x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 - Wii All in 1!

Kopen:

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Bestel vandaag, maandag in huis.
7.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Afbeelding voor  Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3296580803316
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

Afbeeldingen

In Dragon Ball Z: Sparking! NEO (de Japanse titel) heb je meer dan 120 speelbare characters.
In Dragon Ball Z: Sparking! NEO (de Japanse titel) heb je meer dan 120 speelbare characters.
Kamehameha is een combinatie van knopjes en bewegingen met de Remote en Nunchuk.
Kamehameha is een combinatie van knopjes en bewegingen met de Remote en Nunchuk.
Kantel de Nunchuk om in lucht gevechten omhoog en omlaag te gaan.
Kantel de Nunchuk om in lucht gevechten omhoog en omlaag te gaan.
De graphics doen denken aan de anime, wat natuurlijk erg leuk is voor de fans (en niet-fans).
De graphics doen denken aan de anime, wat natuurlijk erg leuk is voor de fans (en niet-fans).
Beoordelingen voor   Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

Beoordelingen Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

1218
14 jaar
Veelzijdige gameplay met tientallen personages
Erg leuk spel en vooral veelzijdig spel. Je kan met tientallen verschillende characters spelen zoals Kid Buu, gewoon Goku of Cooler. Zowel de bad guys als de good guys dus. Natuurlijk speel je in het verhaal alleen de good guys, maar dat mag de pret niet drukken. 1 nadeel is de manier waarop je bijv. de Kamehameha straal doet. Dan moet je de wii remote en nunchuk tegelijk achteruit en dan weer vooruit doen, maar als je cursor net uit beeld gaat doe je weer een andere aanval. Ook hadden er iets meer multiplayermaps mogen zijn.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
7,0

3498
16 jaar
Must-Have Dragon Ball Z Game voor Wii Fans
Deze Dragonball Z game voor de Wii mag je eigenlijk niet missen. Als je Dragonball Z leuk vindt en vechtspellen is dit helemaal voor jou. Veel unlockables, characters en een leuke (maar simpele) story-modus.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
8,0

5343
17 jaar
DBZ, Unieke Controls, Goeie Graphics
Dragonball Z Tenkaichi 2 maakt na zijn entree op de PS2 ook zijn intrede op de Wii.
En dat heeft hij goed doorstaan! DBZT2 is eigenlijk gewoon een port van de ps2 versie met de wii controls.
Dit spel is hetzelfde als alle andere DBZ spellen; je volgt hetzelfde verhaal alleen hier heb je nu heel erg veel characters om uit te kiezen en de graphics zijn natuurlijk ook niet mis.
Maar waarom moet je dit spel nou kopen ? Nou omdat het DBZ is en de controls uniek zijn! Bijv als je de kamehameha wilt doen moet je hem ook echt nadoen wat natuurlijk extra tof is voor degene die Dragonball Z een warm hart toe dragen.
Ik ben zelf ook een fan van DBZ en nu ook van DBZT2 op de wii!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

34 jaar
Een topper die echt voelt alsof je de sagas van dichtbij meebeleeft!
Dragonball Z BT 2 was een geweldige achtbaan rit. Vanaf het eerste moment dat ik het speelde was ik er verslaafd aan. Door deze game ben ik fan geworden van Dragonball Z en ben ik me gaan verdiepen in de tekenfilm sagas.

Het spel zelf voelde en speelde net als de tekenfilms. Tijdens het spel de mogelijkheid hebben om alles in een level te vernietigen, van kleine huisjes, auto’s, torens en zelfs bomen. Via deze weg kon je af en toe wat extra dragon balls vinden. Met zijn meer dan 100 speelbare personages, 16 verschillende arena’s en een zeer uitgebreide saga-mode waarbij je zelf kan rondvliegen om verschillende gebieden van de kaart te bezoeken is dit een geweldige game waar je uren plezier aan kunt beleven. Ik speel hem tot op de dag van vandaag nog steeds en vindt het prachtig om af en toe de vloer aan te vegen met de vele personages die het spel rijk is.
Lees meer...

Een leuke optie vond ik dat je de speciale bewegingen met de Wii-mote en nunchuck zelf kan uitvoeren, maar als ik van plan ben om langer te spelen kies ik toch voor de classic-controller omdat ik dan minder last van mijn armen krijg en de bewegingen wat acurater kan uitvoeren.

Dragonball Z 2 is een absolute topper!
Verberg.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
9,5

200
Een van de beste Dragon Ball games van de afgelopen 5 jaar!

In het verleden zijn er verscheidene DBZ games geweest, maar Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 is duidelijk een van de betere. DBZ Budokai Tenkaichi 2 verbeeldt de anime en manga op een prachtige manier. Het is een Cell-Shaded look waar ik persoonlijk een groot fan van ben.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,4


8027
24 jaar
Simpel maar met genoeg diepgang
Dragonball Z: Budokai Tenkaichi 2 is een van de leukste Dragonball Z games die er zijn.

De gameplay is lekker over the top zoals de serie zelf, simpel uit te voeren maar toch net genoeg diepgang om de meer ervaren vechter bezig te houden.
Lees meer...

Wat het spel weerhoudt van een hogere score zijn de Wii controls, die niet altijd goed werken en een slechte balans tussen de karakters. Als je karakter geen Super Saiyan is, is het 9 van de 10 keer een heel slap karakter.
Tenslotte mag het spel wel enorm veel karakters hebben, wat altijd leuk is, maar dit gaat ten koste van de kwaliteit. Veel karakters hebben dezelfde superaanvallen en vechttechnieken.
Verberg.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
7,9

260
17 jaar
Veel Kamehameha-plezier met vrienden
Dit spel is zo lauw, het vernietigd planeten, letterlijk, kamehameha-style...
Het is vooral vet om echt die kamehameha beweging te maken met de wii-remote, om hem te activeren in het spel zelf, van achter naar voor...en KABOEM.

Lees meer...
Ik heb er vooral veel lol uit gehaald met vrienden, want het is snel op te pakken, aangezien de activatiecombos voor veel aanvallen hetzelfde zijn ongeveer. Dan kan iedereen het spelen als een prof na 20 minuten.

En zo’n beetje elke badguy van de series is erin verwerkt, zoals Garlick Junior en de Cell Saga. Samengevat: Lots of Kamehameha Fun :-]
Verberg.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
8,0


47061
20 jaar
Fa-me-ha-me-hantastisch
Moet er überhaupt nog iets gezegd worden over de Dragonball Z: Budokai Tenkaichi-serie? De gameplay is geweldig, de vormgeving is fantastisch en nog steeds is het inmaken van je tegenstander erg verslavend. Ook dit deel van de serie laat dus zien hoeveel voldoening een "simpel" gevecht (afgezonderd van vliegende mensen, beam-aanvallen en extreme transformaties) kan zijn.

N.B. door het verschijnen van deel 3is deze game natuurlijk wel iets in waarde gedaald...
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Cijfer:
9,2

190
12 jaar
Dit is cool!!!!
Dit is het beste spel ooit!!! Je kan met story vliegen en het is gebaseerd op het oude DBZ. Het is hetzelfde als in de tv-serie. Je kan lekker een potje vechten tegen een computer of tegen een vriend van je, of je kan lekker kijken hoe 2 computer elkaar te lijf gaan. Als je net nieuw bent doe dan lekker gerust training (deed ik ook). De muziek is heel cool maar het slechte is weet dat DRAGON BALL Z RAGING BLAST 2 de bijzondere muziek van Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 gestolen hebben. Dit is een goed spel maar er is geen online (maak mij niet uit), en je kan het spel niet meer in de winkel krijgen.
Cijfer:
9,9

2601
12 jaar
Toppie
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 is echt ge-wel-dig. Lekker al je tegenstanders voor schut zetten! Je gebruikt verschillende speciale bewegingen (bekend door de serie) om het hele slagveld te vernietigen. De besturing is wel wennen maar zodra je dat doorhebt wordt het fantastisch.
Cijfer:
10

10 jaar
Geweldig
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 is een geweldig spel. Als je van vecht spellen houd is dit echt iets voor jou. Maar als je van dragon ball Z houdt, wil je hem zeker hebben, het is gewoon een geweldig spel.
Cijfer:
9,9
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij de wereld van Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii! Deze game is een absolute topper voor elke Dragon Ball-fan. Je kunt genieten van intense gevechten met meer dan 100 personages uit het Dragon Ball-universum. De game biedt een unieke mix van vechtactie en avontuur, waarbij je door verschillende verhaallijnen kunt spelen die gebaseerd zijn op de originele anime en manga.
De gameplay-mechanieken zijn Fantastisch! Je kunt vrij rondvliegen in 3D-omgevingen, krachtige combo’s uitvoeren en epische energieaanvallen zoals de Kamehameha loslaten op je tegenstanders. De Wii-afstandsbediening en Nunchuk worden volledig benut, waardoor je je echt een Super Saiyan voelt!
Ontwikkeld door Spike en uitgebracht door Atari, heeft deze game een speciale plek in de harten van veel gamers. De grafische stijl blijft trouw aan de bronmaterialen, en de stemacteurs uit de anime zijn ook hier van de partij, wat de ervaring nog authentieker maakt.

Historische Context


Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 kwam uit in 2006, een tijd waarin de Dragon Ball Z-franchise al enorm populair was. Deze game bouwde voort op het succes van zijn voorganger, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi, en voegde nog meer personages en verbeterde gameplay toe. Het was een van de eerste Dragon Ball Z-games die volledig gebruik maakte van de unieke mogelijkheden van de Wii, wat het een instant hit maakte onder fans.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 is een must-have voor elke fan van de serie. De uitgebreide cast en de dynamische gevechten maken het een van de beste Dragon Ball-games ooit." Gamespot voegde eraan toe: "De Wii-besturing voegt een nieuwe dimensie toe aan de vechtgame-ervaring. Dit is een game die je niet wilt missen."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Dragon Ball Z-serie, zowel jong als oud. Of je nu bent opgegroeid met de anime of net begint met het ontdekken van de wereld van Goku en zijn vrienden, deze game biedt urenlang speelplezier. Ook voor liefhebbers van vechtgames is dit een absolute aanrader. En als je een verzamelaar bent, mag deze titel zeker niet ontbreken in je collectie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2, dan zijn er nog meer Fantastische games die je kunt proberen! Denk aan Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3, dat nog meer personages en verbeterde gameplay biedt. Ook Dragon Ball Z: Burst Limit en Dragon Ball Xenoverse zijn titels die je zeker niet wilt missen. En als je van andere anime-vechtgames houdt, probeer dan eens Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution voor de Wii!

FAQ


Vraag: Kan ik deze game spelen met vrienden?

Antwoord: Ja, zeker! Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 heeft een multiplayer-modus waarin je het kunt opnemen tegen je vrienden. Het is een geweldige manier om te ontdekken wie de ultieme Z-krijger is!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 3 Cheats en Codes - 2 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Ultimate invaders
Frank
47061
In de Ultimate Z-mode van het spel zitten een paar geheime personages verstopt: pas wanneer je aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan, vinden deze personages je waardig genoeg om tegen hen te vechten. Lees hier welke personages, in welke episode je ze tegenkomt en wat je moet doen om ze te vinden...

Brolly (Legendary SSJ)Saiyan BloodVersla Bardock met een Ultimate Blast
Goku SSJ2 + Vegeta SSJ2Dragon Tag 2Versla een tegenstander met een Ultimate Blast
HerculeUnlimitedVersla Gogeta SSJ4
Omega ShenronUltimate DragonVersla Syn Shenron met een Ultimate Blast
Gotenks SSJ3Ultimate ChildrenVersla Kid Goku met een Ultimate Blast
Super Baby 2NormalismVersla Super 13 met een Ultimate Blast
General TaoAssault Force!Versla een tegenstander met een Ultimate Blast
UubKakarot RoadVersla Kid Buu met een Ultimate Blast

Persoonlijke tip:
Minder schade oplopen met blokken
Dyma007
1218
14 jaar
Zodra een vijand een (krachtige) aanval op je lanceert, die je waarschijnlijk niet kunt ontwijken, houd dan het pijltje wat naar benden wijst ingedrukt. Zo blok je een deel en word de schade die je oploopt aanzienlijk vermindert!
Door met de juiste timing op deze knop te drukken, kun je ook de kleinere energy bombs (die kleine balletjes die je afvuurt met de b-knop) naar de vijand terugkaatsen!

Cheats en Codes:
saiyans
Stanleyxl
4455
Bijna alle saiyans

Speel als Gogeta (Super Saiyan 4):Voltooi de Shadow Dragon Saga story mode.
Speel als Gogeta (Super Saiyan):Voltooi de Fusion Reborn story mode.
Speel als Gohan (Great Saiyaman):Open Majin Buu Saga in story mode.
Speel als Gohan (Super Saiyan 2):Versla Dabura gebruik Gohan (Super Saiyan 2) in Majin Buu Saga story mode.
Speel als Goku (Super Saiyan 2):Versla Majin Vegeta in Majin Buu Saga story mode.
Speel als Goku (Super Saiyan 3):Versla Majin Buu (Good) in Majin Buu Saga story mode.
Speel als Goku (Super Saiyan 4):Bereik het deel waar je vecht Yi Shenlong (Omega Shenron) in Shadow Dragon Saga story mode. >Speel als Goku (Super Saiyan form):Bereik het deel waar je vecht Frieza (Final Form) de derde keer in Frieza Saga story mode.
Speel als Goten (Super Saiyan):Open Majin Buu Saga in story mode.
Speel als Gotenks (Super Saiyan en Super Saiyan 3):Versla Super Buu met Gotenks (Super Saiyan 3) in Majin Buu Saga story mode.
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Ginyu Force
Stanleyxl
4455
Bijna alle Ginyu Force personen:

Speel als Guldo:Versla Guldo in Frieza Saga story mode.
Speel als Jiece:Versla Jiece in Frieza Saga story mode twee keer.
Speel als Recoome:Versla Recoome in Frieza Saga story mode.

Persoonlijke tip:
Oneindige vuistslag
Dyma007
1218
14 jaar
Als je je energie oplaad met de z-knop en je komt in max power mode, kan je in plaats van een combo van vuistslagen een oneindige combo van vuistslagen doen door gewoon te blijven rammen op die a-knop! Als je max power op is gaat dit natuurlijk niet door.

Cheats en Codes:
Meer Kracht
Rewtyside
5343
Als je gaat vechten in een arena, en je moet kiezen doe dan het volgende voor verdubbelde melee power:

1. Houd Z en + ingedrukt tot je een geluidje hoort en laat daarna los.
2. Op je nunchuck rechts, op je wiimote druk je linkerpijltje, en dan weer op je wiimote linkerpijltje terwijl je op hetzelfde moment rechts drukt op je nunchuck, en beweeg als laatst je wiimote en nunchuk op en neer tot je een geluidje hoort. Zo krijg je meer kracht!

Geheimen:
Unlock nieuwe gevechten
Rewtyside
5343
Beautiful Treachery:Versla Dodoria met Gohan en Krillin in Mission 1 van de Freeza Saga.
Destined Rivals: Versla Gohan met Goten in de tweede missie van de Majin Buu Saga.
Fateful Brothers: Versla Raditz met Picollo in missie 00 van de saiyan saga

Easter Eggs en Glitches:
Bulla ipv Bulma
Rewtyside
5343
Als je Bulla wilt zien in plaats van Bulma op het scherm van de trainingsmode moet je alle basic trainingsmissies voltooien.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg