x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Super Paper Mario - Wii All in 1!

Ouderwets platformen, 2D en 3D komen moeiteloos samen in Super Paper Mario, de meest innovatieve Mario game sinds Super Mario RPG!
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Super Paper Mario Nintendo Selects
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 21.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Paper Mario
Bestel vandaag, maandag in huis.
17.49
13.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Paper Mario Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
19.49
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Super Paper Mario

Afbeelding voor  Super Paper Mario

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, RPG, Platform
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496900151
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Paper Mario

Afbeeldingen

Zelf speel je Mario van papierdikte.
Zelf speel je Mario van papierdikte.
Vlug die muntjes pakken, de tijd in 3D is beperkt!
Vlug die muntjes pakken, de tijd in 3D is beperkt!
Hier begint de afgrond. Hoe moet dat nu verder met onze 2D mario...
Hier begint de afgrond. Hoe moet dat nu verder met onze 2D mario...
Huup-huup op naar 3D! Tadaa! Nu loopt de weg gewoon door!
Huup-huup op naar 3D! Tadaa! Nu loopt de weg gewoon door!
Beoordelingen voor   Super Paper Mario

Beoordelingen Super Paper Mario

18 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1


16053
15 jaar
Paper Mario is een leuk spel. Ik vind het wel jammer dat ze het oude gevechtssysteem eruit hebben gehaald. Maar dat betekent niet dat ik het realtime vechten met Team Mario niet tof vind. Gelukkig zit de humor er terug in. Zo krijgt Peach op een moment bijvoorbeeld een rol in een virtuele simdatingsprogramma.
Het is ook leuk dat je als Mario, Bowser, Luigi of Peach moet spelen. En elk personage heeft een andere eigenschap. Zo kan Mario van 2D naar 3D switchen Peach kan dan weer zweven met haar parasol of zichzelf ermee beschermen.
Het verhaal vind ik ook erg goed. Naast het "redden-van-de-wereldencomplot" is er ook een "dat-had-ik-niet-verwacht-geheim".
Ik vind een heel leuk spel, maar zijn voorgangers vind ik wel wel wat beter.
Super Paper Mario
Cijfer:
8,0

1280
17 jaar
Super Paper Mario: Lang gewacht, en hij viel... tegen. Soms wil je gewoon dat mensen hun mond is even houden. Het verhaal was goed, alleen op sommige punten te langdradig.

Het is verder een leuk spel, de trucjes die je kan uithalen zijn geweldig, van 2D naar 3D was in het begin een hele belevenis. Ook was het leuk dat je nu met o.a. Peach en Bowser kon spelen. Ook de pixlels, je hulpjes zijn goed bedacht. Ik heb dit spel een keertje gespeeld, daarna weggelegd. Ik vond er niet zoveel meer aan, ik zou liever een Paper Mario in de stijl van Paper Mario The Thousand Years Door zien. :-)
Cijfer:
6,8

3024
13 jaar
Super Paper Mario is een zeer leuk spel, maar niet zo goed als het Gamecube deeltje uit de serie, Paper Mario The Thousand Years Door. Ik zou graag nog een deeltje als die zien op de Wii.
Het idee van Super Paper Mario is erg leuk, dan doel ik vooral op het hele Pixl gebeuren. Sommige pixels heb je echter helemaal niets aan, en dan had ik liever gehad dat ze die eruit hadden gelaten. Kortom, Super Paper Mario is een aanrader, maar niet het beste deeltje uit zijn serie.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

3498
16 jaar
Waarom zijn ze van een traditionele RPG naar een platformerer gegaan? Paper Mario en Paper Mario: The Thousand Year Door waren leuke RPGS. Super Paper Mario is leuk maar meer zoals de oude Super Mario’s met een beetje RPG elementen. Leuk spel maar had liever een echte RPG
Cijfer:
7,0


12985
20 jaar
Super Paper Mario probeert vooral origineel te zijn, in de Paper Mario serie die toch een beetje eentonig begon te worden. Het doet dat door klassieke platformactie te combineren met RPG elementen. Het unieke aan dit deel is dat je platte 2D levels kunt draaien, zodat je ineens in de diepte kijkt. Leuk, maar je ziet dan wel ineens hoe leeg het allemaal is... Toch is het een prima game hoor, alleen voor mij had die vernieuwing niet zo gehoeven. De eerdere twee delen zijn namelijk briljant, en dat is deze helaas niet.
Cijfer:
8,0

4838
14 jaar
Echt stoer spel dit! Weer eens wat anders dacht ik zo.
Het verhaal is wat langdradig maar verder goed te volgen, misschien omdat Mario zelf en de omgeving zo simpel is afgebeeld is het duidelijk. Allemaal dingen ontdekken in 3D is te gek!
Die ’Pixl’s’ zijn ook mooi bedacht. Ik ben echt dik tevreden over dit spel hoor!
Super Paper Mario
Cijfer:
9,5


47061
20 jaar
Niet zo goed als de voorgangers, maar nog steeds leuk
In tegenstelling tot de vorige twee Paper Mario-delen zijn de gevechten in Super Paper Mario voor de Wii niet meer turn-based, maar real-time en dat is jammer. Het is chaotischer, en neemt het element van de strategie gedeeltelijk weg. Bovendien lijk er hier en daar een zeker luiheid te zijn (op een bepaald punt wordt je geacht 10 minuten geheel NIETS te doen), maar verder is het nog steeds een prima game!
Cijfer:
7,6

15616
26 jaar
Een prima Paper Mario-game met een unieke twist!
Super Paper Mario voor de Wii is een unieke mix van platform- en RPG-elementen, die de bekende Paper Mario-serie een interessante draai geeft. De game combineert charmante 2D-graphics met een innovatief ’flip’-mechanisme waarmee je kan schakelen tussen 2D- en 3D-werelden. De verhaallijn is boeiend en humoristisch, met personages die een sterke persoonlijkheid tonen.

De gameplay is toegankelijk en biedt een goede balans tussen actie en puzzels. Het RPG-aspect komt naar voren in de mogelijkheid om personages te upgraden en speciale krachten te gebruiken. De muziek en visuele presentatie zijn uitstekend en dragen bij aan de algehele sfeer van de game.

Hoewel Super Paper Mario niet zo diepgaand is als sommige andere RPG’s, biedt het een verfrissende ervaring en een aangename afwisseling van traditionele platformgames. Fans van de serie zullen genieten van de unieke benadering, terwijl nieuwkomers worden aangetrokken door het originele concept en de charme van het spel.
Cijfer:
8,0

27 jaar
Onze papieren Mario gaat naar 3D. Maar hij houdt het er alleen niet zo heel lang vol. De grap is juist dat je een korte tijd uit de 2D wereld kunt ontsnappen om vijanden te ontlopen en puzzels op te lossen. Het verschil met Super Mario Galaxy is dat de nadruk nu meer op verzamelen, tactiek en verhaal ligt in plaats van behendigheid en lekker springen.
Super Paper Mario
Cijfer:
8,8

40
28 jaar
Uiteindelijk toch verslaafd
Toen ik dit voor het eerst begon te spelen, viel het me erg tegen. Het verhaal stond me in 1e instantie niet zo aan. Naarmate ik verder kwam werd het leuker en duidelijker. Zit nu in het allerlaatste hoofdstuk, vorige week donderdag begonnen. (Hoezo, verslaafd :-))

Van 2D naar 3D is hartstikke leuk, je moet nu meer je best doen om uit te vogelen hoe het nu precies zit.
Super Paper Mario
Cijfer:
8,0

379
16 jaar
Lang maar niet slecht
Super Paper Mario is, naar mijn mening, de laatste echt goede game die de paper Mario franchise heeft gehad. De game is erg leuk om te spelen en is ook erg origineel. Het 2D-3D systeem zorgt voor interessante gameplay en puzzels. De pixls zijn een leuke toevoeging.

