x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Mario Party 9 - Wii All in 1!

Kopen:

Mario Party 9 Nintendo Selects
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 32.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 9
Bestel vanavond, maandag in huis.
37.49
31.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 9 Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
35.49
€ 30.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Mario Party 9

Afbeelding voor  Mario Party 9

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2012
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496401399
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party 9

Afbeeldingen

Mario, Toad, Peach, <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo64_Yoshis_Story.htm target = _blank>Yoshi</a> en vele anderen; allemaal zijn ze klaar voor een nieuw feestje!
Mario, Toad, Peach, Yoshi en vele anderen; allemaal zijn ze klaar voor een nieuw feestje!
Baan je een weg over 7 nieuwe speelborden, die stuk voor stuk bezaaid zijn met lastige obstakels
Baan je een weg over 7 nieuwe speelborden, die stuk voor stuk bezaaid zijn met lastige obstakels
Ook een collectie knotsgekke minigames mag in dit deel natuurlijk niet ontbreken
Ook een collectie knotsgekke minigames mag in dit deel natuurlijk niet ontbreken
Een lekker tussendoortje... Maar zelfs over een stukje pizza barst de strijd al snel los!
Een lekker tussendoortje... Maar zelfs over een stukje pizza barst de strijd al snel los!
Beoordelingen voor   Mario Party 9

Beoordelingen Mario Party 9

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

15616
14 jaar
Nieuwe regels, nieuwe kansen!
Dit spel is echt geweldig! De regels zijn compleet verandered. In plaats van dat alle spelers voor zich over het spelbord loopt, zit nu iedereen in een voertuig. Dit zorgt voor vele nieuwe mogelijkheden. Ook moet je nu beter opletten en nieuwe tactieken gebruiken.
Ook zijn 80 super leuke nieuwe minigames.
Er zijn er waar je goed op moet letten, snel moet zijn, of gewoon bewegen met de Wii-remote!
Lees meer...

Er zijn ook 3 nieuwe personages in de Mario Party serie, namelijk Koopa Troop (deze heb je meteen), Kamek (deze moet je vrijspelen) en Shy Guy (deze moet je ook vrijspelen).

Wat ook nieuw is zijn de Boss-Battles. Hierbij moet je vechten met alle spelers die je met de Party gebruikt tegen veel verschillende eindbazen, bijvoorbeeld Lakitu, Giant Cheep Cheep, Whomp en nog véél meer.
En je verdient geen muntjes, maar mini-sterren. Deze liggen verspreid over het spelbord en moet je verzamelen. Ook zijn er paarse mini-sterren. Deze moet je niet pakken, want dan gaan er sterren bij jou af.

Dit spel zorgt voor een echte Party bij jou thuis met de leuke muziek!

Mijn advies is: Speel Mario Party 9 samen met je vrienden of familie, want in je eentje is het wel minder. En dat is helaas het enige minpuntje.
Verberg.
Cijfer:
9,9

535
17 jaar
Avondvullende gezelligheid, maar (helaas) niet online.
Mario Party heeft een nieuw leven gekregen. Andere ontwikkelaar, andere formule maar nog steeds ijzersterk. Wie had gedacht, dat n3 jaar na de flop Mario Party 8 er nog een deel 9 zou komen? Sommigen hadden stille hoop, die gelukkig nu dus ook uitkomt. De spellen zijn goed (ze gebruiken de mogelijkheden van de WiiMote én zijn niet cliché hak-en-schiet spelletjes) en de spelborden zijn goed geïnspireerd ditmaal. Zeker avondvullend maar alleen jammer dat er geen online modus op zit. Dat had het feestje compleet gemaakt.
Mario Party 9
Cijfer:
8,9

3035
15 jaar
Super leuk
Mario Party 9 is zo leuk! (zoals elke mario party is)
Je hebt een nieuwe stijl om het bord te spelen namelijk in een voertuig.
Ik vind het wel jammer dat je alle minigames al hebt en dat je op het bord ook niet meer zo vaak een mini game hebt. Het is wel leuk dat je per minigame sterren kan verdienen. Zo kan je dankzij Bowser opeens 40 sterren meer winnen!
Cijfer:
9,4
Lees meer beoordelingen.

215
17 jaar
Beter dan Mario Party 8 en leuk voor het hele gezin!
Dit is de eerste Mario Party game met nieuwe regels, die het spelen alleen maar leuker maken. Iedereen kan winnen, wat het erg toegankelijk maakt voor het hele gezin. Plezier gegarandeerd!
Mario Party 9
Cijfer:
7,7

2148
12 jaar
Een van de leukste Mario spellen ooit!
Mario Party 9 is het enige Mario-Party spel wat andere regels heeft dan andere! In plaats van munten verzamelen en sterren kopen moet je hier zoveel mogelijk ministerren verzamelen op de route, in minigames, evenementen en ga zo maar door!
De borden zijn erg gevarieerd, je vecht nu ook samen tegen de eindbaas, (in Mario Party DS was dat in je eentje) er is een ruime keuze uit personages en borden en het leukste is: Je reist nu samen over het bord!!! Ik vind het het leukste Mario Party spel tot nu toe! Het is erg aan te raden voor het hele gezin! Het enigste minpunt is dat de besturing van de minigames soms een beetje irritant speelt, maar voor de rest is het een superleuk spel!!
Cijfer:
9,8

816
14 jaar
perfecte game!
Super spel! ik zelf vind dit de beste game van 2012.
Je kan erg veel doen met Mario Party 8, hij is heel uitgebreid dus het gaat je ook niet vervelen. Ik en een buurjongen spelen dit spel vaak, soms spelen we ook om geld. Het blijft echt heel leuk en het is ook leuk voor de jongere spelers van ongeveer 7 jaar.
Mario Party 9
Cijfer:
10

14 jaar
Anders maar leuker!
Dit spel is echt grappig! En ook veel beter dan voorgaande mario partys. Als je twijfelt of je hem wil kopen twijfel dan niet meer en koop hem! Wat anders is aan deze mario party is dat je nu met zijn allen in 1 voertuig zit en over het spelbord rijdt. Maar dat maakt het spel niet minder leuk. Ook liggen er weer nieuwe minigames voor je klaar. Wat ook leuk is dat je in je eentje verhaal modus kan doen. Nog een ander verschil is dat je geen grote sterren moet verzamelen, maar ministars. leuk is om de andere spelers te pesten door anderen de ministars af te pakken. Kortom kopen dus!
Mario Party 9
Cijfer:
9,7

2495
17 jaar
De beste Mario Party ooit!
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Dit spel is FANTASTISCH. Dit spel is het spel dat ik als klein kind het meeste heb gespeeld. De borden zijn fantastisch en ik vind deze manier van Mario Party veel beter dan de voorgangers. Eerst had je een rond bord waarbij je coins moest verzamelen en dan als eerste bij de ster komen en deze kopen, waarna de ster steeds verplaatst. Dit is wel leuk, maar lang niet zo leuk als Mario Party 9 het maakt. Ik snap niet waarom veel Mario Party-fans zo veel tegen dit spel hebben!

Dit keer zit je in een karretje met zn allen en iedere keer als iemand gooit, verplaatst het karretje. Je hebt nu echt een route door het bord en niet alleen rondjes! Tussendoor kom je bij leuke events en halverwege en aan het einde speel je de boss battle minigames. Ieder bord heeft unieke minigames en events op het bord en weer nieuwe functies. Het spelt blijft vernieuwend. Je wint door de meeste mini-stars te hebben.

Ook is er een solo modus wat meer een verhaallijn is. Je speelt door alle borden tegen computers en moet steeds winnen om naar het volgende bord te gaan. Ook zijn er grotere minigames. Het spel heeft zo veel te bieden dat het nooit verveelt!
Cijfer:
10

7865
13 jaar
Lekker partyspel, voor grandioos plezier
Na de teleurstelling van Mario Party 8 wilde ik dit eigenlijk al niet meer proberen, en toch ging ik op de dag van release weer overstag.
En daarmeem heb ik geen miskoop gemaakt! Het blijft een partyspel, zonder vrienden dus 10x niks, maar mét vrienden, familie of zelfs je irritante zusje is dit geheid lol! Met mooie graphics, originele minigames en leuke spelstanden is Mario Party 9 wel een party-topper!
Cijfer:
9,0

865
8 jaar
Het beste Mario Party spel ooit!
Je had nooit kunnen bedenken dat er zo’n goede Mario Party zal komen en nou is hij gewoon speelbaar! Aan Mario Party 9 zal je je nooit mee vervelen. Meteen na de uitkomst had bijna iedereen van mijn klas hem al. En je begrijpt wel waarom...
Cijfer:
10

4373
10 jaar
Mario Party 9 is super leuk!
Ik vind het wel een leuk spel maar ik vind het jammer dat je geen sterren kan verzamelen net zo als de andere Mario party spellen.
Verder vind ik het een super leuk spel! Vooral de Minigames :)
Cijfer:
8,0

735
16 jaar
Een leuk spel om met vrienden te spelen
Mario Party 9 biedt talloze uren aan vermakelijke gameplay, vol met minigames en uitdagende bordspellen. De graphics en het geluid zijn van hoge kwaliteit en creëren een levendige en kleurrijke wereld waarin spelers kunnen genieten van het spelen met hun favoriete Mario-personages.

De variatie in minigames houdt het spel fris en spannend en biedt een gezonde dosis competitie tussen vrienden en familie. Bovendien biedt het spel verschillende spelmodi om uit te kiezen, waardoor het geschikt is voor spelers van alle niveaus.

Hoewel ik zelf net als anderen niet een groot fan ben van het karretje, is het belangrijk op te merken dat het spel meer biedt dan alleen dat.
Cijfer:
7,7

522
17 jaar
Eindelijk een andere soort Mario Party
Mario Party 9 is een spel voor het hele gezin. Mario Party 9 verschilt flink vergeleken met de voorgaande Mario Party’s, elke speler zit nu in één voertuig en het muntensysteem is vervangen door een sterrensysteem. Als je de oude Mario Party’s niet meer zo interessant vind is Mario Party 9 zeker een aanrader.
Cijfer:
8,9

40
18 jaar
Als het werkt hoef je het niet te veranderen.
Mario party is een van de bekendste en leukste sub categorieën van Mario. Maar helaas ging Nintendo een andere kant op met de serie. In plaats van dat alle personages los over de spelborden liepen in de vorige spellen in de reeks, beweegt iedereen nu in 1 lange lijn samen in een voertuig. Hoewel de minigames even leuk zijn als anders raad ik toch Mario Party 8 aan!
Mario Party 9
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 9

Tips en geheimen, cheats en codes

21 tips: 11 Persoonlijke tips - 8 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
3 nieuwe feestbeesten!
Wesleye98
15616
In Mario Party 9 zijn er 3 feestbeesten bij: Koopa Troopa, Shy Guy en Kamek (Magikoopa bij Noord-Amerikaanse versie).
Koopa Troopa is er meteen bij, maar Shy Guy en Kamek dienen eerst vrijgespeeld te worden. Dit doe je door Solo-mode te spelen. Op een gegeven moment speel je ze vrij.

Geheimen:
Nieuwe spelborden!
Wesleye98
15616
Hier zie je de spelborden.

Naam spelbordHoe vrij te spelenCaptain Event
Toad Road---9 Island
Bob-omb Factory---Side-by-Side Zone
Boo’s Horror House---Scaredy Rat Race
Blooper Beach---Sunken Treasure
Magma Mine---Dice Block Chicken
Bowser StationSpeel Solo-Mode uit.Heart Star Colony / Bingo Colony / Speed Colony
DK’s Jungle RuinsKoop dit spelbord in het Museum voor 500 Party PointsBarrel Choice

Geheimen:
Eindbazen bij Mario Party 9
Wesleye98
15616
Bij elk spelbord* is een Baas en een Eindbaas. Hieronder kun je zien welke (Eind)bazen bij welk spelbord horen.

* Bij DK’s Jungle Ruins zijn geen Bazen. Wel is er een Bonus-Minigame met Donkey Kong en Diddy Kong.

Naam spelbordBaasEindbaas
Toad RoadLakituWiggler
Bob-omb FactoryWhompBig Bob-omb
Boo’s Horror HouseDry BonesKing Boo
Blooper BeachCheep-CheepBlooper
Magma MineSpikeChain Chomp
Bowser StationBowser Jr.Bowser
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Sterrenbeelden bekijken
Ate-jan
2148
12 jaar
In het museum kun je sterrenbeelden kopen voor iedere 50 party points die je hebt gespaard! Je kunt je sterrenbeelden bekijken door in het hoofdmenu bovenaan in het midden te klikken of Stars in het museum kiezen en dan drukken op View Stars. Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen naam. Mario’s sterrenbeeld heet Super Bro Major en Toad The Advisor. Als je op een sterrenbeeld klikt kun je er ook informatie over lezen. Er zijn sterrenbeelden van: Mario, Luigi, Peach, Yoshi, een Warp Pipe en vuurballen. Je kunt voor iedere party point ook vuurwerk afschieten!

Geheimen:
Master Mode en Boss Rush Mode
Wesleye98
15616
Master mode is voor 500 punten te koop in het museum.
Versla alle (eind)bazen, dan kun je Boss Rush Mode kopen voor 500 punten in het museum.

Persoonlijke tip:
Goomba Bowling Perfecte Score!
Wesleye98
15616
14 jaar
Bekijk dit filmpje en je ziet het record: 200 punten met Goomba Bowling! Kijk dan ook goed hoe de spelers gooien en probeer dit zelf ook, dan is het ook makkelijk.

 

Persoonlijke tip:
Andere voertuigen
Ate-jan
2148
12 jaar
Voor iedere 200 Party Points die je gespaard hebt kun je een extra voertuig kopen voor een bord! Voor ieder bord zijn er namelijk ook 2 andere voertuigen! Voor Toad Road kun je bijvoorbeeld een auto kopen die lijkt op een Wiggler! In Boo’s Horror castle kun je een vliegend bed kopen. Als je een voertuig hebt gekozen gebruik je die altijd tot je een ander voertuig kiest. Het gekozen voertuig gebruik je dus ook in Solo Mode!

Geheimen:
2 gloednieuwe poppetjes in mario party
Kel96kel
3035
Als je solo mode helmaal uitspeelt kan je Shy Guy of Kamek Koopa vrijspelen.
Deze poppetjes zijn nog nooit eerder verschenen in Mario Party om te spelen (alleen in minigames).

Geheimen:
Wesleye98
15616
Er zijn meer dan 80 nieuwe minigames in Mario Party 9. Deze speel je vrij door in een party op een minigame vakje* te komen. Dan wordt er willekeurig een minigame uitgekozen (die onder de categorie van het vakje valt). Alle minigames die je hebt gespeeld in een Party, kun je nog een keer spelen in de minigame-mode.

Klik op deze link voor de lijst met alle minigames van Mario Party 9!

Persoonlijke tip:
Makkelijk de minigame Flinger Painting winnen
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je deze minigame makkelijk wilt winnen, neem dan geen grote vlekken verf, want dat kost te veel tijd. Neem ook geen kleine vlekken verf, want dat is te weinig. Neem ongeveer normale vlekken, want dat duurt niet te lang en ze zijn groot genoeg. En probeer in de laatste seconde één grote vlek verf over de kleuren van de COM te schieten, dan heeft de COM meteen een stuk minder en jij meer!

Easter Eggs en Glitches:
Glitch bij minigame
Wesleye98
15616
Bekijk dit filmpje en zie de glitch (tijdstip 0.51).
Bij deze minigame kun je ineens niet meer bewegen. Handig voor als je alleen een gelijkspelletje nodig hebt om te winnen.

 

Persoonlijke tip:
BOWSER geeft geluk!?
Maxim
10 jaar
Op een bowser-vakje denk je zeker aan ONGELUK.Maar als je laatste bent en het wiel van Bowser stopt op'geef 5 of 10 aan de laatste plaats'.Mini-sterren in overvloed! En reverse-mini games zijn ook leuk:Bowser beloont je door te verliezen!:)

Persoonlijke tip:
versla Wiggler snel!
Maxim
10 jaar
Probeer bij de eindbaas Wiggler een stampsprong(ground-pound) op oranje delen van Wiggler te doen, zo kan je hem sneller verslaan en krijg je meer punten.

Persoonlijke tip:
Van laatst naar eerste
Maxim
10 jaar
In het begin is het slim om expres alle mini-games te verliezen. Want als je bijna aan het einde bent krijgt de laatste plaats een trage dobbelblok. Maar ook als anderen op een Bowser-vakjes landen krijgt de laatste plaats meestal geluk!

Persoonlijke tip:
"Spike - 'n - span" tips
Maxim
10 jaar
Als je bij de mini-game Spike-n-span alleen staat kun je tegen de onderkant van een tegenstander springen, zo voorkom je dat je tegenstanders over de stekelbal kunnen springen. Als je in het team zit moet je goed naar de bovenkant kijken: als je een pijltje ziet aan de linkerkant valt de stekelbal aan de linkerkant en rolt hij naar rechts en ook andersom.

Persoonlijke tip:
Waarom moeite doen?
Maxim
10 jaar
Als je een mini-game speelt in free-play krijg je automatisch 1 party point, zelfs als je verliest! En als je mini-game's in de perspective mode doet krijg je zelfs 2 punten voor elke mini-game die je speelt.

Geheimen:
Bowsers hulpjes
Maxim
Als je de boss battle Bowsers block batlle speelt en je bent over de helft van Bowsers levenskracht gooit bowser zijn dobbelblok met allemaal vorige eindbazen.Hieronder zie je een filmpje en kan je alles lezen over alle vijanden.

VijandenAanval
WigglerWiggler loopt over het veld
Big Bob-OmbBig Bob-Omb laat het bommen regenen.(zie filmpje)
King BooEr komen allemaal boo's.(zie filmpje)
BlooperGooit overal Uchins(stekel-vissen) naar alle kanten.
Chain ChompChain Chomp huppelt als een gek over het bord.(zie filmpje)
BowserBowser spuugt 3 of 4 vuurballen achter elkaar.


 

Persoonlijke tip:
Eindbazen!!!
SuperDekke r
7634
14 jaar
Zit jij vast bij die ene eindbaas? En wil je die super graag eindelijk verslaan? Dan heb ik de video voor jou!

 

Easter Eggs en Glitches:
Muziek geheim
Tornado
128
Als je vlak voordat je het speelbord kiest 30 seconden niets doet zal de muziek vertragen.

 

Geheimen:
Groeiende dobbbelsteen
Romir
Een ding dat eigenlijk niks verandert aan het spel, maar er wel heel leuk uitziet!

Als je met een dobbelsteen mag gooien, voordat je op A drukt, schud maar met de Wii Remote en de dobbelsteen zal groeien!

Persoonlijke tip:
De beste keuzes voor Dice Blocks
Timmerman
560
14 jaar
Vaak heb je te veel dice blocks en moet je kiezen welke je weg moet gooien. Maar de ene is handiger dan de ander, dus hier zijn wat tips voor de beste keuzes. De beste dice blocks, van goed naar slecht:

1. Slow dice block. Je kunt eigenlijk met een beetje goede timing bepalen wat je gooit, omdat het dice block langzamer gaat.

2. 1-10 dice block. Als je veel stappen wilt maken, moet je deze kiezen. Hiermee gooi je gemiddeld 2x zo hoog!

3. 4-5-6 dice block. Je gooit 4, 5 of 6. Als je 100% stappen wilt zetten, is deze erg handig.

4. 1-2-3 dice block. Als je weinig stappen wilt zetten, is deze erg handig.

5. 0-1 dice block. Als je zeker wilt zijn dat je zo weinig mogelijk gooit, is deze erg handig, als je deze en de 1-2-3 dice block hebt, en wel echt minimaal 1 stap vooruit moet gaan, is het handig om de 1-2-3 te kiezen!

6. Het normale dice block van 1 tot en met 6. Je kunt deze altijd kiezen, dus hij staat daarom het laagst.

De meeste dice blocks kun je zien in de video in de beschrijving.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg