x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

MadWorld - Wii All in 1!

Hakkend en zagend baan je je een weg door het level. MadWorld is voor de wat oudere gamer die niet vies is van een beetje bloed.
Professionele beoordeling: 8,5 - Lees de review!

Kopen:

MadWorld
Bestel vandaag, maandag in huis.
10.99
7.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
MadWorld Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
10.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot MadWorld

Afbeelding voor  MadWorld

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Vecht
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
EAN:5060138442498
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  MadWorld

Afbeeldingen

Je speelt Jack, een gevangene die voor zijn leven vecht
Je speelt Jack, een gevangene die voor zijn leven vecht
Madworld gebruikt maar een paar  kleuren: zwart, wit en...
Madworld gebruikt maar een paar kleuren: zwart, wit en...
Rood. Heel veel rood gekleurd bloed.
Rood. Heel veel rood gekleurd bloed.
Het is dan ook geen game voor de kleintjes...
Het is dan ook geen game voor de kleintjes...
Afbeelding voor MadWorld

Links

Beoordelingen voor   MadWorld

Beoordelingen MadWorld

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3


47061
19 jaar
Bloed, bloed, en... nou ja, nog meer bloed
MadWorld is niet bepaald een spel voor de jeugd: het is gewelddadig, bloederig en vooral extreem. Al met al betekent dit niet dat het spel slecht uitpakt, sterker nog: het is fijn om te zien dat er naast de ’alle leeftijden-games’ ook wordt gedacht aan de meer volwassen gamer.

Het doel van het spel is simpel: moord wat mensen uit op een zo mooi en origineel mogelijke wijze, scoor punten en herhaal dit proces tot je genoeg punten hebt voor de bossfight. Ondertussen ontmoet je steeds sterkere en maffere tegenstanders, krijg je verschillende wapens tot je beschikking en neem je ter afwisseling deel aan originele Bloodbath Challenges. Voeg hieraan toe dat je wordt geconfronteerd met de bizarste Bosses en het resultaat is een lange, maar interessante weg naar de eerste plaats van het toernooi. De gameplay is hierdoor hectisch, maar des te boeiender: in eerste instantie lijkt het spel enkel te resulteren in de ene moordpartij na de ander, maar vreemd genoeg blijkt juist die formule de aandacht van de speler te trekken. Die aantrekkingskracht wordt vervolgens extra versterkt door de vele originele vondsten in het spel, zoals het zwart-wit-rode kleurenpalet en de vele excentrieke tegenstanders.

Al met al is MadWorld een prima spel (mits wordt voldaan aan de leeftijdsvoorwaarde), met ruim voldoende gameplay, prima kwaliteit graphics en muziek en vooral een gezonde dosis humor (een eigenschap die in een goede game nooit mag ontbreken). Conclusie: op sommige vlakken heeft dit spel wel degelijk het recht om een Moordspel genoemd te worden...
Cijfer:
7,5

19050
18 jaar
Wat is Mad World?
Pijn, bloed, moord en nog meer bloed.
Het doel van het spel is om mensen te vermoorden om te overleven zegmaar. Wat leuk is is dat je mensen kan laten leiden en daarom heeft deze game waarschijnlijk een ’grappig’ badge gekregen.=P
Ik vind het nogal gewelddadig, maar dat vind ik eerlijk gezegt leuk. Maar ouders, koop dit spel aleen voor jezelf en niet voor je kind...
MadWorld
Cijfer:
7,6

3024
13 jaar
MadWorld is een goed spel. Ik zeg met opzet goed inplaats van leuk, want als je er plezier aan beleeft heb je misschien eigenlijk wel een zieke geest... Maarja, het is een origineel spel, en er worden slechtst drie kleuren gebruikt: zwart en wit voor alles behalve het bloed, en rood voor het bloed.
Het spel is héél bloederig, en ook niks voor je kleine broertje of zusje. Er zijn erg weinig bloederige spellen voor de Wii, en soms moet je je gewoon even afreageren, en daar is dit een goed spel voor.
Cijfer:
8,7
Lees meer beoordelingen.

248
12 jaar
MadWorld is een leuk spel. Het is vooral veel pijn en bloed. Maar eigenlijk vind ik dat wel leuk :P. Het hele doel van het spel is om een beetje mensen neer te maaien en te overleven. Het is heel bloederig! Me moeder is er dus niet zo blij mee...
Als je een spel zoekt waarbij je jezelf kan afreageren, koop dit! Er zijn namelijk toch niet heel veel van dit soort spellen. En ja, het is zwart wit(rood). Dat zie je ook niet bij veel spellen.
Het enige nadeel aan het spel is de camera. Maarja, daardoor laat je, je spel niet bederven.
Cijfer:
8,0

3498
16 jaar
Lekker bloederig en makkelijk in te komen spelletje! MadWorld is een lekkere beat’em-up waarbij je ALLES maar dan ook ALLES kan gebruiken om je vijand te doden. Heb je zin om je kettingzaag te gebruiken? Tuurlijk, waarom niet? Of gebruik je liever een stop-bord om je vijand te steken? Alles kan! Erg leuk en origineel spel maar niet voor de kleintjes.
Cijfer:
8,0

691
20 jaar
MadWorld is DE game voor mensen die vinden dat er niet genoeg volwassen games uitkomen op de Wii. Madworld is namelijk totaal niet kinderachtig.
In dit bloederige spel is het de bedoeling om je vijanden (en dat zijn er nog al wat) op een zo origineel en bloederig mogelijke manier af te maken. Dit kan door ze door midden te klieven, met verkeersborden te doorboren of tegen een trein te gooien. Of nog beter: een combinatie van dit alles!
Al dit geweld wordt weergegeven in prachtige Zwart-Wit graphics die je het gevoel geven echt een bijzondere game te spelen.
!Warning!: NIET VOOR KINDEREN!
Cijfer:
8,5

2002
11 jaar
Eindelijk een game waar heel veel bloed in zit.
Vet gaaf spel voor de wii. Eindelijk een game waar heel veel bloed in zit.
MadWorld is niet moeilijk om te begrijpen. Je hoeft maar een ding te doen: mensen uitroeien op heel veel verschillende manieren. Zoals een band om iemand doen, vervolgens een verkeersbord in ze kop steken en dan nog even tegen scherpen punten aan gooien.
Het is niet echt voor jonge speler. Dus let op het advies op het hoesje. Maar het is wel een leuk spel.
Cijfer:
9,5

520
19 jaar
Ik vind MadWorld een erg leuk en creatief spel om tussendoor te spelen. Het spelconcept is simpel, maar heel goed uitgewerkt. Elk voorwerp kan je op minstens 2 manieren gebruiken.
Vanwege het vele geweld wat er in zit is het echter zeker niet geschikt voor kinderen! Een aanrader voor de echte gamer.
Cijfer:
8,0


12985
20 jaar
Wii gamers hoeven niet langer te klagen over het gebrek aan volwassen games: MadWorld is bloederiger dan het gros van de titels met een 18+ sticker. De game kenmerkt zich door het gebruik van zwartwit beelden (zoals in Sin City bijvoorbeeld). Het is een unieke game, maar na verloop van tijd wordt het wel een beetje eentonig.
Cijfer:
8,5

5343
17 jaar
Moord, Bloed en Bruut
Ik was eerst een beetje sceptisch over de game door het beperkte aantal kleuren enzo. Maar wat ik niet had verwacht is dat dat de aanwezigheid van het bloed alleen maar versterkt.
En dat maakt de brute sfeer van de game alleen maar vetter.
Hou je van bloed, moord en doodslag en misschien ook nog van videogames? Dan is deze game wat voor jou.
MadWorld
Cijfer:
8,6
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor MadWorld

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 Persoonlijke tips - 2 Geheimen

Persoonlijke tip:
Extra gruwelijkheid = Extra punten
Frank
47061
20 jaar
Zoals je al snel zult merken heb je in elk level beschikking over je persoonlijke kettingzaag-arm, maar daarnaast zijn er op elke locatie verschillende wrede wapens te vinden: een katana, een golfclub, een gespijkerde knuppel, je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in deze game!

Maar wat pas echt tof is, is dat je met elk van die wapens niet één, maar wel twee nieuwe finishers krijgt. Dat klopt: TWEE nieuwe manieren om een gruwelijk einde te maken aan het leven van je tegenstanders. En elk van die manieren zorgt natuurlijk voor een mooie stijging in je puntenaantal...

Een klein overzicht van alle finishers, inclusief alle wapens en eindbazen:

 

Geheimen:
Dubbele kettingzaag en katana
Bramd de Groot
25454
Om de dubbele kettingzaag en katana als wapens vrij te spelen, moet je de singleplayer campaign uitspelen. Deze wapens kun je niet gebruiken op een motor of tegen eindbazen.

Persoonlijke tip:
Versla Death Blade
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Het lijkt heel moeilijk om Death Blade te verslaan in Mad Castle, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Je moet gewoon om hem heen rennen tot hij uithaalt en mist. Zijn gezicht zal dan licht geven. Op dat moment, wanneer hij bijkomt van de gemiste aanval, moet je hem aanvallen met de kettingzaag.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Onkwetsbaarheid
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Jack is onkwetsbaar als hij een vijand weggooit en tijdens mini-cutscenes waarin je iemand vermoordt. Dit kan handig zijn in de Death Watch Challenges, waar je tegen hordes vijanden moet vechten zonder geraakt te worden.

Geheimen:
Unlock Hard Mode en nieuwe wapens
Wesley
5310
Om de dubbele kettingzaag, de katana en Hard Mode te unlocken, moet je eerst de game op Normal Mode uitspelen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg