x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Red Steel - Wii All in 1!

Red Steel is erg stijlvol, maar dankzij een veelal haperende besturing is het niet meer dan een matige game.
Professionele beoordeling: 6,5 - Lees de review!

Kopen:

Red Steel
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Red Steel Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
11.99
€ 8.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Red Steel

Afbeelding voor  Red Steel

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht, Shooter
Uitgebracht:2006
Spelers:1-4
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3307210228512

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Red Steel

Afbeeldingen

In het hele spel krijg je jezelf niet te zien. Je weet alleen dat je Scott Monroe heet...
In het hele spel krijg je jezelf niet te zien. Je weet alleen dat je Scott Monroe heet...
Vecht met meer dan 10 wapens
Vecht met meer dan 10 wapens
Leer zwaardvechten met je Wii Mote
Leer zwaardvechten met je Wii Mote
Schiet je een weg door de Japanse steden
Schiet je een weg door de Japanse steden
Afbeelding voor Red Steel

Links

Beoordelingen voor   Red Steel

Beoordelingen Red Steel

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,6

2629
16 jaar
Red Steel was als een van de eerste releases voor op de wii geen slecht spel. Een minpunt was wel de realiteit van de zwaardgevechten, je wint makkelijk als je een beetje in het niks mept, er kwam amper tactiek bij kijken. Ook zat het spel vol met merkbare glitches. De zwaardgevechten kwamen ook opeens midden tussen vuurgevechten, ook een beetje raar dus. Voor een van de eerste shooters niet slecht, maar er zat veel meer in. Misschien dat red steel 2 met wii-motion plus ondersteuning wat verder gaat, want dit spel kan denk ik echt leuk zijn als de zwaardgevechten beter uitgewerkt worden.
Cijfer:
6,5

691
20 jaar
Toen Red Steel net uit kwam was het zeker een van de indrukwekkendere Wii-games. Het zwaardvechten en richten met je andere wapens werkte voor die tijd zeer aardig en liet zien wat de Wii kon. Ik heb me toen ook zeker vermaakt met de game.
Als je er nu naar kijkt is de gameplay behoorlijk gedateert en werkt het zwaardvechten lang niet meer zo goed. Hopelijk dat Red Steel 2 hier verandering in brengt met MotionPlus!
Cijfer:
6,0

2002
11 jaar
Leuk en stom spel
Het is een leuk spel om te spelen. Soms is het spel moeilijk en soms heel makkelijk.
Het stomste er aan is als je klaar bent met zwaard vechten en je beweegt niet expres de remote dan dood je hem gelijk dat is echt STOM.
Het leuke er aan is dat je iedereen over hoop kan knallen en daar hou ik van!
Red Steel
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

3024
13 jaar
Red Steel was aan het begin wel leuk, vooral omdat het een van de eerste wii-shooters was. Maar later merk je dat er toch niet zoveel aan is.. De zwaardgevechten zijn bijvoorbeeld niet goed gemaakt, soms heb je er meer aan om in het wilde weg te slaan dan om precieze bewegingen uit te voeren.
Dus dit spel is geen echte aanrader, als je een shooter wil kan je beter wachten op The Conduit. En voor een zwaardvecht/shooter wachten op Red Steel 2, met wii motion + integratie.
Cijfer:
7,0

1218
14 jaar
Ik vind het een matig spel. Het is niet echt realistisch en soms wel saai. wel leuk is het zwaardvechten, alleen kan je eigenlijk beter in het wilde weg meppen... Richten is wel goed. Multiplayer is ronduit STOM. Als je met een sniper inzoomt is ie in 1 keer dood en uitzoomt in 2 keer? (???)
nou ja koop beter Far Cry ofzo :)
Red Steel
Cijfer:
6,5

135
15 jaar
RedSteel, HET spel dat ik vroeger per se moest hebben. Jammer genoeg heeft Ubisoft het veel te snel uitgegeven zonder de beta eerst goed te fixen. Er zijn nog een HOOP bugs en glitches in het spel dat het nogal verziekt, het aller ergste? Sword Duells: je bent ongeveer vijf uur ┬ábezig met een bepaalde beweging, heb je uitijndelijk 4 van de 5 gedaan, doe je het één keer fout en drie maal raden, je moet alles weer opnieuw doen... erg frustrerend dus.
Maar als je dit weg laat is het een goed spel, wel een beetje simpel enzo maar als je even lekker wilt rammen is het wel een leuk spel, wel een beetje raar aangezien je met de normale ’pistols’ het hele spel uit kan spelen (ik snipe iedereen daarmee, dat is best wel leuk).
Als de sword-duells beter waren zou het best een achtje kunnen zijn, maar aangezien het nogal buggy/glitchy is een 6.5.
Red Steel
Cijfer:
6,5


47061
19 jaar
Middelmatig, maar steeds minder...
Als launch-game voor de Wii was Red Steel een middelmatig spel: de verhaallijn was oppervlakkig en de gameplay was eenvoudig, maar dit was allemaal prima. Het was immers een launch-game, waardoor het alleen maar belangrijk was de eigenschappen van de Wii te tonen: het gebruik van de Wii-remote, om je eigen bewegingen in de game terug te zien.

Dit werkt prima, maar is de laatste jaren steeds minder "nieuw": er bestaan intussen steeds meer games die bewegingen van de Wii-remote steeds origineler en beter registreren. Bovendien is het gebruik hiervan zeer beperkt: er wordt alleen geschoten en geslagen, en dit werkt (zeker voor de Wii) niet helemaal naar wens, is schokkerig en reageert net iets te traag. Normaal gesproken hoeft dit voor een game niet de absolute ondergang te betekenen, maar in dit geval is dat wel zo: als je al je hoop vestigt op een originele besturing en deze hoop vervolgens niet inlost, stort de game als een kaartenhuis in elkaar.

Vallen er dan helemaal geen positieve punten aan deze game te noemen? Gelukkig is ook dit niet zo: de graphics zijn prima en ondanks de moeilijke controle blijft de game lang boeiend. Al met al geen topgame maar wel gesmeed op het goede moment: toen het nog heet (en dus Red) was. Met de jaren komen er echter steeds betere games, waardoor Red Steel helaas steeds slechter lijkt...
Cijfer:
5,5

2601
12 jaar
Nope
Red Steel is mooi gemaakt spel, heeft een leuk verhaal en is origineel bedacht, helaas verpest de onlogische besturing dat alles. Je moet heel voorzichtig je camera bewegen anders sla je gelijk met je zwaard, daardoor mis je vaak je doel en is de lol ervan verpest.
Niks voor mij dus.
Cijfer:
3,0

1392
12 jaar
Voor die tijd was het spel wel goed.
Red Steel was een van de eerste spellen die ik kocht voor de wii. Voor die tijd was het spel wel goed, maar als je het nu vergelijkt met Call of Duty, is het toch een stuk minder. Ook opmerkelijk is, is dat er op hele rare momenten zwaard gevechten komen, wat trouwens ook niet meer is, dan een beetje slaan.
Cijfer:
6,5

4455
11 jaar

Red Steel is een heel leuk spel. Het is de bedoeling dat je mensen dood maakt, maar dat hoeft niet altijd: bijvoorbeeld als je tegen een soort van Samurai gaat vechten moet je hem verslaan en dan geeft die je zijn zwaard. Maar mensen met pistolen hoeven ook niet dood want somminge smeken voor hun leven en dan kan je ze weg laten lopen.
Cijfer:
8,0

1838
18 jaar
Leuk spel, vooral het Samoerai Zwaardvechten is moeilijk. Soms ook best wel eng (zeg niet wat;))
Goed verhaal en hartstikke leuk om te doen.
Red Steel
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Red Steel

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 4 Easter Eggs en Glitches - 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Gemakkelijk doden met focus!
Femke
2272
Zodra je focus hebt geleerd, start deze dan om te gebruiken. Wanneer je in strijd bent, focus zodra je kan en schiet de guns uit je tegenstanders handen (richt in de witte boks). Schud dan de Wii-remote omhoog en omlaag om ze te ontwapenen. Dit zal ze uitschakelen en je ongeveer 50 respect per vijand geven.

Als er een leider is in de kamer (een vijand met een cirkel boven zijn hoofd), ontwapen hem meteen om alle andere vijanden in de kamer te ontwapenen, je krijgt dan een dikke respect bonus!

Easter Eggs en Glitches:
Uzi knalt het spel kapot
Jari
3024
Als je met een Uzi een tijdje blijft schieten voor niks zal het spel vastlopen. Doe dit niet als je nog niet hebt opgeslagen!

Easter Eggs en Glitches:
Fotogenieke programmeurs
Jari
3024
Kijk in de missie waar je de Geisha’s moet zoeken in het nachtkastje met de donkere deur. Daarin liggen fotorsquo;s van de programmeurs van het spel, met blonde pruiken.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Wat is hier aan de hand!?
Jari
3024
Deze glitch kwam ik in de multiplayer mode tegen; als je dood gaat met een granaat in je hand, blijf je als je gerespawnt (opnieuw tot leven gekomen) bent je hand zo houden. Het lijkt dus alsof je een onzichtbare granaat vast hebt.

Geheimen:
Niet doden na een duel!
Femke
2272
Dood nooit een tegenstander na een duel. Als je ze laat leven, zal je veel respect krijgen, en ze zullen vaak geheimen voor je openen!

Persoonlijke tip:
Problemen met sommige zwaargevechten?
Jelle V
260
17 jaar
Het is heel lullig gezegd, als je echt uren lang intensief loopt te zwaaien en te verdedigen tegen één vervelende zwaardvechter...
De beste oplossing is als volgt: Sluit je ogen, pak de wii-remote, en zwaai em zo hard mogelijk heen en weer! Verdedigen en ontwijken is bij de meeste gevechten niet eens de beste tactiek...

Easter Eggs en Glitches:
De stille sensei
Jelle V
260
In de zwaard Dojo, waar je nieuwe moves kunt leren van Mariko (die japanse griet met paardestaartjes), zit rond het eind van het spel een klein foutje. Later in het spel zal ze vervangen worden door de poortwachter, die jou de laaste moves zal bijleren.

Zodra je alle movies al bij Mariko hebt geleerd, en je later probeerd te praten met de poortwachter, maar die geen moves meer voor je heeft, zal hij je gewoon negeren. Beetje pijnlijk, niet?
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Red Steel

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg