x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Ant Nation

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:700

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ant Nation

Afbeeldingen

Boxshot Ant Nation
Voer een heel leger van mieren aan!
Voer een heel leger van mieren aan!
Gebruik strategie en intelligentie om de mierenoorlog te winnen
Gebruik strategie en intelligentie om de mierenoorlog te winnen
"Okee, we maken er nu een einde aan! Waar zal ik die kruisraket laten vallen?"
"Okee, we maken er nu een einde aan! Waar zal ik die kruisraket laten vallen?"
De professor is ook heel erg blij als je gewonnen hebt.
De professor is ook heel erg blij als je gewonnen hebt.
Afbeelding voor Ant Nation

Links

Beoordelingen voor   Ant Nation

Beoordelingen Ant Nation

1 beoordeling - cijfer 3,0

7516
19 jaar
Een teleurstellende en frustrerende ervaring
Ant Nation is helaas een game die teleurstelt op verschillende fronten. Een van de grootste tegenvallers is de totale gameplay-ervaring. Het spel mist een duidelijke structuur en biedt weinig richtlijnen, waardoor spelers vaak in het duister tasten over wat ze precies moeten doen. Dit gebrek aan coherente gameplay zorgt voor verwarring en desoriëntatie, wat erg frustrerend kan zijn.

Naast de gebrekkige gameplay, is de besturing van Ant Nation ook een grote bron van frustratie. De responsiviteit van de Wii-afstandsbediening laat te wensen over, waardoor het moeilijk is om nauwkeurige opdrachten aan je mierenkolonie te geven. Dit gebrek aan precisie samen met een trage reactietijd verstoort de spelervaring en zorgt voor veel frustratie en ongenoegen bij de speler.
Lees meer...

Bovendien laat Ant Nation ook op het gebied van presentatie veel te wensen over. De graphics hebben een verouderd uiterlijk en missen detail, waardoor de omgevingen eentonig zijn en weinig visuele aantrekkingskracht hebben. Het geluid van de game is ook geen hoogtepunt, met monotone achtergrondmuziek en repetitieve geluidseffecten die snel gaan vervelen.

Al met al kan ik Ant Nation niet aanbevelen. Het gebrek aan coherente gameplay, frustrerende besturing en zwakke presentatie maken het tot een teleurstellende ervaring. Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende game voor de Wii, zijn er betere opties beschikbaar dan Ant Nation.
Verberg.
Cijfer:
3,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M hier, klaar om jullie alles te vertellen over "Ant Nation" voor de Nintendo Wii! Wowie, dit is een game die je niet wilt missen als je van strategie en simulatie houdt. In "Ant Nation" neem je de controle over een kolonie mieren en leid je ze door verschillende uitdagingen en missies. Je kunt je mieren trainen, ze sterker maken en ze op missies sturen om hun vaardigheden te testen. Het is een unieke mix van strategie en simulatie, en dat geeft mij veel plezier!

De ontwikkelaars van deze game hebben echt hun best gedaan om de wereld van de mieren tot leven te brengen. Je kunt verschillende soorten mieren trainen en specialiseren, en elke missie biedt nieuwe uitdagingen en strategieën. Het doel is om je kolonie te laten groeien en te overleven in een wereld vol gevaren. Fantastisch, toch?

Historische Context


"Ant Nation" werd uitgebracht in 2009 en was een van de unieke titels die gebruik maakte van de Wii’s bewegingsbesturing. Hoewel het geen grote mainstream hit was, heeft het zeker zijn eigen niche gevonden onder liefhebbers van strategie- en simulatiegames. Het is een game die anders durfde te zijn en spelers een unieke ervaring bood. En dat verdient een Fantastisch applaus!

Recensies van Experts


De recensies voor "Ant Nation" waren gemengd. IGN gaf de game een 6.5 en zei: "Ant Nation offers a unique strategy experience but lacks depth in its gameplay mechanics." Nintendo Life gaf het een 7 en merkte op: "It’s a charming little game that will appeal to fans of simulation and strategy, but it might not hold the attention of more hardcore gamers." Bleh, het is misschien niet voor iedereen, maar voor de juiste doelgroep is het echt een pareltje!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van strategie- en simulatiegames. Als je geniet van het plannen en uitvoeren van strategieën en het beheren van een kleine, groeiende kolonie, dan is "Ant Nation" echt iets voor jou! Het is ook een geweldige keuze voor jongere spelers die willen kennismaken met dit genre, omdat het toegankelijk en makkelijk te begrijpen is. Fantastisch voor de hele familie!

Vergelijkbare Games


Als je "Ant Nation" leuk vindt, dan raad ik je ook aan om "Pikmin" en "Pikmin 2" voor de Nintendo Wii te proberen. Deze games hebben een vergelijkbare strategie- en simulatie-ervaring, maar dan met schattige kleine wezentjes genaamd Pikmin. Ook "SimCity Creator" voor de Wii biedt een leuke en uitdagende simulatie-ervaring. Wowie, zoveel leuke games om uit te kiezen!

FAQ: Is "Ant Nation" geschikt voor kinderen?


Ja, "Ant Nation" is geschikt voor kinderen. De game heeft een PEGI 3-rating, wat betekent dat het geschikt is voor alle leeftijden. De gameplay is eenvoudig te begrijpen en biedt voldoende uitdaging zonder te frustreren. Het is een Fantastische keuze voor jonge strategen in de dop!
Ant Nation

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ant Nation

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik mijn mieren laten groeien door ze in de fik te zetten met een vergrootglas?
Frank
47061
20 jaar
Gebruik het vergrootglas en richt het voor minstens 5 seconden op een van je mieren van Ant Nation. Hij zal hierdoor in de fik vliegen, maar tegelijkertijd zal zijn level supersnel stijgen!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg