x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Mario Strikers Charged Football - Wii All in 1!

Mario Strikers: Charged Football bouwt verder op het ijzersterke fundament van Mario Smash Football.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Mario Strikers Charged Football Nintendo Selects
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 12.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Strikers Charged Football Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
13.49
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Strikers Charged Football

Afbeelding voor  Mario Strikers Charged Football

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2007
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496363109
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Strikers Charged Football

Afbeeldingen

Hier heb je een klein aantal characters uit het spel.
Hier heb je een klein aantal characters uit het spel.
Mooie bal!
Mooie bal!
Heb je het al gehoord? De sterspeler van Barcelona: Ronal-dino!
Heb je het al gehoord? De sterspeler van Barcelona: Ronal-dino!
Even richten... kracht opvoeren... GOAL!
Even richten... kracht opvoeren... GOAL!
Beoordelingen voor   Mario Strikers Charged Football

Beoordelingen Mario Strikers Charged Football

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

11070
18 jaar
Mario’s 2de voetbal spel is erg leuk. Het spel is flink verbeterd ten op zichte van deel 1. De velden zien er nu veel mooier uit. Je kan ook je eigen team samen stellen en iedereen heeft zijn eigen voor en nadelen. Ook heeft het spel WiFi, en kan je zelfs met z’n 2’en achter een tv online spelen. Online heb je ook een ranking list wat erg leuk is. Zelfs als je online verliest krijg je nog punten en stijgt je rank een beetje.
Je hebt er ook veel challenges en unlockables. Een leuk spelletje, zowel online als offline.
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
7,5


1972
15 jaar
Het vervolg van het vermakelijke Mario Smash Football op de Gamecube is naar mijn inziens één van de beste spellen op de Wii tot nu toe. De grootste vernieuwing is dat je op elke positie een andere sidekick kan zetten, met elk weer specifieke kwaliteiten. Elke sidekick heeft ook zijn eigen special move en zijn eigen skillshot en elke captain heeft een eigen power-up. Ook leuk is de Megastrike, waarmee je meerdere goals in één keer kunt scoren. Hierdoor krijg je hele leuke scenario’s. Als je bijvoorbeeld met 0-5 achterstaat en je doet een Megastrike, heb je kans dat je in één keer terugkomt en wint met 6-5.
Ook de Road to the Striker Cup is erg leuk en uitdagend. Met de Z-knop kun je de bal omhoog "chippen", zodat je dus veel trucjes kan doen en daarbij de muur ook kan gebruiken. Al met al is deze game zeer de moeite waard.
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
9,5

15616
16 jaar
De leukste regel: Er zijn geen regels!
Het GameCube-deel heb ik vaak genoeg gespeeld. Het Wii-deel kwam uit en ik rende meteen naar de winkel. Toen ik het spel opstartte, ben ik een maand niet van mijn Wii afgebleven. Het geeft je een super gevoel om je tegenstanders vol aan de kant te knallen of met schilden te bekogelen.

Het spel bevat een Toernooi-modus, welke bijna onmogelijk is. De eerste cup is nog te doen. De 2e wordt al lastig, maar de 3e is echt bijna onmogelijk. Ik ben tot de finale gekomen, maar Petey Pirahna kan ik echt niet verslaan.
Lees meer...

Er is ook nog een zeer moeilijk missiestand. Hierin moet met elk personage enkele missies doen, zoals: Je begint met een 3-0 achterstand. Probeer de wedstrijd binnen 1 minuut toch nog te winnen. Dit is een leuk bedacht systeem en speel ik dan ook vaak.

Mario Strikers Charged Football is een goede Mario-sportgame. Het bevat de nodige vernieuwing en verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Ook is het heel uitdagend en biedt het de mogelijkheid om online te voetballen. Verplichte kost voor de Wii-bezitter dus!
Verberg.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.


8519
14 jaar
Dit is een vervolg op Mario’s voetbaldebuut op de Gamecube en ik moet zeggen, de game is goed gelukt. Veel dingen zijn verbeterd, zoals de graphics en de velden, en alles is natuurlijk gemaakt voor de Wii-besturing. Aan het begin van een wedstrijd kies je een team, bestaande uit vier spelers en een aanvoerder. Je wint door, uiteraard, meer doelpunten dan je tegenstander te scoren. Dit kan je doen door over te passen en op het goede moment te schieten. Maar leuker is de MegaStrike. Door A ingedrukt te houden en op het goede moment los te laten bepaal je hoeveel ballen je schiet en hoeveel kracht je achter je schot zet. De ander moet vervolgens met de Wii-mote de ballen proberen te stoppen. De singleplayer heb je na een tijdje wel uitgespeeld maar dan heb je nog de multiplayer, en die is eeuwig houdbaar!
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
8,3

276
11 jaar
Superleuk toch, even een potje voetballen met je vrienden! Altijd als ik dit spelletje speel word er veel gelachen.
Het is zo leuk dat je je lekker kunt laten gaan, want er zijn helemaal geen regels!
Ik speelde eerder ook heel vaak Mario Smash Football voor de gamecube, toen was die al superleuk!
De super schots zijn ook altijd zo spannend, want nu moet je ook zelf keepen (wat eerst nooit kon). Je kunt ook zelf je team samenstellen en zelf ergens neerzetten (kon vroeger ook niet).
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
8,0

341
13 jaar
Ik , en velen anderen vinden dit een zeer leuk spel. Er zit veel variatie in, op de manier van te scoren, de cups (waarvan er jammergenoeg minder zijn dan op de gamecube), de teams... Enz..
Ook een +punt is dat je online kunt spelen. Dat is meestal erg leuk, alleen er zijn soms echte pro’s aanwezig lijkt het wel. Voorderest is het een topgame.
Ik geef het een 8,5 omdat het toch niet zo’n heel lang spel is, en het kan heel maar dan ook heel soms langdradig worden. Maar voorderest een topgame!
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
8,5

2089
16 jaar
De beste fun voetbal game
Mario Strikers Charged Football: de beste fun voetbal game voor de Wii! Veel unlockables, de gekste power-ups en natuurlijk de Megastrike (waar je meerdere goals tegelijk kan scoren). Ik heb vandaag nog gespeeld op mijn Wii samen met 3 vrienden, het is echt lachen: Waluigi springt opeens je goal in, Birdo gooit iets wat op een reuzenei lijk in je goal en scoort, je doet de Megastrike en scoort 3 goals, etc! Ik zou dit spel nooit alleen spelen, maar met vrienden of via Wi-Fi kan ik er de hele dag van genieten!
Cijfer:
8,5

1535
13 jaar
Kijk, dit is nou goed voetbal! Eindelijk word er eens gescoord zonder een half uur ertussen. Er word gebeukt en geschoten met schilden, dit is voetbal op z´n best! (Wel is het zo dat ik niet een grote voetbalfan ben, maar meer van mario!)
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
7,9

1039
14 jaar
Dit geslaagde 2e deeltje heeft veel meer dan het eerste deeltje, er zijn weliswaar minder cups maar je kunt nu wel online spelen!
Ook kun je nu in plaats van een team met alleen maar Toads, het hele team zelf samenstellen. Samen met een hoop goede Gameplay en Plezier is dit een spel een toppertje!
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
8,9

7 jaar
Gewoon top
Dit spel is veel beter dan deel 1.
Je kan tenminste een team samenstellen.
En er word lekker gebeukt en gepoft.
Lees meer...
Wapens afschieten is ook erg grappig!
De skillshots en power ups zijn ook cool.
Helemaal als je samenwerkt met je broertje.
Conclusie: gewoon top!
Verberg.
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
9,0

2379
10 jaar
Niet echt waar voor je geld is.
Waarom zou je willen knokken in een voetbal spel als je dat al in Super Smash Bros. kan doen. Als je probeert om een final s(c)hot te doen en je bent bijna klaar dan word er meestal tegen je aan gebeukt en dan kan je weer de bal zien af te pakken.
Een van de eerste Mario-spellen die niet echt waar voor je geld is.
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
6,5

180
12 jaar
Andere variant van voetbal games
Mario Strikers Charged Football heeft mooie grapics en leuke gameplay. Het is voetbal met superschoten en veel mogelijkheden. Je hebt een Mario ster en dan drie sidecicks en een keeper en daar speel je mee. Soms als er wordt gescoord bij een keeper wordt die boos en gebruikt hij geweld op zijn medespeler wat er grappig uitziet. Alleen heeft dit spel niet zo veel unlockables maar dat maakt niet uit want de game is verder perfect!
Cijfer:
10

75
14 jaar
Heel goed voetbal spel
Een voetbalspel waar je wel overtredingen mag maken zonder een kaart of een strafschop te krijgen, echt goed. ziet er allemaal mooi uit.
Mario Strikers Charged Football
Cijfer:
10

9149
14 jaar
Haast perfect!!
Een super spel! Mario Strikers Charged Football is een van de betere sportgames die Nintendo ooit heeft gemaakt. Je speelt met Mario en zijn crew voetbaltoernooien, die iedereen wilt winnen natuurlijk. Zo speel je aan het eind van elk toernooi spelers vrij. Ook kan je je eigen team selecteren. Je heb een Captain, dat zijn de hoofdkarakters (bijv. Mario). Dan kan je kleine karakters kiezen om je team mee op te vullen. Die hebben zo hun eigen speciale krachten, dus kan je een tactiek maken met wie je kiest. Wel heb je een Nunchuk nodig om deze game te spelen, dus bedenk goed of je die hebt.
Cijfer:
9,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Strikers Charged Football

Tips en geheimen, cheats en codes

27 tips: 21 Persoonlijke tips - 4 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Persoonlijke tip:
Belgian Waffle
Etienne948
1972
15 jaar
Dit is een heel handig trucje die je een grote scoringskans oplevert. Zo voer je hem uit: Loop met een snel character (zoals Toad of Boo) langs de zijkant van het veld terwijl je de z-knop ingedrukt houdt. Als je ter hoogte van het strafschopgebied bent, laat je de z-knop los. De bal zal via de muur naar de keeper gaan, maar vlak voordat de keeper de bal oppakt, druk je op de a-knop om te passen. Je medespeler zal nu voor een open doel staan.

Persoonlijke tip:
Low chip
Etienne948
1972
15 jaar
Let op: Deze truc werkt alleen met snelle characters.
Loop in Mario Strikers Charged Football naar de middenlijn recht voor het doel. Als je daar bent, druk je kort op Z. Je zult de bal nu een stukje voor je uit spelen. De keeper zal de bal proberen te pakken, maar voordat hij dat doet pak je de bal weer op en ga je naar links of rechts. Nu is de keeper uit zijn doel en kun je makkelijk scoren.

Geheimen:
Meer Stadions en Captains
Ilyaderoll er
11070
Je kan meer stadions en characters halen door het volgende te doen:

Crystal CannonWin de Crystal Cup
Galactic StadiumTijdens de Strikers Cup, krijg de Brick Wall Award en de Golden Foot Award
Stormship StadiumWin de Strikers Cup
The DumpTijdens de Crystal Cup, krijg de Brick Wall Award en de Golden Foot Award
The Lava Pit Win de Fire Cup
The WastelandsTijdens de Fire Cup, krijg de Brick Wall Award en de Golden Foot Award
Bowser Jr.Win de Fire Cup
Diddy KongWin de Crystal Cup
Petey Piranha Win de Strikers Cup
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
De Salto!
Tristan
1039
14 jaar
Wanneer je Toad, Peach of Diddy Kong bent, loop naar de keeper toe, als je ongeveer bij de penaltystip bent moet je op de d-pad drukken van je Wii-remote en je maakt een salto!
Met veel geluk spring je over de keeper heen en loop je zo het goal in!

Persoonlijke tip:
Crystal Smash
Etienne948
1972
15 jaar
Kies Daisy. Als je de Crystal Smash power up hebt loop je naar het doel en doe je een lobje in de handen van de keeper. Terwijl de keeper de bal in zijn handen heeft ga je vlak bij hem staan en doe je de Crystal Smash. Als je het goed gedaan hebt laat de keeper de bal vallen en kun je scoren.

Persoonlijke tip:
Donkey Kong’s item
Etienne948
1972
16 jaar
Als de keeper de bal in zijn handen heeft, loop dan met Donkey Kong naar hem toe en gebruik zijn item. De keeper zal de bal loslaten en je kunt gemakkelijk scoren.

Easter Eggs en Glitches:
Gebruik Waluigi om te scoren
Pim17
3229
Door Walluigi handig te gebruiken kun je veel punten scoren! Zie dit super filmpje:

 

Persoonlijke tip:
Geëlektrocuteerd en je bent klaar!
Thommelchi ng
1070
14 jaar
Ken je het skillshot van Dry Bones al, nee? Dry Bones geeft zogezegd een "statische" lading aan de bal die er voor zorgt dat degene wie de bal aanraakt geëlektrocuteerd raakt. Dit kan ontzettend handig zijn als je de keeper elektrocuteert. Als je de keeper elektrocuteert kan hij namelijk niks meer doen dus kan je de bal die hoog terug komt (hij komt altijd hoog terug!) gewoon in een leeg doel koppen. Maar wees wel snel want de elektrocutie blijft niet voor de hele wedstrijd natuurlijk!

 

Persoonlijke tip:
Scoren met Toad is te simpel!
Bagt
62
14 jaar
Als je met de personage Toad Mario Strikers speelt, kan je een salto over de keeper doen. Als je het goed kan timen werkt het echt altijd want je hoeft niet eens te schieten, je loopt gewoon het goal in.

Persoonlijke tip:
Bananen slechte wapens? Of niet?
Wesleye98
15616
14 jaar
Als je 5x bananen hebt gekregen, loop dan naar de hoek van het veld op de helft van je tegenstander. Het beste is als je er naartoe loopt met een paddenstoel. Dan ben je er voordat je tegenstanders er zijn. Kijk richting de hoek en gooi dan de bananen naar achteren. Dit kan ook met 3x, maar dan heb je meer kans dat het mislukt. De tegenstanders proberen je nu te pakken, maar ze vallen automatisch over de bananen. Dit geeft jou de kans om een superstrike te doen. De kans dat dit lukt is 95%. Succes!

Geheimen:
Cheats
Ilyaderoll er
11070
Je kan in het spel de volgende cheats vrijspelen door de challenges te winnen.

Challenge One Classic Mode
Challenge Two Safe Mega Strike
Challenge ThreeSuper Captains
Challenge Four High Voltage
Challenge Five Devastating Hits
Challenge Six No Power-Ups
Challenge SevenSecure Stadia
Challenge Eight Power Shortage
Challenge NineField Tilt
Challenge TenWhite Ball
Challenge ElevenSidekick Skill Shot
Challenge TwelveCustom & Infinite Power-Ups

Persoonlijke tip:
Makkelijk scoren!
Ilyaderoll er
11070
18 jaar
Een makkelijke en leuke manier om veel te kunnen scoren is met de Hammer Bros! Dankzij zijn hamers is hij een must-have in je team. Als je met hem loopt en een tegenstander vlakbij je komt druk je op de D-pad en de tegenstander is bewusteloos. Als je dan vlakbij de keeper bent gebruik je z’n Skilsshot en hij zal, als je geluk hebt, de keeper bewusteloos maken en de bal direct het goal in schieten!

Persoonlijke tip:
Scoren met de Z-knop
Etienne948
1972
15 jaar
Wist je dat je in plaats van te schieten met de B-knop ook met de Z-knop kunt scoren? Dit werkt het beste als je op 1 van de 2 punten van het strafschopgebied staat en dan kort op Z- drukt. Soms reageert de keeper hier niet op en scoor je.

Persoonlijke tip:
Slowmotionschot
Sporttv
13484
14 jaar
Bij dit spel kan je in plaats van een strikerschot ook een slowmotionschot doen.
Als je met B de bal oplaad (paars, rood, oranje, geel, wit) en dan de bal naar een medespeler sciet en in één keer schiet, kan je een schot krijgen dat voor je schiet een slowmotionbeeld is. je moet de bal voor dat je naar de andere schiet wel tot wit of geel opladen.

Persoonlijke tip:
Gemakkelijk scoren met Dry Bones
Lemmyfan39 6
575
13 jaar
Voor deze truc moet je 1 Dry Bones in je team hebben. Zorg ervoor dat de bal maximaal is opgeladen en pass dan naar Dry Bones, loop recht naar de keeper een druk als hij te dichtbij komt op pijltje omlaag, zo zal Dry Bones zijn rol doen, maar aangezien de bal is opgeladen zal hij veel verder rollen,. Dit is handig om ver te scoren.

Geheimen:
Character Cards
Ilyaderoll er
11070
Door de challenges te halen kan je de volgende Character Cards halen:

Challenge OneMario Card
Challenge TwoLuigi Card
Challenge ThreeDonkey Kong Card
Challenge FourPeach Card
Challenge FiveDaisy Card
Challenge SixWario Card
Challenge SevenWaluigi Card
Challenge EightYoshi Card
Challenge NineBowser Card
Challenge TenPetey Piranha Card
Challenge ElevenBowser Jr. Card
Challenge TwelveDiddy Kong Card

Persoonlijke tip:
Insta Chip
Etienne948
1972
15 jaar
Een moeilijke truc, net als de Belgian Waffle, maar wel leuk als je het kan. Houd de z-knop ingedrukt. Loop door het midden van het veld. Als je net over de middenlijn bent, laat je de z-knop los. De bal zal soms over de keeper in het doel belanden. Het werkt het beste in stadions zoals Bowser Stadium, The Lava Pit of The Classroom.

Easter Eggs en Glitches:
Boo glitch
Etienne948
1972
Neem Boo. Als je vlak voor de keeper staat laadt je de bal op met de B-knop. Als de keeper uitkomt om de bal te pakken, druk je op de linkerknop van de vierpuntsdruktoets (wat een woord) en loop je weg. De keeper zal nu achter je aan rennen.

Geheimen:
Specials side-kicks!
Pim17
3229
Elke side-kick heeft zijn eigen kwaliteiten. Deze kun je goed gebruiken in de wedstrijd. Ze kunnen een speciaal schot of ze kunnen op een bepaalde manier ontwijken. Hieronder zie je alle specials van de side-kicks.

Side-kickSchotOntwijken
ToadVuurbal waardoor de handen verbranden van de keeperSalto over de tegenstander
Boo Ontzichtbaar door de lucht zweven waardoor de keeper niet weet waar de bal is.Ontzichtbaar door de tegenstander heen.
BirdoEi-schot dat de keeper nooit tegen kan houden, maar wel kan worden geblokt door de veldspelers.Ronddraaien om de tegenstander af te schudden.
Hammer Bro.Hamertjes gooien op keeper en dan schieten.Een hele grote dikke hamer op de tegenstander
Monty MoleSchot door de grond waardoor je met een goede timing de keeper kan uitschakelen en scoren.Gat graven en daarna boven komen om de tegenstander af te schudden.
KoopaShell-schot dat de keeper bewusteloos maakt zodat je de bal vervolgens in het doel kan schieten.In zijn shell gaan en een stukje opzij gaan.
Dry BonesElektro-schot waardoor de keeper geëlektrocuteerd wordt zodat je vervolgens kan scoren. Rollen waardoor hij kan teleporteren. Hoe beter de bal opgeladen is, des te verder hij kan rollen.
Shy GuyBullet Bill schot dat een grote explosie veroorzaakt waardoor je daarna kan scoren.Schijnbeweging

Persoonlijke tip:
Makkelijke Mega Strike
Koploper
1280
19 jaar
Als je met 3 of meer vrienden aan het spelen bent in hetzelfde team, kan je makkelijk een Mega Strike doen door om elkaar heen te gaan staan en alle tegenstanders weg te slaan. Pas wel op voor eventuele items!

Persoonlijke tip:
Sterk afgeraden als je links bent
Links
21 jaar
Als je links bent: afgeraden. Je komt helaas niet verder dan de fire cup die vrij gemakkelijk verdient lijkt.. In de silver cup zul je waarschijnlijk het meeste wel winnen maar het kleine aapje is niet mogelijk. Dit omdat je de controls helaas niet naar gelang kan modificeren en je zo dus vast zit aan het ’beuken’(zieke slidings) met rechts. Mocht je links zijn en je wint tegen de aap dan heb je het naar alle waarschijnlijkheid te vaak gespeeld. Voor de ’casual’ linkshandige gamer is dit spel STERK afgeraden.

Persoonlijke tip:
Finales op save spelen
Wesleye98
15616
14 jaar
Sta je eindelijk in de finale, maar je verliest steeds? Geen paniek! Het belangrijkste is dat je de eerste goal maakt. Heb je gescoord? Ga dan niet door met scoren. Probeer de bal meteen na de aftrap weer te onderscheppen, ren weer terug met de bal naar je eigen keeper en laat hem de bal maar even op rapen. Wacht dan even en rol de bal op het laatste moment naar de dichtstbijzijnde medespeler. Wacht even totdat de tegenstander in beweging komt, wat best lang kan duren, en ren dan weer snel naar de keeper en je kunt dit blijven herhalen tot de tijd om is. Makkelijk toch?

Persoonlijke tip:
Verdedigend en aanvallend
Theo
12 jaar
Heb je moeite om diddykong te verslaan, gebruik dan een snelle captain en voor de rest alleen dry bones; hij is bedoeld om te verdedigen maar hij is ook goed in de aanval. Hij is snel en kan goed schieten.

Persoonlijke tip:
Birdo
Sporttv
13484
14 jaar
Als je birdo gebruikt moet je dicht bij de kant lopen naar de goal. Wanneer iemand je probeert te tackelen moet je op de linker knop drukken dan draait hij en dan vliegt de tegenstander tegen de elektrische muur en kan je makkelijk naar de goal lopen. Als dan eenmaal iedereen weg is moet je de B knop inhouden en dan schiet hij een ei en het is meteen een goal.

Persoonlijke tip:
easy mega strike
Kevin1325
2027
14 jaar
Waneer je mega strike aan het opladen bent in Mario Strikers Charged Football word je vaak meteen aangevallen.
Als je net over de middellijn heen bent gekomen moet je hem opladen want daar word je minder snel aangevallen en heb je de tijd je mega strike op te laden.

Persoonlijke tip:
Passen
Luc
11 jaar
Als je heel vaak passt dan raakt de keeper in de war en kun je scoren.

Persoonlijke tip:
de tornado baan
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Er is een baan waarop iedereen, die van de lijn loopt, weggeblazen wordt. Omdat er ook een missie is van diddy kong op deze stage heb ik een tip: laat je tegenstanders achter je aan lopen naar de lijn en ga ze dan schoppen. Ze vliegen er dan af.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg