x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Boom Blox Smash Party - Wii All in 1!

Kopen:

Boom Blox Smash Party
Bestel vandaag, maandag in huis.
9.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Boom Blox Smash Party

Afbeelding voor  Boom Blox Smash Party

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030946074495
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Boom Blox Smash Party

Afbeeldingen

Een van de grappige personages die in de levels rondloopt.
Een van de grappige personages die in de levels rondloopt.
Punten scoren door te verven klinkt gek, maar het kan toch met Boom Blox Smash Party.
Punten scoren door te verven klinkt gek, maar het kan toch met Boom Blox Smash Party.
Met een katapult lekker alles aan diggelen schieten.
Met een katapult lekker alles aan diggelen schieten.
Alle blokken zijn kapot! Game over!
Alle blokken zijn kapot! Game over!
Afbeelding voor Boom Blox Smash Party

Links

Beoordelingen voor   Boom Blox Smash Party

Beoordelingen Boom Blox Smash Party

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

4137
10 jaar
Blokken Omgooien Zonder Opruimen!
Mijn favoriet: BOOMBLOX SMASH PARTY. Echt super gaaf, het is gewoon leuk om blokken om te gooien en het niet op te ruimen!
En niveau’s verzinnen is helemaal top, even top als levels downloaden van het "Boom blox internet"! Ik heb al super veel levels gemaakt en gedownload het leukste level van mij heet: Supermarkt!
Boom Blox Smash Party
Cijfer:
10

3498
16 jaar
Verbeterde gameplay en nieuwe "toys" zorgen voor plezierige ervaring
Boom Blox Smash Party is het vervolg op de Wii game Boom Blox. Het vervolg op Boom Blox is ook een geweldig spel! Ze hebben de dingen die ze verkeerd hebben gedaan in Boom Blox verbeterd in Smash Party. Er zijn nieuwe "toys" die je kan gebruiken, zoals de "slingshot" en de "puck", die het overigens erg goed doen met de Wiimote. Dit is een zeer goede sequel op een al goede game, en aan te raden aan iedereen!
Cijfer:
8,0

313
17 jaar
Het ideale gezinspel
Dit spel is gezellig, grappig en leuk! Met de goede besturing en de vele, leuke opties kan je hier echt heel veel tijd aan besteden zonder er verveeld aan te raken! Boom Blox Smash Party is het perfecte spel! Het is bovendien ook niet duur om aan te schaffen... Vooral met vrienden spelen vind ik het leuk als je een fout maakt kan je er bij dit spel gewoon niet boos om worden, je kan er alleen maar om lachen!
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

2052
17 jaar
Zeer goede partygame!!!
Zeer fijne game, een echte aanrader!! De gameplay is geweldig, de graphics ook en de physics zijn ook zeer goed. Ook zeer vrolijke personages en stages. Boom Blox Smash Party is een echte aanrader om bij een feestje te spelen!!!
Cijfer:
9,0

7516
19 jaar
Een knallend vervolg!
Boom Blox Smash Party voor de Wii is een knallend vervolg dat alle verwachtingen overtreft! Duik in een wereld vol spannende puzzels en uitdagende levels en laat je innerlijke sloopexpert los. Verwoest torens, red dieren en overwin talloze creatieve hindernissen met behulp van de unieke mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening. Met nieuwe gameplay-elementen, meer levels en een verbeterde multiplayer-modus zorgt Smash Party voor urenlang vermakelijk speelplezier voor jou en je vrienden. Dit bruisende feestje van blokken, creativiteit en chaos laat je gegarandeerd de tijd vergeten. Dus, maak je klaar om te knallen en dompel jezelf onder in het spektakel van Boom Blox Smash Party! Let the smashing begin!
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, game-liefhebbers! Mr M. hier, helemaal klaar om je te vertellen over een Fantastische game genaamd Boom Blox Smash Party! Deze game is een vervolg op het succesvolle Boom Blox en is ontwikkeld door niemand minder dan EA Los Angeles in samenwerking met Steven Spielberg! Tof hè? In deze game ga je blokken stapelen, schieten, en laten exploderen in meer dan 400 nieuwe levels. Het is een echte knaller, letterlijk en figuurlijk! Met de Wii-afstandsbediening kun je gooien, trekken en schieten om de puzzels op te lossen. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Boom Blox Smash Party kwam uit in 2009 en bouwde voort op het succes van de originele Boom Blox uit 2008. De game werd geprezen om zijn innovatieve gameplay en de samenwerking met Steven Spielberg gaf het een extra vleugje magie. Door de jaren heen is Boom Blox Smash Party een geliefde titel geworden onder Wii-fans vanwege zijn unieke en creatieve gameplay-mechanieken.

Recensies van Experts


IGN zei over Boom Blox Smash Party: "It’s a fun and addictive puzzle game that takes full advantage of the Wii’s motion controls." En GameSpot noemde het "A fantastic sequel that offers even more explosive fun than the original." Wow, dat klinkt goed, hè?

Iets voor jou?


Deze game is echt Fantastisch voor iedereen die van puzzels en actie houdt! Of je nu jong of oud bent, Boom Blox Smash Party biedt urenlang vermaak. Vooral gezinnen zullen genieten van de multiplayer-modus, waarin je samen met vrienden en familie kunt spelen. Het is ook een geweldige keuze voor fans van creatieve en strategische games.

Vergelijkbare Games


Als je Boom Blox Smash Party leuk vindt, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar de originele Boom Blox. Het is net zo Fantastisch en biedt nog meer puzzelplezier! Een andere aanrader is Mario Party 9, waar je ook samen met vrienden en familie kunt genieten van allerlei leuke minigames. En vergeet niet WarioWare: Smooth Moves, een game vol hilarische en unieke minigames die gebruik maken van de Wii-afstandsbediening.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Weet je, als ik samen met mijn beste vriend Yoshi in Boom Blox Smash Party zou zitten, zouden we een Fantastisch team vormen! Yoshi zou met zijn lange tong de blokken kunnen pakken en ik zou ze dan precies op de juiste plek gooien. En Luma zou met zijn magische krachten de blokken laten zweven en draaien. We zouden een onverslaanbaar puzzelteam zijn! In mijn vrije tijd speel ik graag Boom Blox Smash Party met mijn vrienden en probeer ik steeds betere scores te halen. Het is zo leuk om te zien hoe de blokken exploderen en in het rond vliegen! Haha! Fantastisch toch?
Boom Blox Smash Party

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Boom Blox Smash Party

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Geheim

Geheimen:
Geheime B Blok
Kreukelzon e
4137
Vrijwel elke level heeft een heel klein blikje met een B er op. Als je dat stuk gooit krijg je een groot bedrag aan Blox geld.

Easter Eggs en Glitches:
Blokken in blokken op BBI
Kreukelzon e
4137
Als je op het "Boom Blox Internet" (BBI) gaat en zoekt naar "Magic" dan is er een level van iemand die het voor elkaar heeft gekregen om blokken in blokken te maken en dat soort dingen!
Dus die heeft glitches ontdekt!

Easter Eggs en Glitches:
Verborgen reclame
Kreukelzon e
4137
Als je in de level bent waar je boven op een wolkenkrabber staat kijk dan rond of je een gebouw ziet met een gouden blok er op.

Kijk vervolgens rechts daarvan daar is een kleine wolkenkrabber met een bill board (reclame bord). Het plaatje dat erop staat is het laad menu van het oude Boom Blox.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg