x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland - Wii All in 1!

Kopen:

De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland

Afbeelding voor  De Sims 2 Op een Onbewoond Eiland

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5030946058730
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor De Sims 2 Op een Onbewoond Eiland

Afbeeldingen

Het kiezen van je uiterlijk is bepalend voor de rest van het spel!
Het kiezen van je uiterlijk is bepalend voor de rest van het spel!
De omgekeerde wereld! Het vlees eet jou op!
De omgekeerde wereld! Het vlees eet jou op!
Aah, wat een mooie dag op zee! Hier kan absoluut niets misgaan!
Aah, wat een mooie dag op zee! Hier kan absoluut niets misgaan!
Zeg eens eerlijk, Chimpie, ben ik gek aan het worden?
Zeg eens eerlijk, Chimpie, ben ik gek aan het worden?
Beoordelingen voor  De Sims 2 Op een Onbewoond Eiland

Beoordelingen De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0

25454
16 jaar
Beter dan de echte Sims
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland biedt een verfrissende kijk op de Sims-serie. Je Sims stranden op een onbewoond eiland, waarna je op dit eiland moet overleven, een leven moet opbouwen en uiteindelijk moet zorgen dat je gered wordt. Aangezien ik de echte Sims nogal oninteressant en pointless vind, was dit spel een aangename verrassing voor mij; het is nog steeds een heel open spel, maar minder doelloos, en met interessantere locaties en ideeen.
Cijfer:
8,0

33
44 jaar
Leuk spel ook voor volwassenen
Sims 2 "Op een onbewoond Eiland" is een erg leuk en zeer verslavend spel. Samen met mijn dochter van 9 en zoon van 15 jaar heb ik dit spel uren gespeeld.

Jammer dat ik sommige dingen niet kon vinden (bepaalde bloem) en heb ook niet alle schatkaarten gevonden. We hebben wel gebruik gemaakt van sommige cheats maar ook dit mocht niet baten om het spel uit te spelen. Wel 2x gered (opgepikt door een helicopter en met de Catamaran van het eiland weggevaren en opgepikt op een cruiseship). Al met al een heel leuk spel ook voor volwassenen dus. Zeker een aanrader !!
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Cijfer:
8,5

4838
14 jaar
Helemaal geen leuk spel!
Ik vind dit helemaal geen leuk spel. Dit was mijn eerste Sims die ik op de Wii speelde en ik vond er niets aan. De uitleg is onduidelijk en de besturing hapert om de haverklap.
De graphics zijn redelijk, maar ik had het me allemaal wat beter voorgesteld!
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Cijfer:
4,5
Lees meer beoordelingen.

3229
13 jaar
Avontuurlijk leuk spel, maar verschilt veel van de ’normale’ sims spellen.
Ik vind dit een zeer leuk spel, omdat je aanspoelt op een bepaald eiland en daar maar moet zien te overleven. Het is erg avontuurlijk en je moet slim denken om bepaalde problemen op te lossen. Dit spel verschilt wel erg van de ’normale’ sims spellen. Hierbij moet je niet een gezin verzorgen, maar je moet overleven en survivallen!
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Cijfer:
8,0

343
26 jaar
Geen slecht spel, maar al die meters...
Ja wat moet ik ervan zeggen?
Het is een leuk spel..De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland ziet er erg mooi uit, en er zit een verhaal in.
Alleen vond ik hem te moeilijk, Ik ben sowieso niet zo goed in Sims spellen, Maar bij deze vond ik vooral het nadeel dat je zoveel moest doen... Als ik aan het zoeken was voor eten dan moest ik weer letten op mijn muziek meter of mijn slaap meter. En ik vind dat die dingen te snel naar beneden gaan.. Je krijgt de kans haast niet om iets te doen omdat je te druk bent om al je meters vol te krijgen!
Cijfer:
7,5

419
11 jaar
Het is voor mensen die van avontuur houden.
Het is een leuk spel, De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland is leuk voor personen die van avontuur en raadsels houden. Je kan van alles doen zoals met apen spelen of dingen bouwen of je aan kleden, je kunt zelfs je eigen kleren maken! Het is niet voor mensen die van minigames houden maar je kan er wel lang mee door.
Cijfer:
9,0

1338
13 jaar

Toen ik mijn Wii kocht en dit spel erbij gekocht, dat ik wow! Dit gaat gewoon mijn leven worden maar dan op de Wii. Een keer het gespeeld, maar vond het niet leuk. Het was kinderachtig en je kon niet zo heel veel doen. Dus voor andere fans vam de Sims, De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland is hem niet helemaal.
Cijfer:
4,0

4194
13 jaar
Vernieuwend en toch het zelfde
ik vind The Sims 2 Castaway erg origineel onder de Sims games, het idee dat je aanspoelt op een eiland is erg indrukwekkend! Je moet ook dingen proeven om te ondekken of het eetbaar is. Ik vind het net als bij andere Sims games wel jammer dat je Sims onderhouden echt lastig is, en giftige bessen spuugt hij meteen uit, een vergiftiging die je moet oplossen was leuker geweest..
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Cijfer:
7,3


47061
20 jaar
Schoenmaker, blijf bij je leest!
De Sims-games op de PC waren prima, en ook sommige delen van de wii-versies zijn (eventjes) leuk. In dit geval gaat dat echte niet op: als een soort mix tussen het originele Sims-concept en de serie LOST is het je doel van een onbewoond eiland te worden gered, en tot die tijd jezelf in leven zien te houden.

