x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Battalion Wars II - Wii All in 1!

Kopen:

Battalion Wars II
Bestel vandaag, maandag in huis.
5.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Battalion Wars II

Afbeelding voor  Battalion Wars II

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Shooter
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496364069
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Battalion Wars II

Afbeeldingen

Je kunt met verschillende eenheden spelen
Je kunt met verschillende eenheden spelen
De Bazooka is een sterk wapen!
De Bazooka is een sterk wapen!
Gebruik vlammenwerpers, bazookas, machinegeweren en veel meer
Gebruik vlammenwerpers, bazookas, machinegeweren en veel meer
Er zijn vele voertuigen, waaronder tanks en vliegtuigen
Er zijn vele voertuigen, waaronder tanks en vliegtuigen
Afbeelding voor Battalion Wars II

Links

Beoordelingen voor   Battalion Wars II

Beoordelingen Battalion Wars II

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

258
11 jaar
Leuk strategie spel, waar je toch zelf bij kan schieten. De gameplay is erg goed, het is makkelijk om je manschappen te besturen. Er zit een goed verhaal aan vast en is niet te makkelijk. Het eist heel wat strategische vaardigheden, maar je kan er toch bij schieten. Persoonlijk vind ik dit een van de betere strategie-games, voor zover je het dat kunt noemen.
Battalion Wars II
Cijfer:
8,7

11070
18 jaar
Battalion Wars 2 is de 3d versie van de Nintendo Wars franchise. Het spel ziet er leuk en mooi kleurrijk uit. In tegenstelling tot deel 1 heeft dit zelfs multiplayer, helaas alleen online, maar het is nog steeds erg leuk. Het verhaal is ook flink verbeterd en nu je ook met andere landen kan spelen is het spel veel uitgebreider. Helaas is dit spel nog steeds een beetje aan de korte kant en kan online snel gaan vervelen.
Battalion Wars II
Cijfer:
7,5

3024
13 jaar
Battalion Wars II is een echte aanrader! Je zal veel plezier aan de Campaign beleven, en dan is er nog een uitgebreide multiplayer mode! Kijk, dat noem ik waar voor je geld krijgen.
De besturing werkt over het algemeen goed, en de grafics zijn ook goed. Het spel heeft "kiddy grafics", voor mij was dat geen minpunt, omdat ik dat ook leuk vind. Als je Advanced Wars voor de DS leuk vindt, is dit een aanrader. Het enige verschil is dat BWII niet "turn-based" maar "real-time" is.
Ik heb er veel plezier aan beleefd en speel af en toe ook nog een potje online.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

2629
16 jaar
Leuk, aantrekkelijk uitziend, tactisch spel. Een hele verbetering t.o.v zijn voorganger. Goeie graphics (zeker voor de wii) leuke cartoonish achtige stijl en dikke voertuigen maken dit spel zeker het spelen waard. Ook de toevoeging van een online deel maakt dit spel zeker leuker en zorgt ook dat het langer mee gaat.
Battalion Wars II
Cijfer:
7,8

1218
14 jaar
Een mooi verhaal en sterke graphics maken van dit spel een waardige opvolger.

Een groot aantal aan nieuwe units, betere graphics en een goed verhaal maken van dit spel een waardige opvolger. Aangezien dit niet zoveel zegt, zal ik maar bij het verhaal beginen. Na de oorlog met het land Xylvania, is de vrede teruggekeert. Maar wanneer de Anglo Isles een aanval lanceren op het Solar Empire koninkkrijk, omdat ze denken dat ze een geheim superwapen hebben. Dit mondt uiteindelijk weer uit tot een regelrechte wereldoorlog. Het verhaal kent mooie stukken en plotselinge wendingen. Daardoor verveelt het verhaal nooit.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Battalion Wars II
Cijfer:
7,5

1535
13 jaar
Deze game is veel beter dan zijn voorganger (Battalion Wars). Wi-fi battles, betere grabchips. Maar helaas stopt het daar wel.
Battalion Wars II
Cijfer:
7,9

3498
16 jaar
Battalion Wars II is een geweldig spel. Het verhaal van het spel is vrij simpel, maar het spel is zo leuk gedaan dat je blijft kleven. In het spel kan je op land, in de lucht en op zee vechten! Er is een goede multiplayer, die jammer genoeg niet zo goed online werkt. Het spel heeft een leuke soundtrack, met grappige characters en leuke gameplay! Dit spel hoort in iedereen zijn Wii collectie.
Cijfer:
8,0

1392
12 jaar
Zelf speel ik wel vaker strategie spellen, maar dit is toch wel een uitblinker! Dit komt vooral omdat je niet alleen mensen kan besturen, maar er ook zelfs een kan zijn! De graphics zijn verder wel mooi, en naar mijn vraag ook verbeterd!
Battalion Wars II
Cijfer:
9,0

1535
13 jaar
Battalion Wars 2 is, net als zijn voorganger, een strategiespel. Nu met leuke online mogelijkheden.

Het begon allemaal met Battalion Wars (zonder de 2), en ik werd verliefd. dit spel was meteen mijn lievelingsspel geworden op de gamecube en zat ook nog eens in de top 25 beste gamecube spellen van ign. en toen hoorde ik prachtig niews, want er was een deel 2.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Battalion Wars II
Cijfer:
8,0

248
12 jaar
Battalion Wars 2 is een zeer goed strategie spel, waarbij je zelf ook nog kan schieten. De gameplay vind ik erg goed. Je kan alles makkelijk besturen. Je moet soms wel goed strategisch aangelegd zijn.
Er zit een mooi verhaal in. De multiplayer is zeker niet slecht. De graphics zijn ook goed en er zit mooi geluid bij. Oftewel, dit spel is waar voor je geld!
Battalion Wars II
Cijfer:
9,0

7516
19 jaar
Episch oorlogsspel!
Battalion Wars II voor de Wii is gewoonweg een episch oorlogsspel vol strategie en actie. Je wordt de commandant van je eigen leger en moet de juiste strategieën toepassen om te winnen. De missies zijn gevarieerd en houden je op het puntje van je stoel. Je hebt de controle over verschillende eenheden en moet ze slim inzetten om de vijand te verslaan. Het spel ziet er ook geweldig uit, met prachtige graphics en gedetailleerde omgevingen. De multiplayer-modus maakt het nog leuker, want je kunt het tegen je vrienden opnemen. Battalion Wars II is gewoon een must-have voor elke gamer die houdt van oorlogsspellen en strategische uitdagingen. Dus, zet je helm op en leid je leger naar de overwinning!
Cijfer:
7,8

16 jaar
Battalion wars 2 is een soort mix tussen een shooter en een strategie spel waarbij je zelf een van je mannen zelf bestuurt en de rest commando"s geeft. De campain is erg leuk en de multiplayer ook. De graphics, geluiden en controls zijn allemaal goed ookal kunnen je co’s wel eens irritant worden.
Battalion Wars II
Cijfer:
9,0

1838
18 jaar
Leuk tactisch spel. Moet goed je manschappen gebruiken, maar is als je het hebt uitgespleeld wel een beetje saai. Ook al heb je Wi-Fi Battles gaat het toch snel vervelen. Ik heb het in ieder geval snel in de kast gezet.
Battalion Wars II
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Battalion Wars II

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 3 Persoonlijke tips - 3 Geheimen

Persoonlijke tip:
Laatste level Tundra
Dyma007
1218
14 jaar
Bij het laatste level kom je erg veel battlestations tegen. Bescherm je Gunships in het begin en het level wordt een stuk makkelijker! De battlestations zijn namelijk slecht bestand tegen je Gunships. Als 2 battlestations aanvallen kun je het beste jouw gunships commanderen de ene aan te vallen terwijl je zelf de ander aanvalt.

Geheimen:
Unlockables
Ilyaderoll er
11070
Concept Art
Om concept art te unlocken moet je de eerste campaign halen, als je een S rank haalt op de eerste campaign unlock je zelfs nog meer concept art.

Unit Dossiers
Om de dossiers van de units vrij te spelen moet je de bijbehorende campaign met een A rank of hoger halen.

Anglo Isles unitsWestern Frontier (Flashback)
Iron Legion unitsAnglo Isles
Tundran Territories units Iron Legion (Flashback)
Western Frontier unitsSolar Empire (Flashback)
Xylvania unitsTundran Territories

Geheimen:
Dossiers van eenheden
Christian Verduijn
12985
Behaal de volgende doelen om dossiers van eenheden te ontgrendelen in het Extra’s menu:

Dossiers:Haal een A gedurende:
Anglo Isles UnitWestern Frontier Flashback Campagne
Iron Legion UnitAnglo Isles Campagne
Tundran Territories UnitIron Legion Flashback Campagne
Western Frontier Unit Solar Empire Campagne
Xylvania Unit DossierTundran Territories campagne
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
2 factories+ 1 airbase= total victory!
Rensman
135
13 jaar
Wanneer je de missie battlestations online doet is er een handige strategie waardoor je allebei de FACTORY’s in handen kan krijgen. Meteen als de wedstrijd begint verplaats je jezelf naar een GUNSHIP en laat je je GRUNTS naar de factory aan jouw kant capturen. Dan ga je naar de overkant en laat je je BAZOOKA’s volgen en meteen als je de FACTORY ziet roep je ze daar naartoe. Ondertussen schiet jij bij de tegenstander zijn infantrie neer, die probeert de FACTORY te capturen/vangen. Dan als je met iedereen de vloer hebt aangeveegd probeer je met jouw GUNSHIPS de tegenstanders zijn GUNSHIPS neer te halen (want meestal doet de tegenstander hetzelfde bij jouw FACTORY waar je GRUNTS de vlag capturen) LET GOED OP! Kijk uit dat de tegenstander ook niet een deel van zijn infantrie naar jouw vlag stuurt! Dan als er niemand meer bij de tegenstanders zijn FACTORY is komen jouw BAZOOKA’s eraan en capturen de boel. en dan nog jouw eigen factory (als dat dan al niet gebeurd is) en dan ben je onverslaanbaar als je je troepen strategisch verdeelt als de tegenstander zijn wii al niet uitzet!

Geheimen:
Alle multiplayer missies
Christian Verduijn
12985
Wanneer je een S als cijfer haalt in alle singleplayer missies, dan ontgrendel je alle multiplayer missies, die je ook kunt spelen via Wifi!

Persoonlijke tip:
Fighter Strike Power
Rensman
135
13 jaar
Als je bij Assault Lightning Strike bent en je bent de Iron Legion dan zijn je Fighters ook ergens anders goed voor dan alleen de Gunships van de tegenstander neerknallen! Ze zijn ook effectief tegen de Forcefield Generators (de generatoren) en je kan de Mortar Vets makkelijk bevrijden door die Fighters. Dus ze zijn ook handig om Ammo Dumps te laten ontploffen!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg