Mario Party 8 afbeeldingen

Er zitten ook een paar heel interessante en nieuwe personages bij, zoals dry Bones!
Er zitten ook een paar heel interessante en nieuwe personages bij, zoals dry Bones!

Het spelbord is nog steeds niet in de kast opgeborgen.
Het spelbord is nog steeds niet in de kast opgeborgen.

Met 4 spelers tegelijk spelen. Dat maakt <a href = http://www.mario64.nl/Nintendo64_Mario_Party.htm>Mario party</a> nou zo leuk.
Met 4 spelers tegelijk spelen. Dat maakt Mario party nou zo leuk.

De omgevingen zijn ook deze keer weer erg tof en gevarieerd gemaakt.
De omgevingen zijn ook deze keer weer erg tof en gevarieerd gemaakt.

Mario Party 8 - Wii All in 1!

Banner Mario Party 8

Virtueel Ganzeborden is vooral leuk met échte vrienden
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Mario Party 8 Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 19.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
Handleiding en doosje
Mario Party 8
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
Mario Party 8: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

Etienne948
1972
15 jaar
Mario Party is natuurlijk dé multiplayer bij uitstek. De serie is een beetje uitgemolken, maar dat mag de pret niet drukken. Ook dit deel mag er weer zijn. Met veel speelbare characters, geweldig leuke minigames, goede besturing en aardig wat extra content zul je hier met wat vrienden nog heel lang veel lol aan beleven, alhoewel de echte grote vernieuwingen uitblijven.
Cijfer:
8,5

ilyaderoller
11070
18 jaar
Mario Party 8 is weer het zo veelste deel in de Mario party serie. Het is zoals alle andere delen een borspel met minigames. Het is dus niet origineel meer en gaat ook erg snel vervelen. Het spel heeft een te laag tempo, dus je moet wel geduld hebben. Grafisch ziet het spel er beter uit dan zijn voorgangers, maar het is nog steeds matig. Ook zitten er in het spel weinig echt leuke minigames. Maar die wel leuk zijn, zijn ook echt leuk en altijd leuk om te spelen. Je kan wel veel dingen vrijspelen in het spel en het is een gezellig party spel. Maar als je alleen speelt, speel dan iets anders.
Cijfer:
6,0

dyma007
1218
14 jaar
Mario party is een echt typisch party spel. Veel minigames, een vrolijk uiterlijk en een leuke gameplay. Veel minigames zijn erg origineel bedacht, maar tegelijktertijd soms eentonig. Grafisch ziet het er beter uit dan de eerdere Mario Party spellen. Dit is het ideale spel om met vrienden te spelen. Maar zit je alleen thuis, zet hem dan maar in de kast.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

LauraWaterham
250
19 jaar
Ge-wel-dig: Gegarandeerde lachbuien!
Dit spel is gewoon een must-have voor de Wii, het is leuk, gezellig, het heeft gewoon een flinke dosis humor in zich! Of het nou komt door de grappige manier van bewegen van de personages of de verschrikkelijk grappige minigames met de daarbij horende filmpjes, ik zou het niet weten. Het is ook leuk om het in je eentje te spelen maar zeker leuk om het met een groep te doen. Gegarandeerde lachbuien!
Cijfer:
8,5

brandon
94
16 jaar
Mario Party 8 vindt ik een erg leuk spel. Het nadeel is dat je steeds moet wachten op de andere spelers. Maar dat is ook wel weer grappig, want dan kan je zien hoe slecht :P de anderen zijn. De mini games vind ik het leukst want dan moet je samen werken. Verder is dit echt mijn lievelings spel op de WII.
Cijfer:
8,5

Janna
356
18 jaar
Nou... Mijn mening van deze spellen zijn zeer van belang! Mario Pary is een super gaaf spel!
Je kunt er verschillende spellen mee spelen en zoals vanouds bij de Nintendo Gamecube heb je ook weer het zogenaamde ’bordspel’! Een Multiplayer game! Kortom, altijd leuk om met vrienden of familie te spelen!
Cijfer:
8,0

Willem
193
14 jaar
De afgelopen Mario Party games zijn altijd leuk om te spelen met vrienden. Mario Party 8 is weer een geweldige party game. Ook al verschilt het niet erg van de voorgaande Mario Party’s is het erg leuk voor feestjes. Er zijn leuke nieuwe mini-games, maar opnieuw stelt de 1-player Story Mode niks voor. Maar aangezien het Mario PARTY is moeten we daar maar niet teveel aandacht aan besteden. Er zijn leuke nieuwe borden waar je nieuwe spellen op kan spellen, wat leuk is maar ik had toch liever wat meer borden gehad waar je de klassieke Mario Party-mode kon spelen.
Cijfer:
7,5

DejaVu
341
13 jaar
De mario party serie, je houd er van of je houdt er niet van. Ik zelf vind het een erg leuke serie, met veel afwisselende minigames. Toch vind ik Mario Party 8 iets minder dan de voorgangers. Maar dat houdt toch niet in dat het geen leuk spel is, het krijgt van mij een verdiende 8 :)
Cijfer:
8,0

kyl
5034
14 jaar
Heel veel minigames
Mario Party 8 is een geweldige familie spel. Je kunt met ze 4-en uit verschillende velden kiezen. Je hebt ook nog heel veel minigames, die allemaal leuk zijn. Het is leuk dat je wiimote op verschillende manieren moet gebruiken. Het is echt een leuke game, en het verveelt niet snel.
Cijfer:
8,1

colijn10
2171
13 jaar
Mario en zijn bende doen de meest gekke, maar geweldige dingen.
Dit is een superleuk spel, je kan heel veel verschillende minigames doen, en daardoor verveelt het nooit! Vooral vind ik de multiplayer-optie supercool! Mario heeft weer een spel waar heel veel mensen veel van heel tijd in zouden moeten stoppen!
Cijfer:
9,6
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Mario Party 8Mario Party 8: Tips en geheimen, cheats en codes
23 tips: 11 persoonlijke tips - 9 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:Nieuwe characters
dyma007
1218
In Mario Party 8 zijn twee poppetjes vrij te spelen: Blooper en Hammer Bro. In singleplayer moet je in het laatste level tegen Blooper of Hammer Bro. Als je tegen Blooper moet heb je Blooper vrijgespeeld en andersom.
Dus je moet het spel minimaal twee keer uitspelen als je alle characters wilt hebben. Succes!

Persoonlijke tip:Makkelijk muntjes ontvangen
_janse_
143
20 jaar
Als je een Twice Candy of een Thrice Candy hebt ontvangen, probeer dan met alle dobbelstenen hetzelfde nummer te gooien. Je ontvangt dan een mooie munt bonus als beloning.

Persoonlijke tip:Maak het spel wat sneller!
grotehaas
15280
40 jaar
De bordspelen duren nogal lang. Gelukkig kun je de animaties verkorten in de instellingen. Ook kun je de spelletjes die de computer "speelt" uitschakelen. Dat scheelt een hoop tijd.

Geheimen:Unlockables
ilyaderoller
11070
Om Bowser’s Warp Orbit vrij te spelen moet je Star Battle halen met alle characters.

Crown ShowdownSpeel een minigame vrij in de volgende modes: 1 vs 3, 2 vs 2, 4 player en duel.
Flip Out FrenzySpeel een 4 player minigame vrij
Test For the Best Is te koop in de Fun Bazaar voor 50 Carnival Cards.
Tic-Tac-Drop Speel een Duel minigame vrij

Geheimen:Snoepjes zijn niet alleen lekker
grotehaas
15280
Koop veel snoep. Vooral "trice candy" (dan kun je gooien met 3 dobbelstenen) zijn erg lekker. Je loopt zo heel snel waardoor je veel muntjes en snoep kunt krijgen. Daarnaast zijn ze handig voor het verzamelen van bonussterren: meeste muntjes, meeste snoep, en grootste afstand.

Geheimen:Langzame dobbelsteen
grotehaas
15280
Deze "slow dice" lijkt niet erg nuttig. Toch kan deze goed van pas komen! Omdat hij langzaam beweegt kun je hem (na een aantal keer oefenen wellicht) precies krijgen op het getal die je zelf nodig hebt. Super handig, zeker als je precies op een bepaald vakje terecht wil komen of juist wilt vermijden. Je speelt liever minigames tegen de computer (deze win je erg vaak namelijk) dan dat je op Bowser terecht komt. Ook de hulp van Donkey Kong kan je in menig level goed van pas komen.

De dobbelsteen komt het beste uit in de Mario Party 8 trein! Daar heb je een vakje waar je even uitstapt en dan gratis een hoop muntjes krijgt en een gratis ster. Terwijl je anders 20 muntjes moet afrekenen. Het kan zelfs erger... als Bowser voor in de trein zit kost het je zelfs een ster.

Geheimen:Alle minigames vrijspelen
Wiifreak10
7016
Als je de Star Battle Arena 2 keer helemaal speelt, heb je automatisch alle minigames vrijgespeeld!

Persoonlijke tip:Brul je door saaie stukjes heen
Bob Vermeulen
1155
12 jaar
Saai als de ander aan de beurt is? Niet als je in het Fun Bazaar iets speciaals koopt. Je kan daar iets kopen met als icoontje een schreeuwende Mario. Als je dat koopt, kan je als iemand anders aan de beurt is tijdens het dobbelen (niet tijdens minigames) er doorheen schreeuwen! Dat doe je door met je controller te schudden. Word na een poosje toch wel een beetje saai...

Persoonlijke tip:Bowser makkelijk verslaan (bij Star Battle)
Merlijn
1032
11 jaar
Als je bij "Star Battle Arena", "Bowser Warped Orbit" hebt uitgespeeld, moet je tegen Bowser vechten. Ze zeggen dat je dan rondjes moet gaan draaien met je controller. maar dat hoeft niet eens! om sneller te zijn, schud je je controller van links naar rechts en zodra het kan "smijt" je hem naar voren (Figuurlijk dan!). bowser krijgt een schok en verliest 1 leven! (en jij hebt sneller gewonnen!)

Persoonlijke tip:De gouden S vakjes
mariostar
113
11 jaar
In elke level is een gouden s vakje. Waar die voor dient vraag je je af? Als je op zo’n vakje terecht komt, dan brengt hij je naar een plek met op elk vakje drie munten. Als je aan het einde komt van de rij munten, dan staat daar het figuurtje wat bij het level hoort. Die geeft je een ster helemaal gratis!!!!!!!!

Persoonlijke tip:Very hard
quintennnnn
330
10 jaar
Als je het spel speelt dan kan je bij de instellingen instellen hoe goed je tegenstanders zijn. Very hard kan dan nog niet, die moet je kopen in de fun bazaar

Persoonlijke tip:als eerste beginnen
love animals
515
13 jaar
als je bij een bordspel begint moet je als laatste het blok kapot springen dan heb je best veel kans dat je als eerste aan de beurt bent

Persoonlijke tip:bazaar
quintennnnn
330
10 jaar
je kunt in de bazaar ook minigames vrij spelen je kunt ze kopen met kaarten die je in de spellen verdient

Easter Eggs en Glitches:Verborgen Mii personages
Wiifreak10
7016
Bij sommige minigames zijn er verborgen Mii personages aanwezig. Let maar eens goed op bij Rope a Dope. Daar zijn 2 Mii poppetjes.

Persoonlijke tip:Geheime gang, magisch!
Daan123
1519
11 jaar
Bij Mario Party 8 heb je een geheime gang bij Koopa troope dan moet je 24 gooien (in een paar beurten dan) je komt op een vraagteken en er gebeurt iets magisch! Je wordt meegzogen met de auto en kan een hotel krijgen je hebt meteen het hoogste bod!

Persoonlijke tip:De ’levende’ optocht!
Wesleye98
14191
14 jaar
In de bazaar kun je paradewagens kopen. Deze kun je bekijken in een optocht. Als deze voorbij komen rijden, kun je er op klikken. Deze paradewagen zal bewegen of er zal iets anders gebeuren! Verzamel alle paradewagens voor een (lange) optocht!

Easter Eggs en Glitches:Klimmen zonder armen?
Bob Vermeulen
1155
Als je een snoepje eet verander je soms van gedaante. Bijvoorbeeld in een bal of steenhoofd! Je hebt dan geen armen, maar je kan toch ladders opklimmen!

Persoonlijke tip:Blaas ze terug!
Maxim
10 jaar
Als je vlakbij iemand bent die dicht bij de ster is kun je een bloway-snoepje gebruiken,dan vliegt hij/zij helemaal terug naar het start-vakje! Als je geen bloway-snoepje hebt kun je een bowlo-snoepje gebruiken als ze 39 of minder muntjes met zich meenemen.(alleen bij DK's Treetop Temple en Shy-Guy's Perplex Express)

Geheimen:Lucky number 7
retrogast
6421
Als je een twice of trice candy hebt probeer dan dubbel te gooien met dezelfde getallen. Dan krijg je leuke bonus maar het beste wat je kan gooien is dat je alles 7 gooit. Dan krijg je lucky number seven met een veel grotere beloning dan als je met een ander getal dubbel gooit.

Easter Eggs en Glitches:Toekijkende Mii's!
Merlijn
1032
Bij de minigame "Cardiators" moet je eens goed kijken! Het spel wil dat je elkaar helemaal "wegspeelt" door een kaart te pakken met iets erop uit andere mario-games dat schadelijk voor je is. Trek je bijv. een kaart met Bob-Omb erop, dan krijgt de ander een Bob-Omb in zijn handen gegooid en dan ontploft 'ie. Blijkt dat er in het publiek Mii's erom moeten lachen!! Dus je ziet soms ook "jezelf" toekijken!

Geheimen:Gratis Minigames
Frank Wildenburg
392
Heb je genoeg Carnival Cards gespaard? Koop dan Test for the Best. Daarin zitten 10 minigames, en die krijg je dan ook gratis bij Free Play.

Geheimen:Blooper en Hammer Bro
Stijn (13 jaar)
Als je Star Battle Arena hebt uitgespeeld en Bowser hebt verslagen. krijg je of Blooper of Hammer Bro, hangt er maar net van af met wie je speelt. Als je Star Battle weer een keer uitspeelt krijg je vervolgens de andere.

Geheimen:Extra Sterren!
Daniel
Als je moeite hebt met mario party 8, de bordspellen kun je als hulpmiddel al vast in het begin 1 2 of 3 sterren krijgen!!!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario Wii © 2009 - 2017
Spellen: Mario Party 8

Boxshot Mario Party 8


Specificaties:
Genre:Party
Uitgebracht in:2008
Aantal Spelers:1-4
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope

Goede Badges:
Slechte Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Mario Party 8