x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht - Wii All in 1!

Kopen:

De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht
Bestel vandaag, maandag in huis.
16.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
13.99
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht

Afbeelding voor  De Legende van Spyro De Eeuwige Nacht

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3348542212978
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  De Legende van Spyro De Eeuwige Nacht

Afbeeldingen

Er is maar een speelbaar personage : Spyro.
Er is maar een speelbaar personage : Spyro.
Haha! Pak aan, vuile...eh...spookridder!
Haha! Pak aan, vuile...eh...spookridder!
Huh? Wat zeg je? Nog nooit een vliegend schip gezien?
Huh? Wat zeg je? Nog nooit een vliegend schip gezien?
Die kijkt alsof er net een hele mooie vrouwelijke draak langsliep...
Die kijkt alsof er net een hele mooie vrouwelijke draak langsliep...
Beoordelingen voor   De Legende van Spyro De Eeuwige Nacht

Beoordelingen De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0

3498
16 jaar
Wisselende Moeilijkheidsgraad Verpest Speelplezier
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht is een spel wat in je kast zal blijven liggen, en je zult hopen dat je het spel snel vergeet. Het begin was leuk, maar toen werd alles opeens te makkelijk en even later werd het VEEL te moeilijk. Als je het spel speelt gaat het ongeveer zo: Je speelt, het wordt te makkelijk, het wordt te moeilijk, je zit vast, je stopt het in je kast en speelt het niet meer.
Cijfer:
3,0

498
12 jaar
Soms geluk wel uitdagend
Soms moet je meer geluk hebben dan tactiek. Wat ook irritant is, is dat als je dood bent soms een heel stuk opnieuw moet doen. Maar veder is De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht een goed verhaal en de wereld waar je in speelt is ook best mooi.
En soms is het ook wel uitdagend!
Cijfer:
7,5

2779
13 jaar
Eerst een topper, daarna echt een afdankertje
Ik vond dit speel eerst erg leuk en het was te doen.
Maar toen ineens werd het veel te lastig!!!
Ik kwam maar niet meer verder en begon het saai te vinden. Sindsdien heb ik het spel niet meer gespeeld...
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

230
12 jaar
Gaaf, maar soms TE moeilijk!
Toen ik het speelde was het erg leuk, een verhaallijn zo goed dat hij best verfilmd kon worden. De constante stroom van beloningen motiveert je om verder te spelen! Maar na een tijdje werd het wel HEEL moeilijk! Ik deed er uiteindelijk wel twee maanden over!
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht
Cijfer:
7,0

3229
13 jaar
Gave game!
Ik vind dit echt een goede game. Vooral het battle-systeem vind ik een groot pluspunt. Het is niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk en je beschikt ook nog eens over veel aanvallen die je kunt gebruiken om je tegenstander te verslaan. Deze game heeft ook nog eens mooie graphics en als je eenmaal aan het spelen bent wil je niet meer stoppen. Ik heb het wel 3x uitgespeeld!
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht
Cijfer:
9,0

40
13 jaar
Een aanrader
Ik vind De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht een leuk en origineel spel. Het is heel erg jammer dat dit geen 2-player game is (Spyro 2 is dat wel).
Verder vind ik het verhaal leuk en avontuurlijk. Ik raad deze Spyro aan voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Het enige nadeel is dat het verhaal langzamerhand gaat vervelen!
Cijfer:
7,5

8512
16 jaar
Leuk maar lastig!
De game is heel erg leuk, vooral voor echte Spyro fans! Het verhaal is ook geweldig goed! Maar toen werd het erg moeilijk en kwam je er amper voorbij. Toch is het een heel leuk spel, en als je van avontuur spellen houdt, moet je De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht hebben!
Cijfer:
8,3

283
12 jaar
Vijanden verbranden of bevriezen met eenvoudige besturing!
Een super gaaf spel waarin je veel vijanden kunt verbranden of bevriezen! De besturing is ook heel simpel en je snapt meteen waar het spel over gaat. Dit is echt een cool spel!
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht
Cijfer:
7,9
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal, ik ben Mr M. en ik ben hier om je alles te vertellen over "De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht"! Wowie! Dit is een Fantastisch avontuur met onze favoriete paarse draak, Spyro! In dit spel moet Spyro het opnemen tegen de kwaadaardige Dark Master en zijn leger van verschrikkelijke vijanden. Met behulp van zijn vriendje Sparx en nieuwe krachten zoals tijdmanipulatie, gaat Spyro op pad om de wereld te redden. De gameplay is super spannend met veel gevechten, puzzels en platformelementen. Het spel is ontwikkeld door Krome Studios en uitgebracht door Sierra Entertainment. Absoluut een must-have voor actie- en avontuurfans!

Historische Context


De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht is het tweede deel in de Legende van Spyro-trilogie. Het kwam uit in 2007 en bouwde voort op het succes van het eerste deel, "A New Beginning". Dit spel bracht veel vernieuwingen, zoals de mogelijkheid voor Spyro om de tijd te vertragen, wat zorgde voor nog meer uitdagende gameplay. Het is een van de laatste Spyro-games die uitkwam voordat de serie een reboot kreeg met Skylanders. Fantastisch nostalgisch, toch?

Recensies van Experts


IGN zei over het spel: "The Legend of Spyro: The Eternal Night is a solid platformer with a good mix of combat and puzzle-solving that fans of the series will love." GameSpot voegde eraan toe: "Spyro’s new abilities add depth to the gameplay, making it one of the more engaging entries in the series."

Iets voor jou?


Dit spel is perfect voor jongere spelers die houden van actie en avontuur, maar ook voor oudere fans die zijn opgegroeid met Spyro en willen genieten van een stukje nostalgie. Ik zie vaak verzamelaars van klassieke platformers deze game kopen. Hoe leuk is het om zo’n Fantastische game in je collectie te hebben?

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van "De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht", zijn er ook bundels geweest waarin deze game werd geleverd samen met andere Spyro-titels. Hoewel er geen speciale edities van dit specifieke spel zijn, zijn de andere delen van de Legende van Spyro-trilogie ook absoluut de moeite waard om te spelen!

Vergelijkbare Games


Als je van "De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht" houdt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van "Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex" en "Rayman Raving Rabbids". Deze games bieden vergelijkbare actievolle en avontuurlijke gameplay die je urenlang zal vermaken.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Wist je dat ik in mijn vrije tijd graag samen met Yoshi en Luma de wereld van Spyro verkend? We hebben zoveel plezier met het vliegen door de lucht en het verslaan van vijanden. Soms stel ik me voor dat ik zelf een draak ben, net zoals Spyro! En natuurlijk, met mijn beste vrienden aan mijn zijde, is elk avontuur nog leuker. Fantastisch toch? Haha!
De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Legende van Spyro: De Eeuwige Nacht

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Dark Spyro
Ilyaderoll er
11070
Om Dark Spyro te krijgen, in De Legende van Spyro De Eeuwige Nacht, moet je eerst Story Mode verslaan. Als je die verslagen hebt ga je naar het main menu en dan naar extra’s. Laad je save file die je uitgespeeld hebt. Klik op "Dragon Challenges" en win ze alle 5. Als je dat gelukt is krijg je bericht dat je Dark Spyro hebt vrij gespeeld. Ga dan terug naar het main menu en laad je file weer en save het. Gebruik dan de element verander knop steeds totdat je bij Dark Spyro bent en je kan hem gebruiken.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg