x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Animal Crossing: Let’s Go to the City - Wii All in 1!

Animal Crossing brengt weinig vernieuwing en is daardoor prima geschikt voor de beginnende gamer.
Professionele beoordeling: 7,5 - Lees de review!

Kopen:

Animal Crossing: Let’s Go to the City Nintendo Selects
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Bestel vandaag, maandag in huis.
21.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Animal Crossing: Let’s Go to the City

Afbeelding voor  Animal Crossing Lets Go to the City

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Simulatie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496366599
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Animal Crossing Lets Go to the City

Afbeeldingen

Je leeft in een uniek verhaal die jij en je omgeving bepalen.
Je leeft in een uniek verhaal die jij en je omgeving bepalen.
Plant bomen en bloemen om het dorp mooier te maken. Misschien word je wel beloond!
Plant bomen en bloemen om het dorp mooier te maken. Misschien word je wel beloond!
Zoals in de echte wereld zijn er vier seizoenen. Maar misschien zijn ze in de game veel leuker!
Zoals in de echte wereld zijn er vier seizoenen. Maar misschien zijn ze in de game veel leuker!
Lekker shoppen in de winkel van Tom Nook. Wat kost een kerstboom?
Lekker shoppen in de winkel van Tom Nook. Wat kost een kerstboom?
Beoordelingen voor   Animal Crossing Lets Go to the City

Beoordelingen Animal Crossing: Let’s Go to the City

26 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

60
13 jaar
Dit spel is super, echt waar. Misschien denk je nu als hardcore gamer, wat moet ik HIER nu nu weer mee? Maar geloof het of niet, ik heb vele hardcore gamers aan deze game gekregen. Het is gewoon weg super! Veel mogelijkheden, etc. Natuurlijk is deze game stiekem wel een beetje casual, maar ach, wat maakt dat soms uit? Mario Kart Wii is dat ook, maar je hoort niemand klagen.

Het spel heet let’s go to the city, en dit vind ik jammer. Ik vind de extra "stad" nu niet echt meerwaarde aan het spel geven. Daarom had het wel een andere titel mogen krijgen. Maar de online gameplay + Wii Speak maken dat weer hélemaal goed!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0

296
18 jaar
Dit spel is echt een must voor je wii
Dit spel is een must voor elke wii.

De kracht van dit spel zit hem in de elementen dat dit spel te bieden heeft, ook kun je je eigen weg gaan in het spel. Wil je een groot huis en veel geld hebben? Dat kan. Maar wil je juist geen groot huis, maar een heel museum met zeldzame vissen? Dat kan ook!
Lees meer...

In het spel start je als reiziger, je gaat wonen in een nieuw dorp waarvan je nog wel even de naam moet vertellen tegen je taxi! Daarna wordt je naar je dorp gebracht en daar start je avondtuur! In de eerste minuten maak je al kennis met je vreemde buurtbewoners, die overigens allemaal dieren zijn, maar je wel al wel direct mogen.

Niet veel later krijg je bezoek van Tom Nock, een handelaar die je wel aan een huisje kan helpen. Je mag zelfs kiezen waar je je huis wil hebben. Daarna moet je echter wel even Tom Nock werken en leer je je bewoners ook beter kennen.

Hoe verder je komt in het spel hoe beter je ook gaat leren hoe alles werkt. Zo kun je een vishengel kopen en vissen om zo geld te verdienen. Als je deze vissen naar het museum brengt voorkom je ook dat ze zeldzaam worden, dit geldt ook voor insecten die je kunt vangen met je vlindernet.

De bewoners zullen je tijdens het spel ook vragen om begroetingen en bijnamen. En ze geven je ook meubels om je huisje een beetje op te fleuren.

Dit spel gaat ook met de seizoenen mee! Elk seizoen zijn er andere vissen, insecten en feestdagen. Dit zorgt er ook voor dat je blijft spelen.
Verberg.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,5


12985
20 jaar
Animal Crossing is een ervaring (ik zeg bewust geen game) die zich moeilijk laat omschrijven. Het kan alleen worden gespeeld of met meerderen, zowel on- als offline. Het werkt heerlijk rustgevend om in je dorpje bezig te zijn en lekker met je dorpsgenoten te keuvelen. Toch is het feitelijk niets anders dan de DS versie en in mindere mate de GameCube versie. De DS versie is vanwege zijn draagbaarheid nog beter te spelen dan de Wii versie, waardoor er naar mijn mening geen al te hoog cijfer op geplakt mag worden.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

92
17 jaar
Animal Crossing: Let’s Go to the City heeft alle bekende elementen en nieuwe toevoegingen! Je hebt het normale dorp met de vaste karakters zoals Tom Nook en Tortimer. Zoals altijd begin je met opdrachten te doen voor Tom Nook zodat je het dorp leert kennen. Daarna kun je zelf kiezen wat je doet: je kunt vriendschap sluiten met de bewoners, vissen en insecten vangen of de stad bezoeken. De stad is een nieuwe toevoeging met extra winkels en personages.
Je kunt dit spel met maximaal vier mensen spelen, maar niet tegelijk. Ieder poppetje heeft een eigen huis, je hoeft dit dus niet meer met z’n vieren te delen. Dit is erg prettig als je het spel met meerdere mensen speelt die allemaal een andere smaak hebben.
Een minpuntje voor mij was dat je geen foto’s meer kon verzamelen, in de DS versie kreeg je foto’s van dorpelingen als je goed genoeg bevriend met ze was geraakt, dit was altijd erg leuk om te verzamelen.
Na een tijdje kun je het spel wel zat worden, omdat er geen echt doel in zit, maar als je alles wilt verzamelen ben je toch echt heel lang bezig dus het blijft leuk. Al met al een leuk spel, zeker kopen als je de vorige Animal Crossing games leuk vond. Ook een aanrader voor fans van spellen als Harvest Moon en de Sims.
Cijfer:
8,5

935
21 jaar
Dit is nou echt een leuk spelletje. Gewoon een beetje doelloos rondlopen, vissen vangen, insecten vangen, en fruit planten. En toch is het echt een leuk spel om te spelen. Het is ook leuk dat je met vrienden samen kan spelen. Als je bij elkaar op visite bent, kan je ook met elkaar praten met wii speak.
Je moet je huisje steeds groter maken, door geld te betalen aan nook. Ook leuk is dat er extra aandacht wordt besteed aan de feestdagen, Met Pasen, Kerst, en Oud & Nieuw kan je andere dingen doen dan normaal.
Je heb ook rommelmarkten, waarbij je bij de andere bewoners van je stadje naar binnen kan gaan en spullen van ze kan kopen. Je heb ook vis en insecten toernooien, waarbij het de bedoeling is dat je de grootste vis of insect vangt. Als dit je lukt, krijg je een beker die je in je huis kan zetten.
Een erg leuk spel dus, met genoeg te doen!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
10

1370
12 jaar
Leuke simulator met veel te doen!
Animal Crossing is een vrolijke simulator met super veel te doen. Het gevoel van progressie en prestatie elke keer dat je bells verdient vind je niet zo snel ergens anders. De nieuw toegevoegde stad is ook leuk.

Een echte Wii-topper, maar voegt weinig toe als je Animal Crossing: Wild World voor de Nintendo DS al hebt gespeeld.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,4

15616
26 jaar
Een vertrouwde Animal Crossing-game met de City als grote toevoeging!
Animal Crossing: Lets Go to the City brengt de geliefde levenssimulatie van Animal Crossing naar de Wii. De game behoudt de charmante en ontspannende gameplay die de serie kenmerkt. Je vestigt je in een virtueel dorp, hebt interactie met antropomorfe dierlijke dorpsbewoners en voert verschillende taken uit, zoals vissen, insecten vangen en fossielen ontdekken.

De toevoeging van de stad brengt een nieuw element met zich mee, waar je kan winkelen, evenementen bijwonen en nieuwe activiteiten ondernemen. De Wii-afstandsbediening en Nunchuk worden goed geïntegreerd, waardoor de besturing intuïtief aanvoelt.
Lees meer...

De grafische stijl behoudt de schattige esthetiek van eerdere delen en wordt verbeterd door de overstap naar de Wii. Hoewel de game trouw blijft aan zijn kernformule, kan het voor sommigen een gevoel van herhaling veroorzaken voor degenen die bekend zijn met de voorgaande delen.

Over het algemeen is Animal Crossing: Lets Go to the City een plezierige ervaring voor fans van de serie, met zijn kenmerkende charme en toevoegingen aan de gameplay. Nieuwe spelers zullen genieten van de unieke en ontspannende wereld van Animal Crossing.
Verberg.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,0

1039
14 jaar
Animal Crossing is een leuk spel. Je hebt er niet echt een verhaallijn, je verzint eigenlijk zelf een cool verhaal. Je hebt er ook altijd wel wat te doen. Je kan gaan vissen, insecten vangen of gewoon lekker winkelen. De graphics van het spel zijn niet geweldig, maar daar let je gauw al niet meer op. Het spel heeft een heerlijk rustgevende sfeer.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,1

12 jaar
Animal Crossing is een best gijnig spel, ik heb mijn moeder over gehaald om het te kopen maar nu is ze er zelf helemaal verslaaft aan ;).
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
10

3498
16 jaar
Animal Crossing is een soort levens-simulator (niet helemaal natuurlijk). In het spel wordt je een huis aangesmeerd en om dat huis zijn hypotheek te betalen moet je verschillende klusjes doen, zoals vissen, insecten vangen en andere dingen om shells (de valuta in Animal Crossing) te verdienen. Maar terwijl je dat doet kan je spullen voor jezelf kopen zoals kleren, huis-uitbreiding en meubilair. Het spel was eventjes leuk, maar niet voor mij. Het spel herhaalt zichzelf teveel.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
7,0

275
26 jaar
Erg leuk spel!
Animal Crossing: Lets Go to the City is een leuk spel voor kinderen en volwassenen! Je mag een huisje uitkiezen, en die moet je afbetalen aan iemand in het grote gebouw in je dorpje waar je ook post kan versturen. Het doel is om vrienden te maken in het dorpje met de dieren, en je collecties van insecten, vissen en fossielen compleet te maken. Als je een dier hebt gevangen met je schepnet of hengel kan je die laten zien aan de uil in het museum. Daar kan je hem doneren. Als je het museum verder in loopt kan je bekijken welke dieren je al hebt. Af en toe zie je ook een ster op de grond afgebeeld staan. Als je daar graaft met je schep, komt er een fossiel of dinosaurusbot uit. Die zijn veel geld waard als je ze verkoopt, maar je kan ze ook laten bekijken en doneren aan het museum. Achter is een ruimte waar je je botten opgesteld kan zien staan.
Verder moet je praten met je dorpsbewoners, je zal soms opdrachten van ze krijgen, en als je die uitvoert krijg je een cadeau van ze.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0

880
16 jaar
Uniek!
Animal Crossing is tijdloos en uniek: er is eigenlijk geen ander spel te vergelijken met de Animal Crossing-spellen.