Jammer is dat hiermee een van de hoofdelementen, de interactie met andere families, volledig is weggevallen. Ook lijkt er slecht te zijn nagedacht over bepaalde zaken, waardoor je absurde situaties krijgt: voor het kappen van hout verdien je geld, wat je vervolgens uitgeeft aan meubels en benodigdheden voor je kamp. In welke winkel geeft je Sim het geld eigenlijk uit, en waarom bel je niet even voor redding met de telefoon in die winkel?

Origineel is het spel dus wel, maar het had misschien beter geweest als EA toch dichter bij het originele Sims-concept was gebleven...
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland
Cijfer:
5,2

631
13 jaar
Mooi gemaakt
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland is zeker een leuk spel waarbij je moet zien te overleven en verder te komen. Het spel heeft mooi gemaakte eilanden. Het is niet een spel wat je in korte tijd uitspeelt en zeker aan te raden.
Cijfer:
8,5

2181
16 jaar
Good job, Sims!
De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland vind ik een aparte, maar wel een grappige Sims-game. Het is eigenlijk helemaal niet wat je van een Sims-game verwacht. Ze hebben het echt in een ander jasje gestoken met deze Sims. Het komt er op neer dat je op een onbewoond eiland aanspoelt en moet zien te overleven van de materialen die je daar hebt. Dus echt een survival-game, maar dan in Sims-stijl! Ik wil normaal gesprokken niets met Sims-games te maken hebben, maar ik vond deze voor een aantal uur wel lachen om te spelen!
Cijfer:
6,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 persoonlijke tips - 3 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Ontdek het tweede eiland
Juultje
631
13 jaar
Op de pier kan je een vlot maken om naar het tweede eiland te gaan. om het vlot te maken moet je techniek 2 bezitten en voldoende goede grondstoffen hebben die je overal op de rest van het eiland kan vinden. Op het tweede eiland is de bemanning van je schip aanwezig.

Cheats en Codes:
Cheat Gnome-cheats
Bramd de Groot
25454
Als je snel achter elkaar op B, Z, D-Pad naar boven, D-Pad naar beneden en B drukt, terwijl je op een bebouwbaar stuk land staat (zoals een strand), zal de Cheat Gnome verschijnen. Bij deze kabouter kun je vervolgens de volgende cheats invoeren voor bepaalde beloningen.

Alle motieven-, +, Z, Z, A
Alle blauwdrukken+, +, -, -, Z
Alle resourcesA, A, beneden, beneden, A
Maximaal voor huidig voedsel en resourceslinks, rechts, links, rechts, A
Maximale relatiesZ, +, A, B, 2
Voeg 1 level toe aan een vaardigheid2, omhoog, rechts, Z, rechts

Geheimen:
Kom het Llama Palace binnen
Bramd de Groot
25454
Kijk op het derde eiland achter de tronen. Daar zul je de Llama Crown vinden. Hiermee kun je in de grot op het tweede eiland de stenen deur naar het Llama Palace kunnen openen.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Makkelijk Social-punten
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Op het derde eiland is in de Lama-troonzaal een item te vinden genaamd de Monkey Horn. Als je hier op blaast zullen alle apen van het eiland waar je op staat naar je toe komen. Dit is handig als je Social-punten nodig hebt, omdat je die kan aanvullen door interactie met apen.

Geheimen:
Aliens!
Bramd de Groot
25454
Als je de Transmitter repareert en vervolgens een SOS verzendt vanuit die rare cirkel op Crystal Island, zal je Sim ontvoerd worden door aliens. Als ze je terug zetten op het eiland, zal je een aantal blikjes Alien Meat hebben (heel voedzaam en gezond voedsel), en zul je alle motieven hebben.

Persoonlijke tip:
Vulkaaneiland
Quintennnn n
330
10 jaar
als je op het laatste eiland bent (vulkaaneiland) dan moet je de radio die je kan vinden bij een neergestort vliegtuig op de vulkaan aan doen, dan wordt je gered!

Geheimen:
Extra outfit
Bramd de Groot
25454
Als je in het "Fashion and Grooming"-scherm de game op pauze zet, en vervolgens achtereenvolgens op Z, Z, A, Z en 2 drukt, krijg je een extra kledingstuk voor je Sim. Bij een man is dit een vest, bij een vrouw een tanktop.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii