x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Epic Mickey - Wii All in 1!

Audiovisueel en qua verhaal betoverend, maar gameplay-technisch een tegenvaller.
Professionele beoordeling: 7,5 - Lees de review!

Kopen:

Epic Mickey
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Epic Mickey Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.49
€ 8.49korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Handleiding
Boxshot Epic Mickey

Afbeelding voor  Epic Mickey

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:8717418282745

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Epic Mickey

Afbeeldingen

Met getrokken kwast valt Mickey aan!
Met getrokken kwast valt Mickey aan!
Het is <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo64_Mickeys_Speedway_USA.htm target = _blank>Mickey</a>’s taak om de wereld te redden met z’n magische kwast.
Het is Mickey’s taak om de wereld te redden met z’n magische kwast.
Epic <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo64_Mickeys_Speedway_USA.htm target = _blank>Mickey</a> laat de donkere kant van Disney zien, eng!
Epic Mickey laat de donkere kant van Disney zien, eng!
Als de game net zo episch is als het artwork, dan zit het wel goed!
Als de game net zo episch is als het artwork, dan zit het wel goed!
Beoordelingen voor   Epic Mickey

Beoordelingen Epic Mickey

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

2379
11 jaar
Epic Mickey laat je kennis maken met alle vergeten personages uit de Disney wereld.

Als je in Geweestland (Geweestland is een land waar de vergeten Dinsey personages leven) bent maak je kennis met een magische kwast waarmee je dingen die opgelost zijn door Thinner (Thinner is een groen spulletje waar mee je dingen kunt oplossen) weer kan Verven (Verf is een blauw spulletje waarmee ...
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
9,2


1158
19 jaar
Epic Mickey is iets minder epic als verwacht.
Disney laat weer eens zien dat niet alle licentie-games per definitie slecht uit hoeven te pakken. Het was nog steeds niet wat ik ervan gehoopt had op het moment dat het spel werd aangekondigd op de E3 2010, maar een meer dan degelijke platformer in een sfeervol Disney-stijtje is het zeker geworden. Niet erg vernieuwd of spectaculair, wel erg leuk om te spelen. Zelf had ik het toffer gevonden als het wat meer de darkside Disney kant op had gegaan, zoals we dat kennen van games als Kingdom Hearts.
Cijfer:
8,3

6127
15 jaar

Disney Epic Mickey is een spectaculair spel! Het verhaal is geweldig en ook de muziek is fantastisch. Overigens ben ik ook erg tevreden met de gameplay, aangezien het spel écht gebruik maakt van de wii-controller. Het enige minpunt van het spel is de camera. Die is namelijk erg frustrerend, omdat hij niet altijd even goed meewerkt. Toch ben ik erg blij met het spel en is het camera-probleem onbeduidend in vergelijking met alles wat dit spel te bieden heeft.
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

246
11 jaar
Sfeervol
Epic Mickey is een leuk spel. Waar je met je kwast de strijd aangaat tegen je vijanden. Het spel heeft vooral een hele sfeervolle omgeving en goede graphics maar toch een simpele gameplay. Maar het hoogte punt is het Epische verhaal en de fantastische muziek.
Er zijn jammer genoeg ook minpunt in deze game, bijvoorbeeld de slechte camera die je soms wel irriteerten. Maar toch is herhalende gameplay het grootste minpunt in de game.
Cijfer:
8,0


47061
20 jaar
Epic Mickey: redelijk anti-Disney...
Het grootste bezwaar aan deze game ligt in de naam: hoe wil je een game "Disney" Epic Mickey noemen, als er geen enkel Disney-element aanwezig is? De gebruikelijke hoeveelheid optimisme/vrolijkheid, een overduidelijke verhaallijn en een voice-over voor elk personage: het is allemaal volledig afwezig!

Is het daardoor ook een slecht spel? Dat niet; er zijn geweldige graphics, uitgebreide gameplay en lastige puzzels om op te lossen, gecombineerd met behoorlijk wat originele verhaalwendingen. Achteraf gezien is het dus een redelijke tegenvaller, maar geen totale flop.
Cijfer:
6,2


7016
17 jaar
De andere kant van Mickey.
In dit spel speel je als de bekende Mickey, die per ongeluk in een verf-wereld terecht is gekomen. Hier moet je met verf alle vijanden verslaan en kleur geven aan deze grijze wereld. Mickey uit de tekenfilms is veranderd in een 3D personage, wat wel een andere kant van Mickey laat zien. Hoewel de wereld waarin je speelt helemaal is veranderd in een soort van griezelfilm, zit er toch nog genoeg humor in het spel verstopt. Dit spel laat echt zien dat het ook anders kan met Disney spellen dan de oude vertrouwde, maar toch wel kinderachtige tekenfilms van Mickey. Daarom is dit spel ook voor de wat oudere spelers geschikt. Ik ben maar één minpuntje tegengekomen in dit spel, namelijk dat de besturing niet zo goed is.
Epic Mickey
Cijfer:
8,0

2601
12 jaar
Leuk om te proberen
Nu heb ik hem een paar keer gespeeld. Ik hoorde er veel over dus had ik een hoop goeie dingen verwacht, maar dat viel eigenlijk best wel tegen. De controle en camera krijg ik nog steeds niet onder de knie, dus voor een Speed Mickey Mouse spel is dit gewoon te moeilijk. Wel heeft het mooie graphics en een leuk verhaal dus ik vind het een middelmatig spel.
Epic Mickey
Cijfer:
5,0

73
27 jaar
Super game
Als je Disney leuk vind is Disneys Epic Mickey een musthave. Er komen veel oude tekenfilm figuren langs en dit is erg leuk om te zien. De game speelt lekker weg en is makkelijk voor een 2de keer te spelen. Dit omdat je soms een keuze moet maken en het spel dan net iets anders verloopt.
Cijfer:
9,0

4373
10 jaar
Ik had Epic Mickey leuker verwacht...
Epic Mickey is een erg leuk spel! Jammer dat je het best wel snel hebt uitgespeeld :( Zelf had ik het wel wat moeilijker gewild.
Helaas kan je ook niet samen spelen, dan was het spel wel wat leuker geweest.
Ik had het spel leuker verwacht!
Cijfer:
7,0

1129
12 jaar
Goed spel!
Daar is ie dan, een Mickey spel. Alleen heeft het niks met Donald Duck te maken! Disney Epic Mickey is namelijk veel beter door goede muziek en mooie beelden. Hierdoor heb je veel plezier tijdens het spelen!
Cijfer:
9,3

230
15 jaar
Was beter af als een visual novel
Dit spel is echt prachtig, met mooie graphics en geluid, maar de gameplay zuigt echt. Het zou beter af zijn als het een visual novel zou zijn geweest. Ik moet dit spel wel afraden door de gameplay, want die is enorm saai.
Epic Mickey
Cijfer:
4,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Epic Mickey

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 4 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
New Game +
Linkplayer
8027
Speel het spel uit en laad dezelfde save file. Alles wat je verzamelt hebt wordt overgebracht en je begint van vooraf aan.

Geheimen:
De 2 oude Disney cartoons
Linkplayer
8027
In de 2D Transition Stages kun je filmrollen vinden. Voor elk bepaald aantal krijg je beloningen zoals de 2 cartoons als je praat met het figuur voor de Movie Theater in Mean Street.

Mickey Mouse - "The Mad Doctor"Verzamel 6 filmrollen
Oswald the Lucky Rabbit - "Oh What a Knight"Verzamel 14 filmrollen

Geheimen:
De kamer van Walt Disney
Linkplayer
8027
Versla de Lonesome Manner en keer terug naar Mean Street. Praat met de Gremlin bij de Penny Arcade en geef hem 30 Power Sparks. Hij vertelt je nu dat er iets geactiveerd is bij het brandweerstation.
Ga naar het brandweerstation en spring naar de ruit boven de deur. Gus zal je vragen of je naar binnen wilt gaan. Eenmaal binnen liggen er 2 Oswald Tickets op je te wachten met een waarde van 150 tickets.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Geheime geld kamer
Jordey
Als je in de onthoofdstraat bent en alle projectieschermen hebt gemaakt kun je weer met 20 stroomtstoten naar de gremlin bij de speelhal gaan. Als je dat doet gaat er een geheime kamer boven de brandweerkazerne open. daar vind je veel geld met het gezicht van oswald erop.

Cheats en Codes:
Cheat code
Nick1
35
In het spel moet je op op A A B B B + + - drukken dan krijg je onbeperkte verf.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Pinterest
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2024 Mario Wii