x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Megamind: Mega Team Unite - Wii All in 1!

Kopen:

Megamind: Mega Team Unite
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Megamind: Mega Team Unite Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Megamind: Mega Team Unite

Afbeelding voor  Megamind Mega Team Unite

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:4005209136952

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Megamind Mega Team Unite

Afbeeldingen

Speel als <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Megamind_Mega_Team_Unite>Megamind</a>, Metro Man, Tighten en Minion en unlock tot wel 6 extra personages.
Speel als Megamind, Metro Man, Tighten en Minion en unlock tot wel 6 extra personages.
Vecht met behulp van superkrachten en kwaadaardige wapens!
Vecht met behulp van superkrachten en kwaadaardige wapens!
Het is weer aan <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Megamind_Mega_Team_Unite>Megamind</a> om de held van Metro City te worden.
Het is weer aan Megamind om de held van Metro City te worden.
Vecht tegen... interessante eindbazen.
Vecht tegen... interessante eindbazen.
Beoordelingen voor   Megamind Mega Team Unite

Beoordelingen Megamind: Mega Team Unite

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

2010
19 jaar
Multiplayer krachten strijd
In Megamind: Mega Team Unite stel je zelf een team van vier personages samen. In de multiplayermodus kun je met drie vrienden tegelijkertijd strijden. Ieder personage heeft verschillende krachten. Megamind is mooi in elkaar gezet. Makkelijke besturing! Leuk multiplayer spel voor de Wii.
Cijfer:
8,0

4373
10 jaar
Toch wel leuk
Mijn broertje vierde zijn partijtje en kreeg Megamind: Mega Team Unite. Hij wou dat ik het voor deed. Ik dacht: ’Dit is helemaal niks!’
Later bleek het toch wel een leuk spel te zijn :)
Cijfer:
7,0

1123
13 jaar
Iedereen zijn eigen kracht
Speel alleen of speel met 4 personen tegelijk. Iedereen heeft zijn eigen krachten. Megamind: Mega Team Unite is mooi in elkaar gezet en ziet er leuk uit.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamefans! Ik ben Mr M. en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Megamind Mega Team Unite" voor de Nintendo Wii! Deze game is gebaseerd op de populaire animatiefilm "Megamind" van DreamWorks. Je speelt als Megamind en zijn team van helden, en je missie is om het op te nemen tegen allerlei schurken in Metro City. Het spel zit boordevol actie en avontuur, met een mix van vechten, puzzels oplossen en teamwork. De game is ontwikkeld door THQ en biedt zowel singleplayer als multiplayer-modus, zodat je samen met je vrienden kunt spelen. Wowie, dat klinkt toch Fantastisch!

Historische Context


"Meagmind Mega Team Unite" werd uitgebracht in 2010, hetzelfde jaar als de film. De game wist de aandacht te trekken van zowel fans van de film als liefhebbers van actie-avonturenspellen. Hoewel het geen baanbrekende titel was, werd het toch gewaardeerd om zijn leuke en toegankelijke gameplay. Het is een van die verborgen pareltjes die je echt eens moet proberen! Haha!

Recensies van Experts


IGN zei over "Megamind Mega Team Unite": "While it may not be the most innovative game, it captures the spirit of the movie and offers a fun experience for younger players." GameSpot voegde toe: "The cooperative gameplay makes it a great choice for family gaming nights."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers en families die samen willen genieten van een leuke en avontuurlijke ervaring. Fans van de film zullen het geweldig vinden om in de schoenen van hun favoriete personages te stappen en Metro City te redden. Ook als je houdt van coöperatieve games, is dit een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Games


Als je "Megamind Mega Team Unite" leuk vindt, dan raad ik zeker aan om ook eens te kijken naar "The Incredibles: Rise of the Underminer" en "Kung Fu Panda: Legendary Warriors." Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie en avontuur en zijn net zo leuk om te spelen!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten vindt, een ruim aanbod, goede service, en zes maanden garantie. En natuurlijk zijn onze lage prijzen ook goed voor het milieu. Alle games die we verkopen zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus geen gedoe met Amerikaanse of Japanse titels. Bestellen bij ons is niet alleen een slimme keuze, maar ook een duurzame! En dat maakt mij super vrolijk!
Megamind: Mega Team Unite

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Megamind: Mega Team Unite

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Megamind: Mega Team Unite... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.