x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Tales of Monkey Island - WiiWare All in 1!

Kopen:

Afbeelding voor  Tales of Monkey Island

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Tales of Monkey Island

Afbeeldingen

Boxshot Tales of Monkey Island
Ga op piratenavontuur met Guybrush Threepwood
Ga op piratenavontuur met Guybrush Threepwood
Een vervolg op de klassieke point-and-click adventure game <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Tales_of_Monkey_Island>Monkey Island</a>!
Een vervolg op de klassieke point-and-click adventure game Monkey Island!
De zombie-piraat LeChuck is natuurlijk ook weer van de (ondode) partij!
De zombie-piraat LeChuck is natuurlijk ook weer van de (ondode) partij!
"Ik wil graag jouw piratenmuts" "Alleen als ik jouw haar krijg..."
"Ik wil graag jouw piratenmuts" "Alleen als ik jouw haar krijg..."
Afbeelding voor Tales of Monkey Island

Links

Beoordelingen voor   Tales of Monkey Island

Beoordelingen Tales of Monkey Island

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0


1158
19 jaar
Tales of Monkey Island maakt alle verwachtingen waar! Top!
Tales of Monkey Island is een leuke titel voor liefhebbers van het Point ’n Click genre. De serie staat bekend om zijn geniale humor, slim uitgewerkte puzzels en interessante dialogen. Dit alles is zeker terug te vinden in dit laatste deel uit de serie, al zijn de puzzels wel iets eenvoudiger als we gewend zijn van de eerdere titels. Zelf heb ik me erg vermaakt met het spel, zeker gezien het feit dat er maar weinig van dit soort games uitkomen. Een dikke aanrader en is een must-buy voor iedere fan.
Cijfer:
8,0


1158
19 jaar
Eenvoudige puzzels, maar prima Point n Click Game!

Tales of Monkey Island is een waardig vervolg van de inmiddels legendarische serie, het is een echte Point ’n Click Adventure, zoals we dat kennen van de originele serie. De kwaliteit stijgt met de aflevering en de gebruikte humor is ook van een zeer hoogwaardig niveau. Helaas is het spel wel makkelijker dan zijn voorgangers, dus verwacht geen extreem uitdagende puzzels.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over de Fantastische game "Tales of Monkey Island" voor de Nintendo Wii! Wow, wat een avontuur! In deze game volg je de hilarische en spannende escapades van Guybrush Threepwood, de beruchte piraat. De game is ontwikkeld door Telltale Games en is een episodisch avontuur dat bestaat uit vijf delen. De gameplay is een mix van point-and-click puzzels en avontuur, en je zult genieten van de grappige dialogen en het boeiende verhaal. Tof hè!

Historische Context


"Tales of Monkey Island" werd uitgebracht in 2009 en is een vervolg op de klassieke "Monkey Island" serie die begon in de jaren ’90. De originele spellen waren enorm populair en hebben een grote invloed gehad op het avonturengenre. Deze game bracht de serie terug met vernieuwde graphics en gameplay, en introduceerde een nieuwe generatie spelers aan de wonderlijke wereld van Guybrush Threepwood en zijn bemanning. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Tales of Monkey Island is a triumphant return to form for the series, with witty writing and clever puzzles that will keep fans entertained." En Gamespot zegt: "The humor and charm of the Monkey Island series is perfectly captured in this new installment. A must-play for adventure game enthusiasts."

Iets voor jou?


Deze game is een absolute must voor fans van avonturenspellen en iedereen die houdt van een goed verhaal met veel humor. Als je genoten hebt van eerdere "Monkey Island" games, dan is dit een niet te missen avontuur. Ook nieuwkomers die houden van piraten, puzzels en lachen zullen hier veel plezier aan beleven. Haha!

Vergelijkbare Games


Als je "Tales of Monkey Island" leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische avonturenspellen die je kunt proberen! Denk aan "The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>The Legend of Zelda: Twilight Princess" voor epische avonturen of "Sam & Max: Season One" voor meer hilarische point-and-click actie. Beide zijn net zo leuk en uitdagend!

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Weet je wat ik echt graag zou doen? Samen met mijn beste vriend Yoshi en mijn hulpje Luma een bezoekje brengen aan Melee Island! Stel je voor, Yoshi die rondrent op het strand en Luma die de sterrenhemel bewondert terwijl we samen puzzels oplossen en schatten zoeken. Het zou gewoon Fantastisch zijn! Misschien kunnen we zelfs Guybrush helpen om de gemene piraat LeChuck te verslaan. Wat een avontuur zou dat zijn, haha! Fantastisch, toch?
Tales of Monkey Island

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tales of Monkey Island

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Tales of Monkey Island... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.