Het enige minpuntje wat ik vind bij de game is de lengte. De game is ontzettend lang, iets té lang naar mijn mening. Maar als je erg fan bent van de game is dat alleen maar goed, nietwaar?
Cijfer:
8,0

1042
20 jaar
Een zeer goede Super Paper Mario-game
Paper Mario is een geliefde serie bij vele fans. Veel van deze fans vinden Super Paper Mario niet zo een goed spel, omdat het iets nieuws probeert. Ik daarentegen vind het net fijn dat ze iets nieuws doen met deze game. In de vorige Paper Mario-spellen had je namelijk een combatsystem. Dit is vervangen door hoe je vijanden in de 2D-platformers verslaat: door erop te springen!
Super Paper Mario is nog steeds een zeer goede Mario RPG-game, die elementen van de vorige Paper Mario-games combineert met elementen uit de 2D-platformers, zoals Mario Bros.
Een ander nieuw element is, dat je nu kan switchen tussen 2D en 3D.
Opnieuw zijn er talloze dingen die je kan verzamelen, waardoor je wel even zoet bent met dit spel.
Het is niet te moeilijk, maar echt makkelijk is het nu ook weer niet, waardoor iedereen hier wel geniet van kan hebben.
Cijfer:
8,5

341
13 jaar
Ik ben het niet eens met de Slechte badge. Ik vind het wel leuke muziek :). Verder vind ik het ook een erg leuk spel dat heel afwisselend is, en met leuke verborgen dingen :). Ik geef dit spel een 8,7, omdat een mario liefhebber deze wel moét hebben!
Super Paper Mario
Cijfer:
8,7

1039
14 jaar
Alle Paper Mario spellen zijn erg leuk om te spelen, dit 3e deeltje is heel anders dan de anderen en dat maakt het nog leuker! Je krijgt bijvoorbeeld punten als je monsters verslaat en de werelden zien er ook top uit! Een aanrader voor de fans!
Super Paper Mario
Cijfer:
8,4

509
12 jaar
Sommige zegen dat dit een Demo voor Mario Galaxy is. Nou tegen die mensen wil ik zeggen dat dat niet waar is. Super Paper Mario is misschien niet het beste Mario spel maar leuk is het wel. Met veel geheimen en een prachtig verhaal. Een 8,5 vind ik een gepast punt!!!
Super Paper Mario
Cijfer:
8,5

19050
18 jaar
Dit spel is zo origineel, he! Als je op een ’koopa’ springt, krijg je bijvoorbeeld 2 experience points. Heb je genoeg punten, dan level je up. Nee, niet zoals met een groene mushroom, maar zoals in RPG stylish. Dat is in mijn ogen apart want het is in mijn ogen bijv New super mario bros. Wii, maar dan van papier en je kan levelen. Wie verzint zoiets origineels?... papier! Wow!
Miamoto misschien?
Super Paper Mario
Cijfer:
8,0

2379
11 jaar
Met 3D functie!
Super Paper Mario is een leuk spel zeker met zo’n 3-D functie en dat je zelfs met Bowser kan spelen. 3-D of niet het spel verveelt soms wel een beetje, maarja je kan niet alles hebben. Gelukkig is het geen miskoop maar je moet het maar leuk vinden.
Cijfer:
7,5

7516
23 jaar
Moeilijke maar leuke Mario-game
Super Paper Mario is een erg goede game. Er is veel te doen. Je kan in 2D en 3D spelen. De verhaallijn is oké, maar is soms erg onduidelijk. De game is ook erg moeilijk voor jonge kinderen. En de game voelt niet echt als een Mario-game. Maar dat mag de pret niet bederven! De graphics zijn erg goed. Aarzel niet en haal hem vandaag nog in huis!
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Paper Mario

Tips en geheimen, cheats en codes

30 tips: 18 Persoonlijke tips - 8 Geheimen - 4 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
De beste recepten voor Dyllis Restaurant
Mark Reep
3828
Dyllis Restaurant is te vinden op de eerste verdieping van Flopside. Je brengt 2 ingredienten en krijgt er 1 item (maaltijd) voor terug. Hierbij de beste recepten.

Emergency RationFire Burst + Shroom Shake+ 50 HP in de Pit of 100 Trials
Love Noodle DishLovely Chocolate + Fresh Pasta BunchDubbele aanvalskracht, halveerd verkregen schade, paralyzes de vijand die je aanraakt
Space FoodIce Storm + Shroom Shake+ 50 HP in Space
Volcano ShroomHot Sauce + Shroom ShakeDubbele aanvalskracht
Spicy Pasta DishHot Sauce + Fresh Pasta BunchDubbele aanvalskracht

Persoonlijke tip:
Zit je vast?
Jari
3024
13 jaar
Zit je ergens in het spel vast en lijkt het of je niet meer verder kunt? Probeer eens te ’flippen’ van 2D naar 3D en vaak vind je zo de oplossing wel!
Als ook switchen naar 3D niet helpt, richt dan met je Wii remote op het scherm en zoek naar een geheime gang of deur!

Geheimen:
Geheime Pixls
Ikke
239
Er zijn verschillende Pixls die je helpen in het spel, zoals Tippi, Boomer, Slim, enz..., maar er zijn ook geheime Pixls die je niet moet krijgen om het spel uit te spelen, maar wel handig zijn.

Pixls:Hoe krijg je hem?Wat hij doet?
BarryNadat je Chapter 3 hebt uitgespeeld, ga dan naar het struikje waar Barry zat, druk op A en na een conversatie zul je hem krijgen.Als Barry geactiveerd wordt, zal er een soort van stekelig schild rond je bevinden. dit valt vijanden aan.
DashellSpeel de Flipside Pit of 100 Trials uit, hij zal in een kist zitten.Als Dashell geactiveerd wordt, zul je ongeveer twee keer zo snel lopen. Let op: dit valt geen vijanden aan.
Piccolo(Hoe krijg je haar? (ja, ’t is een meisje))
Om Piccolo te krijgen, zul je wat opdrachten moeten doen. Ga eerst naar Flopside, naar Merlee’s huis, en praat met haar. Daarna ga je naar Flipside, naar Merluvlee’s huis en praat je met haar. Dan ga je naar chapter 1-1, naar Bestovius, en praat je met hem. Dan ga je naar 1-2, praat je met Watchitt in Yold Town. Dan ga je naar 1-4, naar het einde, praat je met Merlumina. Dan ga je het hele rijtje weer af, maar omgekeerd. Als je eenmaal de sleutel hebt, ga je naar het gesloten huisje bij de Card Shop (Flopside). Doe het open, en in de kist zal Piccolo zitten.
(Wat ze doet)
Als Piccolo geactiveerd wordt, speelt ze een deuntje dat de status van je personage geneest (voor elk personage een ander soort deuntje). Het is wel sowieso een remix van een stukje Flipside-muziek. Ook verandert het geluid van je sprong en sommige andere dingen.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Eindeloos 3D
Blitzzking
393
15 jaar
Hier een aantal geheimen in dit spel:
Oneindige 3D met Mario:
Beat Flopside Pit van 100 Trials tweemaal en krijg Mario’s Card. Dit zal je toelaten om in 3D te gaan voor zo lang als je wilt!

Game Arcade:
Als je in 3-D-modus gaat, terwijl je in de coffeeshop in Flipside B1 bent, hebt je toegang tot een gouden pijp die je naar een speelhal brengt waar je drie verschillende arcade games met behulp van verschillende functies van de Wii-afstandsbediening kunt spelen. Een vierde game kan worden ontgrendeld als je een Gold Card hebt (verkrijgbaar in de Flopside Milk Bar door in 3D te gaan en een schatkist te openen).

gemakkelijk Oneindige Experience halen:
moet je een niveau omhoog te krijgen, maar blijf je sterven in de Pit van 100 Trials? Dan kun je, als je hoofdstuk 5 hebt voltooid (De een met de Crags en de Sapiens) terug gaan tot 5-4. weet je die pijp nog die continue vervelende Sapiens stuurt? Spring gewoon op het blok rechts ernaast, gebruik dan Browser’s vlam, en hij blijft gewoon de Sapiens doden, want ze blijven maar komen, dat geeft je 500 experience om de 3 of 4 seconden en 10.000 of 7.500 per minuut! (NB: Dit is gecorrigeerd in de PAL-versie)

Hieronder is nog een speciaal filmpje om veel experience te krijgen, Dit gebeurt in het eerste deel van hoofdstuk 5-3 in de tweede zaal, er zijn Buzzy Kevers en Spiky Buzzy Beetles. Eerst lok je ze in de ruimten tussen de leidingen, en dan spring je er bovenop, en zie hier wat er dan gebeurt (je ziet het pas echt goed als je het filmpje vanaf 33 sec afspeelt):

 

Persoonlijke tip:
Gemakkelijke Rubees
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je bij Chapter 2-3 bent, moet je Rubees bereiken.
De code voor de eerste VIP kamer is: 5693. Tijdens het kleine knaagdier wiel, tik je op de linker of rechter bewegingsknop en laat je de controller voor ongeveer tien minuten met rust. Je zal ongeveer 9,000 Rubees ontvangen.
De code voor de tweede VIP kamer (voorbij het elektrisch veld) is: 41262816.
Dit zal je 1,000,000,000 Rubees geven.

Geheimen:
De cijfer codes voor Merlee’s Mansion
_janse_
143
De 4 cijferige code in Merlee’s Mansion is 5963
De 8 cijferige code in Merlee’s Mansion = 41262816

Persoonlijke tip:
Veel experience!
Maurits
290
12 jaar
Als je veel punten wil, moet je eens naar chapter 1-1 gaan. Dan moet je daar een vierkant, paars beest vinden( Ik dacht dat het een squig was). Neem dan Carrie en ga voor dat beest staan. Hij zal dan een steen naar je schieten. Spring daarop en houd 2 de hele tijd ingedrukt. Vlak voordat je neerkomt, heeft hij alweer een nieuwe steen gespuugd. daar spring je ook op. Bij het eerste steentje krijg je 10 punten, bij het 2e 20 enzovoort.
N.B. Je kan deze truc NIET met Peach doen.

Persoonlijke tip:
Oneindig lang in 3D met Mario!!
Wiifreak10
7016
17 jaar
Als je in Flopside de put van 100 trials twee keer hebt voltooid, krijg je een speciale kaart, namelijk Mario’s kaart. Met deze kaart kun je zo lang mogelijk in 3D blijven als dat je zelf wilt!! Kijk maar eens naar dit filmpje.

 

Geheimen:
De geheime pixel Tiptron
Wiifreak10
7016
Deze geheime pixel kun je van Francis kopen voor 999 muntjes als je het spel hebt uitgespeeld. Hij lijkt heel erg op Tippi en kan ook hetzelfde, namelijk: Als je op het scherm richt, kun je informatie zien over bepaalde dingen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Gratis hints van de waarzegster Mulveree!
Wiifreak10
7016
Misschien ben je al eens gaan kijken bij de waarzegster in Flipside? Zij geeft je hints over waar je de heart pillars kunt vinden. Deze zijn alleen duur. Mijn tip: Sla op voordat je naar haar toe gaat, luister naar de tip en start de wii opnieuw op. Je hebt zo je geld weer terug en hebt een gratis hint gekregen!

Persoonlijke tip:
Gratis super shroomshake!
Bob Vermeulen
1155
11 jaar
In het laatste chapter kom je in het 2e level opeens Merlee tegen. Wat doet die in Count Black`s castel? Dat is natuurlijk Mimi vermomd als Merlee! Ze zal 3 keer vragen wat je het aller engstvind. Zeg dan juist wat jij het allerleukst vindt. In de volgende 3 kamers zie je dan alles wat je net hebt opgenoemd. Als je dit opraapt krijg je het. Één keer zit er een super shroomshake bij als optie (als je dit opeet krijg je 50 HP) Die kies je dan natuurlijk! Als je het level hebt gehaald en weer terug gaat naar die plek is Mimi weg. Dit kan je dus maar 1 keer doen.  

Geheimen:
Extra kaarten
Gycio
630
Rr zijn ook nog geheime kaarten die je kan halen je moet als je chapter 8 hebt uitgespeeld terug naar chapter 6 en die nu helemaal uitspelen, dan krijg je de kaarten van de partners van de vorige twee paper mario’s

Geheimen:
Geheime Buis
Milan
865
Ga naar Flipside B2 en ga naar 3D. In 3D zie je in de achterste muur een gat. Ga erdoor heen. Daarna kom je in een kamer. Daar staat een meneertje. Praat met het meneertje en betaal 100 euro. Nu staat er een blauwe buis. Met die blauwe buis kan je nu heel handig van Flipside B2 naar Flipside 1ST FLOOR gaan, of andersom!

Geheimen:
Geheime Mushroom
Kevin
198
Als je chapter 5 uit hebt gespeeld en pixel Dotty *joined your party* moet je naar chapter 3-2 gaan. Weet je nog waar de kamer met de mushroom val is? (Die paddestoel met een raar draad er aan.)
Nou spring over de geheime val en ga op het dood eind krimpen met Dotty. Flippen naar 3-D, ga door het kleine gat en daar is de paddestoel!

Persoonlijke tip:
robot van mr. L
Kel96kel
3035
13-14 jaar
Als je in chapter 6-1 bent als het HELEMAAL wit is en je moet vechten tegen de brobot van mr. L
Gebruik dan een volt shroom je kan gewoon op hem lopen maar wat je ook doet er gaat geen HP bij jou af.

Persoonlijke tip:
Eindbaas Chapter 7-4
Kel96kel
3035
13-14 jaar
Lukt de eindbaas van Chapter 7 niet???
Dan moet je met Luigi elke keer als hij ’’bukt’’ pijltje omlaag doen en dan vol omhoog tegen zijn hoofd springen.
Daarna moet je als je plat bent gedrukt door het plafond naar hem toesturen om hem nog een keer te raken (dit doet op level 12 14 schade bij hem en heb je hem zo verslagen).

Persoonlijke tip:
Peach’s zweefvlucht!
Wiifreak10
7016
17 jaar
Als je een lange afstand af wilt leggen of gericht op een vijand wilt landen, kun je het beste Peach gebruiken. Zij kan namelijk lang blijven zweven met haar parasol!

Persoonlijke tip:
Hoe je Dimentio kunt verslaan
Wiifreak10
7016
17 jaar
Voor dit gevecht moet je Peach gebruiken. Zij kan haar parasol gebruiken als schild. Meteen als het gevecht begint kun je op zijn hoofd springen voor schade. Hierna zal hij transporteren en energiestoten afvuren. Spring op zijn hoofd wanneer hij oplaadt en let daarbij op dat je alleen zijn hoofd raakt. Als je niet op tijd bij hem kunt komen, moet je je schild gebruiken om af te weren. Na een tijdje zal hij het opgeven en heb je gewonnen!

Easter Eggs en Glitches:
Haar van Peach veranderen
Wiifreak10
7016
Wil je ander haar voor Peach? Dat kan! Als je het spel hebt uitgespeeld, kun je naar de eerste verdieping van Flopside gaan, en dan het linkerhuisje in gaan naast de kookwinkel! Het haar zit nu in een paardenstaart!

Easter Eggs en Glitches:
Geheime kamer in Francis’ Fort
Wiifreak10
7016
Als je in Francis’ Fort bent en de code in moet voeren, moet je 2828 invoeren. Je komt nu in de geheime slaapkamer van Francis. Hier vind je allerlei terugblikken op de vorige Paper Mario versies!

Persoonlijke tip:
Skip het wachten op liften in Flipside
Wiifreak10
7016
17 jaar
Ben je het zat om de hele tijd te wachten totdat je eindelijk uit de lift bent? Druk tegelijk op 1 en 2 als je in de lift bent, en je slaat het wachten over!

Persoonlijke tip:
Hoe je het beste Bowser kan verslaan
Wiifreak10
7016
17 jaar
Ben je aangekomen bij chapter 3-1 en moet je tegen Bowser vechten? Tip: Gebruik de pixl Boomer! Leg hem op de grond wanneer Bowser springt. Hij zal erop terechtkomen en schade krijgen.

Persoonlijke tip:
Robot draak
Annelie
10 jaar
Als je tegen een robot draak moet vechten dan moet je zijn zwakke punt raken. Zijn zwakke punt is dat ding met een bolletje erop bij de kop. Er lopen ook beestjes rond, pak zo’n beestje met de pixl Thoreau en gooi hem erop en hij zal schade krijgen!

Persoonlijke tip:
Geld voor noobs
Gycio
630
11 jaar
Dit kan makkelijk: je gaat naar 1-1 en pakt de coinflower. Ga terug, doe dat 20 keer en tada! Veel geld!

Geheimen:
super veel muntjes verdienen!
Bob Vermeulen
1155
In het filmpje staat hoe je aan heel veel coins kan komen. Het is alleen Engels dus hieronder staat het nog een keer.

Benodigdheden:
1 catch card (tip gebruik een catch card sp, die kan je voor 100 coins in Flopside in de kaartenwinkel kopen. Dan lukt het altijd)
chapter 5-2 moet je hebben vrijgespeeld.

Ga naar chapter 5-2.
Loop naar rechts en ga de deur in. Loop daarna weer naar rechts en ga de eerste deur in die je tegen komt.
Spring over het gat en ga naar 3-D. Daar staat een gouden levende bloem. gebruik nu je catch card. nu heb je een kaart van die gouden bloem.
Ga nu terug naar flip of flop vilage. Verkoop daar je kaart van de gouden bloem. Hij is wel 300 coins waard.


 

Persoonlijke tip:
Gemakkelijk Sammer Kingdom Challenge verslaan
Lemmyfan39 6
575
13 jaar
Je hebt 2 mogelijkheden, mogelijkheid 1 is gemakkelijk in de beginlevels, methode 2 goed voor alles.

Methode 1 : Gebruik Bowser en gebruik zijn vlammen gewoon constant totdat de Sammer guy’s verslagen zijn. Dit werkt ook snel aangezien je dubbel zoveel schade doet. In de latere levels wordt dit wel moeilijk,aangezien de Sammer guy’s zullen vluchten, volg ze gewoon mee en gebruik telkens even je vlammenaanval, totdat de Sammer guy in de hoek is gedreven en niet weg kan. Later wordt dit onmogelijk door de ninja’s en door projectielen.

Methode 2 : Gewoon als Pixl Barry gaan, en telkens wanneer de Sammer Guy aanvalt op 1 drukken, dit zorgt niet enkel voor bescherming, maar doet zelfs schade af! Gebruik dit gedurende elk level.

Persoonlijke tip:
Mushroom = exp
GycioS
165
13 jaar
Nadat je de pijp hebt gekregen om terug te gaan vanuit een chapter en je de eerste wereld hebt gehaald, moet je naar chapter 1-1 gaan en de mushroom pakken. Gebruik de buis om weer terug te komen. Doe dit dan opnieuw. Er zijn ook andere levels waarbij dit kan alleen bij deze is het makkelijk om hem te pakken.

Easter Eggs en Glitches:
Zelda easter egg
Megamen
2003
Voordat je tegen de robotdraak vecht, zegt hij: "I am error." Dit zegt een man in Zelda II ook. (Het is op 2:10 te zien in het filmpje.)

 

Persoonlijke tip:
Makkelijke manier om Count Bleck te verslaan!
Rafaeljust
75
13 jaar
Zodra je het schild hebt uitgeschakelt van Count Bleck (spring er een paar keer op), dan krijg je de andere personen terug. Blijf met Luigi op de grond en gebruik Dottie (de Pixl die je kleiner maakt) om de aanvallen makkelijk te kunnen ontwijken.

Zodra Count Bleck naar beneden komt, ga je onder zijn platform staan en doe je een superjump (richtingsknop omlaag ingedrukt en dan loslaten. Pas wel op met zijn dash-attack (hij vliegt op je af), daar kun je het liefst op hem springen!

Let ook op met zijn zwart gat; ren dan gewoon de andere kant op!

Persoonlijke tip:
Optillen
Anna
4838
14 jaar
Optillen in dit spel is niet zo moeilijk; je gaat dicht bij iets staan en je zet je ’Pixl’ in actie. Als je vijanden ziet bijvoorbeeld goomba’s of andere dan kan je die oppakken en neergooien op een ander wezen, hierdoor gaat het sneller en makkelijker!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg