x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk - Wii All in 1!

Drawn to Life is een simpele platformer die niet genoeg vernieuwing brengt, ook niet door het tekenen.
Professionele beoordeling: 6,5 - Lees de review!

Kopen:

Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk

Afbeelding voor  Drawn to Life Het Nieuwe Hoofdstuk

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209128001
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Drawn to Life Het Nieuwe Hoofdstuk

Afbeeldingen

Je speelt met je zelfgetekende character die je ook zelf een naam mag geven.
Je speelt met je zelfgetekende character die je ook zelf een naam mag geven.
Denk bijvoorbeeld aan een piraat, of een kantoorman, of misschien zelfs Superman!
Denk bijvoorbeeld aan een piraat, of een kantoorman, of misschien zelfs Superman!
Maar je tekent niet alleen jezelf. Soms moet je bijvoorbeeld ook wapens of bruggen tekenen.
Maar je tekent niet alleen jezelf. Soms moet je bijvoorbeeld ook wapens of bruggen tekenen.
Ik zei Superman, maar een Superwoman kan natuurlijk ook!
Ik zei Superman, maar een Superwoman kan natuurlijk ook!
Afbeelding voor Drawn to Life Het Nieuwe Hoofdstuk

Links

Beoordelingen voor   Drawn to Life Het Nieuwe Hoofdstuk

Beoordelingen Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,8

3498
16 jaar
Moeilijk tekenen met Wii-mote irriteert
De nieuwe Drawn to Life voor de Wii, is niet gemaakt door de mensen die Drawn to Life voor de DS hebben gemaakt. Dat is ook te merken. In de Drawn to Life voor Wii kan je wel je eigen mannetje maken door middel van te tekenen met je Wii-mote, maar dat gaat zo moeilijk dat het makkelijker is om gewoon de vaste tekeningen te gebruiken. Drawn to Life heeft een slap verhaal met weinig replay value. Het is een middelmatige platformer en het teken gedeelte gaat irriteren omdat het zo moeilijk is en omdat je bijna alles moet tekenen.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
5,0

240
17 jaar
Het is oke
Drawn to life is een leuk spel. Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op Drawn to life op de DS. Het is natuurlijk veel mooier en leuker gedaan, maar ook hier kunnen de levels je gaan vervelen. De jungle is nog leuk, maar als je in de schaduwstad komt, merk je wel dat je het liever overslaat.
Ook is het niet altijd duidelijk hoe je de eindbazen moet verslaan, maar gelukkig kom je daar wel achter (na een paar keer dood te zijn gegaan).
De verhaallijn is ook wel oké.
Drawn to life: Het nieuwe hoofdstuk is vooral een game die je speelt als je gewoon rustig aan wil doen.
Cijfer:
6,5

1629
13 jaar
Te Makkelijk en Korte Levels
Ik vind dit een zwak, spel.
Het gaat allemaal veel te makkelijk, je tekent alles.
Maar ik snap dat dit voor de kleinere onder ons erg leuk kan zijn. Persoonlijk, vind ik dit een zwak spel, met te korte platformer levels.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
4,2
Lees meer beoordelingen.

235
19 jaar
Creatief Tekenen en Avontuur, Maar Niet Verslavend
Ik vind dit spel hartstikke leuk! Wat jammer is is dat je steeds terug moet gaan naar het dorp om met een van de bewoners te praten. Maar het spel opzich vind ik wel heel leuk. Je kan lekker tekenen. Het is ook leuk dat je een stuk avontuur er in hebt zitten. Ik vind het een leuk spel maar het werkt niet verslavend. Als je een level hebt uitgespeeld vind ik het wel best en ga ik de volgende keer weer verder.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
7,9

186
11 jaar
Leuk en spannend, maar snel vervelend en moeilijk tekenen
In het begin is het een best leuk en spannend spel. Maar daarna begint het te vervelen en het is en bovendien is het vreselijk moeilijk om je karakter te tekenen.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
6,5

25454
16 jaar
Inferieur aan de DS-games
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is een interessante platformer waarin je zelf je karakter en een hoop gameplay-elementen tekent. Het tekenen werkt echter niet zo goed als op de DS, en ook het verhaal en de art style zijn kinderachtiger en minder interessant. Waar de DS-games geweldige games voor verschillende leeftijden waren, is dit spel echt vooral voor kinderen.
Cijfer:
6,0

419
11 jaar
Het wordt na een tijdje saai.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is en het begin wel leuk maar dan wordt het saai, steeds weer hetzelfde doen. Tekenen is moeilijk met de wii afstandsbediening.
Cijfer:
5,3

11 jaar
Geweldig spel
Drawn To Life is een super leuk spel waarin je je creatieve kant kunt uiten. Het gaat niet snel vervelen, en je kunt het wel 100 keer uitspelen. Een fantastisch spel voor als je van tekenen houdt zoals ik.
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
8,0

4194
13 jaar
DS versie is beter
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is echt heel geweldig, maar ik vind wel dat het een beetje zwak is dat dit spel niet met de Udraw Tablet kan. Ik had hem speciaal ervoor gekocht namelijk! Verder is het een goede game maar mensen, let daar dus op! PS: Op de Nintendo DS doet alles het wel beter vanwege het pennetje, dat tekent makkelijker dan met de Wii-Afstandsbediening.
Cijfer:
8,5

1129
12 jaar
Niet perfect
Ik heb Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk maar vind er niks aan. Je moet dingen heel precies moeten tekenen want anders komt er iets heel raars uit. Ik heb alleen het eerste hoofdstuk gespeeld maar heb de hoop opgegeven. Niet geweldig.
Cijfer:
6,0

25
13 jaar
Hartstikke leuk gaaf cool!
Ik vind deze game hartstikke leuk! Het is echt gaaf dat je alles zelf kan tekenen (bijv. wapens). Zoo gaaf, ik kan me er lekker op uitleven al mijn ideeën kwijt en gewoon alles zo cool mogenlijk maken. Echt gaaf spel al mijn geld waard! -- Voor iedereen die dit leest dit spel is een aanrader koop het is hartstikke gaaf!!--
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk
Cijfer:
8,7

4194
13 jaar
Ik mis het Udraw tablet
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is een te gek spel met een heleboel leuke onderdelen. Het nadeel van deze game is wel dat het tekenen erg moeilijk is en daarom is het een afknapper dat hij niet met de Udraw tablet kan.
Cijfer:
8,3

50
13 jaar
Leuk en grappig, maar moeilijk tekenen
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is een wel een leuk spel. Alleen het tekenen van de personages is heel moeilijk je kan beter gewoon hulp tekenaar vragen. Het ziet er een beetje kinderachtig uit maar het is wel grappig.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, avontuurlijke gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over "Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk" voor de Nintendo Wii! Wowie, wat een Fantastisch spel is dit! In deze creatieve platformer ben jij de held die een hele wereld tot leven brengt met jouw tekeningen. Je tekent je eigen held, wapens en zelfs voertuigen om de wereld van Raposa te redden van een mysterieuze vijand. De game is ontwikkeld door 5th Cell en gepubliceerd door THQ. Wat deze game uniek maakt, is dat jouw creativiteit de enige limiet is. Je kunt alles tekenen wat je maar kunt bedenken en het wordt direct onderdeel van de game! Fantastisch toch?

Historische Context


"Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk" is het vervolg op het originele "Drawn to Life" dat in 2007 uitkwam. Het eerste deel was al een groot succes en werd geprezen om zijn unieke gameplay-mechanieken waarbij spelers hun eigen wereld konden creëren. Dit tweede deel, uitgebracht in 2009, bouwt voort op dat succes met nog meer tekengereedschappen, een uitgebreider verhaal en verbeterde gameplay. Het is een van die titels die echt een stempel heeft gedrukt op de creatieve platformer-genre.

Recensies van Experts


IGN gaf de game een score van 7.5/10 en zei: "The game’s unique drawing mechanic is a breath of fresh air in the platforming genre." Gamespot beoordeelde het met een 7/10 en merkte op: "The creativity it inspires in players is its greatest asset." Fantastisch om zulke lovende woorden te horen, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor creatieve geesten van alle leeftijden! Of je nu een jongere gamer bent die houdt van tekenen en avontuur, of een ouder iemand die geniet van unieke gameplay-mechanieken, "Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk" heeft voor ieder wat wils. Het is ook een Fantastische keuze voor gezinnen die samen willen spelen en hun creativiteit willen delen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk", dan raad ik je ook aan om "Scribblenauts" te proberen, een andere creatieve titel van 5th Cell. Ook "Epic Mickey" voor de Wii is een geweldige keuze als je houdt van games waarin jouw creativiteit een grote rol speelt!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je altijd mooie, complete producten krijgt met een ruime aanbod. Onze service is top, je krijgt 6 maanden garantie, en onze prijzen zijn laag. Bovendien draag je bij aan een beter milieu door tweedehands te kopen. Dus waar wacht je nog op? Pak je kans en laat je creativiteit de vrije loop met "Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk"! Fantastisch, toch?
Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
How to fly
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Als je in deze game het vlakje om je benen te tekenen leeg laat en je als lijfje een UFO met een alien erin tekent, lijkt het in de game net alsof je vliegt en als je op vijanden springt, gaan ze dood voor je echt met je UFO op ze landt, zeker proberen dus :D
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Drawn to Life Het Nieuwe Hoofdstuk

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg