkt, speel je dit spel in één ruk uit, want het is ontzettend leuk! Zeker een aanrader!
Verberg.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
10

4367
18 jaar
Misschien wel het beste wii spel ooit, veel variatie, nooit saai
Super Mario Galaxy is een van de beste avonturengames voor de Wii ooit gemaakt! Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom hij zelfs uitgebracht is op de Nintendo Switch (Dat wel 13 jaar later!). Dit is niet opmerkelijk want Super mario galaxy is eigenlijk ook één van de beste mario games ooit en staat in hetzelfde rijtje als bijvoorbeeld Super mario 64 wat ook echt een gouden game was.

Op het ene moment zwem je samen met de pinguins, op het andere moment versla je spoken en als je denkt dat dit het was heb je het goed mis, dan sta je opeens oog in oog met een dino en ga zo maar verder. Door deze variatie heb je nooit het idee van "bah wat saai, alweer dit". Het spel blijft dus door de variatie leuk en zorgt voor uren aan speelplezier, je wordt er eigenlijk nooit zat van.
Lees meer...

Ook maakt het spel perfect gebruik van de motion controls van de Wii. Dit bijvoorbeeld als je weer een vijand neerslaat of star bits oppakt.

Al met al is Super mario Galaxy dus een echte topper. Als je een Wii hebt moet je dit spel eigenlijk gespeeld hebben! Spijt krijg je sowieso niet!
Verberg.
Cijfer:
10

390
27 jaar
Super Mario Galaxy zweeft naar grote hoogte
Super Mario Galaxy is de opvolger van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Waar de twee voorgangers grote open werelden kenden, heeft Galaxy een duidelijkere focus. De besturing van het spel is daarom veel soepeler en de levels bevatten meer actie. Grafisch is het zeker een van de mooiere Wii games en ook de soundtrack is briljant.

Het spel heeft daarnaast ook nog eens veel inhoud. Wil je echt alles zien wat het spel te bieden heeft, dan ben je al snel 35 uur bezig.
Lees meer...

Waar de eerste paar levels behoorlijk makkelijk zijn, kent het spel richting het einde een paar echte uitdagingen, zo is er voor iedere speler wat te vinden in Galaxy.

Mocht je onlangs een Wii hebben aangeschaft of Galaxy om een andere reden nog niet gespeeld hebben, haal hem dan zeker in huis!
Verberg.
Cijfer:
9,0

3024
13 jaar
Super Mario Galaxy is in een woord te omschrijven; super.
De besturing werkt perfect, de grafics hebben een make-over gehad en het idee om met Mario in de ruimte te vliegen is ook geweldig!
En belangrijk in een Mario spel; de cameravoering. En die is dus echt super! En dat moet ook wel als je rond planeten loopt. Er is ook weer een groot arsenaal aan vijanden en eindbazen.
Cijfer:
10

258
11 jaar
Toen ik het voor de eerste keer speelde was ik overweldigd door het grote level waar ik me in bevond en ik vroeg me af of ik wel overal kon komen. De prachtige graphics waren (en zijn) geweldig. De muziek is heel opgewekt, vrolijk, mooi en passend. De controles zijn soms iet wat irritant, maar vaak gaat het goed.
Het spel is af en toe iets te makkelijk, maar sommige levels zijn wel weer een uitdaging (hoewel je deze niet hoeft uit te spelen). Het spel is zowel voor de beginnende gamers, zoals ouders, tot de gevorderde gamer.
Er zijn heel erg veel prachtige landschappen, levels en planeten. Het spelen met de zwaartekracht is erg leuk om te doen. Het verhaal is goed en in tegenstelling tot andere super mario spellen, zoals 64 en Sunshine, gaat het lang door, zelfs totdat je twee keer het spel hebt uitgespeeld! Ik vind het een geweldig spel.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,5

80
11 jaar
Altijd leuk
Ik heb Super Mario Galaxy altijd gespeeld bij een paar kennissen en het was altijd gezellig haha! Het is gewoon super leuk spel het blijft gewoon altijd leuk.
Cijfer:
9,8

4194
20 jaar
Prachtig spel met kleurrijke wereld
Super Mario Galaxy is een must-have voor elke Wii-eigenaar. Deze 3D Mario-game is zo enorm uitgebreid dat het de 2D-platformers voor mij met gemak buitenspel zet. Elk van de werelden is enorm origineel en het zijn er ook nog vrij veel. Daarnaast valt er in elke Galaxy meer dan 1 ster te halen en unlock je naarmate je verder speelt ook nog bonus challenges in deze levels, die van ’prima te doen’ tot ’echt wel pittig’ kunnen oplopen. Het spel ziet er fantastisch uit en de controls zijn ook erg comfortabel. Een minpuntje is wel de two player-optie. Er wordt aangegeven dat het samen gespeeld kan worden, maar in de werkelijkheid speelt de ander een Starbits-verzamelende Luma die niet eens zelfstandig kan rondlopen, maar gebonden is aan een cursor. Dit is vrij spijtig en had prima anders kunnen zijn, vooral omdat Luigi al in het spel zit. Singleplayer is dit spel overigens een dikke 10 waard.
Cijfer:
9,5

2495
17 jaar
Fantastisch spel!
Super Mario Galaxy is echt het beste Mario-spel ooit! Je hebt zo veel verschillende levels met planeten. Iedere planeet is compleet nieuw en heeft weer nieuwe dingen die je moet doen. Het verveelt echt nooit! Je hebt een wereld met caves waarin de levels zijn en steeds ontgrendel je de volgende cave. De levels worden zo steeds moeilijker. Je moet steeds Power Stars verzamelen en als laatste de Grand Star wat een boss battle is. Het spel is uitdagend en heeft zo veel te bieden. Ook de motion controls werken heel goed met dit spel.
Cijfer:
10

735
16 jaar
Must-have Wii-game!
Super Mario Galaxy is een fantastisch spel dat zowel jong als oud zal bekoren. Het spel biedt een unieke en meeslepende ervaring, waarin spelers kunnen reizen door de ruimte om verschillende planeten te verkennen en uitdagende obstakels en vijanden te overwinnen. De gameplay is soepel en responsief, en de controls zijn gemakkelijk te begrijpen en te beheersen.

Een van de hoogtepunten van het spel is de inventieve manier waarop de zwaartekracht wordt gebruikt om de gameplay te beïnvloeden. Spelers zullen zichzelf vaak op verschillende manieren op planeten zien draaien, springen en zweven, wat een verfrissende en opwindende verandering is ten opzichte van traditionele platformspellen.
Lees meer...

Het spel heeft ook een charmante esthetiek met kleurrijke, levendige graphics en een meeslepende soundtrack die bijdraagt aan de algehele sfeer van het spel.

Al met al is Super Mario Galaxy een must-have voor iedereen die van platformspellen houdt. Het is een tijdloos spel dat nog steeds net zo leuk is als toen het voor het eerst werd uitgebracht.
Verberg.
Cijfer:
9,5

560
14 jaar
Fantastisch spel!
Super Mario Galaxy is echt een fantastisch spel! Reis mee door de ruimte en versla verschillende vijanden. Er zijn veel leuke en originele levels die je kunt spelen. Als je een level lastig vindt, dan kun je gewoon rustig met een andere beginnen! Echt een heel mooi en creatief spel! Dit is 1 van de beste games voor de Wii!
Cijfer:
10

7865
10 jaar
Dit is echt een geweldig spel.
Ik wist niet dat er een nieuwe kwam maar daar verheug ik me erg op!! Maar deze is ook heeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.
Ik heb er ook wel even over gedaan, maar als ik bezig was kon ik niet stoppen!!!!
Super Mario Galaxy
Cijfer:
10

17 jaar
Leuke game met variërende en mooie levels
Super Mario Galaxy voor de Wii is een hele leuke game! Deze game die zich in de ruimte afspeelt, biedt veel variërende en mooie levels. Dit maakt dat het een erg leuke game is. Voor mij zelfs een klassieker op de Wii!
Cijfer:
9,0

885
20 jaar
Leuk en uitdagend
Super Mario Galaxy is een uitdagende game met veel mogelijkheden. Het spelletje is zo leuk, dat eenmaal ik ermee bezig ben, ik er niet meer mee kan stoppen, omdat de uitdagingen zo groot zijn en je het niet zomaar uitgespeeld krijgt. Daarom vind ik 'm nou net zo leuk, ideaal voor een goede tijdverdrijf als je even niet weet wat te doen, neem deze game!
Cijfer:
8,0

7516
23 jaar
Een geweldige game!
Super Mario Galaxy is een van de beste Wii-games ooit gemaakt. Het is de eerste van de 2 Super Mario Galaxy-games. De controls voor deze games zijn perfect. En zelfs Luigi is playable in deze game. Je hebt erg veel bosses om te verslaan in deze game en er zijn in totaal 120 sterren te verzamelen! Aarzel niet en haal deze game! Je zult er geen spijt van krijgen!
Cijfer:
9,5

45
16 jaar
Goed spel, goede graphics en goede storyline.
Super Mario Galaxy is een zeer goede game. De graphics zijn prachtig, de storyline is goed, en de power-ups zijn ook heel tof.
Er zijn redelijk wat werelden en levels, dus je hebt het ook niet in een paar uur uit, wat een goed ding is met zo’n goed spel. Het is niet al te lastig, maar ook niet al te makkelijk, perfect voor iemand die vrije tijd heeft en even lol wil hebben.
Cijfer:
10

542
14 jaar
Een van de beste Mario-games ooit gemaakt!
Deze game is erg uniek. Peach’s Castle wordt door een ufo van de aarde afgerukt. Mario probeert Peach nog te redden, maar wordt weggeslagen door Kamek. Mario wordt wakker op een planeet en daar begint de tutorial. Een fantastische intro als je het mij vraagt! De besturing is ook heel fijn. Je kan nu een spin-attack doen om net wat hoger te springen of om vijanden te slaan. De game is een geweldige beleving die elke Nintendo-fan minimaal 1 keer gespeeld moet hebben.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,5

522
17 jaar
Mooi en bestuurt goed
Super Mario Galaxy is een fantastische 3D-platformer. Super Mario Galaxy bevindt zich in de ruimte, waardoor je in sommige levels leuk kan spelen met de zwaartekracht. Het spel bestuurt goed, het ziet er mooi uit en het kan gespeeld worden door 2 mensen tegelijk.
Cijfer:
9,5

40
17 jaar
Mooie game en een geweldig verhaal!
Een prachtige game! Ik heb het binnen 2 dagen uitgespeeld. Vroeger als kind heb ik er veel mee gespeeld en ik blijf het onwijs leuk vinden! Zeker voor iedereen is dit de game die je moet kopen als je geen idee hebt welke game je wilt hebben.
Super Mario Galaxy
Cijfer:
9,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario Galaxy

Tips en geheimen, cheats en codes

47 tips: 22 Persoonlijke tips - 13 Easter Eggs en Glitches - 11 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Grand Final Galaxy komt eraan!!!
Ruben
509
Als je zowel 120 sterren als Mario en als Luigi hebt gahaald moet je aan Rosalina vragen om Bowser te bevechten ( speel wel als Luigi ) . Versla hem en bekijk het nieuwe eindfilmpje. Daarna krijg je toegang tot de Grand Final Galaxy. Dit speelt zich af in Toad Town. Je kunt er 1 Power Star verdienen door 100 Paarse muntjes te verzamelen!!!

Geheimen:
Spelen als Luigi
Mark Reep
3828
Wanneer je 120 sterren hebt gehaald, kun je Rosalina vragen of je nog een keer tegen Bowser mag vechten. Als je hem weer verslaat, krijg je de optie om als Luigi te spelen.
Luigi is wat sneller en springt hoger dan zijn broer Mario. Maarrr... hij glijdt wat verder door (geen profiel onder zijn schoenen?), houdt minder lang zijn adem in onder water en de Star Spin doet er langer over om weer op te laden.

Persoonlijke tip:
Twee extra levens
David
76
12 jaar
Onder de keuken (kitchen) ligt een 1-up. In de krat van de werkplaats waar ook het ruimteschip van de toad is vind je er nog één!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
heel veel levens
Bél a
Pak zoveel mogelijk levens op in het observatorium en ga daarna in een huisje. Kom er weer uit en alle levens zijn terug!!

 

Persoonlijke tip:
Voorsprong bij cosmic race
Lennert
1535
14 jaar
Als het aftellen begint bij de race tegen cosmic mario, moet je de control stick naar voren duwen. Dan als de 2 in beeld verschijnt, moet je de Z-knop ingedrukt houden. En als het woord start in beeld verschijnt, moet je op a drukken. Mario zal geel gloeien en een grote voorsprong maken
 

Easter Eggs en Glitches:
Mario op bezoek bij Olimar?
Alex
16053
In Space Junk Galaxy zie je een raket. Die raket ziet er net hetzelfde uit als Captain Olimars raket in Pikmin 2. Toeval of net niet?

Persoonlijke tip:
Oneindig veel Star Bits
Wesleye98
15616
14 jaar
Ga naar Good Egg Galaxy. Ga dan naar de hoge toren aan de onderkant van de eerste planeet. Hier komen steeds vallende Star Bits. Ze blijven maar komen! Dus als je genoeg geduld hebt, kun je er zoveel pakken als je wilt (tot 9999)!

Persoonlijke tip:
Veel Star Bits
Wesleye98
15616
14 jaar
Ga naar de Galaxy waar je op een bal moet gaan staan waar de ster in zit. Pak iedere keer 100 (of meer) Star Bits en laat je telkens dood gaan. Voor iedere 50 Star Bits krijg je 1-UP dus je zult geen Game-Over krijgen. Als je het zat bent haal je het level en je hebt héél veel Star Bits!

Easter Eggs en Glitches:
Glitches!!!
Wesleye98
15616
Kijk dit filmpje. Hier zie je veel cheats en glitches!

 

Persoonlijke tip:
Mario´s grote(re) broer Luigi
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je Luigi hebt vrijgespeeld moet je altijd Luigi zijn, want hij springt hoger en verder dan Mario. Altijd handig. Dit geldt trouwens ook voor Super Mario Galaxy 2.

Geheimen:
Watermeloenen
Wesleye98
15616
Verzamel 9999 Star Bits en alle kokosnoten in alle levels zullen in watermeloenen veranderen. Ik hoop dat je daarvan houdt, want het kan niet meer worden teruggedraaid...

Geheimen:
Muntje door goomba
W3sseldb
308
Als je een goomba verslaat dan krijg je star bits. Maar als je op hem springt krijg je een muntje heel handig als je bijna dood bent.

Persoonlijke tip:
Supersnelle redding voor Luigi !
Emperor Darth Sidious
1606
37 jaar
Vlak nadat je Luigi hebt gered in de Ghostly Galaxy, krijg je een brief van de mail-toad dat Luigi ergens vast zit en gered moet worden. Toad laat je een foto zien. Op deze foto kun je Luigi op een dak zien staan. Hij bevindt zich in de Good Egg Galaxy in de Dino Piranha Missie. Zodra je aankomt op de planeet zie je Luigi gelijk op het dak staan. Als je geen zin hebt om helemaal om te lopen, kan je Luigi het snelst bereiken door de drie-dubbele sprong uit te voeren of een achterwaartse sprong te doen met een spin op het hoogste punt. Deze truc is zowel met Mario als Luigi (nadat je hem hebt vrijgespeeld) uit te voeren, maar met Luigi kan je iets hoger springen waardoor je er bijna zeker van bent dat dit in een keer lukt...

 

Easter Eggs en Glitches:
Blauw huisje
Wessel
Ga naar deep dark galaxy’s eerste ster. Ga in het kanon naar de meest rechtse planet. Zoek het huisje met een blauw dak. Gebruik z en probeer in het huisje te komen.
Als je er in bent kijk om je heen. Echt gaaf!

Persoonlijke tip:
3 groene sterren
Gijs
270
12 jaar
In de Dusty Dune galaxy, de Battlerock Galaxy en in de Bouy Base Galaxy kun je 3 groene sterren vinden. Als je de 3 sterren hebt gevonden, kun je naar 3 geheime galaxies!!!

 

Persoonlijke tip:
hoger springen door je partner
Wim
930
11 jaar
Met z’n tweeen kan je Mario of Luigi hoger laten springen door player 2 op hun te klikken met de Wii Remote.

Persoonlijke tip:
extra levens steeds opnieuw!
Kevin1325
2027
14 jaar
De 1-ups uitgelegd door David en Ikke verschijnen elke keer opnieuw zodra je bij een dome in en uit gegaan bent.

Easter Eggs en Glitches:
Ballerina
Lucky189
195
Als mario springt zwaai met je controller en druk erna op Z, nu staat mario als een ballerina!

Cheats en Codes:
Hulp van Rosalina
Lucky189
195
Bij sommige missies kun je als je de missie 5 keer verpest hebt hulp krijgen van Rosalina. Zij staat bij het begin van een missie. Maar je krijgt in plaats van een gouden een bronzen ster

Geheimen:
Oneindig veel levens
Gycio
630
in het ruimte observatorium zijn er veel levens, pak ze allemaal. Doe een level, klik hem weg en tada! Weer zoveel level ga zo door tot je er 99 hebt.

Easter Eggs en Glitches:
Ik kan het niet!
Gycio
630
Als je een rode ster hebt gehaald pak hem en probeer naar die planeet te vliegen die je haalt als je 3 groene sterren hebt. Vlieg er heen en je zult heel hard vallen, ziet er grappig uit!

Easter Eggs en Glitches:
Zonder sterrenbal?
Milan
865
Ga naar de Rolling Gizmo Galaxy en doe de eerste ster. Aan het begin loop je zonder de sterrenbal en als je bij de brug bent die je moet om laten vallen moet je de verre sprong gebruiken. Als die sprong niet ver genoeg is, schud dan eventjes voor de zekerheid. Je bent dan aardig ver gekomen. Maar dan kun je niet verder. Het is wel handig als je alle Goomba’s verslagen hebt want dan moet je dat niet met de sterren bal te doen. Speel de level uit met de sterrenbal, maar haal de ster nog net niet. Je kan weer een heel eind teruglopen. Maar je kan niet op die rails lopen.

Geheimen:
Flagpoled!
Milan
865
Je hebt het mischien wel eens gezien in filmpjes van Super Mario 64, ze gebruiken een maansprong en vallen op de toren van het kasteel. Dat kan ook bij Super Mario Galaxy. Je pakt de rode ster, Je vliegt naar het topje van het obversatorium en blijf daar bij die 1up rondhangen totdat de vliegtijd om is. Probeer op die 1up te landen en dan doe je ongeveer het zelfde.

Geheimen:
Koning Kamek en Koningin Kamek?
Milan
865
In Deep Dark Galaxy bij de Ster The Underground Ghostship is er een Miniboss: Kammella. Dat is de koning van Kamek de heks of de koningin. Ik dacht in wereld 3 laatste Bowser Jr. Level is er volgens mij ook kamella. Zoek maar uit welke level.

Persoonlijke tip:
Lekkerder muziekje!
Milan
865
8 jaar
Ga naar Deep Dark Galaxy. Vlieg naar de planeet met heel veel vijanden. Pak ondertussen regenboog Mario. Versla alle vijanden behalve twee vijanden. Zorg dat ze dicht bij elkaar zijn en zichtbaar zijn. Sluit speler twee aan en wijs met de cursor verschillend op de ene vijand en op die andere vijand. Je hoort dan: "Ting ting" maar dan in een mooier sfeertje.

Persoonlijke tip:
Een deur die praat?
Milan
865
8 jaar
Ga naar Good Egg Galaxy in World 1. En doe de eerste ster. Als je op de planeet bent geland, zie je een rood huisje voor je. Als je naar de deur van dit huisje gaat, staat er: "(A)Read" (Dat betekent: lees). Druk op A, en je leest iets, of hoort iets van de deur, maar wat dat kan ik niet bewijzen

Persoonlijke tip:
Vreemde muziek!
Milan
865
8 jaar
Als je op Youtube Super Mario Galaxy Music Bouldergeist intypt, dan komt er dit te staan: Bouldergeist/Kingfin(Alleen bij TRmario!!!!). Dat betekent dat de muziek bij Bouldergeist voorkomt en bij Kingfin. Maar zoek de muziek van Baron BRRR nu eens op. Je hebt nog zo’n level in bubble blastoff in Deep Dark Galaxy waar dezelfde muziek in voorkomt. En bij het filmpje van Baron BRRR staat er geen /Bubble Blastoff of iets anders!

Persoonlijke tip:
Cooler en beter surfen!
Milan
865
8 jaar
Ga naar Loopdeloop Galaxy en ga naar de helling naar beneden. Nog een beetje voor je de helling in gaat, is er een brug. Val van de brug af en je beland op een andere baan.

Persoonlijke tip:
Teamwork
Wesleye98
15616
14 jaar
In sommige galaxies komen bruine stenen met een rode vlek voor.
Deze rollen altijd in een richting. Als P2 een steen vasthoudt, komt de volgende steen eraan. Deze knalt tegen de steen die P2 vasthoudt en je krijgt veel Star Bits. Dit kan je een paar keer herhalen, maar het aantal Star Bits zal steeds minder worden, en uiteindelijk krijg je er geen meer!

Persoonlijke tip:
32 sterren?
Bobby henger
448
10 jaar
Als je 32 sterren hebt dan krijg je een brief van luigi die je naar een ster leidt, cool toch.

Persoonlijke tip:
Boo Mario
Hajk
8 jaar
Schud de wii remote om door speciale muren heen te glijden met Boo Mario.

Easter Eggs en Glitches:
Naar de Loopdeswoop galaxy
Noah
De 3 bonuslevels bereik je met portalen. Maar die van loopdeswoop (rechts) kan ook met Flying Mario. Pak hem op de bedroom en vlieg naar het portaal. Je bent in loopdeswoop galaxy! Je hebt wel 1 rode en 3 groene sterren nodig.

Easter Eggs en Glitches:
Sneller door good egg galaxy
Noah
250
Doe ster 2 van Good Egg Galaxy. Pak op de grote ster niet de blauwe scherven maar maak een long jump naar de ster. Schud je controller en je hebt hem al!

Easter Eggs en Glitches:
Pokéball in Buoy Base?
Bramd de Groot
25454
In de Buoy Base Galaxy is een kleine planeet te vinden die precies lijkt op een Pokéball uit de Pokémon-serie.

 

Easter Eggs en Glitches:
Mmm, star bits
Bramd de Groot
25454
Wist je dat de Star Bits in Super Mario Galaxy en Super Mario Galaxy 2 gebaseerd zijn op Japans snoep genaamd kompeitō? Ditzelfde geldt voor de Gratitude Crystals in The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Easter Eggs en Glitches:
Verstopt treintje in Toy Time Galaxy
Bramd de Groot
25454
In het level "Heavy Metal Mecha Bowser" in de Toy Time Galaxy is een verborgen treintje te vinden dat alleen te zien is als je naar first-person switcht. Deze easter egg zit vrij ver in het level; in het onderstaande filmpje zie je hoe je er komt.

 

Easter Eggs en Glitches:
Rupee uit The Legend of Zelda
Bramd de Groot
25454
In de Rolling Gizmo Galaxy kun je, als je het eerste stuk van het level zonder de bal aflegt en op de brug springt die je normaal naar beneden zou duwen, een verzameling blauwe Star Bits zien in de vorm van een Rupee uit The Legend of Zelda.

Persoonlijke tip:
Zo laag vliegen als maar kan
Ikke
239
12 jaar
Let op: dit kan ALLEEN als je de rode ster hebt gekregen in de Comet Observatory.
In de Comet Observatory, pak de ster en wordt Flying Mario. Vlieg van het platform, helemaal naar beneden. Je zult zien, als die bubbel je weer naar boven haalt, zul je VEEL lager zijn dan als je gewoon van het platform springt.
PS: Mijn broer heeft deze ontdekt.

Persoonlijke tip:
Nog een 1-UP
Ikke
239
12 jaar
Wordt Flying Mario (als je die al hebt) en vlieg onder het platform waar de Gate staat, er zal een 1-UP zijn.

Geheimen:
Kometen weten zonder te betalen
Axel
440
In de Observatory kan je voor 20 starbits zien waar er kometen zijn. Maar dat bord staat ook achter Rosalina in de Observatory dus daar kan je ook op kijken, maar dan zonder dat je moet betalen.

Persoonlijke tip:
Elfstedentocht? Niet voor mij!
LolxD
4367
18 jaar
Als je in levels waar je op ijs loopt iets kapot slaat door te slaan met de controller ga je gelijk schaatsen, wat erg irritant kan zijn omdat je bijvoorbeeld tegen een vijand aanschaatst of zo van het level afschaatst met de bijbehorende frustraties.

Om dit te voorkomen houd je Z op de nunchuck ingedrukt voordat je slaat. Zo kun je iets kapot slaan zonder daarna te gaan schaatsen. Echt een must know als schaatsen niet jou ding is of je al tientallen keren hierdoor een leven bent kwijtgeraakt!

Persoonlijke tip:
Rosalina’s 1UP Mushroom
Ruben
509
12 jaar
Als je de Rode Ster krijgt ( Die waarmee je echt goed door Rosalina’s Observatory kan vliegen), moet je naar de top van het Observatory vliegen waar een extra leven op je wacht!!!

Geheimen:
Luigi wordt voorgetrokken
Christian Verduijn
12985
Wanneer je met zowel Mario als Luigi Super Mario Galaxy begint, heeft een van de Toad-postbodes een brief voor je. De brief, afkomstig van Princess Peach bevat 5 extra 1-Ups voor Mario. Omdat de postbode dit zo zielig vindt voor Luigi, ontvangt hij maar liefst 20 extra 1-Ups!

Geheimen:
Hoe vaak ben ik nou al dood gegaan!?
Floor
2629
Als je met mario en luigi alle 120 sterren gehaald hebt, en de extra ster gehaald hebt in de Grand finale galaxy, is er nog een leuke extra. Je kan nu zien hoe vaak je in het hele spel dood bent gegaan, met mario en luigi.

Easter Eggs en Glitches:
Mugjes en bijtjes, vrienden voor het leven?
Wesleye98
15616
In Super Mario Galaxy kom je wel eens vervelende muggen tegen, bijvoorbeeld in HoneyHive Galaxy. Als ze je zien, vallen ze eerst op hun rug en vervolgens proberen ze te vluchten. Makkelijke doelwitten dus. Ze doen geen vlieg kwaad =D

Echter, je kunt in de game ook de Bee-Power-Up vinden, waardoor Mario in Bee Mario verandert. Als je dan oog in oog komt te staan met een mugje, is het aan jou de beurt om te vluchten. Blijkbaar vinden de muggen de bijen heel aantrekkelijk...

Persoonlijke tip:
Zo moet je Bouldergeist verslaan!
Timmerman
560
14 jaar
Als je bij de eindbaas Bouldergeist komt, dan is de beste tactiek om zo dicht mogelijk om hem heen rondjes te blijven lopen. Dan kan hij je nooit raken en versla je hem sneller!

Persoonlijke tip:
Shortcut in Honeyhive Galaxy cosmic race
Romir
14 jaar
In de prankster comet van Honeyhive Galaxy race je tegen Cosmic Mario of Luigi. Er is een best grote shortcut. Ga naar het hek vlakbij de fontein, spring naar beneden en houd de stick op je Nunchuck links onder. Wanneer de camera switcht van positie, spin en duw de stick naar rechtsboven. Als je het goed doet, land je dicht bij de ster.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg