x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

MySims Agents - Wii All in 1!

Kopen:

MySims Agents Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot MySims Agents

Afbeelding voor  MySims Agents

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030946075973

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  MySims Agents

Afbeeldingen

Creëer je eigen agent en los de mysteries op!
Creëer je eigen agent en los de mysteries op!
In deze <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=MySims>MySims</a>-games gaat het wat ruiger aan toe. Je bent tenslotte een geheim agent!
In deze MySims-games gaat het wat ruiger aan toe. Je bent tenslotte een geheim agent!
Je krijgt een eigen basis en je mag hem zelf inrichten!
Je krijgt een eigen basis en je mag hem zelf inrichten!
Zoek naar sporen die je verderhelpen bij je missie.
Zoek naar sporen die je verderhelpen bij je missie.
Beoordelingen voor   MySims Agents

Beoordelingen MySims Agents

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

15616
14 jaar
Valt een beetje tegen.
MySims Agents is vergeleken met de vorige MySims een stuk minder als je kijkt naar de MySims personages zelf. Er zijn er niet gek veel bijgekomen. Het is wel leuk dat je nu als een agent te werk gaat. Het grootste nadeel van dit spel is dat het vrij kort is. Er zijn te weinig missies om te spelen en ze lijken ook nogal op elkaar. Dus eigenlijk gaat het ook nog eens vervelen. Maar als je echt alleen naar dit spel kijkt en niet naar de andere MySims is dit spel toch heel leuk.
Cijfer:
7,9

150
24 jaar
Geweldloze geheime agenten die mysteries oplossen
Een grappig spel: hoewel er heel spannende onderwerpen in het spel zitten (zoals de vernietiging van een belangrijke steen, of onderzoek naar een verdwenen sim), is het spel zonder geweld. Dat is wat mij betreft een absoluut pluspunt. Verder is het een echt detective spel: je lost een raadsel op, gaat op zoek naar het volgende en probeert dat op te lossen. Er zijn ook ’goede’ en ’slechte’ sims, en het doel is om uiteindelijk de grote slechterik te ontmaskeren. Op een gegeven moment ben ik vastgelopen, nadeel is dat je dan ook niet meer verder kan: het raadsel moet eerst opgelost zijn. Leuke details: je kan je outfits wisselen, je kan zelf kiezen wie je aanneemt om voor je te werken en welke missies zij gaan ondernemen. Verder verdien je ook voorwerpen gedurende het spel om je teams sterker te maken. MySims Agents is een leuk en vlot spel met goed afgebakende raadsels.
Cijfer:
8,0

1032
11 jaar
Ik vind deze met een verpletterende overwinning de beste!
Ik heb alle spellen van MySims op Sky Heroes na. tot nu toe vind ik deze met een verpletterende overwinning de beste! Alleen, er zitten altijd wel wat nadelen aan! Zoals in MySims heette een poppetje Fleur, en hier heet ze POPPY!! Die snap ik gewoon totaal niet! En mijn moeder speelt het ook en ook zij vindt hetzelfde. (alleen mam vindt de PUZZELS heel lastig (Computer Kraken, Sloten Forceren, en dus ook Analyse Uitvoeren)). voor de rest: TOPSPEL!!
MySims Agents
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

108
11 jaar
Leuk spel, maar mist nieuwe MySims characters
MySims Agents is een leuk spel, maar ik vind dat ze wel wat nieuwe My Sims mensen kunnen maken. Het is niet leuk als je de andere spellen van de MySims serie al gespeeld heb weer de zelfde My Sims characters te zien.
Maar buiten dat is MySims Agents een leuk Wii spel met een paar coole gadgets.
Cijfer:
7,4

737
14 jaar
Het meisje met de blonde krullen
Op een donkere avond sloop een meisje met blonde krullen, een kroon, gekleed in een mooie jurk, door de duisternis, zoekend naar het geheim dat al dagen achter haar aan zat. Opeens hoort ze een gil vanuit het landhuis waar ze was, ze rent naar binnen en treft de inwoonster aan, een mysterieus persoon, die de kracht van het toekomstvoorspellen bezit, men noemt haar ’zij die de mensen dood ziet gaan voor haar ogen’. Er was ook veel magisch aan haar, haar oude stoffige jurk leek alsof ze hem al honderdenjaren aan had, maar ook haar leeftijd was een raadsel. Ze leefde al zo lang men zich kon herinneren in het enorme landhuis met de moerassige tuin, pratende muren, levende schilderijen, bomen met deuren en zombie’s.
De inwoonster staarde kil naar het gebroken kristal aan haar voeten. Ze was vermengd in een gevecht tussen goed en kwaad, maar niemand wist aan wiens kant ze stond.
Het meisje met de blonde krullen stond als verstijfd in de deuropening, de duisternis kwam in beweging voor haar ogen: het kristal dat gedeeltelijk de oorzaak van de strijd was, lag gebroken aan de voeten van de helderziende...
Lees meer...
Het meisje rende naar buiten, waar ze verrast werd door een zombie die haar als verdoofd aanstaarde. Het meisje holde weg, richting haar voertuig en vloog weg, met de bedoeling hier nooit meer terug te komen...
De dag erna moest ze naar de jungle, de man achter het kwaad, de gevreesde heerser over het kwaas, was uit op een man, verstopt in een eeuwenoude tempel, waartoe ieder de toegang werd geweigerd.
Het meisje kwam aan en de tempel stond indrukwekkend als hij was recht voor haar, de sloten dicht, zoals altijd, de mensen gevlucht, de deur verdwenen, de randen dichtgegroeid, de rivier volgestroomd. In de oondoordringbare tempel lag het geheim, de ontraadseling van alles wat zich mysterieus aan de zijkant hield of juist midden in het gevecht zat...

(een klein stukje uit mijn belevingen met MySims Agents)
Verberg.
Cijfer:
10

594
11 jaar
Te weinig missies...
MySims Agents is oke.
Ik zelf vond het te snel uitgespeeld en de stemmen irritant.
Wel leuk was dat je het gebouw kon inrichten, en daar je recruiten kon laten trainen voor hun skils. De missies voor je recruiten zijn leuk om te lezen.
Cijfer:
7,0

40
13 jaar
Echt een stoer spel!
My Sims Agents is een erg leuk spel om je even in te verdiepen, met name de spanning en het puzzelen. Sommige puzzels zijn echt heel moeilijk, maar er zijn ook makkelijkere. Bovendien is het echt een stoer spel! Hij is echt aan te raden hoor!
MySims Agents
Cijfer:
8,5

105
16 jaar
MySims Agents is een super tof spel!
In MySims Agents heb je verschillende taken. Je primaire doel is om je gecreëerde personage naar de top van de spionagebusiness te brengen en het duurt niet lang voordat je een heel gebouw bezit en het moet runnen. Daartoe rekruteer je meer agenten - Sims die je tijdens je avonturen ontmoet - en stuur je ze vervolgens als teams uit om verschillende andere misdaden op te lossen die zich voordoen, terwijl je de grote missies onderzoekt. Hier zit een klein beetje plezierige strategie aan vast, omdat alle Sims unieke attributen hebben en sommige beter samenwerken dan andere. Terwijl je missies evalueert, kun je de kansen zien die je unieke teams hebben om hun uitdagingen te voltooien en hun kansen in overweging nemen. Ondertussen is het aan jou om te ontdekken waarom MorcuCorp, geleid door de corrupte CEO Morcubus, de huizen van Sims doorzoekt en hun eigendommen steelt. En tot slot, terwijl je onderzoekt, zal je uiteindelijk zijn kwaadaardige plan ontdekken en allerlei ontgrendelbare items verdienen, van kleding voor je Sims tot meubels en uitrusting voor je hoofdkwartier, die je kunt gebruiken om jezelf en je gebouw te verbeteren. Je kleding is puur voor esthetiek, maar de items die je op je hoofdkantoor plaatst, zullen de vaardigheden van je teams vergroten.
Cijfer:
9,0

4838
14 jaar
MySims leuker dan MySims Agents
Ik vond MySims leuker dan agents... ik weet niet zo goed waarom, het is een gevoel. Als je dan zo loopt dan denk je dat je het al eerder hebt gedaan.
Cijfer:
7,0

1338
13 jaar
Geen uitblinker
Ik heb bijna alle Sims gespeeld, en vond deze MySims Agents niet echt een uitblinker. Het is wel met Agenten en oorlog maar toen ik dit begon te spelen had ik het gevoel dat ik dit al vaker had gespeeld, en het minder leuk vond. Maar ik denk als je nog niet veel Sims spellen hebt gespeeld, dat dit zeker een leuk spel is!
Cijfer:
6,0

153
13 jaar
Leuk spel voor een bepaalde leeftijd.
MySims Agents is een spel waarin jij verschillende zaken moet oplossen.
Je krijgt een eigen bureau met meerdere verdiepingen die je zelf kunt inrichten. Je kunt ook zelf vrienden aannemen als personeel.
Het is een zeer tof spel maar voor kinderen boven 11 jaar is het spel zeer rap uitgespeeld. Voor kinderen tussen 7 en 11 jaar is het een echte aanrader.
Cijfer:
7,5

10545
21 jaar
Charmant avonturenspel vol mysteries en plezier
MySims Agents voor de Nintendo Wii is een schattig avonturenspel waarin je als agent mysteries oplost in een kleurrijke wereld. Ik vond het erg leuk om verschillende locaties te verkennen, puzzels te voltooien en andere Sims te helpen. Het spel combineert creativiteit met detectivewerk, wat voor verrassend veel plezier zorgt.

De charmante graphics en leuke personages maakten het voor mij een geweldige keuze, vooral als je al fan bent van de MySims-serie. De visuele stijl en de speelse sfeer dragen echt bij aan de aantrekkingskracht van het spel. Toch miste ik soms wat diepgang in de gameplay, waardoor het niet altijd even uitdagend was.
Cijfer:
6,7
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! MySims Agents is een Fantastische game waarin jij de rol van een geheim agent op je neemt om mysteries op te lossen en de stad te redden van de snode plannen van de slechterik Morcubus. Deze game combineert avontuur met puzzelen en biedt een boeiende verhaallijn waarin je aanwijzingen moet verzamelen, puzzels moet oplossen en gadgets moet gebruiken om verder te komen. Ontwikkeld door EA Games, biedt MySims Agents een unieke mix van detectivewerk en Sims-stijl gameplay die zowel leuk als uitdagend is.

Historische Context


MySims Agents werd uitgebracht in 2009 en is een spin-off van de populaire MySims-serie, die zelf een kindvriendelijke afgeleide is van de beroemde The Sims-franchise. De game werd goed ontvangen vanwege zijn charmante stijl en toegankelijke gameplay, en het is nog steeds geliefd bij fans van de serie. Door de jaren heen heeft MySims Agents zijn plaats behouden als een van de meer unieke titels binnen de Sims-familie.

Recensies van Experts


"MySims Agents is a delightful blend of adventure and puzzle-solving that will keep younger players engaged for hours." - IGN
"The game?s charming visuals and engaging story make it a must-play for fans of the MySims series." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers en fans van de MySims-serie die houden van avontuur, puzzels en detectivewerk. Maar ook oudere spelers die op zoek zijn naar een ontspannen en leuk spel zullen veel plezier beleven aan deze titel. Fantastisch voor gezinnen die samen willen spelen en mysteries willen oplossen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van MySims Agents, dan zul je waarschijnlijk ook dol zijn op andere MySims-games zoals MySims Kingdom en MySims Party. Daarnaast zijn games zoals Professor Layton en de Curious Village en Animal Crossing: Let’s Go to the City ook geweldige keuzes voor fans van avontuur en puzzelen.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! MySims Agents kan worden gespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dus of je nu een Wii of een Wii U console hebt, je kunt altijd genieten van deze spannende en leuke game!
MySims Agents

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor MySims Agents

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 2 Easter Eggs en Glitches

Cheats en Codes:
Kledinguitverkoop
MissIsa
737
Wie wil er nou niet als Ninja of IJzerman over bomen stuiteren, bergen af storten, grotten verkennen, tempels betreden en honden ondervragen?
Nu kan het!
(L=links, R=rechts, H=omhoog, O=omlaag)

IJzer-outfitLRLRHOHO
Ninja-outfitRHRHLOLO

Geheimen:
Trophies
Bramd de Groot
25454
Zo speel je de Trophies in het spel vrij.

1. Magic HornLos Case #18 op
2. Fortunite CrystalLos Case #13 op
3. Tobor's RemoteLos Case #16 op
4. The Nightmare CrownLos Case #18 op
5. Yeti BootLos Case #7 op
6. Disco BallPraat weer met Dr. F aan het eind van Case #10
7. Man On Horse StatueLos Case #11 op
8. Fireman CarlIn het moeras in het hoekje
9. MagellanIn de tweede kist na de kruising van de vier vines in de Temple
10. JennyLos Dispatch Mission #4 op
11. BuddyLos Dispatch Mission #29 op
12. RoxieLos Dispatch Mission #11 op
13. TravisOnderzoek de emmer bovenaan de eerste trap in Patrick's Construction Site
14. Evelyn Gray:Los Dispatch Mission #51 op
15. Paul The YetiOnderzoek de bank in Paul's grot
16. Necromancer GordonDoorzoek het Chinese kastje in de eetkamer van Cyrus' Mansion

Geheimen:
Nog meer Trophies
Bramd de Groot
25454
Zo speel je nog meer Trophies vrij.

17. Faith ConnorsDoorzoek de muur bij de deur van de bibliotheek in Cyrus' Mansion
18. Yeti PrestonLos Case #7 op
19. Agent WalkerLos Dispatch Mission #39 op
20. Supercharged JusticeLos Dispatch Mission #38 op
21. MorcubusOpen de kist in Yuki's Secret Cave
22. Stuntman ChazLaat Chaz zijn stunt weer doen tijdens Case #16
23. Mr. Suckers tentacleKrijg hulp van Mr. Suckers tijdens Case #16
24. Mr. SuckersLos Dispatch Mission #36 op
25. King MikeLos één Dispatch Mission op
26. Wolf Rider GinoLos Dispatch Mission #2 op
27. The Club KidsLos Dispatch Mission #30 op
28. The HQ CrewLos Dispatch Mission #47 op
29. The Lab CrewLos Dispatch Mission #48 op
30. The MorcugirlsDoorzoek de raat bij de groene tonnen in Club Candy's riool
31. Avian Joust Goth BoyHaal de inkt voor Goth Boy's tattoo in Case #16
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Nieuwe outfits
Wesley
5310
Wil je je sim andere kleding geven die je niet zomaar kan krijgen? Druk de volgende knoppen op de d-pad in het menu om sims te maken om nieuwe kleding te krijgen.

Astronaut outfitOmhoog, omlaag, omhoog, omlaag, links, rechts, links, rechts
Ninja outfitRechts, omhoog, rechts, omhoog, omlaag, links, omlaag, links
Stealth outfitLinks, rechts, links, rechts, omhoog, omlaag, omhoog, omlaag

Easter Eggs en Glitches:
Op bomen lopen
Kleinebram
2379
Je kunt op de bomen lopen bij de Pizza tent. Zie filmpje:

 

Easter Eggs en Glitches:
It's dangerous to go alone!
Bramd de Groot
25454
Ergens in het spel zegt Dr. F de volgende zin tegen je: "It's dangerous to go alone! Take this!". Dit is natuurlijk een verwijzing naar de beroemde zin uit The Legend of Zelda voor de NES. Deze zin wordt gezegd door de oude man die Link zijn zwaard geeft.

Geheimen:
Meer bonusagenten
Bramd de Groot
25454
Hier zie je hoe je de rest van de bonusagenten vrijspeelt.

LibertySpeel de dispatch mission "Snake on the Loose!" uit
Master AranSpeel de dispatch mission "Penguin Style!" uit
Sir SpencerSpeel de dispatch mission "H4XXOR3D!" uit
MakotoSpeel de dispatch missions "High School Yearbook" en "Prom Date" uit
PetalSpeel de dispatch mission "Failing Forest" uit
Elmira ClampSpeel de dispatch mission "Assistant Librarian" uit
Annie RaddSpeel de dispatch mission "Roadie Despair" uit
ReneeSpeel de dispatch mission "Pig, Camera, Action!" uit
PinkySpeel de dispatch mission "Blue Thing!" uit
StarSpeel de dispatch mission "Blade of Destiny" uit
GonkSpeel de dispatch mission "Gonk Need Food, Badly" uit
WendalynSpeel de dispatch mission "Reagant Run" uit
MarlonSpeel de dispatch missions "Magical Assistant" en "Magical Disaster" uit
TravisWord een geheim agent
RogerSpeel de mission "Evelyn's Robbery Case" uit
LeafGraaf rond in de gaten in Forest Park tijdens de mission "Evelyn's Robbery Case"
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg