x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Space Invaders Get Even - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Space Invaders Get Even

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:500
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Space Invaders Get Even

Afbeeldingen

Boxshot Space Invaders Get Even
Argh!! Ze stormen de aarde binnen!!
Argh!! Ze stormen de aarde binnen!!
Te veel retro kan nooit goed zijn in een relatief nieuw spel!
Te veel retro kan nooit goed zijn in een relatief nieuw spel!
Homestar Runner heeft ons gewaarschuwd dat 8-bit genoeg is.. we hebben niet geluisterd!
Homestar Runner heeft ons gewaarschuwd dat 8-bit genoeg is.. we hebben niet geluisterd!
Beoordelingen voor   Space Invaders Get Even

Beoordelingen Space Invaders Get Even

1 beoordeling - cijfer 7,0

3828
20 jaar
Wraak nemen is best grappig!
Space Invaders bestaat 30 jaar!!
Nu mogen de space invaders wraak nemen. Jij bestuurt de space invaders alsof het jouw minions zijn. Je stuurt ze naar beneden om gebouwen en andere targets te vernietegen in de stad.
Al met al een grappig spelletje voor even tussendoor.
Space Invaders Get Even
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Hallo daar, game-avonturiers! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om je te vertellen over een game die je echt niet mag missen: Space Invaders Get Even voor de Nintendo Wii! Deze game is een unieke twist op de klassieke Space Invaders. In plaats van de aarde te verdedigen tegen buitenaardse wezens, ben JIJ nu de aanvaller! Bestuur een gigantische UFO en laat chaos los op de mensheid. Je hebt een arsenaal aan wapens en vaardigheden tot je beschikking om gebouwen te vernietigen en vijandelijke troepen te verslaan. Ontwikkeld door Taito, deze game is echt een Fantastische manier om de rollen om te draaien en een compleet nieuwe ervaring te beleven. Wowie!

Historische Context


Space Invaders Get Even werd uitgebracht in 2008 en is een spin-off van het originele Space Invaders, dat voor het eerst verscheen in 1978. Het originele spel was een van de eerste grote hits in de videogame-industrie en heeft door de jaren heen talloze vervolgen en remakes geïnspireerd. Deze versie biedt een frisse kijk op het klassieke concept, wat het zowel nostalgisch als vernieuwend maakt. Hoe cool is dat?

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Space Invaders Get Even flips the script on the classic formula, offering a fun and engaging experience." Ook GameSpot was positief: "A delightful twist on a classic game that will keep you entertained for hours."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor zowel oude fans van de originele Space Invaders als nieuwe spelers die op zoek zijn naar een spannende en unieke ervaring. Als je houdt van strategische actie en een beetje chaos, dan is dit echt iets voor jou! En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een beetje chaos? Haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Space Invaders Get Even, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Galaga en Geometry Wars: Galaxies. Beide games bieden dezelfde soort arcade-actie en strategisch denken dat je in Space Invaders Get Even vindt. Fantastisch!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Space Invaders Get Even, kunnen afgespeeld worden op zowel alle Nintendo Wii als Wii U systemen. Dus of je nu een oude Wii hebt of een nieuwe Wii U, je kunt altijd genieten van deze game. Wowie!
Space Invaders Get Even

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Space Invaders Get Even

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Space Invaders Get Even... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.