x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Sonic & Sega All-Stars Racing - Wii All in 1!

Sonic & Sega All-Stars Racing is een hele leuke arcade racer met een goede offline én online multiplayer.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Sonic & Sega All-Stars Racing
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Stuurwiel
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
10.49
€ 7.49aanbieding
6 Maanden garantie
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
3.99
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Sonic & Sega All-Stars Racing

Afbeelding voor  Sonic and Sega All-Stars Racing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5055277005246
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Sonic and Sega All-Stars Racing

Afbeeldingen

Wie kan jij aan? Tails, Shadow, Amy of Eggman.
Wie kan jij aan? Tails, Shadow, Amy of Eggman.
Waarom stijgt Tails niet gewoon op?
Waarom stijgt Tails niet gewoon op?
BRRRRRRRRR!!! Het is hier wel een beetje koud, hopelijk bevriest de motor niet!!
BRRRRRRRRR!!! Het is hier wel een beetje koud, hopelijk bevriest de motor niet!!
Tijd voor een frisse duik. Wiiiii!
Tijd voor een frisse duik. Wiiiii!
Beoordelingen voor   Sonic and Sega All-Stars Racing

Beoordelingen Sonic & Sega All-Stars Racing

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9


47061
20 jaar
Niet te vergelijken met Mariokart
Veel mensen beweren dat deze game volledig is afgekeken van Mariokart, maar dit spel bewijst juist dat dat geen probleem hoeft te zijn. Hoewel de personages vooral uit oudere spellen komen en minder bekend zijn, heeft het ook een groot aantal pluspunten: de graphics zijn minstens zo goed, de soundtrack is wellicht zelfs beter en de multiplayermode is een stuk uitgebreider dan de "Mario-versie" van het spel.

De laatste jaren heb ik een hoop minder goede kart-games gezien, zoals Rayman Kart, Spongebob Squarepants Kart, M&M’s Kart, Crash Nitro Kart en Shrek Kart. Ook heb ik nooit iemand horen klagen over de Smash Bros-serie, wat een directe afstammeling is van Sonic The Fighters: wat is dus het probleem dat er eindelijk weer een goede kart-concurrent op de markt is?
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
9,6

3055
15 jaar
Aanrader ook voor mario fans
Een leuk racespel van Sega, leuke charachters en wagens.
All-star moves is ook erg leuk jammer dat je dat alleen kan krijgen als je laatste staat. Goede besturing, je kan ook driften en zo Turbo verdienen. Het driften is wel erg makkelijk je kan het gewoon de hele baan door doen(ik wel). De powerups zijn ook erg leuk bedacht. Sonic & Sega All-Stars Racing is een echte aanrader, ook voor alle mariokart fans!
Cijfer:
9,4


8027
24 jaar
De betere racer maar niet de beste kart game, Mario Kart behoudt de positie als koning van het genre
Sonic & Sega All-Stars Racing maakt indruk met zijn zeer vloeiende besturing voor racen en sliden die die van Mario Kart in het stof doen bijten. Het snelheidsgevoel is ook beter dan bij Mario Kart, maar het is jammer dat het leveldesign lang niet zo leuk en interactief is als bij Mario Kart en dat de balans (Shadow is té goed!) ver te zoeken is.

Sonic & Sega All-Stars Racing is de betere racer, maar Mario Kart is de betere kart game.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

150
22 jaar
Uren aan tijdverdrijf
Sonic All Star Racing is een geweldig spel! Ik heb toen ik het gekocht heb het meteen de hele dag gespeeld. Het leukste van dit spel is, als je alle races hebt uitgespeeld zijn er altijd nog wel een paar naar Triple A status te brengen. Hierdoor blijf je bezig met die spelletje. Ook zijn er genoeg dingen te unlocken waardoor het je aandacht blijft trekken om toch te blijven spelen. In 1 woord een geweldig spelletje wat je uren kan spelen.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
9,0

14 jaar
Dit is een snel, leuk spel. Je kunt uit ruim 15 sega characters een racer kiezen, jammer genoeg heeft elk poppetje een eigen wagen, dus heb je niet heel veel keus...
Dit spel heeft minder cups en mogelijkheden dan Mario Kart Wii, het idee voor een racespel lijkt ook een beetje gestolen van Nintendo. Maar toch is dit spel een leuk tussendoortje!
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
7,3

2089
16 jaar
De Mario Kart van Sega
Een mooie game, maar het lijkt wel Mario Kart spelen met Sonic...
Je gaat racen met karts, de levels zijn kleurrijk, rode en groene schildjes zijn rode en groene raketten...
Maar het is ook best grappig in de multiplayer mode: power-ups vliegen je om de oren, d’r zitten opeens allemaal vlekken op je scherm, van eerste plaats sta je in een paar seconde laatste plaats. Dat is wat de game tof maakt.
In je eentje gaat dit spel snel vervelen, maar met z’n vieren op de bank (splitscreen) kan je dit de hele avond door spelen.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
7,6

34 jaar
Karten, maar helaas geen Mariokart !
Een leuke race-game met alleen Sega-personages. Toch vindt ik het idee een beetje gestolen van Super Mario Kart. Met zijn ruim 20 personages en 24 tracks is het toch een uitgebreide game die voor heel wat uren plezier kan zorgen.

Toch vind ik dat er meer uit gehaald had kunnen worden. Zo vind ik het jammer dat de voertuigen persoonsgebonden zijn en je niet in verschillende voertuigen kan racen. Het spel is hier en daar te simpel, na een kwartiertje oefenen en een dagje spelen had ik het grootste deel van alle personages al vrijgespeeld. De personages van andere spellen dan de Sonic-Games vond ik niet eens interessant genoeg om mee te racen.

Ik vind het geen verkeerde game, maar ik denk dat een gezamelijk project van Nintendo en Sega beter geweest zou zijn. Waarbij je (net als bij Super Smash Brothers Brawl) personages uit diverse games kan selecteren. Een soort Mariokart Wii dus waarbij je ook de hoofdpersonages van Sega zou kunnen selecteren, zoals Sonic, Tails, Knuckles, Shadow, Eggman en Amy.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
7,0


7016
17 jaar
Slechte versie van Mario Kart.
Dit is meer een spel voor echte sonic-fans. Als je meer een Mario-fan bent, kun je beter Mario Kart kopen. Bovendien vind ik Sonic & Sega All-Stars Racing een slechte namaak van Mario Kart. Als je echt een kwaliteitsspel wilt, moet je eigenlijk Mario Kart kopen.
Cijfer:
5,0

4373
10 jaar
Een erge na-aper van Mario Kart wii!
Sonic & Sega All-Stars Racing is een erg leuk racespel met leuke personages! Helaas is het erg gekopieerd van Mario Kart Wii!
Maar de parcoursen van Sonic & Sega All-Stars Racing lijken helemaal niet op die van Mario Kart Wii! Ik vind zelf wel dat Mario Kart Wii leuker is!
Cijfer:
7,5

2148
12 jaar
Minder leuk dan verwacht!
Ik vind Sonic & Sega All-Stars Racing minder leuk dan verwacht. De banen vind ik het leukste van het spel. De minder leuke dingen vind ik dat je maar een vaste kart per personage hebt. Battle parcoursen kun je ook niet in je eentje spelen wat in Mario Kart Wii wel kan. De besturing is wel erg makkelijk. Maar het is wel weer een na-aper van Mario Kart Wii. Verder is het een leuk spel. Maar Mario Kart Wii zou ik je eerder aanraden.
Cijfer:
7,5

7516
23 jaar
Prima game
Sonic & Sega All-Stars Racing Is een prima race game. De graphics zijn goed en de maps zijn ook erg creative. En je hebt veel karakters om uit te kiezen en de besturing is ook erg goed. Gewoon een leuke race game!
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
6,5

75
13 jaar
Sega heeft All-Stars Racing perfect gemaakt.
Sonic and Sega All Stars Racing is het beste race spel ooit gemaakt. het is snel leuk en waanzinnig om te spelen.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
10

528
16 jaar

Dit spel is in één woord; geweldig. De tracks waar je op racet zijn heel mooi vormgegeven en er zitten ook enorm leuke karakters in het spel met een eigen special move! Ik vind het spel niet leuker dan Mario kart, maar voor de echte Sonic fans is dit een must-have!
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
8,7

880
16 jaar
Goede race-game
Sonic & Sega All-Stars Racing is een goede casual race-game, die stiekem een beetje op Mario Kart Wii lijkt.

De racebanen zijn mooi gemaakt. De uitdagingen zijn leuk om te doen. Het is ook wel grappig dat je zelf de muziek kunt uitkiezen. Wel jammer dat de besturing een beetje traag is.

Ik geef deze game een 8,2. Als je een liefhebber bent van casual race-games, dan is deze misschien wel iets voor jou.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Cijfer:
8,2
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic & Sega All-Stars Racing

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 4 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Moelijke baan: Monkey Target
Pangafile
33060
19 jaar
Een van de moeilijkste racebanen in deze game is Monkey Target. Door de scherpe bochten aan het eind van de baan is dit echt een pittige. Check dit filmpje als je wilt weten hoe je deze race het beste kunt aanpakken.

Persoonlijke tip:
wheelie boost
Sonicfan13
75
13 jaar
Ben jij ook altijd net wat sloomer dan de computer? Dan helpt deze truck je zeker. Er zijn 2 manieren (werkt aleen bij characters met een motor). Ik hoop dat iemand er iets aan heeft :)
1 met stuurtje: Als je je stuurtje snel omhoog en omlaag beweegt (kan ook andersom) doet je character een wheeie als de wheelie stopt krijg je een extra turbo boost.
2 met de nunchuk of classic controler: Als je je richtings stick snel omlaag en omhoog beweegt (kan ook andersom) doet je character een wheelie als de wheelie stopt krijg je een extra turbo boost.

Geheimen:
Vrij te spelen racers
Pangafile
33060
Je kunt deze racers kopen van je SEGA-geld. Achter de naam van de racer staat hoeveel ’ie kost.

Ulala12500
Jacky Bryant 18500
Akira Yuki18500
Chuchu25500
Opa-opa32500
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
De item grap
Maximilion 11
1052
Als je drukt op ’item gebruiken’ terwijl je geen item hebt doet je personage een grappig trucje of hij zegt wat grappigs.

Cheats en Codes:
Verborgen characters
Rik999
832
Pak minstens 1 fire souls ring voor een eindbaas deze kunnen goed van pas komen om nieuwe characters vrij te spelen.

Geheimen:
Vrij te spelen racebanen
Pangafile
33060
Je verdient bij elke race SEGA-geld. Je kunt de volgende racebanen kopen als je genoeg SEGA-geld hebt. Achter de naam van de baan staat hoeveel ’ie kost.

Rampart Road5000
Dark Arsenal5500
Pinball Highway6500
Sewer Scrapes7000
Lost Palace7500
Sandy Drifts 8000
Rokkaku Hill 8500
Rocky-Coaster9000

Geheimen:
Vrij te spelen muziek
Pangafile
33060
Je kunt veel muziek kopen van je SEGA-geld. Achter de naam van het nummer staat hoe duur hij kost.

Bossa Nova of Briny Air2500
Metal Scratchin’2500
Back 2 Black2500
Into The Dark2500
Party Game 12500
Party Game 23000
Bum Bum3000
Ultra Heaven3500
Monkey Race4500
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg