x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Little King’s Story - Wii All in 1!

Little King’s Story is een geweldige game die al het goede van een RPG en een strategiespel combineert.
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Little King’s Story
Bestel vandaag, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Little King’s Story Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
8.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Little King’s Story

Afbeelding voor  Little Kings Story

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG, Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5060102951544
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Little Kings Story

Afbeeldingen

In Little Kings Story zal je op den duur veel volgelingen krijgen.
In Little Kings Story zal je op den duur veel volgelingen krijgen.
De wereld hier is niet altijd vrolijk. Neem 1 foute stap en je hebt een probleem.
De wereld hier is niet altijd vrolijk. Neem 1 foute stap en je hebt een probleem.
Little King’s Story is een prachtig spel. Je kasteel is natuurlijk het mooist van allemaal.
Little King’s Story is een prachtig spel. Je kasteel is natuurlijk het mooist van allemaal.
Pas op voor draken, ze zijn een dreiging voor je land!
Pas op voor draken, ze zijn een dreiging voor je land!
Afbeelding voor Little Kings Story

Links

Beoordelingen voor   Little Kings Story

Beoordelingen Little King’s Story

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

3024
13 jaar
Geschikt voor zowel Casual als Hardcore gamers
Little King’s Story is een erg leuk spel, zowel voor de Casual als de Hardcore gamer. De kinderlijke graphics schrikken de hardcore gamers misschien eerst af, maar als je het spel eenmaal even gespeeld hebt, zal je wel anders piepen. Nadelen zijn wel dat je alleen in het kasteel kan saven, en dat van hot naar her lopen veel tijd in beslag neemt.
Cijfer:
8,5

11070
18 jaar
Koninkrijk opbouwen en de wereld veroveren in kleurrijke omgeving
In Little King’s Story word jij een koning. Maar al gauw zit je met een probleem, namelijk iedereen is lui en er is geen geld. Al gauw krijg je de optie om met je mensen schatten op te graven en het geld begint binnen te stromen en je rijk begint te groeien. En je doel wordt al gauw de wereld te veroveren.
Little King’s Story is een leuk, mooi en gigantisch spel. Elke keer als je denkt de wereld te hebben veroverd wordt hij groter en groter. De eindbazen in het spel zijn uniek en spelen allemaal leuk en anders.
De omgeving in het spel is mooi en het ziet er allemaal kleurrijk uit, net een sprookje. Maar als je ’s nachts buiten je rijk loopt zie je geen hand voor ogen. Het spel bestuurt ook eenvoudig. Alleen in het begin kan je nog problemen hebben dat niet al je mannen de trap op kunnen, maar daar komt al snel een oplossing voor. Voor de rest valt er gewoon heel veel te doen en te verzamelen.
Cijfer:
9,8

19050
18 jaar
Voor fans van Pikmin met veel geduld
oke, herkansing!

Little king story gaat over een jongen die speelt met poppen voor de een of andere reden, en komt een paar ratten tegen. de jongen volgt dan de ratten die naar de bos gaan. Toen hij diep in de woud ging, zag hij een magische kroon. Maar niet zomaar een magische kroon, hij kon de gedachen van mensen besturen! en zo wordt je dus een little king! Het spel moet mij erg aan pikmin denken, vanwege dat je je eigen mannen moet hebben en om ermee te gooien om bijv. een baas te verslaan.
Ik hoop dat er een vervolg komt, maar hier ben je ff mee bezig! Ik ben bij de derde baas geloof ik, en die is zó moelijk! Je hebt echt geduld nodig met sommige bazen.
Dus, wat is de bedoeling? Ga met de little king op avontuur op velen plaatsen, verdien geld, spoel de hersenen van je vechters, versla Bazen en meer!

Dus, hou je van pikmin? Nooit gespeeld maar heb je goeie dingen over gehoord op bijv. Mario Cube? Ben je cool? Koop het dan! (niet geschrikt voor ongeduldige gamers en cheaters)
Little King’s Story
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over een Fantastisch spel genaamd "Little King’s Story" voor de Nintendo Wii! In dit betoverende avontuur speel je als een jonge koning genaamd Corobo, die de taak heeft om zijn koninkrijk uit te breiden en te regeren. Je begint met een klein dorpje en moet je onderdanen aansturen om te bouwen, te vechten en te verkennen. Het spel combineert strategie, simulatie en avontuur op een unieke manier die je urenlang zoet houdt. Het is ontwikkeld door Cing en Town Factory en uitgegeven door Rising Star Games. Wat deze game écht bijzonder maakt, zijn de charmante graphics en de meeslepende muziek. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


"Little King’s Story" kwam oorspronkelijk uit in 2009 en kreeg meteen lovende kritieken. Het spel wist een cultstatus te bereiken dankzij zijn unieke mix van genres en de originele manier waarop je je koninkrijk opbouwt. Door de jaren heen is het spel nog steeds geliefd bij fans en heeft het zelfs een remake gekregen voor de PlayStation Vita in 2016. Maar de originele Wii-versie blijft voor velen de beste!

Recensies van Experts


IGN gaf de game een 8.3 en noemde het "an enchanting and addictive experience that combines the best elements of strategy and simulation games." Gamespot was ook enthousiast en gaf het een 8.5, met de opmerking: "Little King’s Story is a charming and engrossing adventure that will captivate players of all ages."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van strategische simulaties en avonturen. Fans van spellen zoals "Pikmin" en "Animal Crossing" zullen zich meteen thuis voelen in de wereld van "Little King’s Story". Het is ook een geweldige keuze voor jongere spelers, dankzij de toegankelijke gameplay en de schattige visuele stijl. Maar laat je niet misleiden door de schattigheid; er zit genoeg diepgang in om oudere spelers ook te boeien!

Vergelijkbare Games


Als je "Little King’s Story" leuk vindt, dan heb ik hier een top 3 van vergelijkbare games die je ook Fantastisch zult vinden:
1. **Pikmin 2** - Een strategisch avonturenspel waarin je kleine wezentjes aanstuurt om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.
2. **Animal Crossing: Let’s Go to the City** - Een leven-simulatiespel waarin je een dorpje bewoont en het leven leidt zoals jij dat wilt.
3. **MySims Kingdom** - Een avonturenspel waarin je een koninkrijk opbouwt en quests voltooit voor je onderdanen.

Wowie, wat een lijst! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik om "Little King’s Story" te spelen. Veel plezier!
Little King’s Story

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Little King’s Story

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Persoonlijke tip:
Snel geld verdienen
Ilyaderoll er
11070
18 jaar
Een handige manier om veel geld te verdienen is door belasting te innen. Je kan elke dag je troepen in huizen sturen en zo geld krijgen. Stuur al je mannen die je bij je hebt in 1x een huis in om lekker veel geld te krijgen. Heb je veel troepen en dure huizen dan kan je erg veel geld verdienen. En je inwoners vinden het niet eens erg!!

Geheimen:
Muziek video
Ilyaderoll er
11070
Als je eenmaal de theater hebt gebouwd kan je erheen voor "A Camel Love Story". Het enige wat je ziet is een bericht dat het slecht was. Later op een dag komt de manager van het theater bij je langs om te zeggen dat "Swimming Pool" nu in de theater is. Als je dan naar de theater tussen 7pm-12pm bezoekt krijg je een hele aparte muziek video te zien.

Geheimen:
Nieuwe moeilijkheidsgraad
Christian Verduijn
12985
Wanneer je het spel eenmaal uitspeelt, ontgrendel je een hogere moeilijksgraad, genaamd Tyrant Mode.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Beloningen voor je kunst
Christian Verduijn
12985
Verspreid door het hele spel bevinden zich allerlei kunstobjecten. In je kasteel kun je deze aan Ginger geven. Hieronder vindt je wat je voor een bepaald aantal objecten krijgt.

Aantal kunststukkenBeloning
5Speelgoed zwaard, speer en boog
10Dikke kilt
15Steriel ondergoed & sticker van een adder
20Gezondheidsondergoed
253 Handkoelers
40Pancho Poncho
553 Handwarmers
70Legendarische jurk
853 papiergewichtjes
100Legendarisch Pantser
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg