x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Wii All in 1!

Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen is iets beter dan z’n voorganger, maar behaald nog steeds geen gouden plak.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Bestel vandaag, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
17.49
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Afbeelding voor  Mario and Sonic op de Olympische Winterspelen

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Balance Board:Yeah!
EAN:5055277000937
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario and Sonic op de Olympische Winterspelen

Afbeeldingen

Die dikke Eggman zal wel op zijn bakkes gaan.
Die dikke Eggman zal wel op zijn bakkes gaan.
Moeten ze nu elkaar slaan of de puck?
Moeten ze nu elkaar slaan of de puck?
Je ziet hier dat Sonic zijn wereld is omgetoverd tot een sneeuwpiste.
Je ziet hier dat Sonic zijn wereld is omgetoverd tot een sneeuwpiste.
Brrr, koud hoor Mario! Doe een sjaal om anders verlies je zo nog!
Brrr, koud hoor Mario! Doe een sjaal om anders verlies je zo nog!
Beoordelingen voor   Mario and Sonic op de Olympische Winterspelen

Beoordelingen Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

18 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

45
24 jaar
Goede opvolger van Mario&Sonic op de Olympische Spelen. Er zijn genoeg karakter en spellen om je zoet te houden. Ook de beschikbare online rankings zijn een uidaging, want wie wil er niet de snelste van de wereld worden. Ook de minigames zijn grappig en sommige zelfs lastig (blauwe munten verzamelen). Het gebruik van de remote is redelijk en vaak is de nunchuck om deze beter te maken. Extra uitdaging is het spelen met het Wii Balance Board waardoor je sommige games nog realischers beleefd.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
9,0

7516
24 jaar
Beste Mario/sonic sport game!
Mijn persoonlijke favoriet als het om Mario/sonic sportgames gaat. Je kan schaatsen tot bobsleeën. Je kan als Mario, Sonic, Luigi en veel meer karakters spelen.

De controllers zijn goed maar niet perfect maar dat komt door de verouderde motion controllers van de Wii. De controllers zijn wel beter als zijn voorgangers.

Iets wat heel vet is, is dat je het Wii balance board kan gebruiken bij sommige minigames! Het is en blijft een must have voor de Wii. Aarzel niet en haal hem in huis!
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
8,5

3498
16 jaar
Mario en Sonic samen in een spel?! 10 jaar geleden hadden we gezegd dat dat onmogelijk zou zijn, maar toch is Mario en Sonic een leuk minigame spel met verschillende Olympische spelen evenementen als spelletjes. In het spel kan je kiezen uit verschillende characters uit het Mario en Sonic heelal, o.a. Mario, Sonic, Luigi, Tails, Wario, Knuckles, Bowser en Dr. Eggman! Dit spel is erg leuk om te spelen met vrienden en het leukste is om te zien hoe Mario en Sonic tegen elkaar of samenwerkend spelen! Aanrader!
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1629
13 jaar
Het is wel een leuk spel, alleen de besturing vind ik niet geweldig, maar ja dat ben ik...
Het schaatsen vind ik wel leuk, en alle spellen zijn wel voldoende, maar dit is echt een spel wat je met vrienden moet spelen,want dat is gewoon veel leuker.
Kortom: een leuk spel, maar er zijn leukere.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
6,9

218
12 jaar
Deze game was leuk tijdens de winterspelen.
Nu de olympische winterspelen al een tijdje voorbij zijn kan ik nuchter terugkijken op deze game en tot de conclusie komen dat hij slecht is. Als eerste krijgen we de combi Mario en Sonic, nog niet echt uitgemolken maar geen goede combi. Verder krijg je voor je geld een matige game die even leuk is om te spelen met kleine kinderen maar die flink gaat vervelen.
De story mode (wat dachten ze?!) kan je amper een fatsoenlijke story mode noemen. Dit is een game die leuk was tijdens de olympische winterspelen, niet erna.
Als Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen nu nog van plan was te kopen raad ik je dat af. Want deze game is een tijd na de winterspelen niet leuk meer. Ik twijfel zelfs of deze 6 niet te hoog is, maar het zal wel niet. Een beetje plezier zal er toch wel inzitten?
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
6,0

207
13 jaar
Wordt zelf een Olympisch kampioen bij Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen
Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen is veel beter dan zijn voorganger Mario en Sonic op de Olympische Spelen. Veel leukere spellen, meer personages en het is ook in het Nederlands. Je kan gewoon losse wedstrijden spelen en vrijspelen maar je kan ook story mode doen. Dan speel je als een team of alleen en moet je proberen Olympisch kampioen te worden! Het enige nadeel aan story mode is: een rivaal. Soms na een paar wedstrijden/trainingen komt bij story mode een rivaal. Sommige zijn makkelijk te verslaan, maar andere ook weer heel moeilijk. Maar als je in een bepaald spel niet goed bent kan je dit moeilijk uitspelen.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
9,5

570
15 jaar
Goed maar multiplayer is leuker en spannender
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een leuk spel maar de multiplayer mode tegen andere mensen is leuker en dat zorgt voor meer spelplezier want op een gegeven moment wordt het tegen de computer wel saai omdat je dan heel makkelijk goud wint. De festival mode is leuk en dat is ook nog soms een uitdaging. Het enige nadeel is dat je niet tegen elkaar kan en je dus altijd coop moet. Verder zijn er wat veel rivalen die soms best irritant zijn.
Cijfer:
8,3

2364
13 jaar
Leuk spel dat nooit verveelt!
Super spel! Op het begin ben je enthousiast bezig om voor alle evenementen gouden medailles te halen en de droomevenementen vrij te spelen. Als je alles gehaald hebt en vrij gespeeld is het super leuk om je tijden te verbeteren. Bijvoorbeeld bij ski afdaling (dat ik het leukste vindt). Kunstschaatsen is ook een aanrader! Om eerdere keer weer je scoren te verbeteren. Als je van sporten houdt moet je zeker Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen in huis hebben! Elke keer als je het speelt is het weer leuk.
Cijfer:
9,0

522
13 jaar
Mario & sonic is de 2e in de serie en een goede start van de winterspelen
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen 2010 Vancouver is de 2e in de mario & sonic serie maar, de eerste winterspelen in de serie. De stickers vind ik wel een hele leuke toevoeging om bijvoorbeeld stickers op je snowboard te plakken. IJshockey is heel leuk om met het hele gezin te doen en je zorgt voor een beetje competitie. Ik vind het ook fijn dat er weer heel veel nieuwe charcters zijn.
Cijfer:
9,7

15616
26 jaar
Leuke Winter-versie van Mario & Sonic!
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Wii biedt een vermakelijke mix van sportieve uitdagingen en bekende personages. De game levert een solide multiplayer-ervaring, waarbij het gebruik van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk zorgt voor intuïtieve besturing. De diverse winterse sporten, zoals skiën, snowboarden en bobsleeën, zorgen voor afwisseling en houden de gameplay fris. Vooral de Dream Events zijn tof om te spelen, omdat deze de Mario- en Sonic-gekte goed weten te behouden en niet al te serieus zijn. De graphics zijn kleurrijk en passen goed bij de speelse sfeer van de game. Hoewel de singleplayer-modus wat beperkt kan aanvoelen, komt de game echt tot leven tijdens gezamenlijke speelsessies met vrienden of familie. Helaas was er destijds geen optie om online te spelen!

Kortom, Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een leuke toevoeging aan de partygame-collectie van de Wii, met voldoende charme en plezier voor zowel jongere als oudere spelers.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
8,0

2171
12 jaar
Ik vind Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen een heel goed spel. Vooral schaatsen en snowboarden vind ik grappig en ook heel leuk. Met de multiplayer-optie kan je met het gezin dit spel spelen, en dat is heel gezellig.
Cijfer:
9,7

135
14 jaar
Leuk spel
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een erg leuk spel.
Het heeft dezelfde characters als in Mario en Sonic op de olympische spelen maar toch erg leuk.
Het spel is mooi verzorgd en lijkt op het vorige spel,alleen de sporten zijn anders.
Het spel is leuk voor iedere leeftijdsgroep.
Cijfer:
8,0


7016
17 jaar
Leuk spel voor Mario en Sonic liefhebbers.
Weer een leuk spel voor Mario en Sonic liefhebbers. Als je Mario en Sonic op de Olympische Spelen hebt en je dat spel leuk vindt, zul je de Winterspelen misschien nog wel leuker vinden! Nu kun je ook winkelen en met je zelf aangeklede Mii personages de strijd aan gaan met je tegenstanders!
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
8,5

873
18 jaar
Een leuk spel met droomevenementen en sportactiviteiten.
Mario, Sonic en hun vriendjes zijn terug! Speel in een team met je familie of vrienden je kan ook tegen ze spelen maar, dit keer hebben ze een aantal nieuwe gezichten meegenomen voor hun uitstapje bij het sneeuw wereld. De besturing lijkt heel realistisch waardoor je het leuker gaat vinden om de actie te beleven.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
7,5

1042
20 jaar
Goed spel, maar speelt zoals zijn voorgangers
Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen is zeker een leuk spel, maar lijkt heel hard op de andere spellen uit de serie, enkel nu met een wintersport-thema.
Naar een verhaal moet je hier niet zoeken. Het is meer een soort minigame-compilatie. De minigames zijn zeker leuk, maar worden voor mij snel repetitief.
Wat wel fijn is, is dat je hier een redelijk goede multiplayer op hebt. Je speelt de minigames dan tegen je vrienden, wat het toch wat interessanter maakt.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
7,0

100
8 jaar
Leuk spel!
Bij de badges staat gekopieerd.
Maar dat is niet helemaal zo.
Want net als de Olympische spelen is er ook de winterspelen.
En het is ook een leuk spel vooral het snowboarden is leuk.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
8,9

10 jaar
Het is een tof spel zeker als sonic er in mee speelt.Maar ik ben van Mario ook een fan maar sonic blijft mijn hero.
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
9,9

13 jaar
Ik vind het een super leuk spel,
Ik speel het elke dag wel als ik tijd heb.
Ik vind het echt een 10 waard!
Groetjes
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Tips en geheimen, cheats en codes

21 tips: 14 Persoonlijke tips - 6 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Outfits vrij spelen
Shadow-fan
Je kunt outfits van je favoriete personage vrijspelen door met hem of haar te spelen in festival mode. Om vlugger alle outfits te hebben, speel dan in festival-mode team.

Persoonlijke tip:
Half pipe!
Chazz-lee
12 jaar
Als je op de halfpipe gaat, sluit dan de nunchuk aan. Draai als je in de lucht bent met dat draai knopje en dan maak je de coolste stunt.

Persoonlijke tip:
Tafeltennis tips bij een Powerslag
Colijn10
2171
13 jaar
Als je B ingedrukt houdt, krijg je een Powerslag. En als jouw tegenstander een Powerslag geeft, moet je A ingedrukt houden! Dan is het makkelijker om de bal terug te slaan!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Sneller rennen en zwemmen!
Colijn10
2171
13 jaar
Als je de nunchuck aan de controller koppelt voor het rennen, ga je sneller!! Maar je moet bij het zwemmen juist niet de nunchuck aan de controller aansluiten, want dan zwem je veel minder snel!

Geheimen:
Leuke pakjes voor je Mii’s
Wiifreak10
7016
Als je niet weet hoe je de pakjes van de Mii’s kunt krijgen, is hier een compleet lijstje voor je.

Bij MarioVerkrijg de zwarte winkelkaart in de geheime winkel.
Diddy KongVerkrijg de platinum winkelkaart in de geheime winkel.
Dry BonesVersla het team van Dry Bones in de festival modus met curling.
Dry BowserVersla team Dry Bowser in je eentje of team in festival modus IJs hockey.
OmegaVersla Omega in je eentje in festival modus Speed skating of in een team bij festival modus short track relay.

Persoonlijke tip:
Droom Skicross superturbo
Sneeuwman
215
15 jaar
Nadat je in de kanon bent gegaan op weg naar je laatste ronde, zorg ervoor dat je een speciale actie kunt doen (A-knop indrukken). Nadat je je eerste commando hebt ingevoerd, druk je op A en veilig landt, vlieg je supersnel over de baan en pas op dat je niet tegen een paal ofzo aanbotst zodat je een goede tijd krijgt. Zo kwam ik in de top van Europa :)

Geheimen:
Dry Bones pak
Daan1
113
In de festival stand in team moet je tegen Dry Bones met curling en als je wint krijg je het pak van Dry Bones.

Persoonlijke tip:
Zwemmen!
Colijn10
2171
13 jaar
Bij zwemmen heb ik iets ontdekt:

Poppetjes met Borstcrawl gaan sneller! (bijv. Shadow)

Poppetjes met watertrappelen gaan slomer! (bijv.Sonic)

Persoonlijke tip:
altijd winst gegarandeerd
Metal-soni c-superfan
260
12 jaar
Als je op Mario en Sonic op de Olympische winterspelen bij droomdeltavliegen altijd links vliegt en dan achter elkaar door blijft schieten dan is je winst voor 99,999999% gegarandeerd.

Easter Eggs en Glitches:
Christmas Tree
Gycio
630
In het winkel dorp zijn een paar kerstbomen.

Persoonlijke tip:
Droom Alpine Skiën shortcut
Sneeuwman
215
15 jaar
Vlak na de looping na de start moet je heel erg naar links gaan met je karakter, zodat hij de eerste grote sprong niet haalt en je in de afgrond valt. Daarna keer je terug een stukje verder in de course en gebruik je je turbo door op A te drukken. Hiermee scheel je zeker 4 seconden als je in de top van Europa wil komen zoals ik ;)

Geheimen:
Emblemen!
Maxim
Je krijgt een embleem als je alle boeken uit de bibliotheek gekocht hebt.Je krijgt ook emblemen als je alles hebt gekocht in de boetiek, de muziekwinkel en de andere winkel.

Persoonlijke tip:
extra speciale sprint
Maxim
12 jaar
In sommige Dreamevents kan je items ontvangen. Eén van die items is een extra speciale sprint.
Kijk vanaf 0.22 om het te zien.
Je kunt ook een speciale sprint krijgen als je vijf munten of ringen verzamelt in een dreamevent. Kijk daarvoor om 0.50.

 

Persoonlijke tip:
Sparen voor korting
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Als je gaat sparen voor een gouden of zwarte kortingskaart worden er nieuwe en goedkopere producten vrijgespeeld.

Persoonlijke tip:
Shopping card
Chazz-lee
12 jaar
Koop de gouden en de platima shopping cards in de geheime winkel en krijg spullen die je alleen met die kaart kan ophalen.

Persoonlijke tip:
Fire Mario en Super Sonic
Gycio
630
11 jaar
Als je allebei de story modes uit hebt gespeeld moet je naar de geheime winkel gaan, je moet flink wat kaarten kopen dan krijg je ze allebei.

Geheimen:
De verborgen figuren
Nickgamer
1211
Soms moet je bij dit spel figuurtjes zoeken (vanuit een brief). Mijn tip is dat ze bijna altijd op de tribunes aan de zijkant zitten

Persoonlijke tip:
Gebruik je Mii
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Het is erg leuk om je eigen Mii character te gebruiken in het spel omdat je voor al je poppetjes een eigen look kan maken en aandoen. Zo heb ik mijn Mii aangekleed als Dry Bowser.

Geheimen:
Kerstman
Axel
440
Als je dit spel tijdens de winter ergens speelt, krijg je "Zoek de kerstman". Je ziet hem dan zitten bij droomsneeuwballengevecht.

Persoonlijke tip:
Droom snowboardcross Sneller
LionRiddle r
16 jaar
Bij Droom Snowboardcross is er op een gegeven moment een soort rode hangbrug. Als je daar aankomt, heb je de mogelijkheid om door de opening te gaan, maar ook om naar rechts te gaan. Als je naar rechts gaat, wordt je omhoog geschoten en kun je over de railing van de brug gaan. Dit tot het einde blijven doen en het scheelt veel tijd!

Persoonlijke tip:
Shopping punten
Ducory
45
14 jaar
Doe een game vaker achter elkaar want je krijgt zowiezo 10 shoping punten.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg