x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Xenoblade Chronicles - Wii All in 1!

Kopen:

Xenoblade Chronicles & Classic Controller Pro Rood in Doos
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 114.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Xenoblade Chronicles
Bestel vanavond, maandag in huis.
35.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 37.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Voor Wii en Wii U
Origineel Nintendo product
Aansluiting via Remote.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Xenoblade Chronicles

Afbeelding voor  Xenoblade Chronicles

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496400255
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Xenoblade Chronicles

Afbeeldingen

Hier zie je de 4 hoofdpersonen van Xenoblade Chronicles
Hier zie je de 4 hoofdpersonen van Xenoblade Chronicles
De wereld van Xenoblade ziet er fantastisch uit en is heel groot, met mooie uitzichten!
De wereld van Xenoblade ziet er fantastisch uit en is heel groot, met mooie uitzichten!
Zelfs Shulk’s mond valt open van verbazing als hij het uitzicht ziet!
Zelfs Shulk’s mond valt open van verbazing als hij het uitzicht ziet!
Die twee mogen elkaar niet zo, denk ik..
Die twee mogen elkaar niet zo, denk ik..
Afbeelding voor Xenoblade Chronicles

Links

Beoordelingen voor   Xenoblade Chronicles

Beoordelingen Xenoblade Chronicles

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5


8027
24 jaar
De kracht van de Japanse RPG gecombineert met de gameplay verbeteringen van de Westerse RPG!
Xenoblade Chronicles is zonder twijfel een van de beste RPG’s van de afgelopen 10 jaar!
Het spel biedt veel waard voor je geld met honderden sidequests om je bezig te houden, het verhaal wordt uitstekend verteld met hele mooie en coole cutscenes (filmmakers let op! DIT is hoe je actie scenes neerzet!) en sleurt de JRGP uit de Middeleeuwen en naar de moderne tijd met talloze gameplay verbeteringen.

Lees meer...
Op elk moment kun je met een druk op de knop terugreizen naar een van de vele waypoints in het spel, hierdoor wordt rondreizen een fluitje van een cent en hopelijk wordt dit een standaard functie voor alle toekomstige RPG’s.
Veel van de uitrustingen zorgt voor een nieuw uiterlijk voor dat karakter en leidt vaak tot hilarische scenes. Dunban krijgt zelfs status boosts als je hem "naakt" laat rondlopen.

De graphics en muziek zijn ook van zeldzaam hoog niveau. De muziek zet altijd de juiste sfeer neer en bijna elk nummer is van epische kwaliteit. De graphics daarentegen maken zwaar indruk met hoe mooi de omgevingen zijn en hoe enorm ver je kunt kijken. Mooier dan dit vind je het niet op de Wii, al is het jammer dat alle kracht van de Wii al gebruikt was voor de omgevingen waardoor de karakters er minder goed uitzien en beperkt zijn in hun animaties.
Enigste grote blunder die de ontwikkelaars hebben gemaakt is dat de ondertiteling (als je de Japanse audio kiest) gebaseerd is op de Engelse audio. Hierdoor komt de ondertiteling vaak niet helemaal overeen met wat de Japanse stemmen zeggen.

Dit is een RPG zoals ze maar zelden voorkomen en als je een fan bent van het genre ben je het aan jezelf verplicht om dit spel te spelen!
Verberg.
Cijfer:
9,7

7865
13 jaar
Noemenswaardige titel tussen al het flopgeweld op de Wii!
Ooit begon dit als een nietszeggende aankondiging van een Wii spel waarbij velen hem op voorhand al bekritiseerden... tótdat de eerste trailer vrijkwam. Meteen zag men de originaliteit, de geweldige graphics en het mooie concept. Dat was ook voor mij de reden om hem op dag van release te halen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Je begint zonder dat je er een touw aan vast kunt knopen. Alleen in één grote wereld en van het kastje naar de muur gestuurd. Maar dan op een leuke manier aangezien die grote wereld ook een hele mooie wereld was. Met práchtige graphics, grote, kleurige en fantasierijke omgevingen en een soepele besturing. Toen het verhaal duidelijk begon te worden was het feestje begonnen. Ik zat voor tientallen uren aan mijn Wii gelijmd en er was geen enkel excuus om te stoppen. Zo mooi was het.

Ja, ik heb het hier over tientallen uren van speelduur. Om de verhaallijn uit te spelen ben je al heel wat uur onderweg maar om het spel 100% te voltooien zul je een paar weekjes vrij moeten nemen. Wat zijn er toch een hoop sidequest’s, verzamelbare items en meer. En dit maakt het spel, gepaard met een soepele besturing, een geweldig vechtsysteem en een meeslepende verhaallijn tot een echte topper op de Wii!
Xenoblade Chronicles
Cijfer:
9,5

245
16 jaar
Één van de beste JRPG’s van deze generatie
Xenoblade Chronicles is op dit moment één van de beste RPG’s van deze generatie en is zeker de moeite waard om uit te proberen.
Het verhaal van het spel is heel mooi en ook zeer goed uitgewerkt. Naast dit heb je ook een immens grote open wereld met vele verschillende soorten vijanden, je kan uren vertoeven in deze wereld door deze allerlei vijanden te verslaan of quests te doen.
Ook grafisch is dit spel een meesterwerk en de muziek klinkt ook zee goed in de oren.
Met dit spel ben je zeker meer dan 80 uren zoet en is daarom dus ook een echte aanrader!  
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.


47061
20 jaar
Verrassend goed
Een wereld die is gebouwd op de overblijfselen van twee vechtende goden, waarbij één helft enkel wordt bevolkt door levende wezens en de ander door mechanische creaturen. Een magisch zwaard helpt je om de toekomst zien; dat is de wereld waarin Xenoblade Chronicles zich afspeelt...

Zoals hieruit kan worden opgemerkt is het verhaal een van de grootste kenmerken van deze game. Maar het is niet alleen dat; de graphics zijn (zeker voor een Wii-spel) van topkwaliteit en ook de soundtrack is ronduit prima. De enige nadelen zijn de gameplay en het gevechtssysteem, die na verloop van tijd nogal eentonig lijken te worden.

Wanneer we de goede en slechte punten tegen elkaar afwegen, blijkt echter dat het spel aardig overeind blijft staan; geen absolute topper, maar zeker wel een van de betere RPG’s die de Wii te bieden heeft.
Cijfer:
7,4

215
17 jaar
Beste Wii Game, zeker een aanrader!
Xenoblade Chronicles is mijn persoonlijke favoriet op de Wii, een origineel en prachtig verhaal, grote landschappen, tactisch vechtsysteem en perfecte personages. Heb je nog nooit een RPG gespeeld? Dan is dit je kans! Je zal er zeker geen spijt van krijgen!
Cijfer:
10

315
Geweldig.
Echt gewoon... WOW! Xenoblade Chronicles is een van mijn lievelingsspellen. Monado krachten zijn goed, geweldige karakters, PRACHTIGE GRAPHICS, geen raar lachende gastjes (hoestTidusvanFFhoest), en kom op. Xord is een geweldig personage, en hij kreeg de stem acteur die hij verdiende. PERFECT!
Cijfer:
10

7865
13 jaar
Het beste wat de Wii ons te bieden heeft!
Ik bezit al sinds 2006 een Wii en ik kan me altijd prima vermaken met de First-Party titels. Mario Galaxy, Zelda en andere, wat meer casual, games. Enkele maanden terug werd dit spel me door een vriend aangeraden met benamingen als "supertoffe RPG" en "beste game voor de Wii". En ik moet zeggen, nadat ik het spel had opgestart was ik niet meer weg te krijgen van de Wii. Wat een geweldig spel. Het verhaal sleept je tot diep in het spel mee, de originaliteit overtreft elke andere Wii game en de graphics zijn voor de Wii geweldig. Bij dat laatste heeft de ontwikkelaar Monolith Soft wel moeten kiezen: of mooie details op onder andere de gezichten, óf de prachtige omgevingen die ze hebben. Gelukkig hebben ze dit laatste gedaan. Voel jij jezelf een échte gamer die het voor plezier doet en die gerust 100 uur in een geweldige game kan steken? Koop Xenoblade.
Xenoblade Chronicles
Cijfer:
10

26 jaar
Perfecte RPG
Xenoblade Chronicles is de perfecte game voor een rpg-liefhebber. Alle geliefde elementen zijn aanwezig, mooie graphics, uitgestrekte landschappen, een geweldig vechtsysteem en een futuristisch, spannend verhaal. Wel voor mensen die van een lang spel houden, inclusief side-quests kan dit spel wel 100 uur duren.
Cijfer:
10

6127
14 jaar
Cool RPG
Xenoblade Chronicles is een RPG-spel met een fantastisch vechtsysteem. Het is een spel dat je zeker niet snel zult neerleggen (en dat heb ik het over zeker meer dan 30 uur). Het spel herhaalt zich wel vaak, maar dat maakt het er niet meer of minder om. Als je van RPG’s houdt raad ik je deze game zeker aan!
Cijfer:
8,7

1535
16 jaar
Alweer zo’n goeie JRPG!
Echt weer zo’n goeie JRPG (Japanese Role Playing Game) die niet snel gaat vergeten. Een mooi verhaal, bent er lekker lang mee bezig en alleen al in de 1e stad ben ik tot nu toe 47 sidequests tegengekomen! Xenoblade Chronicles is zeker een aanrader!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Xenoblade Chronicles

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 6 Persoonlijke tips - 1 Geheim - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
Wat doe je als je een moeilijke baas niet kunt verslaan?
Linkplayer
8027
24 jaar
Gooi hem van een klif!

Sommige bazen in het spel zitten vlakbij hoge kliffen. Lok de baas naar de klif en gebruik Melia’s Sleepmind. Nu moet je snel Spear Break gebruiken om de baas van de klif te duwn.
Als de klif hoog genoeg is zal de baas meteen sterven en krijg je de buit. Zeer handig om vroeg in het spel sterke uitrusting te verzamelen.

Tip: ze in diep water laten vallen werkt ook.

Persoonlijke tip:
Versla alle bazen gemakkelijk met Topple
Linkplayer
8027
24 jaar
Topple aanvallen (de groene) zijn ongetwijfeld de beste in het spel. Topple zorgt ervoor dat de vijand voor een paar seconden hulpeloos op de grond valt. Hierdoor worden je aanvallen 100% accuraat, ongeacht het verschil in levels. Elke nieuwe Topple aanval voegt weer wat seconden toe aan de "timer" zogezegd.

Je hebt Dunban als leider nodig en Reyn en Shulk zijn het beste voor in je team. Equip ze allemaal met gems die Topple duratie verlengen en zorg ervoor dat hun Topple aanvallen flink opgevoerd zijn (sneller herladen).

Val een zwakke vijand aan en breng zijn HP tot bijna 0. Hou op met aanvallen en lok de vijand mee naar de baas. Versla de vijand nu met Demon Slayer en de baas valt neer. Dit komt omdat Demon Slayer bij alle vijanden Topple forceert als je een vijand verslaat met de aanval.
Nu kun je beginnen met nonstop Topple aanvallen. Maak goed gebruik van Chain Attacks en de baas zal nooit overeind kunnen komen!

Tip: tijdens Topple status kun je ook Daze aanvallen (de gele) gebruiken om de baas nog wat extra te verlammen.

Geheimen:
Overtrading voor moeilijke items
Daniel482
7865
Heb jij ook zo vaak dat je collectie items stikt van de zeldzame maar dat je geen geld nodig hebt? Vaak moet je voor de quest’s dan weer wél enkele moeilijk vindbare items vinden waar je uren mee bezig kunt zijn. Een makkelijkere manier is om met iemand te ruilen. Kies een item met een marktprijs van bijvoorbeeld 4000 gold. Geef daarvoor een item met minimaal 4x de waarde daarvan, dus bijvoorbeeld een item van 20000 gold. Dan zal degene met wie je ruilt zo blij zijn dat je een ontzettend zeldzaam item krijgt dat later zeker nodig zal zijn!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Chain attack
Paolo
285
28 jaar
Leer in het begin van het spel goed hoe je de chain attack moet timen, dit stelt je in de gelegenheid om bazen en sterkere vijanden sneller te verslaan!

Persoonlijke tip:
De enorme kracht van Melia
Linkplayer
8027
24 jaar
Zodra je Melia krijgt is Summon Lightning en Summon Copy de eerste prioriteit voor upgraden.

Summon Lightning (met de juiste gems voor dubbele kracht met bliksem spreuken) doet enorme damage tegen alles en maakt korte metten met de eindbazen.
Combineer dit met haar speciale vermogen om haar spreuken dubbel zo sterk te maken en wees niet verrast als ze 5 tot 15X zoveel schade aanricht dan je teamgenoten.

Easter Eggs en Glitches:
Te vroeg uniek monster verslagen?
Lennert
1535
Mensen vragen je in dit spel regelmatig of je unieke monsters wil verslaan als sidequest. Maar als je al zo’n uniek monster hebt verslagen voordat je de opdracht hem te verslaan aanneemt, is het monster al weg. TENZIJ je opslaat bij de plek waar je hem tegenkwam en dan net zolang je spel laadt (via het menu, wii icoontje en dan ’load’ totdat hij weer verschijnt. Zo kan je alsnog de sidequest doen waarvoor je dat monster moet verslaan.

Persoonlijke tip:
Timed quest
Retrogast
6421
18 jaar
Probeer quests die een klokje achter zich hebben op het menu zo snel mogelijk te halen. Deze quests verdwijnen nameliijk na een bepaalde event in de game en hierdoor kun je veel items mis lopen.

Persoonlijke tip:
Lvl 80 monsters, hoe versla je die?
Retrogast
6421
18 jaar
Hoog lvl monsters van boven de lvl 70 versla je niet in 1 playthrough. Dit doe je pas in je tweede of derde playthrough want als je de game hebt uitgespeeld kan je deze nog een keer spelen. Het verschil is dat je je skills en je levels behoudt. Ook kun je opnieuw affinity coins krijgen van elke unique monster. Verder zul je na elke playthrough door quest etc een steeds hoger lvl bereiken zodat je uiteindelijk de hoogste level monsters aan kan.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg