x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut - Wii All in 1!

Kopen:

Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut
Bestel vandaag, maandag in huis.
15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut Lelijk Eendje
Bestel vandaag, maandag in huis.
16.49
€ 8.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Er zit een klein scheurtje in de voorkant van de kaft
Boxshot Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut

HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Afbeelding voor  Broken Sword Shadow of the Templars - Directors Cut

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3307211641396
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Broken Sword Shadow of the Templars - Directors Cut

Afbeeldingen

Speel als journaliste Nicole Collard en tourist George Stobbart.
Speel als journaliste Nicole Collard en tourist George Stobbart.
Onderzoek kerken, tempels en andere mysterieuze locaties om de raadsels op te lossen.
Onderzoek kerken, tempels en andere mysterieuze locaties om de raadsels op te lossen.
"Tja, had je nu maar een verzekering bij Carglass afgesloten..."
"Tja, had je nu maar een verzekering bij Carglass afgesloten..."
Dat is een wel heel plaatselijk vuurtje.
Dat is een wel heel plaatselijk vuurtje.
Afbeelding voor Broken Sword Shadow of the Templars - Directors Cut

Links

Beoordelingen voor   Broken Sword Shadow of the Templars - Directors Cut

Beoordelingen Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,1


47061
20 jaar
Spannender op de PC, langer op de Wii
Hoewel Broken Sword een van mijn favoriete point-and-click spellen voor de PC was (samen met klassiekers als de "Monkey Island"-serie), is het jammer dat de remake minder te bieden heeft dan het origineel.

Dat wil niet zeggen dat deze game slecht is: de spanning is nog steeds prima, de vormgeving is keurig opgepoetst en ook de puzzels zijn nog net zo origineel (en moeilijk) als vroeger. Inventief is het alleen niet echt meer, aangezien het spel verder  nog precies zo speelt als vroeger (1996!).

Wel moet worden gezegd dat de nieuwe puzzels (voorzien van de verplichte motion-controls) goed in het geheel passen en ook echt iets nieuws toevoegen. Puzzelaars die het originele spel hebben gespeeld kunnen dus opnieuw een poging wagen, maar ook voor overige gamers is Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut het proberen waard.
Cijfer:
6,6

1285
17 jaar
Te weinig avontuur
Indien je broken sword 1 hebt gespeeld is het het wel waard om deze Directors Cut nog aan te schaffen aangezien er extra scenes en puzzels inzitten. Ik persoonlijk vind het niet zo een leuk spelletje, het is niet echt mijn type van spel. Te veel uitleg, te weinig avontuur.
Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut
Cijfer:
6,3

7516
19 jaar
Beetje tegenvallende remake.
Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut voor de Wii is een remake van de geliefde klassieker, maar valt helaas een beetje tegen. Ondanks het intrigerende verhaal en boeiende personages, kunnen de besturing en gameplay frustrerend zijn. Het point-and-click systeem werkt niet soepel met de Wii-afstandsbediening, wat de algehele ervaring negatief beïnvloedt. Sommige puzzels missen duidelijkheid en logica, wat voor frustratie kan zorgen. Ondanks deze tekortkomingen biedt de game nog steeds een sfeervolle en boeiende ervaring voor fans van avonturengames. Dus, stort je in het mysterie van Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut op de Wii, maar wees voorbereid op enkele haperingen in de besturing en puzzels. Het avontuur wacht op je, zij het met wat obstakels onderweg.
Cijfer:
5,5

Productbeschrijving


Hey daar, gamers! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om je alles te vertellen over Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut voor de Nintendo Wii! ? Deze game is een ware klassieker en brengt je een meeslepende mix van avontuur en mysterie. In deze Director’s Cut versie krijg je niet alleen het originele verhaal, maar ook nieuwe puzzels en extra verhaallijnen die speciaal zijn toegevoegd voor de Nintendo Wii. Je speelt als George Stobbart en Nicole Collard, die samen een eeuwenoud complot rond de Tempeliers proberen te ontrafelen. Fantastisch, toch?

Historische Context


De oorspronkelijke Broken Sword: Shadow of the Templars werd voor het eerst uitgebracht in 1996 en werd al snel een van de meest geprezen point-and-click avonturengames aller tijden. Met zijn boeiende verhaal en uitdagende puzzels, wist het een grote schare fans te veroveren. De Director’s Cut, uitgebracht voor de Nintendo Wii, voegt nieuwe gameplay-elementen en verbeterde grafische weergaven toe, waardoor zowel oude als nieuwe fans kunnen genieten van deze tijdloze klassieker.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Director’s Cut is a must-play for fans of the original and newcomers alike. The added content feels fresh and the Wii controls enhance the experience." En GameSpot zegt: "A brilliant update to a classic game. The new puzzles and storylines are well-integrated and provide a richer experience."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van avonturengames en liefhebbers van meeslepende verhalen. Als je houdt van mysterieuze complotten en uitdagende puzzels, dan is deze game echt iets voor jou! Ook fans van klassieke point-and-click avonturen zullen hier hun hart kunnen ophalen. En natuurlijk, iedereen die gewoon op zoek is naar een Fantastisch avontuur op de Nintendo Wii!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar andere avonturengames op de Nintendo Wii, zoals Secret Files: Tunguska en Another Code: R - A Journey into Lost Memories. Beide games bieden een vergelijkbare mix van puzzels en meeslepende verhalen. En vergeet niet, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je games super snel in huis. Wowie, dat maakt mij super blij!
Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Broken Sword: Shadow of the Templars - Director’s Cut... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.