Deze game is heerlijk ontspannen om te spelen. Je kunt eindeloos rondlopen in je eigen dorpje, graven naar fossielen, vissen en insecten vangen, winkelen in de stad en nog veel meer dat je zelf mag gaan ontdekken! Voor iedereen is er wel iets leuks te doen.

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden, maar misschien minder geschikt voor de jongste gamers, omdat het spel (helaas) helemaal in het Engels is.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0

390
27 jaar
Voel je welkom in het dierendorp!
Animal Crossing voor de Wii is een zeer verslavende levenssimulator. Je bouwt een leven op in een dorpje vol met leuke dierenvriendjes.

In Animal Crossing kan je spullen verzamelen, vissen, fossielen opgraven en insecten vangen. Nieuw in dit deel is dat je naar de grote stad toe kan. In de stad zijn allemaal leuke activiteiten te ondernemen, je kan bijvoorbeeld kunst kopen of een ander kapsel kiezen.

Animal Crossing heeft geen bijzonder mooie graphics en bevat ook niet heel veel actie. Zoek je echter een relaxed spel waarin je rustig je eigen gang kan gaan en waar je al snel vele honderden uren in kan stoppen, dan is Animal Crossing echt iets voor jou.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,0

18 jaar
Animal Crossing is een zeer leuk spel. Je hebt er geen echt doel in, je verzint eigenlijk zelf een doel. Je hebt er ook altijd wel wat te doen. Je kan gaan vissen, insecten vangen of gewoon lekker winkelen. De graphics van het spel zijn niet geweldig, maar daar let je gauw al niet meer op. Het spel heeft een heerlijk rustgevende sfeer. En in het cafe heb je zaterdags altijd een optreden wat erg leuk is. Kortom ik vind Animal Crossing een leuk en rustgevend spel dat heel lang speelbaar is, want iedere dag is er wel iets anders/leuks te doen.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,0

19050
18 jaar
Ik vind dit best origineel.
Je kan maskers krijgen (Zoals Majora’s Mask).
Je kan met je vrienden praten (Met inbegrepen Wii Speak)
Lees meer...
En nog veel meer!
De Wii Speak kun je ook gebruiken voor het Wii Speak Kanaal! (die ik volop met m’n vriend gebruik)
Minpunten is dat het veel op GameCube Versie lijkt...
Verberg.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0

190
16 jaar
Ik zat eerst te twijfelen of ik dit spel wel zou aanschaffen omdat ik dacht dat het wel hetzelfde als de DS versie zou zijn. Ik moet zeggen ik vermaakt me aardig met deze game maar ik speel hem toch liever op de DS in de vorm van AC:WW. Wat ik wel moet meegeven is dat er zoveel te doen is dat ik er nu nog niet mee klaar ben ruim een jaar na aanschaf!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0

1011
21 jaar
Heerlijke game
Ik ben altijd al een fan van de Sims en de Mii-verse geweest. Dus dit leek mij echt iets voor mij. En dat is het zeker! Wat een game! Je kunt een leven leiden op je Wii(U). Er valt veel te doen, je kunt vrienden maken en ga maar door. Je kunt je eigen ding doen en zit niet aan een verhaallijn vast. Helemaal voor de prijs van nu is Animal Crossing: Let’s Go to the City zeker een aanrader!
Cijfer:
8,3

8512
16 jaar
Geweldig spel!
Eerst twijfelde ik of ik Animal Crossing: Let’s Go to the City wel wilde aanschaffen. Maar het is gewoon een super leuk spel! Er is van alles te doen en het verveelt niet!
Met de Wii Speak kun je met je vriend(in) praten tijdens het spelen. Echt een super spel!
Cijfer:
7,7

40
16 jaar
Geinig
Jolijtig spelletje. Heb het al een tijdje thuis liggen en in het begin veel gespeeld. Aan deze game geraakt door de nintendo DS versie van Animal Crossing. Het is een leuk spelletje voor als je even niks te doen hebt. En het geitje is cool.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
7,0

7516
23 jaar
Geweldige game!
Animal Crossing is altijd een grote titel voor een Nintendo-console en Animal Crossing: Let's Go to the City is daar geen uitzondering van. In de game krijg je al snel klusjes van andere inwoners. Er is gewoon zoveel te doen! Zelfs als je 's ochtends speelt, kan je een speciale vis vangen. Animal Crossing blijft altijd een van mijn lievelingstitels. De graphics zijn ook buitenaards goed. De besturing werkt ook prima! Aarzel niet!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,5

3024
13 jaar
Animal Crossing LGTTC is een spel dat vooral gericht is op de casual gamer en het bied eigenlijk weinig vernieuwingen ten opzichten van de GameCube versie van Animal Crossing.
En bij een spel als AC een friendcode systeem? Kom op Nintendo dat kan beter!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
7,0

2495
17 jaar
Een super leuk spel!
Dit spel heb ik als kind iedere dag gespeeld! Het heeft villagers waarmee je kan praten, je kan je huis inrichten, shoppen, de stad verkennen en het museum compleet maken. Als ik eraan terug denk, had het spel buiten de evenementen weinig meer te bieden nadat de online functie van de Wii was gehaald, maar ik vond het fantastisch. De muziek van het startscherm brengt zo veel herinneringen op en blijft echt in je hoofd hangen. Animal Crossing: New Horizons was fantastisch, maar ik mis wel de sfeer en het hele concept van de oude Animal Crossing-spellen die zo kenmerkend waren voor de serie. Het spel is veel hetzelfde als Animal Crossing: Wild World van de DS, dus als je die al hebt is het het niet waard om deze te kopen. Maar anders is het nog steeds een aanrader!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,0


16053
15 jaar
Animal Crossing is een game die echt iedereen kan spelen. Het lijkt misschien wat saai en kinderachtig, maar als je begint te spelen, zal je er echt anders over denken. De bewoners in het dorp zullen langzaam ECHT je vrienden worden en je zal dagelijks Tom Nooks winkel binnenrennen en verlaten zonder iets te kopen. En je kunt natuurlijk de bus naar de stad nemen en daar zul je oude bekenden terugzien! Iedereen in Animal Crossing heeft vorderingen gemaakt.
Maar het maakt helemaal niet uit of je Animal Crossing al hebt gespeeld of niet, je zult zeker herinneringen overhouden aan al je momenten met je buren en alle anderen.
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,5

198
9 jaar
Het spel is echt geschikt voor kinderen. Je maak vrienden, betaald je hypoteek af en je kan naar de stad.
En je kan het nooit dat uitspelen.
En daar zijn wel wat leuke geheimen. :)
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
9,9

25
14 jaar
Ik vind de game leuk omdat je je eigen leven kan leiden.
Je bepaalt zelf wat je doet! Deze game is zeker aanraadbaar!
Een leuk punt aan deze game is dat er veel geheimen inzitten!
Animal Crossing: Let’s Go to the City
Cijfer:
8,0

800
25 jaar
Charmant en ontspannend
Animal Crossing: Let’s Go to the City is een charmante en ontspannende simulatiegame voor de Wii. Met zijn unieke mix van sociale interactie, dagelijkse activiteiten en seizoensgebonden evenementen biedt het spel een gevoel van gemeenschap en exploratie. De gameplay is toegankelijk en de graphics zijn schattig en kleurrijk. Of je nu je eigen virtuele leven wilt leiden, je stad wilt inrichten of met vrienden wilt communiceren, Animal Crossing: Let’s Go to the City is een geweldige keuze voor spelers die op zoek zijn naar een rustige en meeslepende ervaring.
Cijfer:
7,2
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Animal Crossing: Let’s Go to the City

Tips en geheimen, cheats en codes

47 tips: 24 Persoonlijke tips - 21 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Persoonlijke tip:
heeeel veeel geld met Pasen!
Rooziii
81
12(bijna13:D) jaar
Als je veel geld wilt verdienen moet je hier verder lezen.
Ga met de datum naar 12 april (1e paasdag). Dan staat er bij de townhal een gek konijn/haas beest. Dan moet je paas-eitjes gaan opgraven en openmaken. Als er een gouden papiertje met een konijnenkop uitkomt is dat een waardebon. (Als er snoep uitkomt bewaar dat dan voor halloween.)
Ga dan met die waardebon naar dat konijn. Die geeft je dan in ruil voor de waardebon een meubeltje. In totaal kan je er ongeveer 11 krijgen. Die moet je dan of zelf houden of verkopen(per stuk zijn ze dan 9000 bels!).

Geheimen:
Geld Stenen
Ilyaderoll er
11070
In het spel zit elke dag een steen waaruit geld komt. Het enige wat je hoeft te doen is elke steen met je schep raken en als je de juiste steen gevonden hebt druk je heel snel achterelkaar op A om zoveel mogelijk geld eruit te krijgen.

Geheimen:
Gouden schep
Jari
3024
Als je je schep begraaft en hem de volgende dag weer opgraaft is hij van goud geworden.
Met de gouden schep (golden shovel) kun je geldzakken begraven om geldbomen te laten groeien (lukt niet altijd), en er komt meer geld uit een steen wanneer je er op slaat.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Zilveren net, katapult en hengel
Jari
3024
Als de winkel van Tom Nook voor de 2e keer is uitgebreid (tot een Nook-n-Go), zullen op een willekeurige dag het zilveren net (silver net) de zilveren katapult (silver slingshot) en de zilveren hengel (silver fishing pole) daar te koop zijn.
Zilveren items zijn beter dan de gewone, zo is het zilveren net ietsje groter, schiet de zilveren katapult 2 kogels tegelijk en heb je meer kans dat je iets vangt met de zilveren hengel.
Nooks winkel wordt uitgebreid als je er veel geld uitgeeft (500 bells voor de Nook-n-Go), koop dus gewoon alles en verkoop het terug :P

Persoonlijke tip:
Geel Vogeltje
Kusies
236
15 jaar
Vaak zit er een geel vogeltje op het bord waar de berichten op staan, nu heb ik uitgevonden dat die vogel er alleen zit als er en nieuw bericht is!!!

Geheimen:
Het geld groeit aan de bomen
Christian Verduijn
12985
Wanneer je de gouden schep in je bezit hebt, kun je meedoen aan een spelletje geld planten. Je kunt zakken geld begraven om ze drie dagen later een boom te vinden met daarin drie zakken van het door jou begravan geld Je weet echter niet 100% zeker of de boom die zakken ook bevat.
Elke duizend Bells die je begraaft verschaft 1% kans op een geldboom.

Persoonlijke tip:
Veel geld verdienen
MoOnTjUhH
120
14 jaar
Plant allemaal kokosnootbomen bij het strand,
zodra ze uitgegroeid zijn moet je ’s avonds op animal crossing komen dan zitten er gigantische insecten die veel waard zijn, allemaal rond de 10.000 bells
Mijn gouden tip ;)
xx

Persoonlijke tip:
Verjaardagscadeautje
Tommy
10 jaar
Als je de datum op je verjaardag zet krijg je van je moeder (in het spel) 5000 bells!

Persoonlijke tip:
Koffie?
Lennahawk
275
13 jaar
Als je koffie drinkt bij Brewster zal Brewster je vriend worden. Brewster zit in het museum onder aan de trap zodra je binnen komt. Brewster zal uiteindelijk ook vragen of je er iets in wil.

Geheimen:
EXTRA's in je dorp!
Merlijn
1032
Wil jij een extra brug? Een fontein? of zou jij wel eens een vuurtoren (of windmolen!!) in je dorp willen? dan moet je vooral WÉL doneren (in het gemeentehuis aan de linker balie)!!! Hoe? spreek die pelikaan achter de balie aan en zeg "Town Fund". Doneer alles wat je hebt als je dat wilt.

Hoeveel?

Extra brug:200.000 Bells
Fontein:500.000 Bells
Vuurtoren/Windmolen1.000.000 Bells

Geheimen:
Gouden hengel en gouden net
Jari
3024
Voor de gouden hengel (golden fishing pole) moet je alle vissen in het hele spel vangen, met een gouden hengel zal je meer geluk hebben tijdens het vissen!
Voor het gouden net (golden net) moet je alle insecten in het hele spel vangen, je hebt met het gouden net meer kans dat je zeldzame insecten tegenkomt en het gouden net is wat groter dan het normale net.

Geheimen:
Resetti surveillance center en de zilveren schep
Jari
3024
Als je na acht uur ’s avonds naar de stad gaat, heb je kans dat de pionnetjes aan de rechter kant van de stoep aan de kant zijn geschoven, als je daar met Resetti praat krijg je de zilveren schep (silver shovel).

Geheimen:
Gouden katapult
Jari
3024
Als je de gouden katapult (golden slingshot) wilt moet je in het spel totaal acht ballonnen kapot schieten. Als je dat hebt gedaan zullen er nog drie verschijnen. Aan een van die drie zit de gouden katapult.
Met de gouden katapult schiet je 3 kogels tegelijk.

Geheimen:
Gouden gieter
Jari
3024
Voor de gouden gieter (golden watering can) moet je dorp 15 dagen lang een perfecte rating houden, met de gouden gieter kan je speciale bloemen kweken (het veranderd zwarte rozen in gouden rozen).
Als je in het gemeentehuis met Pelly praat, en op "environment" klikt krijg je te horen welke rating je dorp heeft.

Geheimen:
99,999 in het jaar 2035
Femke
2272
Plaats game disc in de Wii. Wanneer het menu komt, klik je op de knop "Instellingen". Druk op "Wii-instellingen ’en druk vervolgens op" Kalender ". Druk op datum "Jaar" en verander het jaar "2000". Het maakt niet uit als het jaar niet 2000 is! Ga naar Animal Crossing en ga naar je bestand / Character. Druk op ’Opslaan’ en terug te keren naar het Wii-menu. Druk op "Wii-instellingen" en verander het jaartal nu in 2035.
Ga terug naar je bestand en controleer je mailbox en je hebt een brief die meld:"Je hebt 99.999 bels verdiend". Ga naar het Stadhuis / Stad en controleer de Bellpoint. In Bellpoint krijg je 99.999 bels extra!

En nu maar uitgeven!!!

Geheimen:
Voor de Nintendo liefhebbers
Christian Verduijn
12985
Voor elke 100 Bells die je besteedt in de winkel van Tom Nook krijg je een punt. Je kan voor de volgende hoeveelheid punten hele leuke Nintendo items scoren voor in je huisje, of voor je outfit!

500 puntenMario Kart banaan
800 puntenMario Karten schilden
1000 puntenYoshi ei
2500 puntenWario snor
3000 punten Toad hoed
5000 puntenLinks kleren
5000 puntenWario´s hoed
5000 puntenVaria Suit (uit Metroid)
6000 puntenLinks hoed
6000 puntenMajora’s masker
6000 puntenSamus’ masker
6500 puntenMidna’s masker (uit Zelda: Twilight Princess)
10000 puntenMario Kart

Geheimen:
Veel geld in de zomer
Sjammiee
935
Als je veel geld wil, moet je in de zomer in de nacht naar de kokospalmen gaan, daar zitten hele grote insecten, die 8000 tot 15000 bells opleveren. Loop gewoon veel rondjes, in de nacht heb je insecten die het meest opleveren

Geheimen:
Vlooien!
Sjammiee
935
Soms hoor je een vreemd geluid als er een andere bewoner naast je staat. Als je een zwart spikkeltje ziet bewegen, moet je met je schepnet op de bewoner slaan, en vang je een vlo. Deze kan je nergens anders vangen.

Persoonlijke tip:
Vreemd fruit
Chantal
95
25 jaar
Ik wilde altijd graag ander fruit in mijn dorp maar heb geen internet. Nu ben ik er achter gekomen hoe je ook aan ander fruit kan komen. Dit doe je door brieven te sturen naar je dorpbewoners en daar als kado een stuk fruit in te doen. Heel af en toe krijg je dan een ander stuk fruit er voor in de plaats. Plant hem ergens in je dorp (beste is een groot open stuk) en je hebt een nieuwe fruitboom. Ander voordeel van brieven versturen met fruit erin is dat je altijd een kado terug krijgt. Meestal is dat een meubelstuk.

Persoonlijke tip:
Huis uitbouwen
Gijs
270
12 jaar
Als je je huis groter wil maken, moet je naar het stadhuis gaan (dat gebouw waar je brieven moet verzenden) Dan staat er helemaal linksonder een automaat. Stort daar net zo veel geld op tot je alles hebt betaald. De volgende dag is je huis groter!!!

Geheimen:
Meubels en geld in de bomen!!
Animal Crosser
63
Als je een boom schudt (door op a te drukken als je voor een boom staat)valt er soms iets uit. Heel vaak zit er een muntje van 100 bells in die iemand daar heeft laten slingeren.Gratis geld!!:)
Maar soms zit er zelfs een meubel in! Per dag zitten er twee blaadjes in twee van de bomen in je dorp verscholen.Schud ze eruit en je bent zo weer een gratis meubelstuk rijker!

Persoonlijke tip:
Je geldbedrag heel makkelijk vergroten
Thorsten
440
14 jaar
Zorg dat je op zijn minst 35.000 op je bankrekening hebt staan.
Ga naar Wii instellingen en verzet de tijd 30 jaar.
Als je terug komt op Animal Crossing zul je zien dat je heel veel rente hebt gekregen over je gestortte geld.
Dit kan je heel vaak gaan herhalen tot je het bedrag hebt dat je wilt.
Er is 1 nadeel: je krijgt er heel veel onkruid van.

Persoonlijke tip:
Rente
Antje
343
26 jaar
Je kan in de town hall geld op je bankrekening zetten, daar waar je ook je schuld aan Nook afbetaalt.. Dan ga je naar deposit. En als je je geld er lang genoeg op laat staan..zeg 2 weken?..Weet niet meer precies hoelang, dan krijg je een brief en daar staat dan in dat je rente hebt gekregen..Erg handig!

Persoonlijke tip:
Echt of nep schilderij?
Daniel_r
3225
14 jaar
Om schilderijen voor je museum te krijgen, moet je deze kopen bij Redd, in de stad (er zijn 2 schilderijen bij Nook’s shop)
Als je een actie uitvoert tegen het schilderij, hoe Redd met je gaat praten, kan het zijn dat er een geel/oranje sterretje bij redd verschijnt, in dit geval is het schilderij nep! Let wel op: Als er geen sterretje komt, kan het nog steeds nep zijn!

Geheimen:
Gouden Bijl
Ilyaderoll er
11070
Om een gouden bijl (gold axe) te kunnen krijgen moet je eerst de fontijn in je dorp hebben. Door geld te doneren krijg je de fontein in je dorp. Nu loop je met je bijl naar het stukje zonder hek bij de fontijn en druk je op A. Je bijl zal erin vallen en een fee verschijnt die je wat vragen zal stellen. Soms krijg je de gouden bijl en soms de zilveren bijl.

Geheimen:
Zilveren gieter
Jari
3024
Je kunt de zilveren gieter (silver watering can) krijgen door 50 bloemzaadjes bij Nook’s winkel te kopen. Met deze gieter kun je verdorde rode radijsjes weer tot leven wekken.

Geheimen:
Pascal de rode otter
Kusies
236
Af en toe staat er een rode otter op een brug in je dorp. Zijn naam is Pascal, hij vraagt je om hem een schelp te geven maar dan moet je niet zomaar een schelp pakken maar een Scallop. Die kan je op het strand vinden.
In ruil voor de Scallop krijg je zeldzame meubels (uit het scheep-thema)!!!

Persoonlijke tip:
Niet het juiste seizoen voor die ene vis?
Thorsten
440
14 jaar
Wil je wel eens een vis vangen die je nog niet hebt maar het is niet het juiste seizoen? Niet getreurd verzet de tijd gewoon en je kan makkelijk je vis vangen! Ga naar instellingen en naar Time Settings en zet de tijd naar het seizoen dat jij wilt. Het is zo gebeurt. Je kan ook je Wii datum veranderen dan verzet Animal Crossing het ook meteen.

Persoonlijke tip:
geef je geld niet uit aan theater!
Pikamick
90
11 jaar
als je geen engels kan of/en je hebt geen wifi geef je geld dan vooral niet uit aan het theater je krijgt alleen stomme tekst en een gezichtsuitdrukking waar jij niks aan hebt

Easter Eggs en Glitches:
Totaka's Song
Bramd de Groot
25454
In Animal Crossing: Let's Go to the City zit een liedje verborgen dat in een heleboel Nintendo-games opduikt: Totaka's Song. In dit spel is het één van de liedjes van KK Slider.

 

Persoonlijke tip:
Vriendschap loont!
Silke
205
19 jaar
Praat elke dag een paar keer met alle dorpsbewoners, er zijn er altijd wel een paar die graag willen dat je een klusje voor ze doet, zoals een cadeau aan een andere dorpsbewoner geven of een insect voor ze vangen. Als beloning krijg je altijd geld of een meubel en het is meestal niet veel werk!

Geheimen:
Animal Crossing haar tip!
Persijn
Als je een tijdje geen Animal Crossing meer hebt gespeeld moet je niet schrikken als je haar anders is. Dat gebeurt altijd als je er een tijdje niet op ben geweest! Nadeel er van is dat je weer naar de kapper moet in de stad als je ander haar wil.

Persoonlijke tip:
LET OP MET RENNEN! !
Merlijn
1032
12 jaar
Ren en loop niet teveel over gras heen. Als je dat wel doet, verdwijnt er op den duur steeds meer gras. En de sneeuw (in de winter) valt vreemd genoeg alleen op gras. En met sneeuw maak je sneeuwballen groter. En met grote sneeuwballen maak je sneeuwpoppen. En gelukte sneeuwpoppen geven zeldzame kado's. Dus als je over gras rent / loopt, krijg je geen zeldzame- winterthema- kado's! Je kunt natuurlijk wel over paden lopen, die je dan "wegloopt".

Geheimen:
KK Slider
EenEnAlEll ende
1370
Als je op Zaterdagavond tussen 20:00 en 21:00 naar The Roost gaat, zul je KK Slider aantreffen. Als je met hem praat stelt hij voor een liedje voor je te spelen. Na afloop van het concert krijg je het liedje op DVD en kun je hem altijd zelf afspelen op je jukebox!!

Geheimen:
Alleen voor de allerrijksten!
Christian Verduijn
12985
Je kent vast je spaarrekening wel, in het plaatselijke postkantoor. Doneer de volgende idiote hoeveelheden geld voor het volgende:

10.000 BellsPin-pas
100.000 BellsDoos met zakdoekjes
1.000.000 BellsGold Card
10.000.000 BellsSpaarvarken
100.000.000 BellsGroene veer
200.000.000 BellsBlauwe veer
300.000.000 BellsGele veer
400.000.000 BellsRode veer
500.000.000 Bells Paarse veer
600.000.000 Bells Witte veer
700.000.000 BellsRegenboogkleurige veer
999.999.999 BellsJe eigen Pin automaat

Easter Eggs en Glitches:
Kerst boom en sok
Dwarfoking
108
Als het kerst is kan je bij Tom Nook een kerst boom kopen. Bij de burgemeester kun je een sok krijgen.

Geheimen:
Vuurwerk met oud en nieuw
Sjammiee
935
Als je met oud en nieuw naar het stadhuis gaat, staat er een man voor. Als je met hem praat, zal je vuurwerk krijgen wat je ook echt kan afsteken!!

Persoonlijke tip:
Wisp zoekt zijn lamp
MoOnTjUhH
120
14 jaar
Ik liep door mijn dorpje en vond opeens een magische lamp (net zoals bij alladin) ik wist eigelijk niet zo goed wat ik ermee moest... ’s avonds ging ik weer even op de wii, ik liep langs het strand en opeens praat er iets uit het niets ik liep wat verder en toen verscheen Wisp, hij was z’n lamp kwijt. Zodra je de lamp gegeven hebt vraagt hij je om naar boven te gaan (waar je bed staat) dan kan je kiezen uit een accesoire of een meubel, al je onkruid weg of je kakkerlakken weg.
(Wanneer je de lamp gevonden hebt, werkt het alleen diezelfde avond, anders heb je er niks meer aan)
Groetjes!

Persoonlijke tip:
Muziek voor in je huis!
Animal Crosser
63
13 jaar
Elke zaterdagavond komt er tussen 8 en 12 uur ’s avonds een hond optreden in het museum. Dat is altijd in het huisje waar je koffie kunt halen. Ga naar hem toe en praat met hem. Hij zal een liedje voor je gaan spelen. Na afloop stopt hij speciaal voor jou een liedje in je zak! Deze kun je thuis op je radio zetten en dan kun je muziek opzetten in je huis.
Je kunt iedere zaterdag maar 1 liedje krijgen.

Persoonlijke tip:
PAS OP VOOR BIJEN!
Sarah
16 jaar
Soms als je een boom schudt, kan er geld uitvallen of zelfs een meubelstuk. Maar schud niet te vaak de bomen! Soms kunnen er bijen in zitten. Je kan een bult zien op je karakter. Die kan je wel weer genezen door medicijn te kopen in de Tom Nook Shop.

Persoonlijke tip:
Bijen ontwijk-tips
Merlijn
1032
13 jaar
Ben je een echte bomenschudder? Dan ben je al die irritante bijen die je er per ongeluk uit schudt ook zat natuurlijk! Er zijn manieren om je van je aanval af te weren en 1 manier om gratis gezond te worden:

1. Ga naar binnen. Als je naar binnen gaat, bijvoorbeeld bij Tom Nook, het stadhuis of ieder ander huis, weten de bijen dat niet en geven ze de aanval op.

2. Ga in de tegenaanval met je net! Als je de bijen vangt, heb je ze veilig en onder controle in je zak. Dus kunnen ze je niet pakken, ook niet als je ze vrij laat! (Maar je verkoopt 1 bijenhorde voor 3.000 Bells dus vrijlaten is niet zo slim.)

3. Als je toch bent gestoken, start je je spel opnieuw op. Wat 2 minuutjes slaap kan verrichten! Namelijk dat je opeens van je ontstekingen af bent!

Nog een tip dan maar: waarschijnlijk wist je het al, maar Tom Nook verkoopt per dag maar 1 zakje medicijnen! Dus als je toch medicijnen wil innemen, doe dat dan wanneer je klaar bent met bijen "lastigvallen"! ;)

Persoonlijke tip:
Schilderijen voor het museum
Sjammiee
935
21 jaar
Als je je afvraagt waar je de schilderijen kan halen die je aan het museum kan geven...
Je kan ze kopen bij Redd’s in de stad. Pas alleen op, want sommige schilderijen zijn niet echt en zal het museum niet aannemen.

Persoonlijke tip:
Totaka's Song; methode 2!
Merlijn
1032
13 jaar
Dit is een aanvulling op hetzelfde onderwerp van Bramd de Groot, over hoe je Totaka's Song te horen krijgt.

Als je in de bus onderweg naar de stad de buschauffeur laat uitfluiten (nadat je de bus in stapt HELEMAAL NIKS meer doen,) hoor je hem op een gegeven moment ook dat deuntje fluiten!

Let op, het werkt alleen als je terugkomt uit de stad, dus op de heenweg hoef je niet te wachten!

(Ik had vroeger ook een filmpje erbij maar die heeft de eigenaar van YouTube af gehaald :'( maar je snapt me wel, toch? )

Persoonlijke tip:
ZÒ KOMT JOUW KAMER IN DE HRA!
Merlijn
1032
13 jaar
De Happy Room Acadamy (HRA) beoordeelt jouw kamer op basis van de maandlijkse vereisten. De ene keer is dat cute, de andere keer scary. Maar hoe zorg je ervoor dat JIJ dat wint? Heel simpel! Maak een écht thema van je kamer (bijvoorbeeld Robo (net als bij Del)) en zet er een paar zeldzame items in (bijvoorbeeld een gold Lucky cat). vervolgens gewoon afwachten tot aanstaande zondag! Wedden dat jij wint? (Ik zet 10.000 Bells in)

Persoonlijke tip:
Pasen en Halloween
Berend
0
13 jaar
Met pasen en halloween kun je heel veel geld verdienen. Pasen: zet de datum op 12 april 2010 dan is het pasen. pak je schep en loop rond in je dorp je ziet dan sterretjes in de grond daar ligt waar schijnlijk een paasei, er zit misschien een snoepje of een goud papiertje in. geef het gouden papiertje aan het konijn voor je stad huis (zippert) en je krijgt een meubelstuk dat rond 9000 bell is.
Halloween: 31/10/20.. het snoepje dat je uit het ei krijgt moet je bewaren op Halloween. vul je tas vul met snoepjes en neem je schep mee. loop naar buiten en en je ziet een paar mensen met een pompoen hoofd buiten lopen 1 van die mensen is jack geef hem snoep en je krijgt een meubelstuk die je voor 9000 bell kan verkopen. de mensen die jack niet zijn willen ook snoep geef dat altijd anders gebeurt er iets ergs. ook als je dat snoep gegeven hebt graaft die persoon in met je schep hij moet helemaal omsingeld zijn met gaten. doe dat bij iedereen en zo hoef je alleen nog maar jack te vinden en niemand anders snoep geven!

Persoonlijke tip:
Lothar
10 jaar
De chagrijnige tweelingzus van Pelly
Als je vroeg opstaat en naar het gemeentehuis gaat. Dan zul je iemand anders zien, de tweelingzus van pelly. Ze is altijd zeer chagrijnig.

Persoonlijke tip:
Wat een lijst...
Fabienne
296
18 jaar
In dit spel zitten ontzettend veel dingen verborgen. Hier een korte opsomming:

Als beginner moet je schelpen en fruit gaan verkopen. Hiermee kun je sneller een vishengel en visnet kopen, waarmee je weer meer geld kunt verdienen.

Door aan de bomen te schudden krijg je geld en meubels, kijk echter wel uit voor de bijen. Als je hierdoor gestoken wordt kun je voor 300 bells bij Tom Nock medicijn kopen.

Verzamel met Halloween de snoepjes die in de grond begraven zijn!! Als je deze aan de Paashaas geeft, krijg je meubels. Vlak voor Halloween verkoopt Tom Nock ook snoepjes.

Als je schelpen verzamelt, moet je de Scallop bewaren in een lege post card. Eens in de zoveel tijd staat Pascal op de brug en als je hem de Scallop geeft krijg je van hem unieke meubels.

Op vrijdagavond om 8 uur is er live muziek in het museum, als je met de artiest praat, krijg je van hem een plaat. Deze kun je in je huis plaatsen.

Bij de kapper in het dorp kun je tegen betaling je eigen Mii-hoofd gebruiken.

Spendeer zoveel mogelijk geld bij Tom Nook. Als je genoeg uitgeeft bij hem krijg je een grotere winkel waar je meer keuze hebt in items en zilveren spullen kunt kopen.

Als je de planten in het dorp 10 dagen lang water geeft, krijg je een gouden gieter.

Als je alle vissen en insecten gevangen hebt, zul je een gouden vishengel en een gouden vlindernet krijgen.

Als je bewoners niet aardig vindt, moet je ze slaan met je vlindernet en negeren. Dan zullen ze verhuizen en komt er iemand anders wonen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg