x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Wii Sports - Wii All in 1!

Leer je Wii kennen met Wii Sports
Professionele beoordeling: 7,8 - Lees de review!

Kopen:

Wii Sports
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wii Sports Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wii Sports in Karton Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
€ 4.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Kartonnen cover
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 12.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wii Sports

Afbeelding voor  Wii Sports

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht:2006
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496362133
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Wii Sports

Afbeeldingen

De hoofdrolspelers van het spel zijn de Mii’s.
De hoofdrolspelers van het spel zijn de Mii’s.
Wii Sports bevat 5 verschillende sporten: golf, honkbal, tennis, bowlen en boksen.
Wii Sports bevat 5 verschillende sporten: golf, honkbal, tennis, bowlen en boksen.
Alle sporten (behalve boksen) kan je beleven met maximaal 4 spelers.
Alle sporten (behalve boksen) kan je beleven met maximaal 4 spelers.
Boots de bewegingen na met je Wii Remote (en bij boksen ook met je Nunchuck).
Boots de bewegingen na met je Wii Remote (en bij boksen ook met je Nunchuck).
Beoordelingen voor   Wii Sports

Beoordelingen Wii Sports

23 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1


15280
40 jaar
Perfecte introductie tot Wii-bewegingen met leuke party games
Prima spel wat je moet kopen....eeeh proberen, je krijgt het namelijk gratis als je de Wii koopt. De spellen laten je de Wii manier van bewegen prima leren. In het begin werk je je volledig in het zweet, vooral bij boksen. Leuke afwisselende spellen die je met je Mii speelt. Natuurlijk omdat het een party game is, is Wii Sports vrij beperkt in wat je per sport kunt doen. Vind je een sport bijzonder leuk om te spelen, dan kun je altijd een spel kopen die die sport alleen heeft, zoals Topspin bij tennis.
Leuk is dat je met je eigen Mii speelt en die beter moet maken om bij alle sporten Pro te worden. Het leukst vind ik om samen te spelen met anderen, vandaar dat dit spel vooral wordt gespeeld als er meerdere personen willen spelen.
Klein minpuntje: je komt er helaas al snel achter dat je lui op de bank met een kleine beweging dezelfde resultaten boekt.
Cijfer:
8,5

276
11 jaar
Wii Sports: Het perfecte instapspel dat nooit verveelt
Heb je zo lang voor je Wii gespaart, heb je hem eindelijk... en je zakgeld is op en nu kun je geen spelletje meer kopen! Want wat heb je nou aan een Wii zonder spelletje? Maar gelukkig krijg je Wii Sports er gratis bij. Het leuke aan Wii Sports is dat je het Wii-en goed kan leren.
En dit spelletje gaat ook nooit vervelen, het blijft gewoon leuk om het met samen met je vrienden te spelen!
Cijfer:
8,5

1116
17 jaar
Leuke illustratiespel voor de wii!
Wii Sports is een leuk spel wat goed laat zien wat de wii nou eigenlijk allemaal kan! Je kreeg het er gratis bij als je een Wii kocht.

Het is geen overweldigend topspel, maar je kunt er zeker vele uren plezier mee hebben! Ikzelf gaf me altijd challenges, zoals een x aantal strikes bij bowlen, niet knockout gaan bij boksen, een hole in hole bij golfen of een prachtbal out of the stadion slaan met honkbal!

Je speelt met je eigen mii, wat je wel een leuke persoonlijke connectie geeft aan het spel. Sommigen spelen hoef je alleen niet belachelijk veel te bewegen, wat wel jammer is! Zo kun je bij tennis je remote gewoon wild heen en weer schudden en met gemak winnen.

Wii Sports is een enorm leuk instapspel voor de Wii en is het eigenlijk wel een must have ;)
Cijfer:
7,7
Lees meer beoordelingen.

1042
20 jaar
Een erg leuk spel zowel alleen als met vrienden
Wii Sports is ondertussen een echte classic. Het spel demonstreert goed waar de wii voor staat: motion control. Wat wel verbazend is dat ik toch wel eens terug grijp naar wii sports, ook al is het zo een simpel spel en eigenlijk een soort demo om te tonen wat de wii kan. De games zijn gewoon leuk om te spelen, zowel alleen als met vrienden. Je kan kiezen uit: tennis, baseball, golf, bowlen en boxen. Een spel dat iedereen kan apprecieren.
Cijfer:
9,0

6354
28 jaar
Perfect voor Familiesessies: Actief Plezier met Bewegingssensoren
Wii Sports is het perfecte introductie spel voor de Wii. De controller van de Wii heeft bewegingssensoren waardoor je daadwerkelijk moet doen alsof je aan het sporten bent.
Het is niet een spel wat je in je eentje uren gaat spelen. Maar met de hele familie is het heel erg leuk! Gebruik wel het polsbandje, anders gebeuren er ongelukken! Zie ook de link van Wii have a problem hiernaast.
Cijfer:
8,0

11070
18 jaar
Perfecte introductie tot de Wii-mote en ideaal voor meerdere spelers
Wii Sports is een handig spel om kennis te maken met de wii mote. Het spel is dus voor iedereen en is makkelijk te leren.
Het is altijd gezellig dit met meerdere mensen te spelen. Alleen moet je wel oppassen voor andermans bewegingen, want voor je het weet heb je een wii mote tegen je aan gekregen. Het handigste is dus als je dit gewoon op de bank speelt, en dat werkt ook. Je hoeft helemaal niet zoals in die commercials te spelen. Onderuitgezakt op de bank speelt ook nog prefect, behalve bij golven en bowlen, daar moet je toch echt staan.
Cijfer:
7,5

3024
13 jaar
Perfecte introductie tot de Wii met diverse sporten
Wii Sports is een goed spel om mensen kennis te laten maken met de Wii, of gewoon met games. Het spel zit in Europa en Amerika gratis bij je Wii, dus je hoeft er niet eens extra voor te betalen! Het spel bestaat uit een aantal sporten, waarvan tennis waarschijnlijk de meest gespeelde is. Maar naast tennis kan je ook nog bowlen, honkballen, golfen en boxen. Het tennis is niet echt goed uitgewerkt, zo maakt het geen verschil of je effect met de remote geeft, en is wapperen net zo zinvol als goed getimed slaan. Boxen gaat met de Remote en Nunchunk samen, en is vooral met zijn tweeën leuk. Al met al een leuk spel, en al helemaal voor die prijs.
Cijfer:
8,0

120
14 jaar
Veelzijdige sportgames en ideaal voor feestjes
Ik vind Wii Sports een erg leuk spel, een pluspunt omdat je het gratis bij de Wii krijgt. Er zijn veel verschillende sporten te spelen, je kan tennissen, boksen, bowlen en nog veel meer. Ook is er Fitness, dan moet je verschillende sporten doen en aan de hand van de resultaten berekent hij wat voor sportleeftijd je hebt, en houdt daar ook een mooie grafiek van bij.
De spellen zijn te spelen van 1 tot 4 spelers, dus het is ook erg leuk op een verjaardag of feestje.
Kortom: een spel waar je nog niet snel op uitgekeken bent!
Cijfer:
8,5

1218
14 jaar
Perfect Intro Spel, Maar Snel Eentonig
Dit is het perfecte intro spel voor de wii. Het werkt simpel en je ontdekt wat je allemaal met de wii controller kan doen! Alleen is het erg eentonig en na 1 week begon het me al dusdanig te vervelen. Goed als intro spel, maar misschien had Nintendo er iets meer werk van kunnen maken. Ik heb het in ieder geval na 1 week in de kast gezet.
Wii Sports
Cijfer:
6,2

1039
14 jaar
Perfect familieplezier met Wii Sports
Wii Sports is een grappig spelletje voor de hele familie, die bij veel spelers voor eeuwig in hun Wii vastgeroest blijft!
De besturing had wel wat uitgebreider gemogen en er waren wat weinig sporten. Maar Wii Sports zorgt toch voor een dozijn fijne speeluren!
Cijfer:
8,2

1934
11 jaar
Leuk eerste spel, maar boksen werkt niet goed
Als je een Wii koopt zit dit spel er vaak standaard bij. een goede keuze want het is natuurlijk leuk als je eerste spel een goede is. Met alle sporten kun je goed overweg, alleen boksen vind ik irritant. De besturing werkt bij boksen niet geweldig. (Het kan ook aan mij liggen hoor!) Dat is dan ook de reden waarom ik geen 10 geef.
Wii Sports
Cijfer:
9,5

2495
17 jaar
Leuk, maar Wii Sports Resort is beter
Wii Sports is waarschijnlijk het meest bekende spel van de Wii. Ook omdat het bij de meeste Nintendo Wii-bundels zat. Je hebt tennis, honkbal, bowling, golf en boksen. Ik vind dat Wii Sports Resort veel meer te bieden heeft dan Wii Sports, maar doordat dit spel tennis en honkbal heeft, speel ik het nog steeds best vaak. Tennis is ontzettend leuk en werkt hetzelfde als in het echt. Honkbal is ook ontzettend leuk. Je hebt hier een team dat bestaat uit al je Mii-personages wat wel grappig is. Golf en bowling zijn redelijk saai in deze versie en hebben alleen de basis. Wii Sports Resort heeft hier meer van. Boksen is ook wel grappig.

Ook heb je fitness en trainingen. Bij fitness doe je meerdere sporten achter elkaar en moet je steeds in een bepaalde tijd zoveel mogelijk keer slaan bijvoorbeeld. Bij training begint het makkelijk en maken ze het steeds moeilijker totdat je af bent. Zo kan je steeds je high scores verbeteren.
Cijfer:
7,0

425
25 jaar
Leuke tech demo voor multiplayer plezier
Wii Sports was het spel dat moest laten zien wat er allemaal mogelijk was met de Wii Remote.
Het was voor mij meteen duidelijk dat het hier eigenlijk om een tech demo ging in plaats van een volledige game, daarom zal ik deze dan ook waarderen als een tech demo.

Lees meer...
Wii Sports bevat 5 sporten: Tennis, Bowling, Baseball, Golf en Boxing.

Bij Boxing wordt er gebruik gemaakt van de Wii Remote en de Nunchuk, helaas blijkt het nog erg lastig de juiste bewegingen te registreren en dat resulteert in wild om je heen te slaan in de hoop je tegenstander K.O te slaan.

Baseball werkt met enkel de Wii Remote en registreert de bewegingen nauwkeuriger dan bij Boxing.
Het spel blijft erg simpel, je kan slaan en werpen. Bij het werpen heb je de mogelijkheid om met een bepaald effect te gooien door een corresponderende knop ingedrukt te houden op de Wii Remote tijdens het werpen.
De slagbeurt spreekt voor zich, je maakt op het juiste moment een slag beweging om te proberen de bal uit het station te slaan.
Helaas heb je geen enkele controle over de veldspelers wat tot frustratie kan leiden door de nogal domme AI.

Bij Golf gebruik je de Wii Remote als golf club. De kracht van de swing wordt getoond in een balkje aan de zijkant van het scherm.
Het aantal courses is degelijk voor een tech demo en heb ik eigenlijk niet veel op Golf aan te merken. Aardige game.

Bowling is een leuke game tot je doorkrijgt hoe je telkens een strike moet gooien. Ieder heeft hier zijn eigen methode voor maar de strikes vliegen om je oren.

Tennis is toch wel de leukste van de 5. Ook hier weer dezelfde simpele gameplay maar gelukkig werkt het hier een stukje minder frustrerend. Helaas ook hier heb je geen controle over de spelers behalve het slaan van de racket.

Buiten deze 5 sporten zijn er ook nog mini games. Dit is een leuke extra maar erg veel voegt het niet toe aan het gehele plaatje.

Conclusie:
Wii Sports is een leuke tech demo die vooral gespeeld moet worden met vrienden of familie. Speel je alleen dan is er een grote kans dat hij snel weer in de kast verdwijnt.
Verberg.
Cijfer:
7,0

40
13 jaar
fantastisch
Mijn lievelingsgame op de wii! Geweldige soundtrack en geweldige gameplay! Ook heel leuk om veel te bewegen tijdens het gamen. Zeker een aanrader!
Wii Sports
Cijfer:
10

76
20 jaar
Klassieker
Wii Sports is een echte klassieker die je gespeeld moet hebben! Het laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met wat de Wii allemaal kan en heeft te bieden. Het is erg leuk om zowel individueel als in groepsverband te spelen. Er is voor ieder wat wils. Kortom, een echte aanrader!
Cijfer:
8,0

10545
21 jaar
Interactief en gezellig spelplezier met vrienden en familie
Wii Sports is een superleuk spel voor de Nintendo Wii! Je kunt verschillende sporten spelen, zoals tennis, bowlen en golf, met de Wii-controller. Bij ons op de bank zorgt dit altijd voor veel gezelligheid, vooral met vrienden en familie. De graphics zijn eenvoudig maar kleurrijk, en de gameplay is makkelijk te begrijpen, zelfs voor beginners.

Elke sport in Wii Sports heeft unieke uitdagingen. Ik vind het vooral leuk om mijn vaardigheden te verbeteren in tennis, waar je echt moet bewegen om de bal goed te slaan. Bowlen voelt heel realistisch aan, en bij golf moet je goed mikken en je slagkracht meten. Deze variatie maakt het spel nooit saai en zorgt ervoor dat je steeds beter wilt worden.

Voor mij is dit spel perfect voor iedereen die van actieve spelletjes houdt. Het biedt veel plezier voor urenlang en is een echte aanrader! Wii Sports is niet alleen een spel, maar een ervaring die je samen met anderen deelt, wat het nog leuker maakt.
Cijfer:
8,0

356
18 jaar
Veelzijdige sportspelletjes voor iedereen
Wii Sports ken iedereen die de wii koopt. Wii Sports heeft een aantal sportspelletjes. Het leukste vind ik dat je verschillende spelletjes van dezelfde sport hebt. Zo leer je op bepaalde manieren hoe je het in een echt potje beter kunt doen.
Cijfer:
7,0

880
16 jaar
Altijd leuk!
Je kunt in Wii Sports 5 verschillende sporten spelen: tennis, golf, bowlen, boksen en honkbal. Stuk voor stuk leuke sporten! Het leuke van het spel is, dat de besturing eenvoudig is, waardoor iedereen mee kan doen. Ook kun je punten scoren door de spellen goed te spelen, waardoor je weer een level omhoog kunt gaan! Er is dus uitdaging genoeg bij Wii Sports.
De kans is groot dat je deze game al hebt, omdat je hem gratis bij je Wii krijgt. Maar mocht je hem toch niet hebben, dan zul je zeker geen spijt krijgen als je hem nu koopt!
Cijfer:
8,5

145
16 jaar
Een reuze leuk familie spel!
Wii Sports is echt een leuk spel om met je familie en vrienden te spelen! Het is dan ook al 15 oud en toch voelt het nog als een hap frisse lucht. Ik vind zelf dat de minigames niet snel vervelen en juist leuk zijn om opnieuw te doen om je highscore (of die van een ander) te verbeteren. Het zou wel leuk zijn als er wat meer minigames beschikbaar zouden zijn, maar, omdat het spel origineel gratis bij de Wii zat, vind ik dat minder erg.

Als dit je een leuk spel lijkt, raad ik je ook aan om het in combi te spelen met Wii Sports Resort. Dat is namelijk dit spel, maar nog uitgebreider!
Cijfer:
8,0

16 jaar
Langdurig speelplezier en leuke opties in Wii Sports
Wii Sports is een leuk spel waar je lang mee bezig kan zijn. Je hebt leuke opties om beter te worden en telkens is het allemaal zeer leuk om te doen. Het is echt een aanrader voor de Wii.
Cijfer:
9,0

1838
18 jaar
Perfecte introductie tot de Wii met geweldige gameplay
Voor bijna iedereen van de Wii community het eerste Spel. En wat mij betreft ook wel een van de besten wat het Wii-gevoel aangaat. Uitstekend gebruik gemaakt van de Controller(s) en super gameplay. D’r is nog steeds geen betere versie van ’bowlen’ op de markt.
Ook al spelen we het niet meer zo vaak, het blijft een topper ;-)
Wii Sports
Cijfer:
8,0

542
14 jaar
Geinige game om te spelen met vrienden
Deze game heeft 5 sporten. Tennis, honkbal, bowlen, golf en boksen. In plaats van knoppen in te drukken om een bepaald iets te doen, moet je nu de beweging zelf doen, dus dat maakt het heel makkelijk speelbaar voor mensen die nog niet hebben gegamed. Het is dus ook leuk om te spelen met vrienden die niet gamen en je trapt er altijd wel lol mee. Verder is deze game meer een techdemo om te laten zien wat de Wii allemaal kan.
Wii Sports
Cijfer:
8,0

7516
23 jaar
Toffe game voor de Wii
Iedereen die een Wii heeft of er een had, heeft wel eens Wii Sports gehad! Hoe tof is het om te bewegen met een spelcomputer? Je kan golfen, bowlen, boksen, honkballen en tennissen. De motion controls werken echt perfect bij deze game. Aarzel niet!
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gameliefhebbers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een van de meest Fantastische games voor de Nintendo Wii: Wii Sports! Deze game zit boordevol plezier en actie en is perfect voor iedereen die van sporten houdt, zonder het huis uit te hoeven. In Wii Sports kun je vijf verschillende sporten spelen: tennis, honkbal, bowlen, golf en boksen. Elk spel maakt gebruik van de bewegingssensoren van de Wii-afstandsbediening, waardoor je echt het gevoel hebt dat je aan het sporten bent. Ontwikkeld door Nintendo zelf, biedt deze game urenlang vermaak voor zowel solo-spelers als voor het hele gezin. Wow, dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Wii Sports kwam uit in 2006 als een launch title voor de Nintendo Wii en werd al snel een fenomeen. Het was een van de best verkochte games aller tijden, en dat is niet voor niets. De eenvoudige maar verslavende gameplay en de innovatieve besturing maakten het een instant classic. Deze game heeft de manier waarop we videogames spelen echt veranderd. Wowie!

Recensies van Experts


IGN gaf Wii Sports een score van 8.0 en zei: "Wii Sports is an incredibly fun game that everyone in the family can enjoy. Its accessibility and intuitive controls make it a must-have for Wii owners." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of iemand die voor het eerst een controller oppakt, Wii Sports biedt plezier voor alle leeftijden. Het is vooral geweldig voor families en vrienden die samen willen genieten van een avondje gamen. En dat maakt mij super vrolijk!

Vergelijkbare Games


Als je van Wii Sports houdt, dan vind je Wii Sports Resort ook Fantastisch! Het biedt nog meer sporten en activiteiten om van te genieten. Een andere aanrader is Mario Kart Wii, voor diegenen die van spannende races houden. Haha, wat een plezier!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten vindt tegen lage prijzen. Bovendien krijg je bij ons 6 maanden garantie op je aankoop. En laten we niet vergeten dat het kopen van tweedehands games ook goed is voor het milieu. Dus waar wacht je nog op? Bestel je Wii Sports vandaag nog en geniet van de Fantastische service van MarioWii.nl!
Wii Sports

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wii Sports

Tips en geheimen, cheats en codes

29 tips: 16 Persoonlijke tips - 5 Cheats en Codes - 5 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Persoonlijke tip:
Snel Pro status bij Tennis!
Steffen
1934
11 jaar
Je kunt op Wii Sports heel gemakkelijk 2 personen trainen bij Tennis. (Dit werkt dus alléén bij Tennis!) Je hoeft alleen maar met zijn tweeën samen tegen de computer te spelen. Beiden zullen snel trainen en Pro status halen. Een keer verliezen is niet erg, er gaan geen punten af als je samen speelt. Zo ben ik ook Pro geworden.

Persoonlijke tip:
Gemene ballen
Dyma007
1218
14 jaar
Als je aan het honkballen bent en het is jouw beurt om te gooien, hou dan als je gooit de a-knop, b-knop of allebij tegelijk in gedrukt, dan gooi je een effectbal. Pas op met de a en b tegelijk, dan heb je kans dat de bal niet goed gaat en mag de ander 1 honk lopen!

Easter Eggs en Glitches:
Bal naar achter gooien bij bowlen
Joeryz
556
Als je bij bowlen de B knop ingedrukt houdt en loslaat als je naar achter zwaait dan zal de bal naar achter gaan en zal het publiek omhoog springen (zij hebben ook geen benen)!!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Keihard bowlen
Anna
4838
14 jaar
Als je hebt gericht bij het bowlen en je drukt B in, stop dan bij de lijn waar je normaal los laat. Houd B ingedrukt. Zwaai naar achteren en de bal gaat keihard!

Cheats en Codes:
Verander bowlingbal kleur
Wesley
5310
Verveelt die blauwe bowlingbal jou ook zo? Gelukkig is het mogelijk de kleur van de bal te veranderen.

Houdt de control pad omhoog ingedrukt voordat je gaat bowlenEen blauwe bal
Houdt de control pad omlaag ingedrukt voordat je gaat bowlenEen groene bal
Houdt de control pad rechts ingedrukt voordat je gaat bowlenEen gouden bal
Houdt de control pad links ingedrukt voordat je gaat bowlenEen rode bal
Behaal pro levelEen bal met diamanten vormen erop

Cheats en Codes:
Strike bij 100-pin bowlen
Colijn10
2171
Je moet helemaal naar de rechter of naar de linkerkant van het veld lopen, bij de rail. Het is beter als je mii linkshandig bent dat je naar de rechterkant gaat, en als je mii rechtshandig is, kan je beter naar de linker kant gaan. (Ik geef vanaf nu alleen nog maar de insructies voor de linkerhand, dus als je mii rechtshandig is, moet je alles andersom doen!) Dus als je helemaal aan de rechterkant staat, moet je twee stapjes naar links doen. Nu moet je op A drukken, nu kan je de richting bepalen... 1 of twee keer naar rechts drukken. Klik weer op A, je kan nu weer lopen... Ga nu helemaal weer naar de rechterkant, en gooi.... De bal rolt (niet altijd) helemaal OVER de rails naar het einde, en je hoort een klein tikje. Opeens komt er een aardbeving en alle paaltjes knallen omver.

Persoonlijke tip:
Onderhands gooien
Frank
47061
20 jaar
Wil je ervoor zorgen dat je tegenstander bij het honkballen nooit een homerun slaat? Hou dan bij het gooien van de bal de 2-knop ingedrukt: je gooit dan onderhands, zodat je tegenstander de bal alleen maar omlaag kan slaan en je tegenstander minder ver en hoog kan slaan.

Persoonlijke tip:
Knockout bij boksen
Quintennnn n
330
10 jaar
Als je bij boksen iemand zo snel mogelijk knockout wilt slaan dan moet je op de zijkant van het hoofd mikken dat doe je door je wii controller helemaal naar buiten te bewegen en daarna weer naar binnen.

Persoonlijke tip:
Bij boksen makkelijk winnen
Britt
2364
13 jaar
Als je aan het boksen bent en je wilt makkelijk winnen dan moet je je wii remote snel van links naar rechts bewegen, zodat je mii schijnbewegingen maakt. De tegenstander kan je dan moeilijk raken. Als hij dan mis slaat. Raakt het spel in slowmotion als je dan een klap uitdeelt is hij altijd raak en verliest hij veel levens. Zo kan je makkelijk winnen!

 

Persoonlijke tip:
Richten met Honkbal
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je de veldpartij bent en je moet gooien, kun je de richtingstoetsen gebruiken om te richten. Maar pas op:
Als je te ver naar links of naar rechts gaat, en de tegenstander probeert de bal NIET te slaan, dan is het BALL. 4x een Ball en dan mag je tegenstander een honk doorlopen.

Persoonlijke tip:
Super Slag
Larsortiz
239
12 jaar
Waneer je aan slag bent gooi je de bal op met je wii remote en haal je deze gelijk weer naar beneden. Als je het goed doet doe je de super slag.

Geheimen:
Andere tennis baan:
DejaVu
341
Nadat je spelers en teams hebt gekozen verschijnt er een waarschuwingsscherm in beeld.
Houd nu de 2 knop ingedrukt en druk daarna op A om verder te gaan. (Houd knop 2 ingedrukt totdat de baan geladen is.)

Easter Eggs en Glitches:
Lachend Publiek
Frank
47061
Wil je bij het bowlen zorgen voor een beetje humor voor het publiek? Probeer dan de bal eens in de goot van een andere baan te gooien: je zult meteen gelach horen, en de publieksfavoriet van de wedstrijd zijn...

Cheats en Codes:
Bij de laatste 91 pins van Power Throws strike halen
Suppernick
423
Zo haal je in Wii Sports bij de laatste 91 pins van Power Throws een strike!
Zet je richt-lijn helemaal rechts, ga dan 1 klein stukje terug naar links.
Druk dan op A zodat je schuin kan draaien, doe dat naar rechts, tot je niet meer verder kunt. Gooi dan de bal over de rand helemaal naar de overkant, doe dit met een draai naar links, anders haal je alleen de goot.
Als de bal het einde bereikt, klikt er een knal en vallen alle 91 pins om!

Geheimen:
HOLE in ONE-golf
Game-nes
125
Er zijn bij Wii Sports slechts een paar holes waar je met golf een hole in one kan slaan. de eerste is hole 2 daarbij is het het makkelijkste als het windstil is. dan stuur je de richting net naast de paal, en sla je 3/4de. Als je dit allemaal goed doet dan zal je waarschijnlijk een hole in one slaan.

Persoonlijke tip:
Harde bal bij serveren tennis!
Wiifreak10
7016
15 jaar
Om een superharde service bij tennis te krijgen, moet je de bal opslaan en de bal op het hoogste punt slaan. Dit vergt enige oefening, maar is heel handig!

Geheimen:
Bowling 100 pin game
Thomasr45
570
Je moet de bal over de rail naast de baan rollen en daar komt hij tegen een knopje en vallen ze alle honderd om.

Persoonlijke tip:
bal in het publiek bij bowlen
Kevin1325
2027
14 jaar
Met bowlen kan je de bal in het publiek gooien, dit doe je door als je de bal naar achteren haalt de bal ongeveer schuin achter je los te laten.

Persoonlijke tip:
Tennis trucs
Piplup
70
13 jaar
Als je tennist en je racket is aan de rechterkant dan wil je meestal naar rechts slaan,
maar dan gaat de bal gewoon naar links.
Als je de bal naar rechts wil probeer dan zo lang mogelijk te wachten tot de bal bij racket komt en sla zo snel mogelijk voordat het te laat is.
Het zelfde verhaal bij links.
Het wordt wel steeds moeilijker als je tegenstanders hoog level zijn.
Maar als je veel oefent lukt het wel.
Succes!

Cheats en Codes:
Bowlen
Rik999
832
Met bowlen is de tactiek om iets naar rechts te lopen en een beetje schuin te gooien.
Daardoor gooi je sneller strike dan als je recht gooit

Persoonlijke tip:
100 pin game
Wii
725
11 jaar
Ga helemaal naar rechts dan een mini tikje naar links. Draai daarna de richting naar rechts toe en gooi hem over de rand heen. Dan een paar seconden later omploft er een bom en heb je alles om, en als het de eerste keer niet lukt oefen dan veel want het is best moeilijk.

Cheats en Codes:
Website met cheats
Giaci007
468
Meer cheats en codes vind je op cheatnow.nl.

Geheimen:
Weinig fans?
Wesley123
3535
Bij Tennis is het mogelijk om meer fans oftewel meer publiek te krijgen. Je hoeft alleen maar het Pro-niveau (1000 punten) te halen en het stadion vult zich met meer publiek.

Easter Eggs en Glitches:
Meer publiek bij tennis
Gideon van diggelen
280
Hoe meer skill punten je hebt bij tennis, hoe meer mensen er in het publiek zitten. Als je pro bent (dus 1000 skill punten) dan zit het publiek altijd helemaal vol.

Persoonlijke tip:
WinnenWinnenWinnen met Tennis!
Essie007
283
13 jaar
Wil je met tennis in de oefening Time Your Swing veel punten halen? Als je naar links moet mikken, moet je vroeg slaan. Als je naar rechts wilt mikken, moet je laat slaan. Zo komt de bal gegarandeerd op de goede plek!

Persoonlijke tip:
WinnenWinnenWinnen met tennis!
Essie007
283
13 jaar
Wil je met tennis in de oefening: time your swing, veel punten halen? Als je naar links moet mikken, moet je vroeg slaan. Als je naar rechts wilt mikken, moet je laat slaan. Zo komt de bal gegarandeerd op de goede plek!

Persoonlijke tip:
Training
Juultje
631
13 jaar
Je kan elke dag een training doen. Probeer hierbij elke dag betere resultaten te halen. Als je het slecht hebt gedaan schatten ze je ouder. Heb je het goed gedaan schatten ze je jonger.

Geheimen:
Zilveren bokshandschoenen
Alex
16053
Als je de kampioen Matt (ook de persoon waarmee je traint bij de bokstrainingen in ’Training’ of ’Fitness’)verslaat, zal je Mii vanaf nu met zilveren bokshandschoenen vechten.

Persoonlijke tip:
Win met tennis
Gideon van diggelen
280
14 jaar
Als de bal op je afkomt en je slaat vroeg met je racket, dan zal de bal heel schuin geschoten worden. Maar als je later slaat dan sla je de bal veel rechter. als je hiermee een beetje oefent kun je de bal heel goed richten en kun je veel makkelijker punten scoren.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg