x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

MySims - Wii All in 1!

MySims is een vrolijk spel voor jong en oud. De stad is in verval geraakt en dat moet jij zien recht te zetten!
Professionele beoordeling: 6,8 - Lees de review!

Kopen:

MySims
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot MySims

Afbeelding voor  MySims

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5030946057368
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  MySims

Afbeeldingen

Ontwerp je eigen personage.
Ontwerp je eigen personage.
In My Sims heb je een bakker, een kleding winkel en nog veel meer!
In My Sims heb je een bakker, een kleding winkel en nog veel meer!
Het zonnetje lacht, de lucht is blauw... My Sims, kom maar gauw!
Het zonnetje lacht, de lucht is blauw... My Sims, kom maar gauw!
He, zo ziet mijn kamer er ongeveer uit!
He, zo ziet mijn kamer er ongeveer uit!
Beoordelingen voor   MySims

Beoordelingen MySims

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

11070
18 jaar
Creatief ontwerpen met lange laadtijden en framedrops
My Sims is een leuk en creatief spelletje. Je kan alles in dit spel zelf ontwerpen, wat erg leuk is. Het ziet erg redelijk uit. Het is alleen jammer dat dit spel in drukke plekken last heeft van framedrops. Dat maakt het soms erg vervelend om te spelen. Ook zijn de laadtijden erg lang.
De wereld in dit spel is erg groot en je stad wordt ook groter en groter, totdat alles is volgebouwd. Je moet dus ook erg creatief zijn in dit spel, want anders zie je steeds dezelfde dingen terug.
MySims
Cijfer:
7,0

1218
14 jaar
Creatief en vrolijk, maar snel eentonig
MySims is erg creatief en vrolijk. Alle huizen kan je zelf ontwerpen, Sims geven je opdrachten voor meubels en je kan vrienden maken. Helaas is het na 1 week saai aan het worden en eentonig. Ik heb het na 1 weekje in de kast gezet. Leuk idee, maar meer van hetzelfde.
Cijfer:
6,5

2171
12 jaar
Vrij rondlopen maakt MySims leuk
MySims is een best grappig spel, de poppetjes zijn cool en je kan er veel in rondlopen. Dat spreekt mij vooral aan, om de vrijheid te hebben om overal waar je wil rond te kunnen lopen. Het is jammer genoeg geen multiplayer en dat is een klein minpuntje, maar verder is het wel een grappig spel.
Cijfer:
8,7
Lees meer beoordelingen.

305
14 jaar
Heel leuk, maar geen spel dat je dagen blijft spelen.
Het is een erg leuk spel, maar zoals al gezegd werd MaSims na 1 week toch wat saai en ging het bij mij de kast in. Maar na een tijdje, krijg je er toch weer zin in.

MySims is dan ook leuk, en echt leuk bedacht. Met die extracten enzo, ik zou er zelf nooit opkomen zijn. En het bouwen van meubels, en dat andere Sims de opdrachten geven is nog leuker. Net als dat je een huis kan bouwen voor nieuwe Sims die in het hotel te vinden zijn. Het is echt heel leuk, maar niet iets dat je dagen achter elkaar blijft doen.
Cijfer:
8,8

343
26 jaar
Een heel goed spel
Dit is echt zo’n game waar je lekker voor kan gaan zitten, en niet te ingewikkeld hoeft te doen. Tuurlijk het spel wordt wel uitdagender, maar je kan er zo lang over doen als je wilt.
Al met al een heerlijk spel om te spelen, en zeker niet alleen voor kinderen. Dit spel is voor jong en oud!
MySims
Cijfer:
8,0

3024
13 jaar
Creatief Huizen Bouwen en Stad Level-Uppen
MySims is een erg leuk spel, eerst dacht ik dat het wat op de Sims zou lijken, wat ik nooit leuk vind op een spelcomputer, maar dat doet het dus niet! Je kan huizen bouwen, wat erg goed werkt met de Remote, en je stad kan level-uppen, en dan krijg je nieuw gereedschap. Zo kan je een doorang openen waarmee je weer in een nieuw gebied kan, in dat nieuwe gebied kan je dan ook weer huizen bouwen, en weer een level omhoog gaan!
Cijfer:
8,0

730
17 jaar
Leuke game, maar soms te moeilijk!
Ik vond de Sims op de pc al grappig, maar nu je het ook op de wii kan spelen vind ik het echt al helemaal cool! Alleen is er wel een nadeel: als je al best wel ver bent in het spel, wordt het wel moeilijk om verder te komen!
MySims
Cijfer:
7,8

0
11 jaar
MySims is echt Top!
MySims is een goede game. Voor beginners is het beter om MySims te kiezen dan De Sims 2 want in De Sims 2 kunnen je Sims dood gaan en in MySims niet en in MySims hoef je je geen zorgen te maken over over honger, plassen of slapen. Je hoeft natuurlijk niet bang te zijn dat je in MySims dan niks meer te doen hebt er is een boel te beleven je kunt: Huizen bouwen, meubels ontwerpen, Sims over te halen om in de stad te blijven wonen en je kunt ze er ook wegsturen en zo is er nog veel meer te beleven in MySims!
Cijfer:
9,7

3035
13 jaar
Leuk om te bouwen
MySims is leuk. Ik vind het leuk om dingen te bouwen en het is helemaal leuk als je alles kan doen(bomen hakken en dingen zoeken in de woestijn).
Cijfer:
8,6

635
16 jaar
MySims een leuk spel
MySims is een heel leuk spel vindt ik want het is heel creatief maar je moet wel goed nadenken wat je moet en kan doen. Maar het is wel een aanrader.
Cijfer:
8,1

2379
10 jaar
Sims zijn vreemde poppetjes
My Sims is een grappig spel je kan zelfs je stad een eigen naam geven je kan huizen bouwen voor Sims (voor de gene die niet weten wat Sims zijn Sims zijn vreemde poppetjes) en je kan ook nieuwe gebieden vrijspelen en daar ook huizen bouwen.
Zelf heb ik mijn stad Torteltuin genoemt en mijn poppetje Tortelduifje.
MySims
Cijfer:
7,9

330
10 jaar
Dingen bouwen
My Sims is een leuk spel! Je moet wel heel veel en lang laden, en je krijgt veel opdrachten van personages om dingen te bouwen.
MySims
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M hier, en ik heb een super vrolijke game voor jullie: MySims voor de Nintendo Wii! Wowie! In MySims duik je in een kleurrijke wereld waar je jouw eigen Sim creëert en een stad opbouwt. De game is ontwikkeld door EA Redwood Shores en biedt een unieke mix van creativiteit en avontuur. Je kunt huizen bouwen, meubels maken en zelfs de stad aanpassen aan jouw smaak. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig en intuïtief, wat het perfect maakt voor zowel jonge gamers als volwassenen die van creatieve spellen houden. En het beste deel? Je kunt vrienden maken met schattige personages zoals Yoshi en Luma!

Historische Context


Toen MySims in 2007 werd uitgebracht, bracht het een frisse wind in het Sim-genre, speciaal ontworpen voor de Wii. De game werd geprezen om zijn toegankelijkheid en charmante visuele stijl. Hoewel het afweek van de realistische stijl van de traditionele Sims-games, werd het al snel een favoriet onder Nintendo-fans. Het succes van MySims leidde tot verschillende vervolgen en spin-offs, waaronder MySims Kingdom en MySims Party. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


IGN schreef: "MySims is a delightful and charming game that offers a unique twist on the classic Sims formula. Its accessible gameplay and creative freedom make it a must-play for Wii owners."
GameSpot voegde toe: "With its adorable graphics and engaging activities, MySims is perfect for younger audiences and anyone looking for a light-hearted gaming experience."

Iets voor jou?


MySims is ideaal voor jongere spelers en gezinnen die samen willen genieten van een vrolijke en creatieve game. Ook fans van simulatie- en bouwspellen zullen deze game Fantastisch vinden. De eenvoudige bediening en kleurrijke wereld maken het toegankelijk voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint, MySims biedt plezier voor iedereen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van MySims, dan heb ik nog een paar Fantastische aanbevelingen voor je:
1. **Animal Crossing: Let’s Go to the City** - Een ander geweldig simulatie-avontuur waar je een stad kunt opbouwen en vrienden kunt maken met schattige dieren.
2. **Harvest Moon: Magical Melody** - Een boerderijsimulatiespel waar je kunt planten, oogsten en een leven kunt opbouwen in een charmant dorp.
3. **The Sims 3** - Voor degenen die op zoek zijn naar een meer uitgebreide en realistische simulatie-ervaring.
MySims

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor MySims

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 4 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
über-Sims
Bramd de Groot
25454
Als je het interest level van je dorp in een bepaalde categorie tot 100% brengt, krijg je een speciale über-Sim, die de volgende dag in het hotel op je zal zitten wachten. Hier zie je een lijstje met über-Sims en welke categorie je voor ze moet voltooien.

Amazing Daryl100% Fun
Chancellor Ikara100% Tasty
Hopper100% Cute
Mel100% Spooky
Samurai Bob100% Studious
Star100% Geeky

Geheimen:
Geheime grotten
Skoetertje
65
Als je de woestijn hebt vrijgespeeld is het slim om vlaggetjes te plaatsen dan weet je weer hoe je terug moet naar de stad of naar wat anders in de woestijn. In de woestijn zijn overal van die geheime grotten waar bomen, schatkamers of wat anders te vinden is.

Geheimen:
Items door sterren
Bramd de Groot
25454
Telkens als je dorp een nieuwe ster haalt, word je beloond met een item. Hier zie je welke items je haalt bij hoeveel sterren.

Crowbar1 ster
Saw2 sterren
Pickaxe3 sterren
Blow Torch4 sterren
Town Monument Blueprint5 sterren
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Nieuwe kleding
Lucky
2089
Druk op pauze als je in het dorp bent, druk dan op 2, 1, beneden, boven, beneden, links, links, rechts, rechts voor het Password invul scherm. Gebruik dan de volgende codes:

Tglg0caHipster Chic
l3hkdvsKimono
N10ng5gCamouflage broek
Gvsb3k1Genie pak
R705aanWitte trui

Persoonlijke tip:
De Schattige Grot in de woestijn
Merlijn
1032
11 jaar
Wil je weten waar de Schattige Grot (cute cave) in de woestijn is? Ga dan naar dat "rots/verhoging"-ding waar je 1 huis kunt bouwen en waar limoen-, citroen- en sinaasappelbomen staan. Ga daar NIET op, loop daar achterom, draai de camera en TADAA!! gebruik de koevoet om het open te breken, en je kan de Schattige Grot in de woestijn betreden!!

Geheimen:
Maak indruk op Elizabeth
Bramd de Groot
25454
Als je dorp 4 sterren heeft, zal Elizabeth modeshows houden in je dorp. Afhankelijk van waar ze deze show houdt moet je bepaalde kleren aantrekken om een goede indruk te maken op Elizabeth en je relatie met haar te verbeteren. Hier zie je wat je waar aan moet trekken. Als ze zegt dat je meer "elegance" nodig hebt, draag dan iets zwarts of paars. Als je meer "curious" moet zijn, moet je iets oranjes dragen.

EntertainmentgebiedPink Gradient Polo, Pink Shorts
BosGreen Camisole, Yellow Pleated Skirt
HighlandsWhite Polo Shirt, Purple Skirt
BergenYellow Camisole, Purple Skirt
HavenBlue Hawaiian Shirt, Light Blue Pants
DorpRed Hawaiian Shirt, Blue Roll-Ups

Cheats en Codes:
Een paar cheats
Kyl
5034
Druk tijdens de pauze scherm 2, 1, dpad: beneden, boven, beneden, links, links, rechts, rechts voor het Password scherm.

Diamond Vest Tglg0ca
Rickshaw bedItha7da
Hourglass CouchGhtymba
Camoflage PantsN10ng5g
Bunk BedF3nevr0
Racecar bedAhvmrva
Modern CouchT7srhca
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg