x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Sonic & Sega All-Stars Racing Wheel
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Sonic & Sega All-Stars Racing Wheel Lelijk Eendje
Bestel vandaag, maandag in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Stuurwiel
Bestel vandaag, maandag in huis.
15.99
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Stuurwiel
Boxshot Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

Afbeeldingen voor  Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

Afbeeldingen

Voor <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Sonic_and_Sega_All-Stars_Racing>Sonic & Sega All-Stars Racing</a> kwam een speciaal <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Sport_Accessoires>Wii Wheel</a> uit, met een compleet andere vorm als de standaard Wii Wheel.
Voor Sonic & Sega All-Stars Racing kwam een speciaal Wii Wheel uit, met een compleet andere vorm als de standaard Wii Wheel.
Links zie je de Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel en rechts het standaard <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Sport_Accessoires>Wii Wheel</a>.
Links zie je de Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel en rechts het standaard Wii Wheel.
afbeeldingen voor Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel
Afbeelding voor Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

Links

Beoordelingen voor   Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

Beoordelingen Sonic and Sega All-Stars Racing WheelProductbeschrijving


Hallo daar, race-fans! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om je meer te vertellen over de Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel voor de Nintendo Wii! Deze game geeft je de kans om te racen met al je favoriete Sega-personages, zoals Sonic de Egel, Tails, en zelfs AiAi van Super Monkey Ball! Wowie! ?

Deze racegame is ontwikkeld door Sumo Digital en wordt uitgegeven door Sega. Het biedt een unieke mix van snelheidswedstrijden en gekke power-ups die de race nog spannender maken. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigen, elk met hun eigen speciale vaardigheden. En laten we de All-Star moves niet vergeten, die je een Fantastische voorsprong geven in de race! ??

De game ondersteunt ook multiplayer, zodat je met vrienden en familie kunt spelen. Zet je schrap en voel de adrenaline terwijl je door kleurrijke, levendige circuits scheurt die gebaseerd zijn op klassieke Sega-spellen. Dit is echt een game die je niet wilt missen!

Historische Context


Toen Sonic and Sega All-Stars Racing in 2010 uitkwam, was het een grote hit! Het bracht de klassieke Sega-personages weer tot leven en bood een frisse kijk op het racegenre. Het spel kreeg veel lof voor zijn leuke gameplay en geweldige graphics. Het is een van die titels die elke Sega-fan in zijn collectie moet hebben!

Recensies van Experts


IGN zei over deze game: "Sonic and Sega All-Stars Racing is a surprisingly good kart racer that can easily hold its own against the competition." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van racegames houdt, vooral fans van Sega en Sonic. Of je nu jong of oud bent, deze game biedt plezier voor het hele gezin. Het is ook een geweldige keuze voor mensen die nostalgische gevoelens hebben voor de klassieke Sega-personages.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaardeditie is er ook een speciale bundel beschikbaar die de game samen met een racestuur bevat. Dit stuur maakt de race-ervaring nog realistischer en spannender!

Vergelijkbare Games


Als je van Sonic and Sega All-Stars Racing houdt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van Mario Kart Wii. Beide games bieden spannende races en een scala aan power-ups die de race-ervaring onvergetelijk maken. HaHa! Wat een Fantastische manier om je race-vaardigheden te testen!

Veelgestelde Vraag: Is de game geschikt voor kinderen?


Ja, absoluut! Sonic and Sega All-Stars Racing is geschikt voor alle leeftijden. Het heeft een PEGI-rating van 7, wat betekent dat het veilig is voor kinderen, maar ook uitdagend genoeg voor volwassenen om van te genieten. Fantastisch, nietwaar?

Dus waar wacht je nog op? Zet je schrap, start je motor en race je weg naar de overwinning met Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel voor de Nintendo Wii! ?
Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Sonic and Sega All-Stars Racing Wheel... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg