x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures - Nintendo Wii

Een uitstekende platformer met leuke puzzels die vooral in co-op volledig tot zijn recht komt.
Professionele beoordeling: 7,9 - Lees de review!

Kopen:

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Afbeelding voor  LEGO Indiana Jones The Original Adventures

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0023272006020
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  LEGO Indiana Jones The Original Adventures

Afbeeldingen

LEGO Indiana Jones is het leukst met z’n tweeën.
LEGO Indiana Jones is het leukst met z’n tweeën.
Wat voor maf optreden is er nu weer op het podium?
Wat voor maf optreden is er nu weer op het podium?
Dit is degene waar het allemaal om draait de enige echte LEGO Indiana Jones.
Dit is degene waar het allemaal om draait de enige echte LEGO Indiana Jones.
Stom beeldje, ik sla het kapot!
Stom beeldje, ik sla het kapot!
Beoordelingen voor   LEGO Indiana Jones The Original Adventures

Beoordelingen LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

5310
17 jaar
Leuke humor en geschikt voor jong en oud
Lego Indiana Jones is net zoals de andere Lego games. Het doel is door het level heen komen, maar als je alles wilt unlocken zal je in elk level van alles moeten verzamelen. De game is een platformer, zeer geschikt voor kinderen. Het is onmogelijk om game over te raken.
Gelukkig is deze game ook leuk voor de niet-kinderen onder ons. De humor in de game is leuk voor jong en oud en om 100% op deze game te krijgen ben je wel even zoet.
Nog nooit eerder een LEGO game gespeeld? Dan raad ik LEGO Star Wars: The Complete Saga aan, welke naar mijn mening net iets leuker is en dubbel zoveel levels heeft. Maar ook deze game is zeker aan te raden, vooral als je de films hebt gezien.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
7,9

10545
21 jaar
Coöperatief Spelen voor Extra Plezier en Teamwork
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures is een avontuurlijke game waarin je de klassieke Indiana Jones-films opnieuw beleeft in LEGO-stijl. Voor mij zorgden de kleurrijke graphics en grappige scènes voor een geweldige ervaring. De humor is typisch LEGO en voegt echt iets toe aan het spelplezier.

Je speelt met iconische personages zoals Indiana Jones zelf en lost allerlei puzzels op terwijl je vijanden verslaat. Bij ons op de bank was de coöperatieve modus een groot succes. Samen met vrienden spelen maakt het spel nog leuker en zorgt voor veel teamwork en plezier. Het is echt een aanrader als je van co-op games houdt.

Het spel biedt een mooie mix van actie, avontuur en creativiteit. De levels zijn goed ontworpen en je komt veel bekende scènes uit de films tegen, maar dan in LEGO-vorm. Voor zowel LEGO- als Indiana Jones-fans is dit spel een must-have. Het is ontzettend knap gemaakt en biedt uren speelplezier!
Cijfer:
8,0

33
37 jaar
Niet snel op uigekeken.
LEGO Indiana Jones is een goed spel met geweldige reviews. Door de vele mogelijkheden in dit spel blijft het een interessant spel en ben je er niet snel op uitgekeken, zoals bij sommige spellen wel het geval is. Is dus echt zijn geld waard. (Jammer dat dit spel zo slecht verkrijgbaar is.)
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

3055
15 jaar
Geweldig!
Dit spel moet je hebben als je dol bent op LEGO en Indiana Jones. Het heeft een super leuke gameplay en is vooral leuk zijn tweeen. Het doel is om door alle levels heen te komen, en alle muntjes en schatten te vinden. Het is niet echt een uitdagend spel, maar wel leuk voor de jonge spelers.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
9,5

9087
30 jaar
De Indiana Jones trilogy nu in LEGO!
In dit spel speel je de 3 Indiana Jones films na in LEGO-stijl. Elke film bevat 6 levels wat 18 maakt in totaal. Het spel blijft trouw aan de film maar neemt niet alles letterlijk over gelukkig. Zo zit er overal een beetje LEGO-humor tussen. Wat dit spel zo leuk maakt zijn de vele extra's. Ik heb na het uitspelen van het spel slechts 50% van het spel compleet. Naast het spel zijn er vele geheime gebieden, schatten, speelbare mannetjes, en cheats te ontdekken. Met dit spel ben je dus een tijdje zoet. Het enige nadeel zijn de bugs. Het spel kan soms een beetje raar zijn, maar dat bederft de pret niet. Een aanrader voor elke LEGO en Indiana Jones fan, maar ook voor liefhebbers van leuke niet moeilijke platformers.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
8,5

379
16 jaar
Voel je een echte avonturier!
Lego: Indiana Jones is naar mijn mening het beste Lego spel wat er ooit is gemaakt. De levels zijn leuk om te spelen, zeker als je de films hebt gezien.

Er is een wijd assortiment aan karakters om mee te spelen en elk level zit bordenvol met vijanden, geheimen en plezier! Aanradertje, ook als je de films niet gezien hebt.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
9,0

1052
13 jaar
Leuke combinatie tussen Lego, Avontuur en een beetje vechten
Dit is een echte avonturen game. Je kunt met verschillende personage spelen zoals: Indiana Jones en Short Round. Als je houdt van een combinatie van avonturen, een beetje vechten en lego is dit het spel voor jou. Ik vind het een goed spel waarmee je uren zoet kan zijn.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
9,1

1081
12 jaar
Goed, maar er mist iets
De Lego personages zijn grappig als altijd maar, dit spel mist behoorlijk wat diepgang (zeker nu Lego Harry Potter uit is).
Dit spel is goed en je raakt er niet zo snel op uitgekeken maar er mist iets.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
7,6

2331
15 jaar
Gaat net.
LEGO Indiana Jones is best een leuke game maar na 1 of 2 keer wordt het spel al weer saai.
Eigen characters maken is wel leuk. Alleen jammer dat je geen eigen levels kan maken.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
5,8

315
10 jaar
Leuk
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures is een leuk spel maar ook best makkelijk. De levels zijn leuk en vooral ook de extra levels.
Cijfer:
8,0

9 jaar
3 films in 1 game!
Lego Indiana Jones is een goed spel en net iets beter dan Lego Star Wars. Je speelt de eerste drie films van de Indiana Jones colectie met heel veel personeages, zelfs Han Solo van Lego Star Wars. Nou als je van lego games houdt is dit een aanrader!!
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal, Mr M. hier! Ik ben SUPER enthousiast om jullie meer te vertellen over LEGO Indiana Jones: The Original Adventures voor de Nintendo Wii. Deze game is Fantastisch! Je speelt als de iconische avonturier Indiana Jones, maar dan in LEGO-stijl. De game combineert de avonturen uit de eerste drie Indiana Jones-films: Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom en Last Crusade. Je krijgt te maken met puzzels, actievolle gevechten en hilarische LEGO-humor. Het is ontwikkeld door Traveller’s Tales, dezelfde studio die ook de LEGO Star Wars-games heeft gemaakt, dus je weet dat je kwaliteit kunt verwachten!

Historische Context


Toen LEGO Indiana Jones: The Original Adventures in 2008 uitkwam, was het een groot succes. Het combineerde de geliefde Indiana Jones-franchise met de populaire LEGO-gameplay. Deze game bracht een nieuwe generatie in contact met de avonturen van Indy, en het LEGO-element voegde een leuke en toegankelijke draai toe aan het klassieke verhaal.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "LEGO Indiana Jones: The Original Adventures is een charmante en leuke game die zowel fans van de films als nieuwe spelers zal aanspreken." GameSpot voegde eraan toe: "De mix van actie, humor en puzzels maakt dit een van de beste LEGO-games tot nu toe."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van avontuurlijke spellen en een vleugje nostalgie. Fans van de Indiana Jones-films zullen genieten van de nauwkeurige recreaties van de iconische scènes, terwijl jongere spelers zullen genieten van de toegankelijke en humoristische LEGO-gameplay. Het is ook een Fantastische keuze voor gezinnen die samen willen spelen, omdat de coöperatieve modus zorgt voor urenlang speelplezier.

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn geen speciale edities van LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, maar de game is ook beschikbaar op andere platforms zoals de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS. De Wii-versie staat bekend om zijn intuïtieve motion controls die een extra laag plezier toevoegen aan de gameplay.

Vergelijkbare Games


Als je van LEGO Indiana Jones: The Original Adventures houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar LEGO Star Wars: The Complete Saga en LEGO Harry Potter: Years 1-4. Beide games bieden dezelfde mix van avontuur, puzzels en humor in een LEGO-universum. En vergeet niet LEGO Batman: The Videogame, waar je als de Caped Crusader door Gotham City kunt rennen!

In mijn vrije tijd speel ik graag al deze Fantastische LEGO-games met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. We lachen, puzzelen en hebben de tijd van ons leven. En weet je wat? Jij kan dat ook! Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met Indy en beleef de tijd van je leven!

Tot de volgende keer, en onthoud, blijf altijd Fantastisch!

Groetjes,
Mr M.
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Cheats en Codes:
Hoe kan ik de extra menu opties ontgrendelen in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures?
Reviewmast er007
19050
Ga naar 'Math classroom' in Barnett College van LEGO Indiana Jones: The Original Adventures. Gebruik de codes op het schoolbord om onderstaande opties in het extra's menu te verkrijgen.

Snel bouwenV83SLO
Snel reparerenFJ59WS
OnsterfelijkB83EA1
Aangroeiende hartjesMDLP69
Schaatsbaan33GM7J
Treasure x10VI3PS8
Treasure MagnetH86LA2

Meer cheats en codes vind je op cheatcc.com.

Cheats en Codes:
Hoe kan ik alle characters unlocken in LEGO Indiana Jones?
Floor
2629
Ga naar het bord in de wiskunde klas in het math college en voer deze cheats in voor het unlocken van nieuwe poppetjes:

VJ85OS Indiana Jones (officier stijl)
4J8S4MIndiana Jones (vermomd)
VK93R7 Willie DJ
0E3ENW Slaaf kind
8246RB Boxer
VJ48W3 Buttler (van tegenstanders)

Meer cheats en codes vind je op gamespot.com.

Geheimen:
Hoe kan ik spelen als Han Solo in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures?
Rickiewars
2331
Vind de 5 Star Wars poppetjes die verspreid zitten in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures:

Wie---------------------Welk Deel---------------Welk Level

C-3PO Raiders of the Lost ArkThe Lost Temple
ChewbaccaRaiders of the Lost ArkStad van Danger
LeiaTemple of DoomFree the Slaves
LukeRaiders of the Lost ArkInto the Mountians
R2-D2 Last CrusadeDesert Ambush
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Hoe kan ik geheime levels vrijspelen in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures?
Bob Vermeulen
1155
Als je alle schatten van een kaart hebt gevonden kan je een geheim level vrijspelen in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures. Eerst zoek je een sleutel en stop hem in een slot. Zet boven het sleutelgat ook een diamant.
In het filmpje zie je hoe het moet.

 

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures in een struik kruipen om vijanden te misleiden?
Bob Vermeulen
1155
11 jaar
Als je voor een lichtgroene struik staat en op Z drukt kruip je in die struik. Je kan dan alleen langzaam lopen. Dat is erg handig, want de vijanden hebben niks door als ze een wandelende struik zien. Ze zullen je, dus niet aanvallen. Je kan ze zelfs gewoon de afgrond in duwen (terwijl de vijanden nog steeds niks door hebben). Als je weer op Z drukt ga je weer uit de struik. Dit is een handige truc die je kunt gebruiken in LEGO Indiana Jones: The Original Adventures.

Geheimen:
Hoe kan ik geld verdienen door LEGO Indiana Jones: The Original Adventures voor 100 procent uit te spelen?
Rickiewars
2331
Als je LEGO Indiana Jones: The Original Adventures voor 100 procent hebt uitgespeeld, dan regent het geld in de school!

Easter Eggs en Glitches:
Zijn er Star Wars Easter Eggs in het Indiana Jones spel?
Hii
9087
Zowel Star Wars als Indiana Jones zijn producties van George Lucas. In dit Indiana Jones spelletje zitten dus verschillende Easter Eggs verstopt die naar Star Wars verwijzen. Zo vind je verschillende Star Wars figuren terug in de levels van LEGO Indiana Jones: The Original Adventures. Maar ook het beeldje uit 'Raiders of the Lost Ark' lijkt verdacht veel op C-3P0...
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg