x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

The Legend of Zelda: Twilight Princess - Wii All in 1!

The Legend of Zelda: Twilight Princess, de spirituele opvolger van Ocarina of Time, is een van de beste action adventure games van de laatste 10 jaar.
Professionele beoordeling: 9,5 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Selects
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 19.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Bestel vandaag, maandag in huis.
18.49
14.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Selects Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
17.99
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
The Legend of Zelda: Twilight Princess Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
18.99
€ 11.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: Twilight Princess

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2006
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496362416
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Twilight Princess

Afbeeldingen

De geweldige held, Link, is ook het hoofdpersonage van deze Legend of Zelda!
De geweldige held, Link, is ook het hoofdpersonage van deze Legend of Zelda!
Link met zijn trouwe paard Epona die samen door Hyrule field rennen.
Link met zijn trouwe paard Epona die samen door Hyrule field rennen.
Link brengt een bezoekje aan King Bulblin en Lord Bullbo op de Bridge of Eldin.
Link brengt een bezoekje aan King Bulblin en Lord Bullbo op de Bridge of Eldin.
Navi (<a href = https://www.mario64.nl/nintendo64_The_Legend_of_Zelda_Ocarina_of_Time.htm>Ocarina of Time</a>) is vervangen door de twilight princess genaamd Midna.
Navi (Ocarina of Time) is vervangen door de twilight princess genaamd Midna.
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Twilight Princess

Beoordelingen The Legend of Zelda: Twilight Princess

20 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

3498
16 jaar
Een beetje Nintendo fanboy koopt alles van Zelda, ik dus. Zelda Twilight Princess is een echte Zelda. Je haalt een paar dungeons, haalt wat Heartpieces, haalt de Master Sword, nog wat dungeons verslaat Ganon, en klaar is kees. Als je Zelda leuk vind is dit een aanrader, leuke dungeons met veel sidequests. Ik heb er ongeveer 40 uur over gedaan om alles te halen.
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
9,0

50
13 jaar
The Legend of Zelda: Twilight Princess is in een woord geweldig.
Het ziet er mooi uit en het is ook heel leuk. Soms wel lastig maar dat maakt mij niet uit.
Cijfer:
10

1629
13 jaar
Zoals, altijd is deze Zelda weer een geweldig spel. Hyrule ontdekken, de hele grote wereld ontdekken, de "puzzels" En het allerbestte is natuurlijk de soundtrack, zoals altijd.
Je begint wel als een veel oudere link, maar dat bederft, de pret niet. Dit spel is voor mij persoonlijk, iets minder dan The legend of zelda: ocarina of time, maar dat zou wel komen, omdat ik met dat spel ben opgegroeid. Maar de graphics, van Twilight Princess is vééél beter.
Dus, als je geld, heb en een spel voor Wii wilt kopen, en je houd van avontuur en ontdekking KOOP DEZE!
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

11070
18 jaar
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een leuke game, maar helaas een van de mindere Zelda. Het is helaas erg standaard en veels te makkelijk. Bij Ocarina of Time deed ik dagen over een dungeon en Twilight Princess speel ik binnen een paar dagen uit. De overworld is gigantisch maar erg erg leeg en dood. Het spel was helaas overhyped. Natuurlijk heeft The Legend of Zelda altijd prachtige muziek en prachtig avontuur. Ook vind ik de bow-combinaties leuk, de "verrekijker" en de boog worden dan een sniper of pijlen met bommen en de eindbazen zijn ook prachtig. Goed spel maar ik had er toch meer van verwacht, hopelijk zal de nieuwe zelda weer de goeie oude kwaliteit hebben.
Cijfer:
8,0

15616
26 jaar
Een must-play Zelda-game
The Legend of Zelda: Twilight Princess voor de Wii is een meeslepend avontuur dat fans van de Zelda-serie zeker zal bekoren. De game combineert een meeslepend verhaal met uitdagende puzzels en boeiende gevechten. De introductie van de Twilight Realm voegt een interessante twist toe aan het traditionele Zelda-verhaal.

Grafisch gezien is de game indrukwekkend, zeker voor zijn tijd, met gedetailleerde omgevingen en personages. De Wii-besturing wordt ook goed geïntegreerd, waarbij het zwaaien met de controller wordt gebruikt voor het zwaardgevecht en het boogschieten wordt verbeterd door de Wii-afstandsbediening te gebruiken.
Lees meer...

De spelwereld is uitgestrekt en gevarieerd, vol met geheimen en zijmissies, zoals we dat van de Zelda-games gewend zijn. De tempels en dungeons bieden uitdagende puzzels en indrukwekkende gevechten tegen eindbazen. De muziek, een kenmerkend en hoogstaand element van de Zelda-serie, draagt bij aan de atmosfeer en de algehele beleving.

Hoewel de game nogal traag op gang komt, wordt dit al snel gecompenseerd door het diepgaande verhaal en de rijke gameplay. Over het algemeen is "Twilight Princess" een must-play voor Zelda-fans en een geweldige toevoeging aan de bibliotheek van elke Wii-bezitter.
Verberg.
Cijfer:
9,3

2629
16 jaar
Een van de spellen die de meeste wii bezitters ertoe hebben gezet de wii te kopen. The Legend of Zelda: Twilight Princess is een super mooi en groot spel, met genoeg variatie. Het was een goeie zet om 2 verschillende dimensies te maken. Het is gewoon vet om met een wolf mensen af te slachten. Het zorgt voor variatie, en dat kan je wel gebruiken na zoveel spellen uit een bepaalde franchise. Iedereen die een wii bezit moet dit spel gespeeld hebben, de graphics en gameplay zijn super goed en maken dit spel een van de beste die er op de wii beschikbaar zijn. Kortom: een must-have voor elke wii bezitter.
Cijfer:
9,5


12985
20 jaar
The Legend of Zelda: Twilight Princess is de spirituele opvolger van het legendarische Ocarina of Time. Hoewel het onmogelijk is die game ook maar te evenaren, is Twilight Princess een fantastisch epos geworden. Nintendo trekt werkelijk alles uit de kast (behalve voice acting) om dit een filmisch en meeslepend avontuur te maken. Dit resulteert in een subliem avontuur die geen enkele Wii bezitter mag missen.
Cijfer:
9,5

63
16 jaar
Twilight Princes voor de Wii, is een geweldig spel. Mooi level design, veel nieuwe unieke voorwerpen, wapens, en mogelijk heden.
Het spel haalt het helaas jammer genoeg net niet met het spel "Ocarina of time" en ik vindt zelf dat het spel een beetje te hoog beoordeelt is. Maar verder is het een topper en een must have.
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
8,5

3024
13 jaar
Dit spel wordt helemaal overgewaardeerd. Het spel is niet het beste Zelda spel of het beste Zelda spel op Ocarina Of Time na.
Nou, als je die eerste 2 regels hebt gelezen zal je misschien denken dat ik dit een slecht spel vind, maar dat is ook niet zo. Het is een goed spel, en het beste spel op de Wii in zijn genre. Er is ook genoeg vernieuwing, maar de controlls zijn niet zo goed. Ook krijg ik tijdens het spelen niet het echte Zeldagevoel. Ik heb alle Zelda’s vanaf de NES gespeeld, en ik vind deze toch echt bij de slechtere horen. Het cijfer zal voor de lezers nu verrassend hoog lijken, maar dat komt omdat ik hem hier met superieure titels vergeleek, en als ik dat zou doen zou geen één spel een kans maken.
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
9,0

180
21 jaar
Ik vond dit een geweldig spel! Het is alweer een hele tijd dat ik het uitgespeeld heb, maar de gedachten eraan zijn echt helemaal geweldig.
Ik speel al zo lang ik weet Zelda-spellen (de eerste Zelda [NES] heb ik 2 keer, beide gouden cardridge). Wisten jullie dat Zelda het eerste spel op een thuisconsole was waarmee je kon opslaan? Voor Zelda kon je spellen alleen maar halverwege beginnen als je de codes van de levels had!

Het was echter niet de beste zelda die ik ooit gespeeld heb. Op bepaalde punten deed het me zelfs erg denken aan OoT, maar dat kon de pret niet drukken!
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
9,0

1000
17 jaar
Deze zelda game was de eerste console versie zelda spel dat ik speelde, en ik vond het begin tegen vallen, door te veel spinnen, maar eenmaal na een tijdje spelen kwam ik erachter dat er meer was dan alleen spinnen.
Zoals elke Legend of zelda spel had deze zeer goede muziek, de graphics vond ik ook zeer goed. The Legend of Zelda: Twilight Princess heeft leuke wapens zoals pijl en boog, bommen, pijlen met bommen en natuurlijk de bekende zwaard en schild, daarbij vond ik het mooi dat het spel 2 dimensies heeft.
Deze RPG heeft veel verschillende monsters en eindbazen die je tijden vol met plezier geeft. Zeker een aanrader, tenminste als je niet heel erg bang bent voor spinnen.
Cijfer:
9,0

1042
20 jaar
Een heel goede Zelda-game
Twilight Princess is zeker een aanrader voor elke Zelda-fan. Deze game heeft een sinistere sfeer en probeert zo realistisch mogelijk over te komen. Wel kan de game op sommige momenten erg donker zijn, dus pas zeker de helderheid van je tv aan. Het begin van Twilight Princess is zeer lang en eerlijk gezegd wat saai, maar eens je aan de eerste dungeon kan beginnen, merk je meteen dat dit toch een goed spel is. De dungeon designs zijn in mijn opinie een van de beste uit de hele serie. De besturing van Link is door de motion controls niet helemaal accuraat, maar het is niet zo erg, dat het je spelervaring bederft. Als motion controls niets voor jou zijn, kan je dit spel ook voor de GameCube aankopen.
Twilight Princess introduceert ook nieuwe karakters, zoals Midna, die je zal helpen in de Twilight-wereld, en Aghita, die je insecten laat verzamelen in ruil voor rupees of een wallet-upgrade.
Uren speelplezier met dit spel, zeker een aanrader!
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
8,5

735
16 jaar
Betoverend avontuur
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een meeslepende en avontuurlijke game die je meeneemt op een spannende reis door de wereld van Hyrule. De graphics zijn verbluffend en de muziek is prachtig. De gameplay is intuïtief en uitdagend, met tal van puzzels en gevechten die je moeten overwinnen om verder te komen.

Een van de hoogtepunten van de game is het gebruik van de Twilight Realm, een mysterieuze en donkere wereld die je moet verkennen om verder te komen in het spel. De personages zijn goed ontwikkeld en het verhaal is boeiend en meeslepend.

De game biedt ook veel variatie in termen van gameplay, zoals het berijden van paarden, het vechten tegen bazen en het verkennen van de verschillende omgevingen. Kortom, The Legend of Zelda: Twilight Princess is een absolute aanrader voor elke fan van avonturengames en een must-have voor alle Zelda-fans.
Cijfer:
9,5

19050
18 jaar
Dit is een leuk Zelda game, toch? Het is een cool zelda game, toch? Het is een debestezeldagameopOcarinaofTimena, toch?
Dit is een Zelda game waar je werderom Zelda moet bevrijden en Ganon(dorf) moet verslaan, en ik hou daarvan!
Je kan ook de twilight hack gebruiken in dit spel maar daar gaan we het niet over hebben...
Conclusie: Dit spel is een goeie zelda spel en een van de eerste spellen op de Wii, en jullie moeten het gespeeld hebben!
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
9,0

195
13 jaar
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een prachtig en leuk spel, het spel duurt erg lang en kan wel 70 uur in beslag nemen om uit te spelen. Dit maakt het erg spannend omdat elke keer dat je speelt je wel wat nieuws ontdekt, zoals: heartpieces, verborgen rupees en mini games. Daarom vind ik het misschien wel het beste Zelda-spel uit de hele serie.
Cijfer:
9,5

7865
10 jaar
Zelda twilight princess is echt een geweldig spel!!!!!!!
Je doet er heel lang over en de werelden zijn echt prachtig!!!!
De tempels zijn ook leuk en het is nog heel moeilijk ook!!!
Boven Ocarina of Time torent natuurlijk niets uit, maar dit is een mooie tweede plaats!!!
En dat het niet beter is dan Ocarina of Time zegt niks, want dat spel is meesterlijk. Maar dit is ook een meesterwerk!!!
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cijfer:
10

94
16 jaar
The Legend of Zelda: Twilight Princess is het mooiste spel. Ik speel dit dan ook het liefst. Ik speel The Legend of Zelda al vanaf me 3de en ben daarom ook erg geinteresseerd in die spellen. Dit spel vindt ik wel lastig maar daarom heeft het ook zijn spanningen. Ik ben gek op dit spel en blijf het daarom ook spelen.
Cijfer:
9,0

7516
16 jaar
Geweldige Zelda-game
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een van de beste Zelda-games om hedendaags te spelen. De graphics zien er prachtig uit, leuke dungeons, veel puzzels, geweldige soundtrack en ik vind de wat duistere stijl van deze game erg vet! Alleen vind ik het verhaal van The Legend of Zelda: Skyward Sword toch iets interessanter. Maar daar zijn de meningen gelukkig over verdeeld. Ik zou zeggen, neem ze allebei, dan kom je er vanzelf achter!
Cijfer:
8,5

7516
23 jaar
Een van de beste Wii-titels
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een van de beste Zelda-games in mijn ogen. De game is erg duister vergeleken met de andere games. De game is echt onderschat. De besturing en graphics zijn ook echt geweldig. En deze Zelda-game is ook erg uitdagend! Een top tier-game voor de Wii. Als je een Wii hebt, moet je deze zeker in huis hebben, topgame!
Cijfer:
9,0

40
18 jaar
Geweldige game met memorabele bosses en muziek
The Legend of Zelda: Twilight Princess is een geweldige game voor de echte Zelda-fan. Het heeft veel elementen die ook zijn verwerkt in "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" en bouwt daar verder op. Het kent memorabele karakters en bossfights genoeg met een geweldige soundtrack.
Cijfer:
9,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Twilight Princess

Tips en geheimen, cheats en codes

55 tips: 20 Easter Eggs en Glitches - 19 Persoonlijke tips - 15 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Sla ganondorf aan de haak
Lennert
1535
13 jaar
Pak je hengel. Ganondorf zal ernaar staren en je kan gerust 3 jumpaanvallen doen. Daarna is hij weer bij het gevecht.

Geheimen:
empty bottles
Lennert
1535
Waar zijn de empty bottles?1. In het begin van je avontuur krijg je een milk bottle in sera’s huisje (waar je ook de slingshot kunt kopen).

2. In de faron woods bij die gast met dat disco haar kan je er een bottle kopen voor 100 rupees, met olie voor je lantaarn.

3. In de fishing hole bij het bordje verboden rotzooi te dumpen. Je moet hier gaan vissen en uiteindelijk zal je de empty bottle opvissen.

4. Geef 20 poe souls aan Jovani in Castle Town en je krijgt een empty bottle, met fairy tears.

5. Dit is de moeilijkste: (let op: warpmogelijkheid naar de Brige of Eldin vereist) Ga naar de Desert, naar dat steengeval en warp hem naar de Brige of Eldin. De brug is weer gemaakt, maar de empty bottle krijg je nog niet. Ga terug naar de woestijn en je ziet dat er een gat in de grond zit met daarin een trap, die lijd naar de Cave of Ordeals. Als je hem uitspeelt (50 kamers), krijg je de empty bottle met fairy tears.
(Om de 10 kamers zit een halfnaakte fee die zegt dat ze feeën vrijlaat in de vijvers van de provincies, die je in je empty bottles kan bewaren en 8 hartjes vullen als je levens op zijn!!! Ze vraagt ook of je weg wilt uit de cave, maar dan moet je wel helemaal overnieuw beginnen als je terugkomt.)

Geheimen:
pak nadelen/voordelen
Lennert
1535
Groene kleren:
:-( Je kan niet onderwater zwemmen en voor korte tijd (als je in het water met je iron boots komt) ademhalen
:-) Geen rupees verlies of extra schade

Zora pak:
:-( Vuur en ijs aanvallen doen 2x zoveel schade
:-) Je kan onder water ademen en zwemmen

Magic Armor:
:-( Je verliest rupees als je het draagt en als je rupees op zijn ben je zo sloom als of je de iron boots draagt
:-) Het maakt je onkwetsbaar
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Rot ReDeads!
Lennert
1535
13 jaar
Je kent ze wel, die mannetjes van botten. Om die makkelijk te verslaan, moet je de ball and chain gebruiken. Ze zijn in een klap weg!

Persoonlijke tip:
Gratis energie drank of lamp olie met Ooccoo.
Kees
14 jaar
Als je in een kerker bezig bent en je hebt weinig levens of geen lamp olie, gebruik dan Ooccoo om weg te gaan en ga naar de Faron Woods. Daar is een winkel waar de Shopkeeper een vogel is. Pak energie drank of lamp olie en teleporteer terug naar de kerker waar je vandaan kwam. Klaar gratis drank + olie.

Easter Eggs en Glitches:
Cucco telepathie
Link
258
Altijd al een Cucco (een kip van de Legend of Zelda serie) willen zijn? Dat kan nu! SMS "cucco aan" naar... Nee, eigelijk sla je een Cucco net zolang totdat het beeld zwart wordt en dan weer terugkomt achter de Cucco! Je kan dan de Cucco besturen. Dit duurt maar eventjes, maar het is een leuke easter egg.

Persoonlijke tip:
Geheime kerkers
Link
258
13 jaar
Loop je je wel eens te vervelen in Hyrule? Of heb je geld nodig? Kijk dan eens goed om je heen. Het stikt in Hyrule van de geheime grotten. Vaak zitten ze achter rotsen, of op een hoge richel. Als je een klein stuk rots ziet uitsteken, leg er dan een bom voor. Zie je een richel, zoek dan een plek waar je naar toe kan schieten met je clawshot!

Easter Eggs en Glitches:
Ooccoo easter egg
Bramd de Groot
25454
De naam van het vreemde, kipachtige wezen Ooccoo is een referentie naar de kleding van Link in de allereerste Legend of Zelda game; de kleur van dit pak heeft in computertaal namelijk de code 00cc00.

Persoonlijke tip:
Hartjespieces in kerkers
Daniel482
7865
10 jaar
In kerkers zijn nooit meer dan 2 hartpieces.
Een uitzondering is alleen in de tempel of time,want daar is er ook nog een in het voorportaal!!!

Geheimen:
Howling Stones
Lennert
1535
Na het activeren van de Howling Stones (in Wolf vorm) wordt de Golden Wolf beschikbaar voor Link in menselijke vorm. Dit zijn de Howling Stone locaties in Twilight Princess:

1. In death mountain nadat je de goron van de berg hebt geduwt.
2. In upper zora’s rivier op een heuveltje.
3. Bij de ingang van de sacret grove.
4. Klim op een ladder in het zuiden bij een heuveltje.
5. In snowpeak in het zuiden bij de geheime grot naar de snowpeak ruins.
6. In de hidden village.

Persoonlijke tip:
hartpieces
Lennert
1535
13 jaar
Heb je geen idee waar die hartpieces zijn? Nou, de waarzegster in Castle Town wel! Ga naar haar toe en kies voor de optie love en er zal een plek verschijnen waar een hartpiece is. Je kan ook voor de andere optie kiezen als je niet weet hoe je nu verder moet in het avontuur.

Geheimen:
Bomb Bags
Lennert
1535
De eerste kan je kopen je van barnes (bomverkoper in Kakariko Village)
De tweede krijg je van de Goron die je in het Zora gebied kan bevrijden uit een steen onder water.
De derde is in Upper Zora`s lake waar je eerst monsters neer moet schieten en voila. Je kan dan ook nog de vooraad verdubbelen door 25 punten te halen bij het spel (op dezelfde plek).

Geheimen:
Quiver
Tristan
1039
Heb je ook soms dat je net een belangrijk gevecht doet en al je Arrows op zijn? Dat kan veranderd worden door een grotere Quiver te krijgen! Ga naar Zuid-Castle Town en loop een zijstraat naar rechts in, als je deze straat volgt kom je bij de Star tent! Met één clawshot kun je daar een Quiver van 60 pijlen krijgen, met een double clawshot kun je een Quiver van 90 pijlen krijgen!

Geheimen:
Schatkamer
Link
Heb je die deur gezien, vlak voor de deur naar Ganondorf toe, in de laatste dungeon? Die zit vast met een slot voor een small key. Hoe je die haalt is niet erg simpel.

1. In de buitenplaats in het westelijke gedeelte (het oostelijke gedeelte in de gamecube versie) staan er helemaal naar het noorden palen in de grond. Wordt wolf en doe je scent aan. Zoek naar een donkere plek in de grond. Graaf daar en je zult in de begraafplaats komen.

2. Als je in de begraafplaats bent, loop dan naar de boom toe in het midden van de begraafplaats. Daar steekt een stukje rots uit de grond. Leg er een bom neer. Het stukje rots zal ontploffen en je ziet een knop die onder de rots lag.

3. Ga op de knop staan en loop naar het westen (het oosten op de Gamecube versie). Je ziet dat er een hek open is gegaan. Maak de toorts aan met je lantaarn. De regen zal even ophouden. Ren daarna snel naar het oosten (het westen in de Gamecube versie) en steek de twee toortsen aan die bij een poort staan. De poort zal open gaan.

4. Gebruik je Dominion Rod om de uil standbeelden te verplaatsen, en breng ze naar de zuidelijke muur (de muur waar je naar binnen kwam) en zet ze in de gaten. Zoek nu een richel waar je op kan klimmen en spring zo over de standbeelden naar een nieuwe plek. Er staat daar een kist achter een hek. Trek aan de ketting in de muur. Het hek zal openen. Open de kist en je hebt een small key!

5. Speel de dungeon uit (zorg er wel voor dat je alle andere small keys ook hebt) en ga naar de deur die naar Ganondorf leidt. Open voordat je in die kamer gaat de andere deur. Hier staan heel veel kisten met rupees, pijlen, bommen, etc. Het is de schatkamer van het kasteel!
 

Persoonlijke tip:
Gemakkelijk verslaan van vijanden
Dreke
2052
13 jaar
Wanneer je in een open veld komt vol met vijanden, moet je zien dat je genoeg pijlen bij je hebt. De vijanden gaan na 1 of 2 pijlen al dood. Best doe je dit wanneer je op je paard zit.

Persoonlijke tip:
Stekelbal
Lennahawk
275
13 jaar
[Je moet hiervoor een sleutel hebben] Als je in de ijstempel [bij die grote witte beesten] bent zul je uiteindelijk een kanon vinden. Schiet die vijand voor de deur kapot en ga naar binnen. Daar moet je tegen een ridder vechten, als je hem hebt verslagen zal je daar vast zitten... Maar als je kijkt naar de grond zie je een stekelbal liggen pak die dan op. Hij ligt dus niet in een kist.

Cheats en Codes:
Lakebed tempel cheat
Lennahawk
275
[Hiervoor moet je de boss key hebben] Als je de clawshot hebt dan zie je waar je begint een soort kroonluchter hangen, met je clawshot kun je daar aan hangen en als je de goede plek kiest om aan te hangen kun je naar beneden gaan door je clawshot heel lang te maken als je dan los laat zal je precies voor de deur van de boss vallen.

Easter Eggs en Glitches:
Waarzegster madame Fanadi
Nim
160
Als je bij de waarzegster bent zal zij een paar 'magische' woorden zeggen.
Love: elihwa sekat gnidaol tiaw is dit omgedraaid: wait loading takes awhile.
Career: tuoba gniklat I ma tahw dit is omgedraaid: what am I talking about.

Easter Eggs en Glitches:
Glitch: Postman pleegt zelfmoord
Bramd de Groot
25454
Als je Hyrule Field vanuit zuidelijke richting betreedt, en vervolgens helemaal aan de rechterrand van de afgrond blijft lopen, kan er een vreemde glitch optreden: als de Postman op dat moment iets bij je komt afleveren, zal hij zich de afgrond instorten, waarna je heel lang een stilstaand beeld krijgt, tot de Postman eindelijk "geland" is, en jij je post krijgt.

 

Geheimen:
Magic Armor
Lennert
1535
Magic Armor maakt Link onoverwinnelijk in Twilight Princess. Zo krijg je het:
Als er een Goron staat in Malo markt in Kakariko Village, vraagt hij om geld om een brug te laten maken. Als je dat gegeven hebt en de winkel uit en in loopt, staat hij er nog. Nu vraagt hij om geld voor een nieuwe Malo markt. Als je dat gedaan hebt, kan je naar Castle Town waar de nieuwe Malo markt is. Daar vind je de Magic Armor voor 598 rupees.

Geheimen:
Rupee bags
Lennert
1535
Als je naar het bug meisje in castle town gaat en je geeft haar een golden bug, krijg je een 600 rupeezak (rupee bag). Als je alle golden bugs geeft (24), krijg je een 1000 rupeezak. Er is ook nog de mogenlijkheid om 60 Poe Souls te brengen naar Jovani (ook in Castle Town) om oneindig veel rupees te kunnen krijgen.

Geheimen:
Vliegende Rupees!
Link
258
Heb je wel eens een grote groep vliegende vogels gezien op Hyrule Field? Loop er dan niet voorbij! Als je alle vogels uit zo’n groep gedood hebt, komen er rupees uit de lucht vallen.

Geheimen:
Cave of Ordeals
Faza3342
344
Als je waar dan ook in een wolf kan veranderen, moet je naar de woestijn gaan en ergens in het oosten vindt je het verdwenen stukje brug van the Great Bridge. Teleporteer deze met Midna, en ga in de grot die tevoorschijn is gekomen op de plek van het stukje brug, je bent nou in de Cave of Ordeals. Daar moet je honderd kamers met vijanden bevechten en na elke 24ste kamer kom je bij een fee, elke fee doet bij de meren waar de Spirits waren, van die levens feeen. Als de de Cave of Ordeals hebt uitgespeeld, krijg je een drankje waarmee je heel sterk word.

Persoonlijke tip:
Snelle start met Epona
Wiifreak10
7016
15 jaar
Als je achter je paard staat en dan op A drukt, spring je met een snelle start op Epona.

Persoonlijke tip:
zwaard truc
Kevin1325
2027
14 jaar
Als je een monster hebt verslagen moet je stil staan. Als je dan op A drukt doet hij een truc met zijn zwaard zoals hij in cut scenes doet

Persoonlijke tip:
Agitha’s castle
Kevin1325
2027
14 jaar
Je kan de kevers aan de kant schoppen en als je je lantaarn aansteekt worden de insecten tot je aangetrokken. Als je weg gaat zonder een kever te geven dan word Agitha gefrustreerd.
Daarbij kan je Agitha ook vinden in het Oosten van Castle Town waar ze naar kevers zoekt in het gras.

Persoonlijke tip:
Zwijn de afgrond in
Kevin1325
2027
14 jaar
Als je in de woestijn op een zwijnachtig beest gaat zitten en je drukt op A om sneller te gaan dan moet je tegen een krater aanrijden. Het zwijn zal erinvallen en jij zal van het zwijn afvallen.

Geheimen:
Lakebed temple heart peace
Gycio
630
Als je in de temple zit en je hebt de clawshot (hookshot orcarina of time) gehaalt dan ga naar een kamer met een soort grote bal in het midden. Doe clawshot ergens boven het ronde ding dan trekt ie je naar boven en een kist met een heart piece en je kan dan een trap bewegen (kleine skip)

Geheimen:
Simpele heart piece
Gycio
630
Als je de 2de tempel gehaald hebt loop dan naar zon dak in kakariko en praat met dat kind. Als je goed met pijl en boog bent heb je em zo raak alle doelen (beetje moeilijk) maar hij is makkelijk.

Persoonlijke tip:
Temple of Time boss
Gycio
630
11 jaar
Als je daar bij die baas komt, moet je die spin naar een standbeeld lokken. Doe dan je nieuwe item, doe dit een paar keer en dan je zwaard.

Easter Eggs en Glitches:
Ooccoo en Links kleren
Daniel_r
3225
Ooccoo is een klein beest dat jou uit een dungeon kan warpen. 00CC00 is ook de html-code van de kleur groen van de kleren van Link!

Persoonlijke tip:
Geheime trap in de 4e temple
Bjorn
14bijna15 jaar
Als je de eerste geest hebt gedood dan moet je goed kijken, want ergens waar je tegen de eerste geest hebt gevochten,daar is zon ding waar je aan moet trekken en dan gaat er ongeveer in het midden een trap open.

Persoonlijke tip:
Rupees
Jorden1506
260
16 jaar
Als je aan het einde van het spel rupees tekort komt ga dan terug naar grotten en tempels: grote kans dat daar nog wat is overgebleven.

Persoonlijke tip:
Gold Rupee
Juliusdeb
13 jaar
In dat dorpje waar je begint zijn bij de visplek in het water een stuk of 2 golden rupees. Let op: vishengel vereist.

Persoonlijke tip:
Praten met dieren
Lennahawk
275
13 jaar
Als je een wolf bent, kun je met dieren praten gewoon net zoals je met mensen praat, sommige dieren hebben hints of tips. Twijfel er dus niet aan om met de dieren te praten

Easter Eggs en Glitches:
Dark Link in de spiegel
Bramd de Groot
25454
Als je naar de kelder van Link's huis in/naast Ordon Village gaat, in de spiegel kijkt, je lantaarn uitzet en naar first-person switcht (bijvoorbeeld dmv de Hawkeye), zie je Dark Link in de spiegel.

 

Easter Eggs en Glitches:
Biggoron's sword uit Ocarina of Time
Bramd de Groot
25454
Biggoron's sword, een wapen uit Ocarina of Time voor de N64, kan je vinden in Twilight Princess in de laatste dungeon (Hyrule Castle). Hij is te zien aan één van de muren in een heel donkere kamer.

 

Easter Eggs en Glitches:
Bullet Bill uit de Mario-games
Bramd de Groot
25454
Als je goed op de rechtermouw (de linker in de Gamecubeversie) van de trieste clown Fyer in Lake Hylia kijkt, is daarop een Bullet Bill uit de Mario-serie te zien. (Skip in het filmpje naar 1:25 voor een duidelijk beeld).

 

Easter Eggs en Glitches:
Fisherman uit Ocarina of Time
Bramd de Groot
25454
Als je in de Fishing Hole een beetje rondkijkt, zie je een foto van de Fisherman uit Ocarina of Time, de man die de Fishing Pond runde in deze game.

Easter Eggs en Glitches:
Yoshi!
Bramd de Groot
25454
Als je vanuit Lake Hylia in het kanon naar de Gerudo Desert wordt geschoten, loop dan in de woestijn in noordelijke richting (om de kloof heen) en kijk richting Lake Hylia. Aan de linkerkant van de brug is een rotsformatie te zien die verdacht veel op Yoshi lijkt!

Easter Eggs en Glitches:
Zora's Sapphire uit Ocarina of Time
Bramd de Groot
25454
Op de Zora Armor, die Link in staat stelt te zwemmen en onder water adem te halen, is een ketting te zien om de nek. Als je goed naar deze ketting kijkt, zul je zien dat het de Zora's Sapphire is, één van de drie Spiritual Stones uit Ocarina of Time.

Easter Eggs en Glitches:
Drijfzand-glitch
Bramd de Groot
25454
Als je, als Link wegzakt in drijfzand en je nog net een stukje van zn hand kan zien, op de home-knop drukt en het spel reset, kom je terecht in een lege versie van de Bridge of Eldin, zonder vijanden of wapens die je kan gebruiken. Als je vervolgens dood gaat, kom je ineens weer in het deel van het verhaal terecht waarin je Colin van de Bulblins moet redden. Een gedetailleerd filmpje van de glitch vind je hier onder.

 

Easter Eggs en Glitches:
Ga snel door de Cave of Ordeals
Bramd de Groot
25454
Als je snel door de Cave of Ordeals wilt komen, moet je met de Gale Boomerang alle toortsen uit maken, en dan gaat de deur naar de volgende kamer open. Dit werkt in alle kamers behalve 1, 10, 11, 20, 21, 30, 31, 40, 41 en 50.

Easter Eggs en Glitches:
Cucco legt een ei
Bramd de Groot
25454
Als je met een bomb arrow op een Cucco (kip) schiet, en deze vervolgens gooit, legt hij een ei.

Easter Eggs en Glitches:
Oneindig bommen en pijlen!
Bramd de Groot
25454
Door middel van een zeer ingewikkelde glitch kun je oneindig bommen en pijlen krijgen. De video hier onder laat zien hoe je precies te werk moet gaan. LET OP: Doe dit alleen als je alle drie de bomb bags hebt!

 

Easter Eggs en Glitches:
Beklim Death Mountain zonder Iron Boots
Bramd de Groot
25454
Als er een Goron op je af komt rollen, verander je in Wolf Link; zo ben je snel genoeg om hem te ontwijken. Op deze manier kun je, terwijl je de Gorons ontwijkt, op Death Mountain komen. Je zal hier echter nog niet veel kunnen doen.

Easter Eggs en Glitches:
Krijg de Master Sword vroeg in het spel
Bramd de Groot
25454
Door een glitch kun je, als je vlak nadat je het zwaard en schild hebt gestolen in Ordon Village naar de Faron Woods gaat, al heel vroeg in het spel de Master Sword, de mogelijkheid om te warpen en de mogelijkheid om wanneer je wilt in een wolf te veranderen krijgen. In de video hieronder zie je precies hoe je dat doet.

 

Geheimen:
Koop zeldzame schatten van de Moonlight Merchant
Bramd de Groot
25454
In de grot naast de waterval op Skyloft, waar je in heb begin van het spel ook doorheen moet om je Loftwing te redden, kun je 's nachts een speciaal soort Gossip Stone vinden, genaamd de Moonlight Merchant, die zeer zeldzame schatten verkoopt. Je vindt hem door ongeveer halverwege de grot, waar een zwerm vlinders vliegt, op je harp te spelen.

 

Easter Eggs en Glitches:
"It's a secret to everybody"
Bramd de Groot
25454
In Castle Town is een Goron te vinden die de zin "It's a secret to everybody" uitspreekt. Deze zin is een soort running gag van de Zeldaserie, en is in vrijwel elk spel sinds de originele Legend of Zelda te vinden.

 

Persoonlijke tip:
GA NAAR HUIS, STOMME KAT!!!!!
Mattias
273
12 jaar
Lukt het niet om de kat van de winkeleigenaarster terug naar huis te brengen? Het is eigenlijk heel erg simpel! Als je de vishengel hebt, moet je de kat opzoeken. Hij zit bij het water, maar rent weg zodra je bij hem in de buurt komt. Let daar niet op en ga vissen. Blijf vissen totdat er een kleine cutscene komt waarin de kat een vis steelt en naar huis rent. Voila!

Geheimen:
Goedkoper het rode pak krijgen
Bjorn741
145
Om het rode pak goedkoper te krijgen moet je bij Kakariko village in een huis lopen in de buurt van de bron. Als je daar binnen bent staat daar een oude Goron. Je moet met hem praten want hij zamelt geld in om de brug te maken die op zon groot veld staat. Het geld dat hij vraagt moet je zoeken en aan hem geven. Als je dat heb gedaan vraagt hij geld voor de winkel in Hyrule Castle en dat moet je ook betalen. Daarna moet je naar Hyrule Castle. als je daar bent aangekomen dan moet je die ene winkel binnenlopen en dan zie je dat de rode pak veel goedkoper is geworden.

Geheimen:
Alle insecten
Bramd de Groot
25454
In deze video zie je waar je alle insecten in de game kan vinden. Als je deze naar Agitha in Hyrule Castle Town brengt, krijg je 50 Rupees per insect, en als je ze allemaal gebracht hebt, krijg je de Giant Wallet, zodat je meer Rupees kan dragen.

 

Persoonlijke tip:
Gratis recuperatie van hartjes
Neleke
1042
20 jaar
Als je levenspunten een beetje laag zijn, kijk dan eens rond of er nergens 'hot springs' zijn. Deze kan je herkennen aan een partij water waar rook uit komt. Ga in het water en blijf enkele momenten stil staan en je levenshartjes zullen zich vanzelf vullen!

Easter Eggs en Glitches:
Eekhoorntjes
Kevin1325
2027
Als je het spel begint zal naast je huis in de struiken een eekhoorntje zitten.

Easter Eggs en Glitches:
Glitch laat Link door muren gaan.
Tomy
735
Wanneer Link een voorwerp uit een kist vasthoudt, zorgt een fout in de code ervoor dat hij HEEL langzaam achteruit beweegt. Dit kan worden uitgebuit om door muren te gaan, waardoor spelers het minimum aantal vereiste voorwerpen kunnen verzamelen om de game uit te spelen. Als gevolg hiervan is het wereldrecord voor het voltooien van low% "speedruns" bijna 25 uur.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg