x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur - Wii All in 1!

Kopen:

Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur

Afbeelding voor  Endless Ocean 2 Een zee vol avontuur

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Simulatie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496368395
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Endless Ocean 2 Een zee vol avontuur

Afbeeldingen

Je kunt kiezen of je een man of een vrouw wil zijn waarmee je gaat zwemmen.
Je kunt kiezen of je een man of een vrouw wil zijn waarmee je gaat zwemmen.
Maak schitterende foto’s van de dieren onderwater.
Maak schitterende foto’s van de dieren onderwater.
Pas op dat je niet verdwaald in de grotten die je tegenkomt.
Pas op dat je niet verdwaald in de grotten die je tegenkomt.
Wees niet bang voor de dieren, sommige kan je zelfs aaien.
Wees niet bang voor de dieren, sommige kan je zelfs aaien.
Afbeelding voor Endless Ocean 2 Een zee vol avontuur

Links

Beoordelingen voor   Endless Ocean 2 Een zee vol avontuur

Beoordelingen Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

1081
12 jaar
Dit spel heeft meerdere opties dan zijn voorganger en is minstens net zo rustgevend.

Met het hele spel ben je zo’n 8 uur bezig. Daarna heb je nog veel dingen te doen, zoals je eigen watermuseum vullen met bijzondere vissen die je hebt gevangen (zie kader), in het eerste deel was dit slechts een middelgroot aquarium. Dit soort dingen verlengt de levensduur van het spel aanzienlijk, waardoor het spel bijna endless is.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur
Cijfer:
9,0

2272
29 jaar
Ontdek de mysterie van de "Song of the Dragon" in diverse onderwaterwerelden
In Endless Ocean 2 is je doel niet simpelweg ronddobberen in de zee, maar heb je een ware missie. Je gaat op zoek naar het mysterie van de "˜Song of the Dragon", een mythe rondom een zingende draak die zich in de dieptes van de wereld zou verbergen. Samen met hen en een aantal andere personages verken je zeeën over de hele wereld. Van de Antarctische Oceaan tot de Rode Zee, van de Caribische wateren tot zoetwater rivieren in het Amazonegebied, overal weer een andere onderwaterwereld!

De speelwijze verschilt per gebied, omdat je rekening moet houden met de omstandigheden. Zo verlies je meer lucht in koud water en heb je maar beperkt zicht in troebel water. Deze verschillen geven de realiteit goed weer.

Het spel komt geheel tot zijn recht door de prachtige illustraties, met veel oog voor detail die je af en toe werkelijk in de zee doen wanen. Vooral het kleine zeeleven in koraalrifjes waarop je kunt inzoomen met de A-knop en zoals lichtgevende zeeslakken en zeepaardjes, dit is zo mooi dat ik het werkelijk oogverblindend vind! Een echte ontdekkingsreis!
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur
Cijfer:
9,0

498
12 jaar
Nu met gevaarlijke haaien en zeemonsters
Het is een leuke avontuurlijke game waar je uren plezier aan kunt hebben!
het vrij duiken vind ik ook leuk, en het is niet alleen maar wat rond dobberen in de oceaan. Endless Ocean 2 is best uitdagend, je moet gevaarlijke haaien ontwijken en anderen zeemonsters.
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.


33060
19 jaar
Endless Ocean 2 biedt meer avontuur en spanning dan zijn voorganger
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur is beter dan zijn voorganger.  Die was soms saai, en er was niet echt een doel. Deel 2 heeft echter een heus verhaal, maar je kunt ook nog ’chill’ vrij duiken. Je kunt nu duiken over de hele wereld, niet in één oceaan. Ook is er nu meer gevaar onderwater, haaien en andere roofdieren kun je beter ontwijken!
Cijfer:
8,0

575
16 jaar
Helemaal tot rust komen met Endless Ocean 2

Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur is een relaxspel waarin je de wonderen van de zee kunt ondekken. Zo kun je bijvoorbeeld met haaien zwemmen of dolfijnen grappige trucjes leren. In het verhaal leer je meerdere mensen kennen die je geheimen en legendes over de zee gaan vertellen over gezonken schatten of hele steden die tot zinken zijn gebracht en waar jij uiteindelijk onderzoek naar zult moeten doen. Ik vind dit spel zeer de moeite waard!
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,8

3055
15 jaar
Rustig
WOW wat een super rustig spel, met goede graphics. Wat een leuk vermaak op late avonden of vroege ochtenden. Je valt er bijna van in slaap. Alleen de gameplay valt een beetje tegen en de prijs ook!
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, avonturiers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie mee te nemen op een onderwaterreis met "Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur". Wowie! Dit spel laat je de prachtige en mysterieuze onderwaterwereld verkennen. Je kunt duiken in verschillende oceanen en zeeën, op zoek naar exotische vissen, verborgen schatten en geheime grotten. De game is ontwikkeld door Arika en uitgegeven door Nintendo, wat betekent dat je een Fantastische ervaring kunt verwachten!

In "Endless Ocean 2" speel je als een duiker die de oceanen verkent en verschillende missies uitvoert. Of je nu een zeldzame vis wilt fotograferen, een oud scheepswrak wilt onderzoeken of gewoon wilt ontspannen en genieten van het zeeleven, deze game biedt het allemaal. Het is een rustige en educatieve ervaring die je echt het gevoel geeft dat je onder water bent.

Historische Context


"Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur" kwam uit in 2009 als vervolg op de originele "Endless Ocean". De eerste game was al populair vanwege zijn unieke concept en rustgevende gameplay, en deel twee bouwde hierop voort met verbeterde graphics, meer dieren om te ontdekken en een uitgebreider verhaal. Het is een van die spellen die je echt een gevoel van wonder en ontdekking geven, iets wat niet veel games kunnen bieden!

Recensies van Experts


IGN zei over "Endless Ocean 2": "It’s a serene and beautiful game that offers a unique experience unlike any other on the Wii." GameSpot noemde het "a relaxing and visually stunning dive into the ocean’s depths."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van de natuur en de oceaan. Of je nu een jonge ontdekkingsreiziger bent of een volwassene die op zoek is naar een ontspannende en educatieve ervaring, "Endless Ocean 2" is voor jou. Het is ook een Fantastische keuze voor families die samen willen spelen en leren over het zeeleven.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Endless Ocean 2", dan raad ik je zeker "Endless Ocean" aan, de eerste game in de serie. Ook games zoals "Animal Crossing: Let’s Go to the City" en "The Legend of Zelda: The Wind Waker" hebben een vergelijkbare ontspannen en exploratieve sfeer. Ze zijn allemaal Fantastisch!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten vindt met een ruime aanbod en goede service. We bieden 6 maanden garantie op al onze games en hebben altijd lage prijzen. Bovendien is het kopen van tweedehands games goed voor het milieu. Elke game die je bij ons koopt, is gecontroleerd en schoongemaakt, zodat jij een Fantastische ervaring hebt. Dus waar wacht je nog op? Duik in het avontuur met "Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur"!
Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Persoonlijke tips - 1 Geheim

Persoonlijke tip:
Zwemmen met een kwal
Femke
2272
29 jaar
Ga schatten zoeken met GG (ook al is het een kwal van een vent).
Hij geeft je nuttige tips en je krijgt extra salvage (bergruimte) door met hem te duiken.

Persoonlijke tip:
Je eigen rif maken!
Femke
2272
29 jaar
Je kunt je eigen prive rif krijgen. Wat moet je doen: bel Nancy en koop wat zeeplanten. Praat dan met Jean-Eric en hij zal er iets over zeggen. Ga dan naar de Guatama Atoll (ik heb de Engelse versie) en ga naar het duikpunt: Prive Rif, ingang. Hier zal je een korte handleiding van het gebied krijgen, en daarna kan je je eigen planten er neerzetten. Als je dan later terug komt, zullen er allerlei verschillende vissen in zitten.

Geheimen:
Je eigen huisdier!
Femke
2272
Ga bij Guatama Atoll duiken, dan kan je rechts onderin van de kaart een eilandje vinden. Ga hier aan land en er staat iets op je te wachten! Je eigen hond! Als je dan weer naar 9-ball eiland gaat, zal er een hok voor de hond gebouwd worden en heb je een nieuw maatje erbij!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Automatisch zwemmen
Femke
2272
29 jaar
Bij het duiken druk je op de plus-knop op je Wii-afstandsbediening. De duiker beweegt nu zelf zijn benen/zwemvliezen. Het enige wat je hoeft te doen is te sturen waar hij/zij heen moet zwemmen. Door op een willekeurige knop te drukken verlaat je deze modus weer.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg