x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Mario Party 8 - Wii All in 1!

Virtueel Ganzeborden is vooral leuk met échte vrienden
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Mario Party 8 Nintendo Selects
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
25.49
€ 20.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 8
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
24.49
19.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 8 Losse Disc
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
29.49
€ 19.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Mario Party 8

Afbeelding voor  Mario Party 8

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496362881
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party 8

Afbeeldingen

Er zitten ook een paar heel interessante en nieuwe personages bij, zoals dry Bones!
Er zitten ook een paar heel interessante en nieuwe personages bij, zoals dry Bones!
Het spelbord is nog steeds niet in de kast opgeborgen.
Het spelbord is nog steeds niet in de kast opgeborgen.
Met 4 spelers tegelijk spelen. Dat maakt <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo64_Mario_Party.htm>Mario party</a> nou zo leuk.
Met 4 spelers tegelijk spelen. Dat maakt Mario party nou zo leuk.
De omgevingen zijn ook deze keer weer erg tof en gevarieerd gemaakt.
De omgevingen zijn ook deze keer weer erg tof en gevarieerd gemaakt.
Beoordelingen voor   Mario Party 8

Beoordelingen Mario Party 8

26 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1


1972
15 jaar
Mario Party is natuurlijk dé multiplayer bij uitstek. De serie is een beetje uitgemolken, maar dat mag de pret niet drukken. Ook dit deel mag er weer zijn. Met veel speelbare characters, geweldig leuke minigames, goede besturing en aardig wat extra content zul je hier met wat vrienden nog heel lang veel lol aan beleven, alhoewel de echte grote vernieuwingen uitblijven.
Mario Party 8
Cijfer:
8,5

296
18 jaar
Een game waar heeeeeel veel in zit.
Wat een top game! Buiten dat de kwaliteit een beetje tegenvalt (hier wen je echter wel snel aan) is dit een game waar je ontzettend veel mogelijkheden in hebt.

Je kan dit spel met maximaal 4 personen spelen. Je loopt door de verschillende levels heen, wie het eerste bij het einde van het level is, heeft de mogelijkheid om een ster te kopen. Wie het meeste aantal sterren heeft wint uiteindelijk. Mario party biedt ook een aantal verschillende levels aan zo heb je het strand, stad (hotel), een speciale browser wereld, de jungle, spookhuis en een trein
Lees meer...

Elk level heeft zo zijn elementen waarmee het lastig wordt om een ster te bemachtigen. Hierdoor blijft het spel ook leuk om te spelen. Voordat je begint kun je aangeven hoeveel rondes je wilt spelen, een ronde met 10 zou ongeveer een half uur duren. Tijdens het spelen kun je dit niet meer aanpassen!

Nadat iedereen in een ronde geweest is krijg je een minigame, deze zijn onzettend leuk en duren relatief gezien niet zo heel lang. In het begin zijn ze soms nog best lastig, maar door de "computer" spelers op "easy" te zetten kun je even wennen aan de besturing en de werking van de game. Ook is er een optie om de minigame te oefenen voordat je begint.

Na elk potje krijg je Festival Points, deze punten kun je inwisselen voor voortuigen en extra geluiden voor in je game. Dit is een leuke toevoeging die nintendo nog heeft. Ook kun je alle minigames nog eens spelen als je geen zin hebt om meteen een heel spel op te starten.
Verberg.
Mario Party 8
Cijfer:
8,0

11070
18 jaar
Mario Party 8 is weer het zo veelste deel in de Mario party serie. Het is zoals alle andere delen een borspel met minigames. Het is dus niet origineel meer en gaat ook erg snel vervelen. Het spel heeft een te laag tempo, dus je moet wel geduld hebben. Grafisch ziet het spel er beter uit dan zijn voorgangers, maar het is nog steeds matig. Ook zitten er in het spel weinig echt leuke minigames. Maar die wel leuk zijn, zijn ook echt leuk en altijd leuk om te spelen. Je kan wel veel dingen vrijspelen in het spel en het is een gezellig party spel. Maar als je alleen speelt, speel dan iets anders.
Cijfer:
6,0
Lees meer beoordelingen.

1218
14 jaar
Mario party is een echt typisch party spel. Veel minigames, een vrolijk uiterlijk en een leuke gameplay. Veel minigames zijn erg origineel bedacht, maar tegelijktertijd soms eentonig. Grafisch ziet het er beter uit dan de eerdere Mario Party spellen. Dit is het ideale spel om met vrienden te spelen. Maar zit je alleen thuis, zet hem dan maar in de kast.
Mario Party 8
Cijfer:
7,0

250
19 jaar
Ge-wel-dig: Gegarandeerde lachbuien!
Dit spel is gewoon een must-have voor de Wii, het is leuk, gezellig, het heeft gewoon een flinke dosis humor in zich! Of het nou komt door de grappige manier van bewegen van de personages of de verschrikkelijk grappige minigames met de daarbij horende filmpjes, ik zou het niet weten. Het is ook leuk om het in je eentje te spelen maar zeker leuk om het met een groep te doen. Gegarandeerde lachbuien!
Mario Party 8
Cijfer:
8,5

94
16 jaar
Mario Party 8 vindt ik een erg leuk spel. Het nadeel is dat je steeds moet wachten op de andere spelers. Maar dat is ook wel weer grappig, want dan kan je zien hoe slecht :P de anderen zijn. De mini games vind ik het leukst want dan moet je samen werken. Verder is dit echt mijn lievelings spel op de WII.
Cijfer:
8,5

356
18 jaar
Nou... Mijn mening van deze spellen zijn zeer van belang! Mario Pary is een super gaaf spel!
Je kunt er verschillende spellen mee spelen en zoals vanouds bij de Nintendo Gamecube heb je ook weer het zogenaamde ’bordspel’! Een Multiplayer game! Kortom, altijd leuk om met vrienden of familie te spelen!
Mario Party 8
Cijfer:
8,0

193
14 jaar
De afgelopen Mario Party games zijn altijd leuk om te spelen met vrienden. Mario Party 8 is weer een geweldige party game. Ook al verschilt het niet erg van de voorgaande Mario Party’s is het erg leuk voor feestjes. Er zijn leuke nieuwe mini-games, maar opnieuw stelt de 1-player Story Mode niks voor. Maar aangezien het Mario PARTY is moeten we daar maar niet teveel aandacht aan besteden. Er zijn leuke nieuwe borden waar je nieuwe spellen op kan spellen, wat leuk is maar ik had toch liever wat meer borden gehad waar je de klassieke Mario Party-mode kon spelen.
Cijfer:
7,5

341
13 jaar
De mario party serie, je houd er van of je houdt er niet van. Ik zelf vind het een erg leuke serie, met veel afwisselende minigames. Toch vind ik Mario Party 8 iets minder dan de voorgangers. Maar dat houdt toch niet in dat het geen leuk spel is, het krijgt van mij een verdiende 8 :)
Cijfer:
8,0

5034
14 jaar
Heel veel minigames
Mario Party 8 is een geweldige familie spel. Je kunt met ze 4-en uit verschillende velden kiezen. Je hebt ook nog heel veel minigames, die allemaal leuk zijn. Het is leuk dat je wiimote op verschillende manieren moet gebruiken. Het is echt een leuke game, en het verveelt niet snel.
Cijfer:
8,1

522
13 jaar
Laatste game van Hudsonsoft is goed gelukt
Mario Party 8 is naar mijn mening de beste van de Wii (U) games omdat, je niet in 1 voertuig zit. Nadat iedereen 1 keer is geweest komt er weer een minigame.
Niet bij elke map zijn er 2 boss battles. Je kan tegen bowser vechten als je in de star battle arena alle 6 maps wint en je krijgt blooper of hammer bro.
Persoonlijk vind ik de shy guy perplex express het leukst. Dit is de laatste game van Hudsonsoft en ze hebben het goed afgesloten!
Cijfer:
9,8

6108
14 jaar
Gewldige Partygame!
Wat is dit een geweldige partygame! Mario Party 8 is zonder twijfel mijn favoriete partygame op de Nintendo Wii. Er is gewoon zoveel te doen en er zijn zoveel minigames, je raakt gewoon niet uitgespeeld.

Maar laten we beginnen bij de partyborden. Er zijn 6 partyborden, waarvan 1 vrijgespeeld moet worden. Sommige zijn wat creatiever dan andere, maar dat is zeker geen hinder. Het doel bij de partymode is eigenlijk ganzenborden, alleen heel erg oneerlijk. Elke ronde wordt er wel een van je vrienden kapot gemaakt door een van de andere en het is hilarisch. Ook speel je elke ronde een minigame, zoals altijd.
Lees meer...

Dan de minigames, waarvan er in totaal 65 zijn. Ze zijn super leuk en je kan ze los spelen, maar ook gecombineerd met een extra gamemode.

Dan hebben we ook nog de Fun Bazaar. Daar kan je extra minigames of gamemodes kopen. Hoe werkt het koop systeem? Dat is simpel: elke keer als je een partybord speelt, krijg je tickets en met die tickets koop je die extra minigames en gamemodes. Dat is een leuke manier om jezelf te belonen voor al die uren spelen.

Als laatste hebben we dan nog de extra modes. Daar kan je bijzondere minigames spelen die je niet zomaar ergens anders kan doen. Een goed voorbeeld is Moped Mayhem, een minigame waar je tegen 50 computers moet racen. En dan ook nog met een diversiteit van 3 racebanen. Dit is super leuk om vrij te spelen en dit soort extra´s maken een game ronduit geweldig.

Zoals je hoort, is Mario Party 8 een leuke partygame om te spelen op de Nintendo Wii. Zoek je een goede partygame? Zoek dan zeker niet verder, want dit is echt een van de betere die je kan krijgen. Maar stel, Mario is niet echt je ding, dan kan ik je ook erg aanraden om Wii Party te kopen. Dat is wat meer standaard en voor iedereen te begrijpen.
Verberg.
Cijfer:
9,0

2171
13 jaar
Mario en zijn bende doen de meest gekke, maar geweldige dingen.
Dit is een superleuk spel, je kan heel veel verschillende minigames doen, en daardoor verveelt het nooit! Vooral vind ik de multiplayer-optie supercool! Mario heeft weer een spel waar heel veel mensen veel van heel tijd in zouden moeten stoppen!
Mario Party 8
Cijfer:
9,6

542
14 jaar
Een erg goede game om wat lol te trappen met vrienden!
Mario Party 8 is een erg geweldig spel om te spelen met vrienden. Je kan spelen met Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Wario, Daisy, Walluigi, Toad, Boo, Toadette, Birdo, Dry Bones en nog 2 geheime characters die je moet unlocken. Dat zijn Blooper en Hammer Bro. De game heeft 6 verschillende en unieke boards om uit te kiezen. Zelf vind ik de meeste boards een beetje saai en lineair. Maar, Koopa’s Tycoon Town vind ik de beste uit de hele serie. Je moet dan je sterren verdienen door munten te investeren in hotels. Hoe meer munten je er in stopt, hoe groter het hotel wordt en je krijgt meer sterren. Maar je vrienden kunnen het hotel afpakken als zij er meer munten in hebben gestopt dan jij. Het is eens wat anders dan de normale boards en dat vind ik erg leuk. Verder zijn de minigames erg goed en wisselt goed af met 4 spelers ieder voor zich, 3 tegen 1 en 2 tegen 2. Er is ook een winkel in de game waar je tickets in kan ruilen voor bijvoorbeeld nieuwe minigames. Je kan tickets winnen door het spel veel te spelen. Je kan ook collectibles kopen waar je eigenlijk niks aan hebt, maar wel nodig zijn om de game 100% uit te spelen.
Ik ben met deze game op gegroeid en vind het een van de beste Mario Party-games.
Cijfer:
8,0


33060
19 jaar
Zoals al de andere Mario Party games is Mario Party 8 alleen leuk als je samen speelt met je vrienden. Het is een bordspel, met allemaal minigames die je kunt spelen. Sommige minigames zijn echt heel leuk, maar sommige vallen een beetje tegen. Grafisch is het niet bijzonder, maar het past wel bij de kinderlijke stijl van de game.
Cijfer:
7,0

4838
14 jaar
Er zijn inderdaad al een hoop ’party-games’ verschenen maar dit maakt het niet minder saai. De minigames zijn geweldig en je doet ze alsmaar opnieuw. Het bordspel-idee achter de game is ook hier weer goed gelukt. Het is echt reuzeleuk!
Mario Party 8
Cijfer:
8,5

80
15 jaar
Ik vind dit spel helemaal te gek want ik ben altijd al gek geweest op mario. Verder zijn de spellen echt uitdagend en grappig. Het is geen spel dat je zomaar uitgespeeld hebt want je kunt het eigenlijk oneindig doorspelen. De mini games zijn goed en beginnen niet zo snel te vervelen.
Mijn favourite speler is je raad het al: Mario!
Mario Party 8
Cijfer:
8,5

1039
14 jaar
Mario Party is altijd leuk en dit nieuwe deel is ook erg feestelijk, een aanrader voor Mario Party Fans maar voor andere gamers is het waarschijnlijk niet heel speciaal om te spelen.
Mario Party 8
Cijfer:
7,4

235
19 jaar
Dit is dus echt een leuk party spel. Maar dan wel alleen om met de hele familie te spelen. Om alleen op het speelbord te spelen is niets aan. Wat wel leuk is om in je eentje te doen zijn de minigames. Dit spel is leuk op verjaardagen, met vrienden of dus met je hele familie! Dit is echt een aanrader als de hele familie dol op de wii is. Maar als je zelf de wii bezit en er nooit iemand met je wilt gamen, dan raad ik dit spel af.
Mario Party 8
Cijfer:
8,0

3024
13 jaar
Mario Party 8 is alleen leuk met vrienden of familie erbij. Jammer dat er in dit deel ook geen WiFi-opties zijn. De minigames zijn natuurlijk weer leuk, maar ik zou hier geen 50 Euro voor betalen als je al een ander Mario Party spel hebt. De Wii-besturing voegt namelijk niet veel toe.
Cijfer:
6,5

25 jaar
Ik vind het een leuk spel je moet wel geduld hebben want als je 50 keer wil gooien doet duurt het echt te lang. Ik vind het zelf wel heel leuk want je kan allemaal dingen vrijspelen. Als je eenmaal bent begonnen gaat de tijd heel snel want ik zit zo 3 uur op de wii.
Mario Party 8
Cijfer:
8,5

270
14 jaar
Mario Party 8 weer een goed spel van Nintendo
Ik vind mario-games hele toffe games.
En marioparty8 is weeral een goed spel van Nintendo.
Om de carnavalswagens te verzamelen moet je ook weer even spelen.
Lees meer...
Ik vind het spel het leukst op multiplayer omdat je dan meer fun beleeft ook al zijn de minigames zo belachelijk dan kan je meer lachen.


Verberg.
Cijfer:
9,0

522
17 jaar
Leuk voor het hele gezin
Mario Party 8 is een geweldig spel voor het hele gezin. Mario Party 8 lijkt veel op de voorgaande Mario Party’s, maar in Mario Party 8 wordt bij veel minigames gebruik gemaakt van motion controls, waardoor Mario Party 8 toch nog een beetje nieuw is als je al andere Mario Party’s gespeeld hebt.
Cijfer:
8,6

560
14 jaar
Fantastisch spel!
Ik ben niet de grootste fan van deze Mario Party, omdat de Computers altijd extreem veel geluk hebben, waardoor je vaak verliest. De minigames zijn erg leuk, de borden zijn wel prima.
Maar er is 1 fantastisch en legendarisch bord, genaamd Koopa’s Tycoon Town. Hier moet je hotels kopen voor munten en kun je ze upgraden voor meer sterren. Hier ben je veel slimmer dan de bots en kun je erg vermakelijke lange potjes spelen!
Mario Party 8
Cijfer:
8,0

2495
17 jaar
Leuk, maar er zijn betere Mario Party-spellen
Mario Party 8 is een prima spel. Het is niet mijn favoriete Mario Party-spel, maar zeker niet slecht. Vooral de trein en stad borden vind ik erg leuk. De minigames zijn oke. Je hebt wat leuke functies erin door de snoepjes, maar dit spel kon mijn aandacht nooit lang vasthouden. Ik speelde veel liever Mario Party 9.
Cijfer:
7,0

735
16 jaar
Één van de leukste Mario Party games!
Mario Party 8 is waarschijnlijk één van mijn favoriete Mario Party games. De game biedt talloze minigames, board en game-modes aan waardoor het voor uren speelplezier zorgt. Het spel is zeer geschikt om met vrienden en familie te spelen, en kan voor veel gelach en plezier zorgen.

Echter is het wel jammer dat de game niet in widescreen kan, maar dit een klein dingetje en verandert niks aan de gameplay.
Cijfer:
8,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 8

Tips en geheimen, cheats en codes

24 tips: 12 Persoonlijke tips - 9 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Nieuwe characters
Dyma007
1218
In Mario Party 8 zijn twee poppetjes vrij te spelen: Blooper en Hammer Bro. In singleplayer moet je in het laatste level tegen Blooper of Hammer Bro. Als je tegen Blooper moet heb je Blooper vrijgespeeld en andersom.
Dus je moet het spel minimaal twee keer uitspelen als je alle characters wilt hebben. Succes!

Persoonlijke tip:
Makkelijk muntjes ontvangen
_janse_
143
20 jaar
Als je een Twice Candy of een Thrice Candy hebt ontvangen, probeer dan met alle dobbelstenen hetzelfde nummer te gooien. Je ontvangt dan een mooie munt bonus als beloning.

Persoonlijke tip:
Maak het spel wat sneller!
Grotehaas
15280
40 jaar
De bordspelen duren nogal lang. Gelukkig kun je de animaties verkorten in de instellingen. Ook kun je de spelletjes die de computer "speelt" uitschakelen. Dat scheelt een hoop tijd.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Unlockables
Ilyaderoll er
11070
Om Bowser’s Warp Orbit vrij te spelen moet je Star Battle halen met alle characters.

Crown ShowdownSpeel een minigame vrij in de volgende modes: 1 vs 3, 2 vs 2, 4 player en duel.
Flip Out FrenzySpeel een 4 player minigame vrij
Test For the Best Is te koop in de Fun Bazaar voor 50 Carnival Cards.
Tic-Tac-Drop Speel een Duel minigame vrij

Geheimen:
Snoepjes zijn niet alleen lekker
Grotehaas
15280
Koop veel snoep. Vooral "trice candy" (dan kun je gooien met 3 dobbelstenen) zijn erg lekker. Je loopt zo heel snel waardoor je veel muntjes en snoep kunt krijgen. Daarnaast zijn ze handig voor het verzamelen van bonussterren: meeste muntjes, meeste snoep, en grootste afstand.

Geheimen:
Langzame dobbelsteen
Grotehaas
15280
Deze "slow dice" lijkt niet erg nuttig. Toch kan deze goed van pas komen! Omdat hij langzaam beweegt kun je hem (na een aantal keer oefenen wellicht) precies krijgen op het getal die je zelf nodig hebt. Super handig, zeker als je precies op een bepaald vakje terecht wil komen of juist wilt vermijden. Je speelt liever minigames tegen de computer (deze win je erg vaak namelijk) dan dat je op Bowser terecht komt. Ook de hulp van Donkey Kong kan je in menig level goed van pas komen.

De dobbelsteen komt het beste uit in de Mario Party 8 trein! Daar heb je een vakje waar je even uitstapt en dan gratis een hoop muntjes krijgt en een gratis ster. Terwijl je anders 20 muntjes moet afrekenen. Het kan zelfs erger... als Bowser voor in de trein zit kost het je zelfs een ster.

Geheimen:
Alle minigames vrijspelen
Wiifreak10
7016
Als je de Star Battle Arena 2 keer helemaal speelt, heb je automatisch alle minigames vrijgespeeld!

Persoonlijke tip:
Brul je door saaie stukjes heen
Bob Vermeulen
1155
12 jaar
Saai als de ander aan de beurt is? Niet als je in het Fun Bazaar iets speciaals koopt. Je kan daar iets kopen met als icoontje een schreeuwende Mario. Als je dat koopt, kan je als iemand anders aan de beurt is tijdens het dobbelen (niet tijdens minigames) er doorheen schreeuwen! Dat doe je door met je controller te schudden. Word na een poosje toch wel een beetje saai...

Persoonlijke tip:
Bowser makkelijk verslaan (bij Star Battle)
Merlijn
1032
11 jaar
Als je bij "Star Battle Arena", "Bowser Warped Orbit" hebt uitgespeeld, moet je tegen Bowser vechten. Ze zeggen dat je dan rondjes moet gaan draaien met je controller. maar dat hoeft niet eens! om sneller te zijn, schud je je controller van links naar rechts en zodra het kan "smijt" je hem naar voren (Figuurlijk dan!). bowser krijgt een schok en verliest 1 leven! (en jij hebt sneller gewonnen!)

Persoonlijke tip:
De gouden S vakjes
Mariostar
113
11 jaar
In elke level is een gouden s vakje. Waar die voor dient vraag je je af? Als je op zo’n vakje terecht komt, dan brengt hij je naar een plek met op elk vakje drie munten. Als je aan het einde komt van de rij munten, dan staat daar het figuurtje wat bij het level hoort. Die geeft je een ster helemaal gratis!!!!!!!!

Persoonlijke tip:
Very hard
Quintennnn n
330
10 jaar
Als je het spel speelt dan kan je bij de instellingen instellen hoe goed je tegenstanders zijn. Very hard kan dan nog niet, die moet je kopen in de fun bazaar

Persoonlijke tip:
als eerste beginnen
Love animals
515
13 jaar
als je bij een bordspel begint moet je als laatste het blok kapot springen dan heb je best veel kans dat je als eerste aan de beurt bent

Persoonlijke tip:
bazaar
Quintennnn n
330
10 jaar
je kunt in de bazaar ook minigames vrij spelen je kunt ze kopen met kaarten die je in de spellen verdient

Easter Eggs en Glitches:
Verborgen Mii personages
Wiifreak10
7016
Bij sommige minigames zijn er verborgen Mii personages aanwezig. Let maar eens goed op bij Rope a Dope. Daar zijn 2 Mii poppetjes.

Persoonlijke tip:
Geheime gang, magisch!
Daan123
1519
11 jaar
Bij Mario Party 8 heb je een geheime gang bij Koopa troope dan moet je 24 gooien (in een paar beurten dan) je komt op een vraagteken en er gebeurt iets magisch! Je wordt meegzogen met de auto en kan een hotel krijgen je hebt meteen het hoogste bod!

Persoonlijke tip:
De ’levende’ optocht!
Wesleye98
15616
14 jaar
In de bazaar kun je paradewagens kopen. Deze kun je bekijken in een optocht. Als deze voorbij komen rijden, kun je er op klikken. Deze paradewagen zal bewegen of er zal iets anders gebeuren! Verzamel alle paradewagens voor een (lange) optocht!

Easter Eggs en Glitches:
Klimmen zonder armen?
Bob Vermeulen
1155
Als je een snoepje eet verander je soms van gedaante. Bijvoorbeeld in een bal of steenhoofd! Je hebt dan geen armen, maar je kan toch ladders opklimmen!

Persoonlijke tip:
Blaas ze terug!
Maxim
10 jaar
Als je vlakbij iemand bent die dicht bij de ster is kun je een bloway-snoepje gebruiken,dan vliegt hij/zij helemaal terug naar het start-vakje! Als je geen bloway-snoepje hebt kun je een bowlo-snoepje gebruiken als ze 39 of minder muntjes met zich meenemen.(alleen bij DK's Treetop Temple en Shy-Guy's Perplex Express)

Geheimen:
Lucky number 7
Retrogast
6421
Als je een twice of trice candy hebt probeer dan dubbel te gooien met dezelfde getallen. Dan krijg je leuke bonus maar het beste wat je kan gooien is dat je alles 7 gooit. Dan krijg je lucky number seven met een veel grotere beloning dan als je met een ander getal dubbel gooit.

Easter Eggs en Glitches:
Toekijkende Mii's!
Merlijn
1032
Bij de minigame "Cardiators" moet je eens goed kijken! Het spel wil dat je elkaar helemaal "wegspeelt" door een kaart te pakken met iets erop uit andere mario-games dat schadelijk voor je is. Trek je bijv. een kaart met Bob-Omb erop, dan krijgt de ander een Bob-Omb in zijn handen gegooid en dan ontploft 'ie. Blijkt dat er in het publiek Mii's erom moeten lachen!! Dus je ziet soms ook "jezelf" toekijken!

Geheimen:
Gratis Minigames
Frank Wildenburg
392
Heb je genoeg Carnival Cards gespaard? Koop dan Test for the Best. Daarin zitten 10 minigames, en die krijg je dan ook gratis bij Free Play.

Geheimen:
Blooper en Hammer Bro
Stijn (13 jaar)
Als je Star Battle Arena hebt uitgespeeld en Bowser hebt verslagen. krijg je of Blooper of Hammer Bro, hangt er maar net van af met wie je speelt. Als je Star Battle weer een keer uitspeelt krijg je vervolgens de andere.

Persoonlijke tip:
Triple Candy
Fabienne
296
18 jaar
Als je met een triple candy 3x hetzelfde getal gooit, krijg je 100 munten.

Geheimen:
Extra Sterren!
Daniel
Als je moeite hebt met mario party 8, de bordspellen kun je als hulpmiddel al vast in het begin 1 2 of 3 sterren krijgen!!!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg