x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Metroid Prime 3: Corruption - Wii All in 1!

Het laatste deel in de Metroid Prime trilogie is een prima game die het vooral moet hebben van innovatieve besturingsmogelijkheden.
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Metroid Prime 3: Corruption
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Metroid Prime 3: Corruption Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Metroid Prime 3: Corruption

Afbeelding voor  Metroid Prime 3 Corruption

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496363581
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Metroid Prime 3 Corruption

Afbeeldingen

Samus Aran, de premie jager. Voor haar moet je oppassen!
Samus Aran, de premie jager. Voor haar moet je oppassen!
Metroid Prime 3: Corruption is een FPS, je ziet alles door de ogen van Samus.
Metroid Prime 3: Corruption is een FPS, je ziet alles door de ogen van Samus.
Metroid Prime 3: Corruption heeft spetterende lichtgevende grafics.
Metroid Prime 3: Corruption heeft spetterende lichtgevende grafics.
MP3: Corruption, als je in een gevecht zit kan je absoluut geen krantje lezen! Blijf opletten!
MP3: Corruption, als je in een gevecht zit kan je absoluut geen krantje lezen! Blijf opletten!
Beoordelingen voor   Metroid Prime 3 Corruption

Beoordelingen Metroid Prime 3: Corruption

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2


47061
19 jaar
Traditioneel EN nieuw: geweldige combinatie
Metroid is altijd al een geweldige serie geweest, en Metroid Prime 3: Corruption is minstens net zo goed als alle voorgaande delen. De beelden zijn prima, de puzzels pittig en de eindbazen ouderwets moeilijk.

Waar dit derde deel in de Prime-serie echter in uitblinkt is de uitvinding van ’het nieuwe’: waar je in de vorige delen constant bezig was om verloren vaardigheden terug te vinden en te verbeteren, ben je in dit deel daadwerkelijk in staat nieuwe vaardigheden te krijgen en te ontwikkelen. Dit leidt tegelijkertijd tot een vernieuwing van de gameplay, die in eerdere delen niet aanwezig was.

Metroid Prime 3 is dus een combinatie van alle goede elementen uit vorige games, met daarbovenop een grote dosis vernieuwing. Het resultaat is een topspel, en misschien wel de beste Metroid-game tot nu toe.
Cijfer:
9,0

5343
17 jaar
Must-Have, Easy Controls en Intrigerend verhaal
Dit spel is echt GE-WEL-DIG, Metroid Prime 3 is zeker een Must-Have voor Wii bezitters.

Metroid Prime 3: Corruption is één van de beste games die ik tot nu toe heb gespeeld voor de Wii. De graphics zijn heel erg goed voor Wii standaarden.
Lees meer...

Maar het gaat natuurlijk om de gameplay. De verschillende wapens die je kan krijgen zijn heel handig en sterk. De controls zijn heel makkelijk op te pakken. De Nunchuk om te bewegen en te scannen, en de Wii-Mote voor het richten en andere dingen zoals visors selecteren en kleine handelingen uitvoeren.

Het verhaal ga ik niet verklappen, maar het had opzich beter gekunt. Ik heb me daar niet echt aan gestoord. Het spel is van medium-lange duur. Ik ben in 11,5 uur doorheen gelopen op de normal difficulty. Maar ik ga hem zeker nog een keer uitspelen voor de verschillende Endings die je kan krijgen.
Verberg.
Cijfer:
9,0


8027
24 jaar
Een van de allerbeste spellen ooit!
Metroid Prime 3: Corruption is een perfect voorbeeld van hoe een Wii spel hoort te zijn!

Wonderschone graphics, flinke moeilijkheidsgraad, enorm veel unlockables, veel puzzels en vechten, goed verhaal, epische eindbazen en zo kan ik nog wel een pagina doorgaan maar dat bespaar ik jullie.

Een van de allerbeste spellen van de afgelopen 10 jaar!
Cijfer:
9,9
Lees meer beoordelingen.

15616
26 jaar
Metroid Prime stelt nooit teleur, zeker niet met motion controls!
Metroid Prime 3: Corruption voor de Wii biedt een onvergetelijke ervaring in het sci-fi-genre, waarbij het naadloos first-person shooter-elementen combineert met verkenning en intrigerende puzzels. Ontwikkeld door Retro Studios, weet de game indruk te maken met zijn visuele pracht en diepgaande gameplay.

Een van de hoogtepunten van Metroid Prime 3 is ongetwijfeld het gebruik van de Wii-besturing. De combinatie van de Wii Remote en Nunchuk zorgt voor een intuïtieve en responsieve ervaring. Het richten en schieten voelen natuurlijk aan, waardoor je je volledig kan onderdompelen in de actie. Het is een voorbeeld van hoe goed de Wii-controls kunnen werken wanneer ze slim worden geïmplementeerd.
Lees meer...

De game presenteert prachtig ontworpen werelden, variërend van desolate buitenaardse planeten tot futuristische ruimtestations. De atmosfeer is overweldigend en draagt bij aan de algehele onderdompeling. De ontwikkelaars hebben duidelijk aandacht besteed aan het creëren van een meeslepende en geloofwaardige spelwereld.

Het verhaal volgt onze favoriete bounty hunter, Samus Aran, terwijl ze het opneemt tegen de corrupte Phazon. Nieuwe personages worden geïntroduceerd, wat bijdraagt aan de diepte van het verhaal. De gameplay is uitdagend, maar tegelijkertijd bevredigend, met een reeks upgrades en wapens die ontdekt kunnen worden, waardoor je je arsenaal kan uitbreiden.

Al met al blijft Metroid Prime 3: Corruption een essentieel spel voor zowel fans van het Metroid-universum als liefhebbers van first-person shooters op de Wii. Het combineert prachtige visuals, meeslepende gameplay en een boeiend verhaal tot een gedenkwaardige ervaring.
Verberg.
Cijfer:
9,5

11070
18 jaar
Metroid Prime 3: Corruption is het laatste deel in de Prime trilogie en ook de beste. Naar mijn mening zelfs het beste Metroid spel in de serie, tenzij Metroid: Other M dat gaat overtreffen.
In tegenstelling tot de vorige Prime’s zit in deze veel meer actie, want er is hier oorlog met de Space Pirates. De wereld is groot. Er zijn een aantal planeten waar je heen kan gaan. Het spel bestuurt ook heel erg goed met de wii-remote, je kan erg snel en goed schieten. Metroid Prime 3 is ook een van de mooiere spellen op de Wii. Je kan ook allemaal artwork, muziek en andere spulletjes in het spel unlocken, wat wel leuk is.
Cijfer:
9,5

1535
13 jaar
Eerst kwam Metroid Prime, goed. Daarna kwam Metroid Prime 2, minder. Maar toen kwam een spel, dat me Metroid fan maakte!
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
10

180
21 jaar
Wat een heerlijke ervaring!
Niet teveel Wii-mote gezwaai (dat was dus ook niet het sellingpoint), maar wel een kicken game met een awesome afsluiter van dit drieluik.
Ik wil meer!
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
9,0

3498
16 jaar
Echt aan te raden voor iedereen. Metroid Prime 3 verbetert de minpuntjes van vorige games: zoals een wereld waar je echt verdwaald in raakt in MP2, betere controls (je kan eindelijk richten, niet alleen auto-locken) en gewoon een beter uitgewerkt spel. Ik vond dit spel echt goed met een interessant verhaal en uitdagende bazen.
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
10

150
14 jaar
Goed spel, enge game-over-screen
Vroeger toen ik 11 jaar oud was kocht ik dit spel. Echter kwam ik tot de eerste boss en ging dood. Daardoor kwam ik in het "game-over-screen" terecht en schrok me dood toen ik het zag. Het leek op bloed dat zich voortbewoog, of een soort virus. Hier heb je een filmpje: youtube

Ik weet het, het is ook weer niet zó erg, maar als 11-jarige is dat gewoon eng. Verder was het spel goed als eerste FPS game voor kinderen, omdat er geen bloed in voor komt en al die andere niet-kind-vriendelijke dingen.
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
8,0

2629
16 jaar
Nog een van die spellen die het waard maakt om een wii te hebben. MP3:corruption heeft hele mooie graphics (voor de wii dan...) die tot op de dag van vandaag maar een paar keer overtroffen zijn. De boss fights in dit spel zijn echt heel vet. Ze zijn echt groot en je moet ze soms meerdere keren achter elkaar verslaan voordat ze eindelijk dood gaan. De controls werken ook lekker, in tegenstelling tot de meeste games op de wii. De puzzeltjes en semi-minigames zijn echt heel leuk en maken het spel interessanter. De makers van de maps hebben duidelijk heel erg hun best gedaan, want wat een mooie omgeving hebben ze gecreëerd zeg! Zeker een van de beter spellen voor de wii.
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
9,0

3531
22 jaar
Dit spel heeft een mooie sfeer. Het gebruik van de wii controllers vind ik erg goed. Heb het spel nu bijna uitgespeeld en vind het gewoon een erg goed spel. Het werkt lekker en speelt zich fijn.
Zeker een heel erg goed schiet spel. Het is weer eens wat anders dan een cod game lol. Ik heb me er echt wel mee vermaakt en raad het ook iedereen aan om te spelen.
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
9,0

2027
14 jaar
Goed schietspel
Ik vond Metroid Prime 3: Corruption een erg goed spel maar het enige wat ik erg jammer vond was dat je aan 1 soort geweer gebonden was en niet kon wisselen tussen 4 soorten geweren zoals in de oudere spellen. Ik vond het een goeie prettige besturing en vond het een erg goed verhaal. Ik vond de toevoeging van je schip erg leuk. Ik vond het erg goeie graphics.
Dit is een goed spel maar ik vond het niet zo goed als de eerste 2 delen.
Cijfer:
8,0

1934
11 jaar
Het spel is GE-WEL-DIG! Wel jammer dat er veel stukken in zitten waar je niet weet wat je moet doen. Maar dan helpt YouTube je verder. Over het algemeen is het dus heel erg leuk. Er zijn lekker veel upgrades te vinden (wat je van Metroid Prime gewend bent!). Bovendien zit er een mooi verhaal aan vast. En als het aan mij lag, zou er een Metroid Prime 4 komen. Maar daar moeten we nog even op wachten.
Metroid Prime 3: Corruption
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Metroid Prime 3: Corruption

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 4 Persoonlijke tips - 4 Easter Eggs en Glitches - 3 Geheimen

Persoonlijke tip:
Moeilijke baas, makkelijk te verslaan
Frank
47061
19 jaar
Zonder enige twijfel valt Gandrayda onder de categorie "moeilijkste bazen uit het spel": ze is snel, sterk en heeft een rijk arsenaal aan verschillende aanvallen, technieken en transformaties. Een van de eerste dingen die je denkt is dan ook: "Screw it, ik ga je pakken!". En dat is dan ook precies wat je moet doen.
De Screw Attack is en blijft al sinds Metroid Prime en Metroid Prime 2 Echoes een van de sterkste technieken in het arsenaal van Samus. Gandrayda zal veel rennen, stilstaan en springen, en vooral dat laatste komt goed van pas: raak haar voor, tijdens of na zo’n sprong met de Screw Attack en je schraapt in één klap eenderde van haar totale health af (het maakt niet uit of je haar van boven of onder raakt). Wie zei er dat spijkers beter waren dan schroeven?

Persoonlijke tip:
Mogenar: lastige gigant of logge reus?
Frank
47061
19 jaar
Net als Gandrayda wordt ook Mogenar gezien als een van de lastigste eindbazen in Metroid Prime 3. Maar gelukkig is er ook voor deze baas een speciale strategie om ook dit eindgevecht heelhuids door te komen:

Zorg tijdens het eerste deel van het gevecht dat je zo veel mogelijk in Hyper Mode zit. Je doel is om alle orbs op het lichaam van Mogenar naar de gallemiezen te schieten, en als je hiervoor je phazonlaser gebruikt (die je tijdens Hyper Mode ongelimiteerd aangeleverd krijgt) is dat klusje snel geklaard. Hetzelfde geldt wanneer Mogenar zijn "Phazonschoenen" aandoet: gebruik simpelweg Hyper Mode om een paar (versterkte) bommen neer te leggen. Let wel op dat je hierna gelijk weer terugschakelt uit Hyper Mode, omdat je anders misschien teveel energie (=leven) verliest.

Wanneer je deze strategie gebruikt en zo alle vier de orbs (3 op zijn buik, 1 op zijn rug) vernietigt, zal ook deze gigant snel op zijn knieën vallen. Weer een eindbaas verslagen, op naar de volgende!


Geheimen:
Alle extra’s op je map!
Christian Verduijn
12985
Ga naar Skytown, naar de kamer waar je het eerste gedeelte van de bom vindt voor je schip. Onderin een hoekje in die ruimte bevind zich een plakkaat Phazite met daarin een schakelaar. Schiet op die schakelaar en activeer het satelliet systeem. Gebruik het Spider Ball systeem om daarna helemaal bovenin de kamer te komen. Plaats een Morph Ball Bomb in alle Bomb Slots. Nadat je dit hebt gedaan bevinden alle extra’s (missile upgrades, energy tanks, enzovoort) zich op je map!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Spel uitspelen doormiddel van youtube films
Blitzzking
393
15 jaar
kom je niet verder in een level? begrijp je niet hoe je de eindbaas moet verslaan? Youtube is de oplossing! Daar staat namelijk een complete walkthrough van heel het spel.

De eindbaas verslaan kan soms moeilijk zijn maar meestal licht het ook aan jezelf, ik zou eerst de eindbaas scannen en dan het artikel over hem lezen want dan weet je meestal wel hoe je hem moet verslaan. Bovendien is het ook niet leuk als je alles van youtube haalt.

Hieronder het eerste filmpje van de beste walkthrough (als je dat filmpje hebt gevonden op youtube dan kun je langs de zijkant klikken op de andere delen van de walkthrough):

 

Easter Eggs en Glitches:
Geheime boodschappen
Ilyaderoll er
11070
Wanneer samus in haar schip is kan je in de radio transmitter (dat ding met al die rare alien plaatjes die je kan indrukken) geheime boodschappen horen. Nummer de plaatjes van links naar rechts met 1 t/m 8.

Iwata’s bericht
Om Iwata’s bericht (in het japans) te horen moet je de volgende plaatjes indrukken: 2-7-5-1.
Hij zal dan in het japans zeggen:
"Hallo, dit is Iwata van Nintendo. Wat je je misschien niet realiseert als speler is dat directeur zijn heel zwaar is. Wanneer het echt heel druk en stressvol is, zien wij (directeuren) er vaak moe en ongezond uit, vaak hebben mensen dan medelijden met ons! Maar in mijn geval is het juist het tegenovergestelde, ik word dikker en dikker waardoor mensen juist denken dat ik niet gestrest ben!"

Shigeru Miyamoto’s bericht
Om Miyamoto’s bericht (in het japans) te horen moet je de volgende plaatjes indrukken: 8-3-5-4.
Miyamoto zegt dan in het japans:
"Ah, hoor je mij? Ik ben Miyamoto.
Iedereen die Metroid speelt, horen jullie mij?
Dit is leuk he?
Ik heb aan veel [Metroid] spellen gewerkt, maar dit is tot nu toe de leukste, toch?
Speel zeker door tot aan het einde.
Tot ziens!"


Kenji Yamamoto’ bericht
Voor Kenji Yamamoto’s bericht moet je indrukken: 3-6-4-8

Sakamoto’s bericht
Om Sakamoto’s, een van de bedenkers van de metroid serie, bericht te horen moet je indrukken: 4-6-1-7

Kensuke Tanabe’s bericht
En wil je Kensuke Tanabe’s bericht horen, dan moet je indrukken: 1-3-8-5.

Geheimen:
Langer einde
Ilyaderoll er
11070
Om een speciale verlengde einde te krijgen moet je het spel op minimaal 75% uitspelen. Als je het spel op 100% uitspeeld krijg je een nog iets langere einde.

Easter Eggs en Glitches:
Bumper Stickers
Christian Verduijn
12985
Wanneer je een der volgende spellen bezit (en er dus een bestand van op je Wii systeem hebt) zie je stickers van die spellen op je schip:
Wii Play, Wii Sports, Zelda: Twilight Princess, Super Paper Mario, Metroid Prime 3, Excite Truck, WarioWare: Smooth Moves, Mario Party 8, Super Mario Galaxy, Super Smash Bros. Brawl

Geheimen:
Nog moeilijker?!?
Frank
47061
Heb je na het uitspelen nog niet genoeg voldoening? Had je toch liever dat er net wat meer uitdaging in het spel zat? Vond je ook dat je net wat meer van jezelf had kunnen geven, als die eindbaas net even wat moeilijker was geweest?
Dat is mooi, want bij het uitspelen van het spel unlock je meteen de Hyper Mode moeilijkheidsgraad, waardoor je het allemaal nog eens dunnetjes over kunt doen!

Persoonlijke tip:
kaarten met witte stippen
Kevin1325
2027
14 jaar
op Elysia is een satelliet kamer. Bij sommige satellieten krijg je allemaal witte stipjes en kruisjes op de kaart, dat zijn de plekken van power ups zoals missile expansions en energie tanks. De stippen zijn de items die je nog niet gepakt hebt en de kruisjes wel. voor Norion krijg je geen aanwijzingen voor upgrades maar er zijn er wel nog een paar daar.

Easter Eggs en Glitches:
Friend Credits zonder vrienden
Bramd de Groot
25454
Heb je friend credits nodig, maar ken je niemand die Metroid Prime 3 heeft? Dan kun je je save file van Metroid Prime 3 opslaan op een SD-kaart, en het openen op een andere Wii. Op die manier kun je jezelf vanaf de andere Wii friend vouchers toesturen, die dan worden omgezet in friend credits.

Easter Eggs en Glitches:
Vroege Spider Ball-glitch
Bramd de Groot
25454
Vanaf het landingsplatform voor je Gunship in Elysia kun je door een glitch boven de kamers terecht komen en de Spider Ball vroeg in het spel al krijgen. In de video hieronder zie je hoe je dat doet. LET OP: Door deze glitch kun je later in het spel de Hazard Shield ook vroeger krijgen, maar dit moet je NIET DOEN. Als je de Hazard Shield pakt voor je Gandrayda hebt verslagen wordt je save file onbruikbaar!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg