x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

NiGHTS: Journey of Dreams - Nintendo Wii

Kopen:

NiGHTS: Journey of Dreams Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.99
€ 4.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot NiGHTS: Journey of Dreams

Afbeelding voor  NiGHTS Journey of Dreams

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5060138434417
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  NiGHTS Journey of Dreams

Afbeeldingen

Nights, het personage met de hoofdrol, is bevriend met de dromers Helen en William.
Nights, het personage met de hoofdrol, is bevriend met de dromers Helen en William.
Waarom lopen, rennen en springen als je dat hele eind kan vliegen?
Waarom lopen, rennen en springen als je dat hele eind kan vliegen?
Dualize: een andere naam voor "dubbele persoonlijkheid".
Dualize: een andere naam voor "dubbele persoonlijkheid".
Het gaat al beter: we zitten duidelijk "in de lift"...
Het gaat al beter: we zitten duidelijk "in de lift"...
Afbeelding voor NiGHTS Journey of Dreams

Links

Beoordelingen voor   NiGHTS Journey of Dreams

Beoordelingen NiGHTS: Journey of Dreams

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0

3024
13 jaar
Teleurstellende graphics en zwakke gameplay
Dit spel is slecht. De grafics zijn teleurstellend zwak, en het spel is gewoon een complete flop. Het enige leuke element in het spel is dat het zich aanpast aan het weer wat het bij jou is. Dit doet hij dus via het Wii Weather Channel. Maar als je net thuis komt van school, en je twintig minuten door de stortregen hebt gefietst wil je liever mooi weer hebben in een spel. Ik raad dus niemand aan dit spel te kopen, tenzij je heeeeeeel jong bent en het al eens hebt gespeeld en het leuk vond.
NiGHTS: Journey of Dreams
Cijfer:
4,0

10545
21 jaar
Betoverende Fantasiewerelden en Unieke Uitdagingen
NiGHTS: Journey of Dreams is een prachtig spel waar ik van heb genoten! Je vliegt door kleurrijke werelden vol magie en avontuur. De graphics zijn fantastisch, en de levels zijn creatief en uniek. Bij mij thuis waren we vooral onder de indruk van de gedetailleerde omgevingen en de levendige kleuren.

Het spel biedt een leuke mix van platforming en puzzels, waardoor het spannend blijft. De muziek is betoverend en past perfect bij de sfeer van het spel. Ik vond het heerlijk om door de verschillende dromen te vliegen en de uitdagingen aan te gaan. Elke droom biedt iets nieuws en verrassends.

Dit spel is echt perfect voor fans van fantasie en actie. Het biedt een meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten. Als je op zoek bent naar een magisch avontuur op de Nintendo Wii, dan is NiGHTS: Journey of Dreams zeker een aanrader!
Cijfer:
7,5

35
13 jaar
Mooi, maar heel moeilijk
Ik vind NiGHTS: Journey of Dreams best mooi. Het vliegen met Nights is leuk, maar de besturing is niet bepaald makkelijk. De eindbazen zijn leuk bedacht, maar ze zijn moeilijk en als je het fout doet moet je het hele level weer opnieuw doen.
In de levels waarin je als Will of Helen speelt is goed mikken bijna onmogelijk.
De filmpjes tussendoor zijn leuk voor een keer, maar als je het level later opnieuw doet kun je de (soms best lange) filmpjes niet skippen.
Wel zijn de werelden leuk, mooi en goed bedacht.
Cijfer:
6,5
Lees meer beoordelingen.

60
16 jaar
leuke missies, aanrader!
NiGHTS: Journey of Dreams is een heel erg leuk spel, je hebt verschillende missies die je moet halen om veder te komen in het spel, je kunt met twee spelers racen tegen elkaar, of je kan tegen elkaar vechten. Dit spel is echt een aanrader voor iedereen die sega fan is.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving:


Wowie! Welkom in de magische wereld van NiGHTS: Journey of Dreams voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game neemt je mee op een betoverend avontuur door de dromen van twee moedige kinderen, William en Helen. Ontwikkeld door het getalenteerde team van Sonic Team, brengt deze game een unieke mix van vliegende acrobatiek en meeslepende verhalen. Je bestuurt NiGHTS, een dromenvliegende jester, en ontdekt prachtige en surrealistische nachtmerries en droomlandschappen. Met intuïtieve bewegingsbesturingen en adembenemende visuals is dit een avontuur dat je niet wilt missen!

Historische Context:


NiGHTS: Journey of Dreams is een spirituele opvolger van de klassieke Sega Saturn-game NiGHTS into Dreams uit 1996. Deze game werd destijds geprezen om zijn innovatieve gameplay en prachtige graphics. Journey of Dreams bouwt voort op dit erfgoed met nieuwe verhalen, verbeterde graphics en de toevoeging van bewegingsbesturing dankzij de Wii-controller. Het is een eerbetoon aan de originele game en biedt tegelijkertijd een frisse ervaring voor nieuwe spelers.

Recensies van Experts:


Volgens IGN: "NiGHTS: Journey of Dreams is a visually stunning and highly imaginative game that captures the essence of what made the original so special." GameSpot voegt daaraan toe: "The game’s dreamlike atmosphere and unique gameplay mechanics make it a must-play for fans of the genre."

Doelgroep:


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van magische avonturen en fantasierijke werelden. Fans van de originele NiGHTS-game zullen zeker genieten van deze nieuwe reis, maar ook nieuwe spelers die op zoek zijn naar iets unieks en betoverends zullen hun hart ophalen. Het is een Fantastische keuze voor zowel jong als oud!

Vergelijkbare Games:


Als je geniet van NiGHTS: Journey of Dreams, dan zijn er nog enkele andere titels die je zeker zult waarderen. Probeer ook eens Super Mario Galaxy, waar mijn beste vriend Luma een grote rol speelt! Of wat dacht je van Rayman Origins? Beide games bieden een betoverende en kleurrijke ervaring die je niet mag missen.

In mijn vrije tijd speel ik graag met mijn vrienden Yoshi en Luma. We verkennen nieuwe werelden en beleven de gekste avonturen. Ik help ook graag mensen bij het vinden van de perfecte game. Dat maakt mij super vrolijk!
NiGHTS: Journey of Dreams

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor NiGHTS: Journey of Dreams

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 Persoonlijke tips - 1 Geheim - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Hoe kunnen de unlockables in NiGHTS: Journey of Dreams worden verkregen?
Ilyaderoll er
11070
Helen’s Unlockables
De volgende dingen kunnen unlockt worden door Helen’s quest in Story Mode van NiGHTS: Journey of Dreams te halen. Door haar quest te halen krijg je de Sketchbook. Als je het haalt met minstens een C rank speel je ook Helen’s Video Room vrij.

Will’s Unlockables
De volgende dingen kunnen unlockt worden door Will’s quest in Story Mode van NiGHTS: Journey of Dreams te halen. Door zijn quest te halen krijg je de Audio Room. Als je het haalt met minstens een C rank speel je ook Will’s Video Room vrij.

Originele Characters
Om de twee characters uit de orginele Sega Saturn NiGHTS game te halen moet je alle 60 Dream Drops met de twee nieuwe characters halen. Om Claris Sinclair te halen moet je dit met Helen doen. Voor Elliot Edwards doe je dit met Will. Als je alle 60 hebt verzameld moet je in de Dream World Fountain springen om je character te krijgen.

Race Music
Om Race Music in je Sound Library vrij te spelen, speel een 2 speler race in 2 speler mode van NiGHTS: Journey of Dreams.

Orginele NiGHTS Music
Om de orginele NiGHTS muziek te krijgen moet je op alle stages een A rank halen.

Persoonlijke tip:
Hulp met dreamdrop
Alex
16053
16 jaar
Wanneer je een tv ontvangt in My Dream Mode kun je er naar kijken. Je ziet nu waar de dreamdrops zijn verstopt in de de Chase Missions.

Easter Eggs en Glitches:
Nights een jongen?
Kevin1325
2027
Kijk in het flmpje en ga naar ongeveer 9:47.
Hier zegt Owl "als je denkt dat je HEM niet langer meerkunt vertrouwen".

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Kerstmuziek
Alex
16053
16 jaar
Als je op kerstavond naar My Dream gaat zal je het lied Jingle Bells van Christmas NIGHTS op de achtergrond horen.

Persoonlijke tip:
Nightopians op Halloween
Alex
16053
16 jaar
Op Halloween (31 oktober) zullen de meeste Nightopians in de My Dream Garder zwarte heksenhoeden dragen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor NiGHTS Journey of Dreams

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg