x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Nintendo Wii

Kopen:

De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.49
3.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
7.99
€ 2.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn

Afbeelding voor  De Avonturen van Kuifje Het Geheim van de Eenhoorn

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3307215594148
Goede Badges:
Slechte Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  De Avonturen van Kuifje Het Geheim van de Eenhoorn

Afbeeldingen

Ga met kuifje op zoek naar het legendarische schip De Eenhoorn!
Ga met kuifje op zoek naar het legendarische schip De Eenhoorn!
De gameplay bestaat niet alleen uit actie, maar ook uit puzzel-achtige elementen!
De gameplay bestaat niet alleen uit actie, maar ook uit puzzel-achtige elementen!
Versla als Jansen en Jansen je vijanden met wandelstok-fu!
Versla als Jansen en Jansen je vijanden met wandelstok-fu!
Een sneak peek van de nieuwe game Assassin’s Creed: Kuifje Edition.
Een sneak peek van de nieuwe game Assassin’s Creed: Kuifje Edition.
Beoordelingen voor   De Avonturen van Kuifje Het Geheim van de Eenhoorn

Beoordelingen De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,1

4181
13 jaar
Is wat anders dan alleen maar boem of paf!
Het Geheim van de Eenhoorn is een heel leuk spel! Het is een keer wat anders dan alleen maar schieten of juist alleen maar puzzelen, ze hebben precies de juiste middenweg genomen: puzzels en actie! Ook het verhaal is goed, ik heb de film Kuifje/Tintin nooit gezien maar ik begreep toch wat er gebeurde en het was spannend tot aan het einde. Dit Kuifje spel ziet er heel mooi uit, vooral de filmpjes maar in de game zelf ziet het er ook prachtig uit. De controls werken goed, maar wel jammer dat dat soms een beetje sloom gaat.
De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
Cijfer:
9,0

1168
24 jaar
Kuifje steelt de rol in een middelmatige platformer voor de Wii.
Ubisoft levert met De Avonturen van Kuifje; Het geheim van de Eenhoorn een prima 2,5 platformer voor de Nintendo Wii af. Niets bijzonders, maar leuk voor een regenachtige zondagmiddag. De scenes op een motorfiets en in het bekende gele vliegtuigje maken het spel wel de moeite waard voor fans van de Kuifje-strips.
De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
Cijfer:
6,0

3535
16 jaar
Leuk voor even, langer niet.
Dit is echt een spel dat je een bepaalde tijd speelt, en daarna weer in de kast legt. Ik vind zelf het verhaal niet heel boeiend, maar ik kan me voorstellen dat er wel liefhebbers van zijn. Ik vind het ook jammer dat je niet online kan, wat in tegenstelling tot vele andere spellen voor de wii wel kan. Kortom, De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn is leuk voor even, langer niet.
Cijfer:
6,9
Lees meer beoordelingen.

880
16 jaar
Leuk, maar...
Dit spel is de eerste keer leuk om te spelen, omdat het verhaal nieuw is en je geen idee hebt wat je ervan kan verwachten. Maar als je het de tweede keer speelt, ken je het verhaal al en weet je precies hoe alles werkt en wat je moet doen. Dus, erg verrassend is het spel niet. Wat ik ook een beetje apart vind, is dat sommige stukken uit het verhaal helemaal niet lijken op die van de film.

Kort gezegd heb ik een dubbel gevoel over deze game. Toen ik hem de eerste keer speelde, vond ik hem erg leuk, maar later begon hij toch wel een beetje te vervelen.

Deze game is aan te raden als je een liefhebber van Kuifje bent, maar als je op zoek bent naar een game waar je lang plezier van hebt, dan kan je beter verder zoeken.
De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
Cijfer:
6,7

10545
21 jaar
Mooi vormgegeven avontuur met Kuifje op zoek naar De Eenhoorn
Ik vond het een spannend avontuur om met Kuifje op zoek te gaan naar het legendarische schip de Eenhoorn. De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn op de Nintendo Wii is behoorlijk mooi in elkaar gezet, vooral voor een game die gebaseerd is op een film. De graphics zijn kleurrijk en de puzzels zijn uitdagend genoeg om je bezig te houden zonder frustrerend te worden. De verhaallijn volgt de film goed, wat het voor mij extra leuk maakte om te spelen.
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal, ik ben Mr M. en ik ben hier om je alles te vertellen over "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn" voor de Nintendo Wii! Deze game is gebaseerd op de beroemde stripreeks van Hergé en volgt de jonge reporter Kuifje, zijn trouwe hond Bobbie, en zijn vriend Kapitein Haddock op een spannend avontuur. Samen gaan ze op zoek naar een verborgen schat en trotseren ze allerlei gevaarlijke situaties. De gameplay is een mix van actie, puzzels en platformen, wat zorgt voor een Fantastisch gevarieerde ervaring. De game is ontwikkeld door Ubisoft en bevat prachtige graphics die de stijl van de originele strips eer aandoen. Tof hè!

Historische Context


De Avonturen van Kuifje zijn al sinds de jaren 30 populair, en deze game kwam uit in 2011, rond dezelfde tijd als de film "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" van Steven Spielberg. De game wist de charme en spanning van de stripverhalen goed te vangen en kreeg daardoor veel aandacht van zowel fans van de strips als van nieuwe spelers. Wowie, wat een geschiedenis!

Recensies van Experts


IGN schreef: "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn is a delightful game that captures the spirit of the original comics." Ook GameSpot was positief: "With its charming visuals and engaging gameplay, Tintin’s adventure is a must-play for fans of the series." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van avontuurlijke verhalen en puzzels. Of je nu een fan bent van de Kuifje-strips of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, deze game zal je zeker niet teleurstellen. Ik zie vaak kinderen, tieners en volwassenen genieten van deze Fantastische game. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een schat vinden?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn", dan vind je "Lego Indiana Jones: The Original Adventures" en "Lego Pirates of the Caribbean" ook zeker leuk. Beide games bieden dezelfde mix van avontuur en puzzels, en zijn net zo Fantastisch!

Als ik niet aan het werk ben...


Als ik samen met Yoshi en Luma in de wereld van Kuifje zou zijn, zouden we waarschijnlijk de hele dag schatten zoeken en raadsels oplossen. Yoshi zou me helpen om over hoge muren te springen, en Luma zou ons de weg wijzen in donkere grotten. Het zou zo spannend zijn! En natuurlijk zouden we allemaal genieten van de mooie landschappen en de spannende avonturen. Wowie, wat een Fantastisch avontuur zou dat zijn!
De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.