x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Star Wars: The Force Unleashed II - Nintendo Wii

Kopen:

PowerA Star Wars: The Force Unleashed II - Darth Vader Light-Up Lightsaber in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Star Wars: The Force Unleashed II

Afbeelding voor  Star Wars The Force Unleashed II

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:16+ jaar
EAN:0023272010096
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Star Wars The Force Unleashed II

Afbeeldingen

Je speelt als Starkiller, ooit de leerling van Darth Vader.
Je speelt als Starkiller, ooit de leerling van Darth Vader.
Tijdens het spel komt Starkiller Jedi Master Yoda tegen, hij laat je een tocht maken over Dagobah om zichzelf tegen te komen.
Tijdens het spel komt Starkiller Jedi Master Yoda tegen, hij laat je een tocht maken over Dagobah om zichzelf tegen te komen.
Starkiller en Darth Vader: ooit goede vrienden, maar nu?
Starkiller en Darth Vader: ooit goede vrienden, maar nu?
In dit 2e deel neem je het op tegen Darth Vader die Juno Eclipse heeft gekidnapped.
In dit 2e deel neem je het op tegen Darth Vader die Juno Eclipse heeft gekidnapped.
Beoordelingen voor   Star Wars The Force Unleashed II

Beoordelingen Star Wars: The Force Unleashed II

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

315
Leuk, maar kort.
Dit spel... is leuk, maar niet goed. Star Wars: The Force Unleashed II is kort, veel zelfde vijanden.... maar ik herhaal, het is LEUK. Oh, en het is DESTRUCTIEF! Muren, deuren, robots, schilden, bijna ALLES kan KAPOT. Dat is wel leuk als je woede wilt afreageren. Eigenlijk is hij dat in alle opzichten...
Cijfer:
8,0

315
14 jaar
Supergoed spel, een echte aanrader
Star Wars: The Force Unleashed II is een erg gaaf spel. Ik heb de story 2 keer uitgespeeld en ben nu bezig met alle extra’s vrij te spelen. Ik heb het verhaal op beide manieren geëindigd en het sparen van Dart Vader bevalt mij het meest. De graphics zijn erg goed, wat je van een Wii spel wel zou verwachten. Verder wen je snel aan de besturing, en zijn de moves die starkiller maakt erg gaaf. Ik zou het iedereen aanraden
Cijfer:
9,0

2331
14 jaar
Gebruik de force in deze gave vervolg game!

In dit deel ben je Starkiller en hoor je bij Darth Vader. Alleen nu is Starkiller veel sterker vergeleken met deel 1! Speel met veel sterke krachten en verschillende zwaarden, en los puzzels op om verder te komen.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Star Wars: The Force Unleashed II
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

5343
17 jaar
Erg vet en veelste kort.
The Apprentice is *terug* in deel 2 van The Force Unleashed.
Nu heb je niet 1 maar 2 lightsabers om je vijanden naar de vergetelheid te sturen.

De bekende force powers als force lightning en force grip zitten er ook weer in. En ook de graphics zijn opgepoetst. Maar toch vind ik deze game slechter als het eerste deel. Dat komt met name omdat het verhaal abrupt aan een einde komt, dan denk je echt *was dit het nou?* en daarbij komt ook dat dat moment al na zo’n 5 uurtjes komt.
Star Wars: The Force Unleashed II
Cijfer:
7,0

8512
16 jaar
Kort, maar beter dan zijn voorloper!
Zoals in de titel staat, is hij erg kort. Wat wel erg jammer is want het is een vette game. Je kunt nu kiezen uit 2 Lightsabers. De graphics zijn goed, net als de besturing en voor de rest is de gameplay ook goed. Goed verhaal ook, maar echt jammer dar je het in 6 uurtjes hebt uitgespeeld. Star Wars: The Force Unleashed II is wel een aanrader.
Cijfer:
6,8

4181
13 jaar
Perfect, maar van korte duur.
Mijn eerste indruk van dit spel was meteen dat hij supergoed was. Je begint meteen in de strijd en je kunt meteen alles slopen. Het verhaal is heel goed en met name de filmpjes zien er prachtig uit op de Wii. De controls werken ook nog eens soepel. Is er eigenlijk ook nog wat mis met The Force Unleashed II? Nou, ja. Ik was een paar uur achter elkaar fanatiek aan het spelen en toen kwam het spontaan tot het einde, dit viel mij toch heel erg tegen want het spel duurde maar zo'n 6 uur. Desondanks is dit toch een heel goed spel.
Star Wars: The Force Unleashed II
Cijfer:
7,3

10545
21 jaar
Epische Actie en Meeslepend Verhaal voor Star Wars Fans
Star Wars: The Force Unleashed II is een actie-avonturenspel dat je in de huid van Starkiller plaatst, de geheime leerling van Darth Vader. Bij mij thuis was iedereen onder de indruk van het spannende verhaal vol kracht en verraad terwijl je door prachtige omgevingen reist. De manier waarop het verhaal zich ontvouwt, houdt je continu op het puntje van je stoel.

In dit vervolg zijn de krachten van Starkiller verbeterd en de actievolle gevechten maken indruk. Je kunt indrukwekkende combo’s uitvoeren en vijanden op spectaculaire wijze verslaan. De graphics zijn echt prachtig voor een Nintendo Wii-game, en de gameplay biedt een mooie mix van gevechten en puzzels. Vooral de Force-krachten geven je een heerlijk gevoel van macht.

Voor fans van de Star Wars-franchise is dit echt een aanrader. De epische actie en het meeslepende verhaal maken dit avontuur ontzettend leuk om te spelen. Het is fantastisch om jezelf helemaal onder te dompelen in het Star Wars-universum met deze game!
Cijfer:
9,0

488
10 jaar
saai
Ik vind dit spel van Star Wars echt niet leuk. Zover ik het heb gespeeld moest je alleen maar mensjes vermoorden.Dus ik raad dit spel niet aan.
Star Wars: The Force Unleashed II
Cijfer:
3,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers en Star Wars-fans! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je te vertellen over Star Wars: The Force Unleashed II voor de Nintendo Wii! Wowie! In dit Fantastische spel kruip je weer in de huid van Starkiller, de geheime leerling van Darth Vader. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en IV, en je zult te maken krijgen met epische gevechten en een meeslepend verhaal. De gameplay-mechanieken zijn geweldig: je kunt vijanden met de Force verpletteren, krachtige combo’s uitvoeren en zelfs twee lichtzwaarden tegelijk hanteren! Dit spel is ontwikkeld door LucasArts en biedt unieke kenmerken zoals motion controls specifiek voor de Wii, wat het gevoel van een echte Jedi versterkt. Tof hè!

Historische Context


De eerste Force Unleashed game was al een groot succes, en deze opvolger bouwt verder op die populariteit. Toen het in 2010 werd uitgebracht, was het een van de meest verwachte games van dat jaar. Het bracht vernieuwingen in zowel verhaal als gameplay, waardoor fans van de franchise nog dieper in het Star Wars-universum konden duiken. Ook al zijn er sindsdien veel Star Wars-games verschenen, The Force Unleashed II blijft een favoriet onder de fans vanwege zijn unieke verhaal en dynamische gameplay.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Force Unleashed II delivers a thrilling experience with its engaging story and impressive visuals, especially for a Wii game." GameSpot voegde daaraan toe: "Despite some repetitive elements, the game shines with its creative use of the Force and satisfying combat mechanics."

Iets voor jou?


Deze game is een must-have voor Star Wars-fans die houden van actievolle avonturen en meeslepende verhalen. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een casual speler, je zult genieten van de spannende missies en de mogelijkheid om de Force te gebruiken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. En natuurlijk, als je een verzamelaar bent van Star Wars memorabilia, dan mag deze titel niet ontbreken in je collectie! Fantastisch toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Star Wars: The Force Unleashed II, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar Lightsaber_Duels>Star Wars: The Clone Wars ? Republic Heroes en Star Wars: The Force Unleashed (het eerste deel). Beide games bieden ook veel actie en avontuur in het geliefde Star Wars-universum. Haha, je zult je geen moment vervelen!

Extra Informatie


Wist je dat Star Wars: The Force Unleashed II verschillende eindes heeft, afhankelijk van de keuzes die je maakt in het spel? Dit zorgt ervoor dat je het spel meerdere keren kunt spelen voor een andere ervaring. Fantastisch, toch?
Star Wars: The Force Unleashed II

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Wars: The Force Unleashed II

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 Persoonlijke tips - 3 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik met Force Sight alle vijanden zien in Star Wars: The Force Unleashed II?
Stijn Heerink
315
14 jaar
Als je Force Sight gebruikt kun je alle vijanden zien, dus ook die vervelende onzichtbare Terror Troopers. Het enige nadeel is dat Force Sight energie weg slurpt. De cheat voor eeuwige force krijg je als je alle Force-Upgrades heb gekocht. Dan ga je terwijl je speelt naar het menu van Star Wars: The Force Unleashed II en kan je een aantal cheats aanzetten, waaronder eeuwige force. Hiermee kun je dus altijd die Terror Troopers mee vinden, en je kan die verstopte Holocrons en Saber-Crystals opsporen!

Cheats en Codes:
Hoe speel je alle costumes vrij in Star Wars: The Force Unleashed II op de Wii?
Rickiewars
2331
Selecteer in het main menu van Star Wars: The Force Unleashed II de story mode en ga naar het menu costume.
Houd dan Z ingedrukt tot je een teken krijgt.
Druk dan op: Links, Rechts, C, Links, Rechts, C, Boven, Onder.
En voilà: je hebt de costumes.

Geheimen:
Hoe speel je het spel uit in Unleashed mode?
Rickiewars
2331
Speel Star Wars: The Force Unleashed II uit.
Maak een nieuw spel en kies de unleashed mode.
Veel geluk hiermee!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Hoe werkt de Insane mode in Star Wars: The Force Unleashed II?
Rickiewars
2331
Voltooi alle levels in de Unleashed mode van Star Wars: The Force Unleashed II.
In Insane modus neemt Starkiller ongelofelijke schade met als gevolg dat elke hit een gouden medaille oplevert.

Geheimen:
Hoe kan ik onbeperkte gezondheid ontgrendelen in Star Wars: The Force Unleashed II voor de Wii?
Rickiewars
2331
Unlock onbeperkte gezondheid:

Verzamel alle Holocrons, verspreid in Star Wars: The Force Unleashed II.

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een droid met schild en bevriezingsmogelijkheden gemakkelijk verslaan in Star Wars: The Force Unleashed II?
Thijs + Jop
2601
10 jaar
De droid met schild en die je zelf kan bevriezen kan je heel makkelijk verwoesten in Star Wars: The Force Unleashed II. Je hoeft eerst alleen maar het schild weg te gooien met Force en dan Lightning met volledige Force op hem afsturen, dan is die kapot. (Als je Force leeg is, dan moet je even wat rondrennen, dan is dat weer bijgevuld).

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik me verdedigen tegen de lightsaber throw van Darth Vader?
Wibo
65
13 jaar
Als je vecht tegen Darth Vader in Star Wars: The Force Unleashed II, zal hij af en toe lightsaber throw gebruiken.
Door te blokken, net zoals je tegen clone troopers kan doen, zal zijn lightsaber eventjes weg zijn. In die tijd kan jij al je force powers op hem gebruiken, zonder dat hij dit kan afweren.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg