x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Tales of Symphonia: Dawn of The New World - Wii All in 1!

Een geweldig avontuur met oude bekenden uit Tales of Symphonia met een functie die op Pokémon lijkt.
Professionele beoordeling: 7,7 - Lees de review!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Tales of Symphonia: Dawn of The New World is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 16.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Tales of Symphonia: Dawn of The New World

Afbeelding voor  Tales of Symphonia Dawn of The New World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:RPG
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3296580810192

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Tales of Symphonia Dawn of The New World

Afbeeldingen

Speel als Emil of Marta en je kunt ook gebruik maken van de personages uit het vorige deel.
Speel als Emil of Marta en je kunt ook gebruik maken van de personages uit het vorige deel.
Met geweldiguitziende spells en artes zul je met stijl de monsters verslaan!
Met geweldiguitziende spells en artes zul je met stijl de monsters verslaan!
Één van je grootste obstakels is deze organisatie: de Vanguard.
Één van je grootste obstakels is deze organisatie: de Vanguard.
In de Europese versie zijn er hoofddeksels toegevoegd die je bevoordelen bij je gevechten.
In de Europese versie zijn er hoofddeksels toegevoegd die je bevoordelen bij je gevechten.
Afbeelding voor Tales of Symphonia Dawn of The New World

Links

Beoordelingen voor   Tales of Symphonia Dawn of The New World

Beoordelingen Tales of Symphonia: Dawn of The New World

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,7


47061
20 jaar
Niet zo goed als de voorganger, nog steeds geweldig
Tales of Symphonia was een van de beste spellen ooit: het verhaal was episch, de gameplay was fantastisch en ook de vormgeving was om je vingers bij af te likken.

Tales of Symphonia: Dawn of The New World is nog steeds geweldig, maar haalt het niet bij zijn voorganger: het verhaal lijkt volledig afgezaagd, de personages zijn volledig voorspelbaar en ook op het gebied van de vormgeving blijkt er veel te missen (de volledig verkenbare worldmap is bijvoorbeeld vervangen door een kaart met enkele aanklikbare locaties).

Maar het simpele feit dat het geheel zich afspeelt in de wereld van Tales of Symphonia garandeert dat we te maken hebben met een goede game: niet bepaald perfect, maar zeker de moeite waard.
Cijfer:
8,3

5343
20 jaar
Top-Notch verhaal en geweldige gameplay!
Voordat je dit gaat lezen, weet dat ik een groot Tales of... fan bent.

Ik ben altijd al een groot fan van de serie geweest, maar heb pas geleden eindelijk de kans gehad om Dawn of the New World te spelen. En het speelde weer als een goeie ouwe Tales of.. game.
Lees meer...

Dit is een van de weinige games in de serie die een vervolg is, dus wat het verhaal betreft kan ik je alleen vertellen over deze game want ik heb de vorige entree nog niet gespeeld. Maar het verhaal van deze game is ijzersterk, ik heb me er heel erg mee vermaakt. Als je de vorige game ook heb gespeeld is het 1 groot feest van herkenning want alle characters uit het vorige deel komen terug om je te helpen in je zoektocht naar alle Centurions om Lord Ratatosk te laten ontwaken uit zijn slaap.

Hier zit gelijk ook een zwak punt in de game. Ondanks dat je veel verschillende characters in de game tot je beschikking heb, zijn ze verder niet te levelen of te equipen met andere armor of wapens. Dit blijft beperkt tot je eigen character en 'Marta' je metgezel die (bijna) ten alle tijde bij je blijft.

Maar om je party toch op te vullen krijg je toegang tot monsters. Om de zoveel tijd krijg je een kans om een monster te vangen. Als je deze monsters dan gevangen hebt kunnen ze voor je vechten en je kan ze net zo behandelen als een eigen volwaardige character. Bij dit onderdeel krijg je wel een beetje een pokemon-achtige feel, want als de beesten voedsel geeft als ze een hoog genoeg level zijn kunnen ze ook nog evolueren ;)

Het is een heel lange game, dus je krijgt zeker waar voor je geld. En het Anime stijltje van de game is heel erg aantrekkelijk, maar je heb je helemaal niks met deze stijl van games dan zou ik alsnog een kijkje nemen al is het alleen maar voor het RPG gedeelte.
Verberg.
Tales of Symphonia: Dawn of The New World
Cijfer:
8,5

11070
18 jaar
Tales of Symphonia: Dawn of The New World is het vervolg op het practige Tales of Symphonia. Helaas is dit spel minder goed dan zijn voorganger, maar het is nog wel een zeer leuke game. Het vechtsysteem is verbetert en met de monsters die je kan vangen is het nog leuker. Wat wel jammer is is dat je niet meer over de wereld kan lopen, je selecteert nu gewoon waar je heen wilt en je bent er. Daardoor is het spel stukken korter geworden, gelukkig door het "grade systeem" kan je vele keren overnieuw spelen.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.


8027
24 jaar
De Tales game waar fans het liever niet over hebben
Na het magnifieke Tales of Symphonia besloten de ontwikkelaars deel 2 te maken, tegelijkertijd met de productie van Tales of Vesperia voor de HD consoles.

Resultaat is dat bijna al het budget en moeite in Vesperia werd gestoken en niet in deze game. Dit gegeven leidt ertoe dat alles veel minder goed is. De graphics zijn nauwelijks beter dan die van sommige Gamecube spellen, stemmen voor sommige karakters zijn veranderd (enorm jammer, gezien Symphonia’s uitstekende cast), spel is veel korter, helemaal niet groots en episch zoals zijn voorganger.
Lees meer...
Zo kan ik nog wel een tijd doorgaan maar het komt er gewoon op neer dat Dawn of The New World een snel in elkaar geflanst product is dat te weinig kwaliteit biedt. Ergste is nog wel dat het de mooie herinneringen die je hebt van het eerste deel verpest.

Ik raad dit spel ten strengste af als je een Tales fan bent!
Verberg.
Tales of Symphonia: Dawn of The New World
Cijfer:
6,4

730
17 jaar
Een aardige RPG, maar diepgang ontbreekt en het is niet erg vernieuwend.
Dit is een goede RPG voor de Wii, waarvan er ook te weinig zijn, het is echter niet heel erg vernieuwend ten opzichte van de Gamecube-versie en het verhaal is een beetje overdreven. Verder is het wel een leuk spel voor RPG’ers.
Tales of Symphonia: Dawn of The New World
Cijfer:
7,6

6421
18 jaar
Niet zo goed als zijn voorganger maar toch nice!
Tales of Symphonia voor de wii is een prima RPG game. De opvolger van de Tales of Symphonia voor de GameCube . Het leuke aan deze game is dat je het met meerdere mensen tegelijk kan spelen. En als je vrienden hebt die het nice kunnen dan schop je het ver in deze game.
Wat wel jammer was is dat de graphics er niet bepaald op vooruit zijn gegaan. Wat ook erg jammer is is het vrije ontdekken. Dat is er hier een beetje uit ten opzichte van de gamecube versie. Je gaat eigenlijk met een rechte lijn door het verhaal heen met minder te ontdekken etc. Terwijl je op de Gamecube de vrijheid had voor side quests etc. De monsters zijn grotendeels kopieen met een ander kleurtje van het vorige deel. Verder is Tales of Symphonia: Dawn of The New World een prima rpg voor de Wii met toch wel enkele mooie vernieuwingen (multiplayer).
Cijfer:
7,8


12985
20 jaar
Tales of Symphonia is voor mij persoonlijk een van de beste games op de Nintendo GameCube. Logisch dus dat er een vervolg komt. "Symphonia 2" is een hele aardige game geworden, maar kan zich niet meten met zijn voorganger. Het spel kent het bekende Tales-vechtsysteem, met als vernieuwing dat je monsters kunt vangen en in kunt zetten. Doet dit niet een beetje aan een andere spellenserie denken? Daarnaast is het verhaal lekker cliché, maar dit betekent wel dat je zo’n 35 uur kunt uittrekken om het einde ervan te kunnen zien. De ervaren Tales-fans weten dus allang dat ze deze willen hebben.
Tales of Symphonia: Dawn of The New World
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tales of Symphonia: Dawn of The New World

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 6 Geheimen

Geheimen:
De Grade-shop
Christian Verduijn
12985
Zoals in alle Tales-games verdien je na gevechten Grade, afhankelijk van hoe goed je hebt gepresteerd. Nadat je de game hebt uitgespeeld, kun je hiermee allerlei leuke dingen vrijspelen voor als je de game daarna nog een keer gaat spelen. Hieronder een lijstje:

50% Experience Points10 Grade
1000% Experience Points2000 Grade
200% Experience Points300 Grade
Vijanden en jij doen 2x zoveel schade150 Grade
Mogelijkheid om 30 stuks van items te dragen150 Grade
Behoud gevechtsstatistieken50 Grade
Behoud bevriende monsters200 Grade
Behoud al je items110 Grade
Behoud je Artes (magische aanvallen)350 Grade
Behoud al je Skills250 Grade
Behoud je Monster Book data10 Grade
Behoud al je Titels50 Grade
Behoud je aantal speeluren20 Grade
Behoud al je recepten50 Grade
Behoud je Gald200 Grade
Meer Grade in gevechten20 Grade

Geheimen:
Extra kerkers
Christian Verduijn
12985
In het spel bevinden zich twee optionele kerkers (dungeons). Hier zie je hoe je ze kunt vrijspelen:

GladsheimTijdens je tweede playthrough kan je deze kerker vinden op de map wanneer je Hoofdstuk 8 bereikt.
Twilight PalaceVoltooi de Twilight Palace queesten die je van de Katz guild krijgt. Tijdens de Hoofdstukken 5 t/m 8 is er telkens zo’n queest.

Geheimen:
Normaal/Goed/Slecht Einde
Frank
47061
Er zijn drie verschillende eindes te verdienen in het spel, en elk einde is afhankelijk van een paar elementen die je zelf (onbewust of bewust) kiest. De eerste ’keuze’ die je maakt is het wel of niet halen van alle Centurion’s Cores, inclusief die van Tonitrus en Ignis. Verder is het einde afhankelijk van je laatste gevecht tegen Lloyd en Martha (of je daarna van Ratatosk wint of verliest maakt niets uit voor het einde van het spel).

Normaal EindeVerlies het gevecht tegen Lloyd en Martha, zonder alle Centurion’s Cores te hebben.
Slecht EindeWin het gevecht tegen Lloyd en Martha (maakt niet uit of je alle Centurion’s Cores hebt of niet).
Goed EindeVerlies het gevecht tegen Lloyd en Martha met alle Centurion’s Cores in je bezit.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Mystic Artes
Frank
47061
In de vorige game vormde de Unison-Attack het krachtigste wapen in het arsenaal van de Tales of Symphonia-speler (met uitzondering van een paar zeldzame Secret Techs). Hoewel dit fenomeen in deze game een heel stuk is afgezwakt, is er iets anders voor in de plaats gekomen: de Mystic Arte.

Deze wordt in gang gezet door (nadat je je personage tot level 30 hebt getraind) de b-knop na het uitvoeren van een Arcane Arte of High Spell ingedrukt te houden. Een verzameling van alle Mystic Artes in de game, inclusief eindbazen en Team-Artes:

EmilDevil’s HellfireAin Soph Aur
MartaRadiant Roar
Emil/MartaArs Nova
LloydDivine Justice
ColetteHoly Judgment
GenisIndignation
RaineSacred Shine
RegalFinal Fury
SheenaQuasi Seal
PreseaCrimson Devastation
ZelosShining Bind
RichterTowering InfernoEternal Recurrence
DecusSturm und Drang
AliceFimbulvetr
BruteRagnarok
Demon RichterLord of Flames

Geheimen:
Nieuwe moeilijkheidsniveau’s
Christian Verduijn
12985
Speel Tales of Symphonia Dawn of The New World op de volgende niveau’s uit om een nog hoger niveau te ontgrendelen:

Mania moeilijkheidsgraadSpeel het spel uit
Unknown moeilijkheidsgraadSpeel het spel uit op ManiaLet op: spel is nu ontzettend moeilijk!

Geheimen:
Sterkste wapens in het spel
Frank
47061
Met al die verschillende soorten equipment in het spel zul je je waarschijnlijk afvragen: "waar vind ik het beste zwaard voor Emil, en waar kan ik de sterkste spinner voor Marta vinden?"

Het antwoord op die vraag is simpel: de beste wapens liggen verstopt op de moelijkste plekken. Voor het sterkste wapen van Emil (de Nether Traitor) zul je de Twilight Palace moeten uitspelen, en voor het beste wapen van Marta (de Kismet) zul je af moeten dalen naar de verste diepten van Gladsheim.
Bij de tip van Christiaan Verduin staat hoe je bij deze twee plekken kunt komen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg