x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.

Crash: Mind over Mutant - Wii All in 1!

Kopen:

Crash: Mind over Mutant
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.
14.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Crash: Mind over Mutant

Afbeelding voor  Crash Mind over Mutant

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3348542220140
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Crash Mind over Mutant

Afbeeldingen

Je speelt met de buidelrat Crash die over een grote intelligentie beschikt.
Je speelt met de buidelrat Crash die over een grote intelligentie beschikt.
Bovenop een mutant voel je je oppermachtig!
Bovenop een mutant voel je je oppermachtig!
Rij op monsters en mutanten...
Rij op monsters en mutanten...
Of vecht met ze!
Of vecht met ze!
Beoordelingen voor   Crash Mind over Mutant

Beoordelingen Crash: Mind over Mutant

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1


33060
19 jaar
Humor en Mutanten Besturen in Crash: Mind over Mutant
Crash: Mind over Mutant laat je vechten én spelen met mutanten en monsters. Nadat je een mutant heb verslagen, kun je op z’n kop springen en hem ’besturen’. De mutanten beschikken ieder over hun eigen kracht, zoals water laten bevriezen of een muur breken. Dit zorgt voor leuke afwisseling tussen het standaard platformen, maar het is leuk voor eventjes omdat de mutanten erg sterk zijn.
Wat wel erg leuk is (en blijft) is de humor! De game is vaak echt grappig, typisch Crash. Grafisch is de game niet geweldig, en het is ook niet echt moeilijk.
Cijfer:
7,0

196
14 jaar
Grappig en Spannend met Leuke Mutanten Ritten
het is een geweldig spel dat grappig als spannend kan zijn. Het rijden op mutanten is ook heel leuk al moet je soms een beetje geluk hebben. Want sommige mutanten zijn nogal lastig. verder is de game geweldig. Grappigge stemmen, nieuw verhaal, crash die kan surfen op het masker waar hij mee reist en nog veel meer.
Crash: Mind over Mutant
Cijfer:
9,0

3055
15 jaar
Super
Leuk spel! Niet eentonig en leuke levels. Het is weer een van de betere CRASH spellen, maar deze is leuk omdat je hier op een leukere manier mutanten moet verslaan. Deze game zit vol actie maar het is niet schadelijk voor kinderen. Crash: Mind over Mutant is een echte aanrader.
Cijfer:
8,2
Lees meer beoordelingen.

2052
17 jaar
Beste crash-game in jaren!!!
Crash: Mind over Mutant is de beste Crash game in jaren. De gameplay met het berijden van mutanten is zeer aangenaam! De graphics zijn kleurrijk en de gameplay vlot. Ook de controls zijn uitstekend. De story is degelijk, geen hoogvlieger maar toch.
Cijfer:
8,5

4194
13 jaar
Minder goed dan Crash of the Titans
Dit is een erg gaaf en indrukwekkend spel, maar het is niet helemaal geweldig... Het is namelijk zo dat het spel Crash of the Titans minstens 2x beter is dan dit spel. Zou je Crash: Mind over Mutant willen kopen, koop dan eerst Crash of the Titans.
Cijfer:
7,7
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Crash: Mind over Mutant voor de Nintendo Wii! In dit spannende platformspel speel je als Crash Bandicoot, die het moet opnemen tegen de slechterik Dr. Neo Cortex. Deze keer heeft Cortex een kwaadaardige machine ontwikkeld die de gedachten van mutanten kan beheersen. Het is aan Crash om deze mutanten te bevrijden en de wereld te redden!
De gameplay is een mix van platformactie en gevechten, waarbij je gebruik kunt maken van de krachten van verschillende mutanten die je onderweg bevrijdt. Je kunt zelfs op hun rug rijden voor extra snelheid en kracht. De game biedt een open wereld met verschillende gebieden om te verkennen, vol met geheime voorwerpen en uitdagingen. Ontwikkeld door Radical Entertainment, staat deze game bekend om zijn kleurrijke graphics en humoristische stijl.

Historische Context


Crash: Mind over Mutant werd uitgebracht in 2008 en is een vervolg op Crash of the Titans. De Crash Bandicoot-serie begon in 1996 en heeft sindsdien een grote schare fans opgebouwd. Deze game introduceerde nieuwe gameplay-mechanieken zoals het besturen van mutanten, wat een frisse draai gaf aan de klassieke platformactie. Hoewel de game gemengde recensies kreeg, prezen veel fans de nieuwe elementen en de humor van de game.

Recensies van Experts


"Crash: Mind over Mutant biedt een leuke en gevarieerde gameplay-ervaring, vooral dankzij de mogelijkheid om verschillende mutanten te besturen," aldus IGN. Gamespot voegde toe: "Hoewel de game enkele repetitieve elementen heeft, maakt de humor en de kleurrijke wereld het een plezierige ervaring."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van platformgames en avonturen. Als je houdt van kleurrijke werelden, grappige personages en uitdagende gameplay, dan is Crash: Mind over Mutant een must-have. Ook als je een trouwe fan bent van de Crash Bandicoot-serie, zal deze game je zeker niet teleurstellen. Fantastisch voor zowel jongere spelers als volwassenen die nostalgie zoeken!

Vergelijkbare Uitgaves


Crash: Mind over Mutant is beschikbaar in verschillende edities, waaronder een standaard editie en een speciale editie met extra content. Sommige versies bevatten exclusieve artwork of een gelimiteerde oplage van Crash-figuren. Houd je ogen open voor deze unieke verzamelobjecten!

Vergelijkbare Games


Ben je dol op Crash: Mind over Mutant? Dan raad ik je ook aan om Crash of the Titans te proberen, het directe voorgaande deel in de serie. Daarnaast zijn Super Mario Galaxy en Donkey Kong Country Returns ook Fantastische platformgames die je zeker zult waarderen. En het beste? We hebben ze allemaal op voorraad en versturen ze 6 dagen per week, zodat je snel kunt beginnen met spelen!
Crash: Mind over Mutant

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Crash: Mind over Mutant

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Cheat codes
Wesley
5310
Pauzeer het spel terwijl je aan het spelen bent, houd vervolgens de guard-knop ingedrukt en voer vervolgens een van de volgende codes in op de d-pad om ze te activeren. Dit moet snel worden gedaan, anders lukt het niet! Om ze weer uit te zetten voer je de code nog een keer in op het pauze menu.

Omlaag, omlaag, omlaag, omhoogCrash bevriest elke vijand die hij aanraakt
Links, rechts, links, rechtsCrash verandert in een schaduw
Omhoog, omlaag, omlaag, omhoogVijanden laten het paarse fruit achter
Omhoog, rechts, omlaag, linksVijanden laten de super kick achter
Omhoog, omhoog, omhoog, linksVijanden laten de bokshandschoen achter
Rechts, rechts, rechts, omhoogVijanden laten het normale fruit achter
Links, links, links, omlaagMaakt verschillende delen van Crash extra groot
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg