x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Epic Mickey 2: The Power of Two - Wii All in 1!

Kopen:

Epic Mickey 2: The Power of Two
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Epic Mickey 2: The Power of Two Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.99
€ 7.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Epic Mickey 2: The Power of Two

Afbeelding voor  Epic Mickey 2 The Power of Two

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2012
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:8717418375522
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Epic Mickey 2 The Power of Two

Afbeeldingen

Speel als Mickey én als zijn voorganger Oswald the Rabbit!
Speel als Mickey én als zijn voorganger Oswald the Rabbit!
Eh, Mickey? Ik denk niet dat verf met verf bestrijden heel zinvol is...
Eh, Mickey? Ik denk niet dat verf met verf bestrijden heel zinvol is...
Oh ja, Goofy is een doodenge robot in deze game, evenals Donald en Katrien.
Oh ja, Goofy is een doodenge robot in deze game, evenals Donald en Katrien.
Ja Mickey, daar sta je dan met je lullige verfkwastje...
Ja Mickey, daar sta je dan met je lullige verfkwastje...
Afbeelding voor Epic Mickey 2 The Power of Two

Links

Beoordelingen voor   Epic Mickey 2 The Power of Two

Beoordelingen Epic Mickey 2: The Power of Two

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

90
12 jaar
Moeilijk maar leuk!
Ik wist niet zoveel af van Epic Mickey maar toen ik het speelde vond ik het geweldig! Allebei de personages zijn leuk om mee te spelen. Het gaat niet vervelen en het is een best pittig spel! Je moet echt alles goed uitpluizen om geheime ingangen en voorwerpen te verzamelen.
Wat het allerleukste is is natuurlijk dat je het met 2 personen kan spelen! The Power of Two is een stuk leuker met deze nieuwe functie, je kunt elkaar oppakken en weggooien, helpen om dingen te verzamelen en natuurlijk om te vechten!
Het is een moeilijk maar leuk spel!
Epic Mickey 2: The Power of Two
Cijfer:
9,2

1125
12 jaar
Epic Mickey voor twee!
The Power of Two is een veeeeeeeel leuker spel dan Epic Mickey 1. Het is vooral leuk met z’n tweeen. De levels zijn veel uitdagender, en de graphics zijn best goed. Een leuk spel dus!
Epic Mickey 2: The Power of Two
Cijfer:
8,0

1168
24 jaar
Meer is niet altijd beter. Epic Mickey 2 is niet heel bijzonder.
Epic Mickey was destijds een grote verrassing van Warren Spector, maar het tweede deel slaat de plank helaas mis. De geforceerde twee speler-stand komt niet echt van de grond en mist de fun van het eerste spel, wat je puur in je eentje kon spelen. Leuk voor Disney-fans of liefhebbers van Mickey Mouse in het algemeen.
Epic Mickey 2: The Power of Two
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

4194
13 jaar
Lastig begin komt weer goed
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two is echt een leuk spel ben ik uiteindelijk achtergekomen, dus aan alle nieuwe spelers: de multiplayer lijkt in het begin raar en onmogelijk maar dat komt verder in het spel weer goed! Het spel heeft mooie graphics en het idee is erg origineel, ik ben tevreden.
Cijfer:
8,0

4181
13 jaar
Epic Mickey ook daadwerkelijk epic!
Deze Epic Mickey 2 is minstens zo goed als zijn voorganger, die ook al top was. Het verhaal in de Epic Mickey-serie is heel uniek en goed verteld. Het ziet er ook erg mooi uit. Al deze dingen waren bij de voorganger natuurlijk ook zo, maar wat dit deel bijzonder maakte was de multiplayer. Eerst kreeg ik het niet helemaal aan de praat maar uiteindelijk was het toch erg leuk om met nog een andere speler te spelen. Aanrader!
Epic Mickey 2: The Power of Two
Cijfer:
9,6

10545
21 jaar
Leuker dan de eerste, prachtige samenwerking met Mickey Mouse
Ik vond Epic Mickey 2: The Power of Two leuker dan de eerste. Samen met Mickey Mouse moet je vijanden verslaan en puzzels oplossen. Het is een prachtig spel voor op de Wii, vooral omdat je co-op kunt spelen met een vriend, wat het extra leuk maakt.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Welkom in de magische wereld van Epic Mickey 2: The Power of Two! In dit Fantastische avontuur nemen Mickey Mouse en Oswald the Lucky Rabbit je mee op een epische reis door Wasteland, een wereld vol vergeten Disney personages en attracties. Deze game is ontwikkeld door Junction Point Studios en uitgebracht door Disney Interactive Studios. Met een mix van platforming en puzzeloplossing, biedt de game een unieke gameplay-ervaring waarbij je verf en thinner gebruikt om de wereld te veranderen. Je kunt zelfs met een vriend spelen in de coöp-modus, waarbij de een Mickey bestuurt en de ander Oswald. Hoe gaaf is dat?!

Historische Context


Epic Mickey 2: The Power of Two werd uitgebracht in 2012 als vervolg op het succesvolle eerste deel, Epic Mickey. De originele game bracht een donkere en creatieve draai aan het klassieke Disney-universum en werd geprezen om zijn innovatieve gebruik van verf en thinner. Het tweede deel bouwt voort op dit concept, maar introduceert coöperatieve gameplay, waardoor het nog leuker wordt om samen met een vriend te spelen. De game kreeg gemengde recensies, maar de unieke sfeer en het gebruik van klassieke Disney-personages maken het een must-play voor Disney-fans.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Epic Mickey 2: The Power of Two is a charming adventure that captures the magic of Disney, but is held back by some technical issues." GameSpot voegde daaraan toe: "The co-op gameplay is a highlight, but the game struggles with inconsistent level design and pacing." Ondanks de gemengde recensies, blijft de game een geliefde keuze onder Disney-fans.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Disney-liefhebbers van alle leeftijden! Of je nu een fan bent van klassieke Mickey Mouse cartoons of gewoon houdt van avontuurlijke platformgames, Epic Mickey 2: The Power of Two biedt urenlang speelplezier. Vooral families en vrienden die samen willen spelen zullen genieten van de coöp-modus. Dus pak die controller en beleef een Fantastisch avontuur samen met Mickey en Oswald!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Epic Mickey 2: The Power of Two, dan zijn er nog meer Fantastische games die je misschien leuk vindt! Probeer bijvoorbeeld Disney Infinity voor een interactieve ervaring met verschillende Disney-personages, of Kingdom Hearts voor een mix van Disney en Final Fantasy in een episch RPG-avontuur. Andere aanraders zijn Yoshi’s Woolly World en Super Mario Galaxy voor meer kleurrijke en creatieve platformgames.

Compatibiliteit


Goed nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Epic Mickey 2: The Power of Two, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt genieten van dit magische avontuur zonder problemen. Fantastisch, toch?
Epic Mickey 2: The Power of Two

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Epic Mickey 2: The Power of Two

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Epic Mickey 2: The Power of Two... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.