x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

EA Playground - Wii All in 1!

Kopen:

EA Playground
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.99
2.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot EA Playground

Afbeelding voor  EA Playground

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Party
Uitgebracht:2007
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030946059263
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  EA Playground

Afbeeldingen

Je speelt met grappige mannetjes die wel iets weg hebben van de Mii’s.
Je speelt met grappige mannetjes die wel iets weg hebben van de Mii’s.
Eventjes jagerbal spelen, of voetbal of basketbal... Je kunt het allemaal met dit spelletje.
Eventjes jagerbal spelen, of voetbal of basketbal... Je kunt het allemaal met dit spelletje.
Ook een leuke minigame is de beach volleybal.
Ook een leuke minigame is de beach volleybal.
Zoals je ziet is er genoeg te doen in deze op <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii_Sports>Wii Sports</a> geïnspireerde game!
Zoals je ziet is er genoeg te doen in deze op Wii Sports geïnspireerde game!
Beoordelingen voor   EA Playground

Beoordelingen EA Playground

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,7

2629
16 jaar
EA Playgrounds lijkt een beetje een soort mix te zijn van wii sports, wii sports resort en wii play. Het is een spel met alleen maar minigames. Je speelt met mannetjes die wel heel veel weg hebben van mii karakters. Er komen wel andere sporten en minigames aan bod dan bij wii sports, zoals trefbal. De CPU tegenstanders zijn veel te makkelijk. Zelfs als je ze op een heel hoog level zet doen ze hele domme dingen, er zit dus weinig uitdaging in het spel. EA Playgrounds is geen slecht spel, maar lang zal het je niet vermaken.
Cijfer:
6,5

80
12 jaar
Leuk, grappig maar niet perfect!
Het is een leuk een grappig spelletje. Met leuk ontworpen poppetjes en achtergronden. Het "schoolplein" is leuk gemaakt met allemaal kinderen die er over heen rennen en spelletjes spelen. Je kunt verder in het spel nieuwe dingen vrij spelen zoals het park of het stadion. In deze mini wereldjes moet je allemaal sporten doen. Je kunt gaan voetballen of vliegtuigjes gooien, racen of schieten (met pistooltjes met een zuignap). Het is wel duidelijk een Amerikaans spel zo heb je muurbal en touwbal. De besturing werkt redelijk goed maar niet perfect. In de mini werdeldjes kun je ook mini spelletjes en opdrachtjes doen zoals een  high-five geven of balletjes in de basket gooien. Het hele doel in het spel is tegen de king (de jongen met de nitendo ds) spelen maar dat kan pas als je de beste van het hele wereldje bent. Een minpuntje is wel dat je met de pijltjes toetsen over het "wereldje" loopt.
EA Playground
Cijfer:
8,0

439
13 jaar
Leuke minigames, vooral om met vrienden te spelen!

In het spel EA Playground kan je verschillende spellen spelen zoals: muurbal, trefbal, racen, vliegen met een vliegtuig en nog veel meer. In het spel kies je een poppetje dat al in het spel zit en ga je opzoek naar mensen waar je tegen moet spelen. De minigames in het spel zijn best wel leuk maar na een tijdje win je alles met gemak.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,6
Lees meer beoordelingen.

14291
14 jaar
Ideaal voor de kleinere gamers

EA Playground is redelijk leuk. Je kunt kiezen uit een paar spelletjes. Ik vind trefbal het leukst, want deze is het beste.
Sommige dingen zijn wat minder leuk. Het is bijvoorbeeld best makkelijk en soms té makkelijk, dus vooral kleinere gamers zullen dit spel leuk vinden. Maar, als je EA Playground samen met iemand anders speelt, is het al wat leuker.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,0

1629
13 jaar
Dit spel heeft veel weg van wii sport(resort). Alleen het is wel een beetje nagedaan, omdat je ook poppetjes hebt die een beetje op mii’s lijken, maar ja.
Persoonlijk vind ik het beter dan wii sports, want er zitten allemaal leuke spellen op zoals dodgeball, voetbal, volleybal etcetc.
Ik heb er nog steeds veel plezier mee,dus het is zeker een aanrader. Een minpuntje is dat soms de controller niet lekker meewerkt, maar dat bederft de pret niet :)
EA Playground
Cijfer:
8,4

3535
16 jaar
Degelijke game
Leuk spel voor de jongere gamers onder ons. EA Playground heeft een goede gameplay en leuke minigames. Het is vooral leuk om het met je vrienden te spelen, vooral voor de jongere generatie. Die beleven er wel lol mee.
Cijfer:
7,5

3055
15 jaar
Leuk
Leuk spel, er is veel te doen. Goede minigames en leuke gameplay.
EA Playground is zeer leuk om met je vrienden te spelen. Aanrader!
Cijfer:
7,9

631
13 jaar
Minigames!
Leuk spel met verschillende minigames. Je hebt EA Playground niet snel uitgespeeld omdat ieder poppetje per spel 3 of 4 levels heeft. Ook zijn er meerdere velden met spellen. Om zo'n veld vrij te spelen moet je de games spelen. Verdien stickers door poppetjes in hun spel te verslaan en verdien zo veel mogelijk stickers.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor EA Playground

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor EA Playground... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2024 Mario Wii