x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Wii All in 1!

Mario en Sonic op de Olympische Spelen is een verzameling matige sportgames, maar zorgt wel voor een hoop multiplayer plezier.
Professionele beoordeling: 7,0 - Lees de review!

Kopen:

Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Bestel vandaag, maandag in huis.
7.99
4.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Mario & Sonic op de Olympische Spelen

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Party
Uitgebracht:2007
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060138434189
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario and Sonic op de Olympische Spelen

Afbeeldingen

Beide teams verenigen zich in één groot evenement? Ben jij voor Team Mario of Team Sonic?
Beide teams verenigen zich in één groot evenement? Ben jij voor Team Mario of Team Sonic?
Naast de gewone events zijn er ook vier Dreamevents aan de game toegevoegd.
Naast de gewone events zijn er ook vier Dreamevents aan de game toegevoegd.
En Sonic is alweer de koploper! Wat een verassing...
En Sonic is alweer de koploper! Wat een verassing...
Ja, Sonic! GREAT!! Maar kan je niet spinnen zoals je altijd doet??
Ja, Sonic! GREAT!! Maar kan je niet spinnen zoals je altijd doet??
Beoordelingen voor   Mario and Sonic op de Olympische Spelen

Beoordelingen Mario & Sonic op de Olympische Spelen

22 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

1934
11 jaar
Het is een heel leuk spel, maar iets klopt er niet. In Sonic games zie je Sonic keihard rennen en nu... Heeft Sonic last van zijn knie of zoiets? Zelfs Mario kan hem daar bijhouden! En nog wat over Sonic, HIJ KAN HELEMAAL NIET ZWEMMEN!! Tails doet heel moeilijk bij de 110M horden. Waarom vliegt hij er niet overheen?? Maar het is een leuk spel met veel leuke spelen. Een echte aanrader!
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,0

55
15 jaar
Mario en Sonic is een vermakelijk spel om met vrienden te spelen. In je eentje is het een stuk minder leuk. De spellen konden alleen wel wat meer Mario-achtig zijn. Zo mis ik bijvoorbeeld het hoogspringen in een Frog Suit, of een kampioenschap Chain-Chomp dressuur. Het is nu allemaal wat standaard, met in plaats van de atleten, Mario en Sonic figuren.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
7,0

2629
16 jaar
Ik vind het een leuk spel, maar dan wel met anderen. Er zijn veel minigames die vooral met z’n 2en leuk is. De "story mode" is niet veel meer dan alles in je eentje spelen en zo nieuwe minigames vrijspelen, niet heel leuk dus. De variatie in minigames is wel groot, bijna elke sport komt aan bod. De controls zijn niet super uitgewerkt. Als je bijvoorbeeld bij het verspringen een beetje te hard zwaait dan gaat het al fout en haal je 0 meter. Ook reageert het spel soms al als je bijvoorbeeld opstaat, overgevoelig dus op sommige momenten. Al met al een leuke party game voor met vrienden of familie.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

95
21 jaar
Mario en Sonic op de Olympische spelen is een puike game!
Ik heb heel veel gelachen samen met wat vrienden met dit spel, echter in mijn uppie kon ik een stuk minder lachen. Dit is echt een spel die je koopt voor de multi-player. Heerlijk gevoel als je net effe iets sneller bent op de 100 meter sprint, of net die ene centimeters die je verder springt.
Mario en Sonic op de Olympische Spelen is een topgame, mits je over een paar maten beschikt.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,5

150
32 jaar
Simpel, maar leuk
Simpel maar leuk spel. Minder leuk voor oudere kinderen. Mijn kind met een verstandelijke beperking vind dit spel fantastisch! Ook omdat hij het zelf gemakkelijk kan besturen. Mijn zoontje van net 3 speelt heerlijk met zijn broer mee.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
9,0

771
15 jaar
Ik vind Mario en Sonic op de Olympische Spelen wel leuk. Het is moeilijk te geloven, maar hier krijg je best wel spierpijn van. Ik vind het heel leuk dat ze Sonic en Mario in een spel hebben gezet, echt een heel leuk spel.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
7,0

1039
14 jaar
Mario & Sonic op de Olympische Spelen mocht dan wel een goed verkocht spel zijn, maar ik vond er niet zoveel aan.
Als je hem voor het eerst speelt, is het spel erg leuk.
Maar wanneer je hem meerdere keren gedaan hebt, is er haast niks meer aan. Omdat je maar weinig dingen kan doen.
De besturing is ook helemaal niet speciaal, je moet met je remote schudden om te rennen! Nou ja, geen lange termijn spel, dus!
Cijfer:
5,2

3531
22 jaar
Ik kon me met dit spel wel vermaken. Zeker als je met meerdere speelt. De besturing is ook niet moeilijk aangezien het wat zwaaien en schudden is met de wii mote.
Heb met verschillende karakters gespeelt aangezien iedereen zijn eigen ding heeft waar die goed in is. Wat ik vaak had dat is dat ik beter wou zijn dan mijn vriendin en daar ook steeds op ging concenteren en veel oefende.
Denk dat het alleen wel snel saai wordt als je singleplayer speelt. Uitdaging zit er nou ook nog niet echt in het spel.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
6,5

341
13 jaar
Ik ben het met Jesse eens dat Mario en Sonic op de Olympische spelen wat meer Mario-achtig mag zijn. Alleen moet je er ook aan denken dat dit spel niet alleen voor de mario fans bestemd is. Dus ook voor de Sonic fans, en die zullen niet veel hebben aan een chainchomp :P.

Maar ikzelf vind het een leuk spel, als je het met anderen samen speelt. Aleen is er niet veel aan. Let wel op dat je het niet te lang achter elkaar speelt. Je kan daardoor last krijgen van spierpijn. Maar als je een beetje normaal speelt en tussendoor een pauze inlast is het zeker wel te spelen. Ik geef dit spel een 8, omdat het zeker leuk is om te doen, maar er zitten nog wat dingen in waar beter over na gedacht mocht worden.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,0

2495
17 jaar
Vermijd deze en neem de 2012-versie
Ik raad dit spel niet echt aan. Het spel is niet heel slecht, maar alle andere delen hebben veel verbeterd ten opzichte van deze en veel nieuwe sporten en personages toegevoegd. Dit spel heeft maar weinig sporten te bieden. Alleen atletiek, zwemmen, turnen, boogschieten, tafeltennis, schermen, schieten en fietsen. Ter vergelijking: Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokio 2020 heeft er meer dan 30.

Als een eerste game van de serie is het niet slecht, maar die van de Olympische Winterspelen en de 2012-versie zijn een stuk beter en ook voor de Wii.
Lees meer...

De controls zijn bij de meeste sporten vrijwel hetzelfde, wat redelijk saai is. Ook dit hebben alle nieuwere games in de serie verbeterd.

Ten slotte heb je nog de Dream Events en de storymode. De Dream Events zijn niet veel verschillend van de normale sporten. De nieuwere games verbeteren dit en maken unieke events. In de storymode moet je de sporten alleen doen, maar eigenlijk is dit spel alleen leuk om te spelen in multiplayer, dus helaas is dit het ook niet waard.
Verberg.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
5,0

19050
18 jaar
Dit spel is echt sleeeeeecchhhhttt!!!
Het kost €50 en wat krijg je? Een paar minigames!
Ik heb medelijden met iedereen die dit spel heeft gekocht. Geloof je mij niet? Kijk maar naar de reviews. Game Play is ook slecht als je dat wilt weten. Het enige goeie is dat mario er in voor komt!
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
3,0

1535
13 jaar
Tja, ik vind Mario en Sonic op de Olympische Spelen alleen maar naaperij van de Olympische Spelen. Er komt weinig actie in voor. Leuk met meer mensen en olympische spelenfans, maar voor de rest is dit een spel dat je lekker op de plank mag laten staan.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
5,5

522
13 jaar
Goed spel voor de eerste in de serie
Mario & Sonic op de Olympische Spelen Beijing 2008 is de eerste in de serie en ze beginnen goed. Er zijn veel nieuwe games en het leukste zijn de dream evenemnten. De combinatie van Mario en Sonic hadden niet veel mensen verwacht.
Je kan Mario & Sonic op de olympische spelen Beijing 2008 met ze vieren spelen en is dus leuk voor familie avonden. Als je je eigen mii wilt zijn kan dat ook. Met motion controls worden de evenementen alleen maar leuker.
Cijfer:
8,4

7516
23 jaar
Een leuke game
Mario & Sonic op de Olympische Spelen is een erg leuke game voor op de Wii. Het is een cross-over van de Mario-wereld en de Sonic-wereld. De game is nog leuker om met vrienden of familie te spelen. Je hebt ontzettend veel verschillende sporten die je kunt spelen. De graphics zijn ontzettend goed en de besturing is ook fantastisch. Aarzel niet!
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,0

542
14 jaar
Leuke game om te hebben
Deze game is een collaboratie met de Mario-franchise en de Sonic-franchise. Deze game heeft veel verschillende evenementen om te spelen zoals de 100 meter sprint, speerwerpen en zwemmen. De games zijn heel lastig om 100% uit te spelen omdat je alle medailles, kronen, bekers en emblems moet halen. Deze game is al helemaal leuk om te spelen wanneer de olympische spelen in het echt ook bezig zijn!
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
9,0

14 jaar
Een leuk spel om de tijd mee te doden, maar kan ook verbeterd worden in sommige aspecten
Mario en Sonic op de Olympische Spelen is een geweldig spel! Ik speelde deze game altijd met vrienden. Al zijn de meeste modes en minigames natuurlijk ook leuk om in je eentje te spelen (die je in je eentje kan spelen, bij sommige modes moet je echt met meerdere spelen). Alle minigames zijn zo uitgelegd dat iedereen ze begrijpt. Als je de karakters niet leuk vindt om mee te spelen kun je zelfs je eigen Mii gebruiken. Er is aan bijna alles gedacht. Al vond ik het wel jammer dat Sonic niet sneller was of dat Tails bijna niet gebruik maakte van zijn vlieg krachten, maar aan de andere kant zou de game dan wel stom zijn, want dan zou Sonic bijvoorbeeld altijd winnen bij hardlopen. Ik had ook liever gezien dat ze meer minigames hadden, want als je bijvoorbeeld kijkt naar Wii Play dan is het wel teleurstellend. Al met al een leuk spel om de tijd mee te doden, maar er is altijd nog ruimte voor verbetering.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
7,5

2171
12 jaar
Ik vind dit wel een leuk spel, maar wel zonde van je geld. Alle poppetjes zijn grappig en je hebt veel keuze, maar na een tijdje vind ik het ook weer vervelen, omdat het altijd weer hetzelfde is, en dat wordt je na een tijdje wel een beetje zat.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,5

2171
12 jaar
Dit is een heel grappig spel met hele lollige poppetjes! Als je iemand wil zijn die snel is, kan dat, als je iemand wil zijn die sterk is, kan dat ook... Al die mogelijkheden zijn echt heel leuk, en ook leuke multiplayer mogelijkheden zijn er. Chill spel.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,8

10 jaar
Het is een leuk spel met leuke games maar als het niet lukt verveeld het snel
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
9,0

88
14 jaar
Ik vindt Mario en Sonic op de Olympische spelen een erg leuk spel. Vooral als je het spel met meerdere tegelijk speelt. Alleen vindt ik het zwemmen erg lastig.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
9,3

9149
14 jaar
Niet veel diepgang...
Mario & Sonic op de Olympische Spelen is een spel dat heerlijk gebruik maakt van de motion controls. Doe allemaal gekke stunts met Mario & Sonic. Van 100-meter sprint tot tafeltennis, alle sporten zijn erbij. Als je schudden en slaan met je Wii Remote erg leuk vindt, dan is dit wel iets voor jou. Het is heel veel bewegen, bewegen en bewegen. Er zit niet veel diepgang in, zoals bij de Nintendo DS-game. Dat is wel jammer, maar voor de rest blijft het een prima spel voor in je collectie.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
7,0

40
18 jaar
Mario / Sonic spelen
Leuk spel voor op de wii in olympische spelen thema's.
Ga roeien, zwemmen, hardlopen verspringen en nog veel meer! Leuke is je kan 1 of meerdere karakters kiezen in het spel.
Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 6 Geheimen - 5 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Gallery music
Wesley
5310
Wordt jij dat saaie standaardnummer ook zo beu als je in de gallery naar je favoriete art zit te kijken? Voldoe dan aan de volgende dingen om nieuwe muziek te unlocken voor de gallery!

Green Hill Zone (Sonic) en Overworld (Mario)Voltooi elke ronde van 1 minigame
Star Light (Sonic) en Underground (Mario)Voltooi elke ronde van 2 minigames
Sonic 2 Special Stage and Underwater (Mario)Voltooi elke ronde van 3 minigames
Let the speed mend it (Sonic) en Super Mario World Ground muziekVoltooi de 4de set minigames
Sonic Heroes en Super Mario 3 Ground muziekVoltooi de 5de set minigames

Persoonlijke tip:
Sneller rennen en zwemmen
Daniel_r
3225
14 jaar
Sneller rennen: Als je een nunchuk gebruikt. ren je sneller!
Sneller zwemmen: Zonder nunchuk zwem je sneller.

Geheimen:
Unlocken van events en circuits
Floor
2629
In M&S at the olympische spelen zijn heel wat events te unlocken:

Moonlight CircuitWord eerste bij: Mercury, Venus, Jupiter, en Saturn Circuits
4x100m Relay EventUnlock het Moonlight Circuit
Single Sculls EventUnlock het Moonlight Circuit
Dream Race EventUnlock het Moonlight Circuit
Archey Event Unlock het Stardust Circuit
Stardust CircuitWord eerste bij het moonlight circuit
Advanced ClassWord eerste bij het moonlight circuit
Sunlight Circuit Win de Stardust, Planet, Comet, en Satellite Circuits
400m RaceWin het circuit Planet
Dream FencingWin het komeet circuit
Dream Table TennisWin het Satteliet circuit
400m HurdlesWin het Sunlight circuit
Meteorite CircuitWord eerste bij Stardust Circuit, Planet Circuit, Comet Circuit, Satellite Circuit en Sunlight Circuit.
Supernova CircuitWin Meteorite circuit
Pole VaultUnlock het supernova circuit
Cosmos CircuitWin het supernova circuit
Vault Unlock het Cosmos Circuit
Galaxy CircuitWin het cosmos circuit
Dream PlatformUnlock het galaxy circuit
End Credits SequenceWord eerste in het big bang circuit
Big Bang CircuitHaal het podium in universal circuit
Universal CircuitHaal het podium in het Galaxy circuit
High JumpSpeel met alle poppetjes minimaal 1 keer
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Geheime winkel
Maxwang
85
12 jaar
Tussen de muziekwinkel en de sportwinkel zit een geheime winkel, daar kun je speciale dingen kopen zoals dingen voor in de stad<.

Geheimen:
Geheime medailles
Wiifreak10
7016
In Mario en Sonic op de Olympische Spelen kun je veel medailles (emblems) verdienen. Hieronder staat een lijstje met alle medailles en hoe je ze kunt krijgen.

Aquatics EmblemKrijg een gouden medaille op alle zwemevenementen.
Bouncing EmblemKrijg een 10 bij de trampoline.
(Naam) EmblemVoltooi alle missies met een personage.
Complete Game EmblemVerkrijg alle evenementen.
Crown EmblemHaal alle evenementen met een personage.
Dream EmblemKrijg een gouden medaille op alle dream evenementen.
Field EmblemKrijg een gouden medaille op alle veld evenementen.
Full Play EmblemSpeel alle evenementen.
Gallery Owner EmblemHaal alle galerij evenementen.
Gymnastics EmblemKrijg een gouden medaille op alle gym evenementen.
Hunter EmblemKrijg 120 punten bij boogschieten.
Rocket EmblemKrijg een goede start bij de 100 meter sprint evenement.
Network EmblemVerbind jezelf met de Nintendo Wi-Fi ranglijst.
Olympic Record EmblemBreek een record op elk evenement.
Penalty EmblemStart verkeerd op de 100 meter sprint evenement.
Ping Pong EmblemWin tafeltennis met een score van 11-0

Geheimen:
Emblem
Wesleye98
15616
Start het spel 50x op en je krijgt een emblem.

Geheimen:
Friend Emblem
Wesleye98
15616
Speel het spel 1x met minimaal 2 spelers en je krijgt de Friend Emblem.

Persoonlijke tip:
Super Powers
Cleo
10 jaar
Ga naar het menu van het spel, klik dan op laat mario groeien je denkt natuurlijk hij gaat groeien maar neee! Hij krijgt allemaal krachten en super powers!

Cheats en Codes:
Win snel het evenement!
Wesleye98
15616
Ga naar een evenement en druk achter elkaar op de volgende knoppen (met NUNCHUK!):

Z, C, Boven, 2, 1, 2, Onder, Z, Z, C, Links, Rechts

Geheimen:
Silver Sonic en Donkey Kong!
Wesleye98
15616
Om deze twee personages, die bijna niemand heeft, te winnen, moet je op elk evenement het wereldrecord hebben. Dit is héél moeilijk, maar het is écht WAAR! Het is alleen nog nooit iemand gelukt...

Persoonlijke tip:
TIP voor medailles
Wiilover
133
12 jaar
Doe het spel alleen, want anders verdien je geen medailles!!!!

Easter Eggs en Glitches:
Mario en Sonic ruilen van stem
Dennis2
7431
Bij het titelscherm moet je op omhoog, omlaag, links, rechts, X en Y drukken. Dan praat Sonic als Mario en Mario als Sonic.

Persoonlijke tip:
Wacht op het goede moment!
King of Mario
80
12 jaar
Gooi bij werpspellen (atletiek) precies op tijd. Zorg dat je tijden het rennen precies op het goede moment schudt en even wacht. Ook moet je op het goede moment een sprint trekken.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg