x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Afstandsbediening Plus Third Party - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Afstandsbediening Plus Third Party Zwart
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 14.49aanbieding
6 Maanden garantie
Zonder hoesje
Polsbandje
Afstandsbediening Plus Third Party Blauw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 14.49
6 Maanden garantie
Zonder hoesje
Polsbandje
Afstandsbediening Plus Third Party Wit
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.49
€ 10.99aanbieding
6 Maanden garantie
Zonder hoesje
Polsbandje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Afstandsbediening Plus Third Party

Afbeeldingen voor  Afstandsbediening Plus Third Party

Afbeeldingen

Deze import afstandsbediening heeft <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Motion_Plus>Motion Plus</a> inside en is geschikt voor alle Wii en Wii U spellen.
Deze import afstandsbediening heeft Motion Plus inside en is geschikt voor alle Wii en Wii U spellen.
Zoals je ziet bijna geen verschil met het origineel.
Zoals je ziet bijna geen verschil met het origineel.
Hier nog even de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>afstandsbediening</a> zonder hoes.
Hier nog even de afstandsbediening zonder hoes.
Het geluid is van mindere kwaliteit dan bij de originele <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>Wii-remote</a>.
Het geluid is van mindere kwaliteit dan bij de originele Wii-remote.
Beoordelingen voor   Afstandsbediening Plus Third Party

Beoordelingen Afstandsbediening Plus Third Party

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

3040
30 jaar
Een prima goedkoper alternatief zonder dat het aan kwaliteit inboet
Deze afstandsbediening lijkt erg op het origineel van Nintendo en dat geldt niet alleen voor het uiterlijk. Hij voelt solide aan en de knopjes drukken soepel in. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij ook goed speelt en ook op dat vlak heb ik geen problemen ondervonden. Hij reageert soepel en zonder hapering. Daarnaast ben je al snel twee keer zoveel geld kwijt aan een nieuwe originele versie van de afstandsbediening. Het is een goede budget optie voor de mensen die niet alles per se origineel hoeven te hebben, maar bijvoorbeeld wel graag hun Wii geschikt willen maken voor meerdere spelers.
Afstandsbediening Plus Third Party
Cijfer:
9,5

3828
21 jaar
Merk geen verschil en motion plus!
Ik heb precies deze controllers. Gekocht omdat ze toch goedkoper zijn. Ik heb er nu een tijdje mee gespeeld en ze werken geweldig. Ik merk echt geen verschil.

Of toch wel, want deze afstandsbedingen werken bij alle spellen, ook van de Nintendo Wii U en de afstandsbedieningen die ik had werken niet bij alle Wii en Wii U spellen.
Afstandsbediening Plus Third Party
Cijfer:
10

25 jaar
Je bent goedkoper uit
Deze Afstandsbediening Plus Third Party is een erg goede en goedkope afstandbediening. Het overtreft mijn verwachting. Ik had namelijk niet zoveel ervan verwacht, maar dan zie je dat het toch goed werkt. Het geluid is wel minder, maar mariowii geeft dat keurig netjes aan. Dus is het mijn eigen keuze geweest om dat voor lief te nemen. En je krijg gratis hoes erbij. Tenzij je alles origineel wilt zie ik geen reden om deze niet te kopen! De motionplus heb ik nog niet kunnen uittesten, omdat ik er geen games voor heb die er gebruik van maken.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.


47061
20 jaar
Toch liever het origineel
Hoewel de Afstandsbediening Plus Third Party in veel opzichten hetzelfde werkt als zijn collega van Nintendo, zijn er toch kleine verschillen; de precisie is een tikje minder en ook de leeftijd van de batterijen is in deze versie net iets korter.

Hoewel deze afstandsbedieningen goedkoper zijn dan hun concurrent, zou ik toch voor het origineel kiezen; kwaliteit is immers toch belangrijker dan kwantiteit.
Cijfer:
6,2

1123
13 jaar
Net een kopie
Geen verschil
Deze controller is hetzelfde als de originele controller.
Alleen wat verschil qua knoppen dat ziet er net wat anders uit. De Afstandsbediening Plus Third Party lijkt op de originele versie en is een stuk goedkoper.
Cijfer:
8,0

2495
17 jaar
Is bijna identiek aan de officiële Wii Remote
Buiten een ander logo lijkt deze third party Wii-afstandsbediening precies op de officiële. Het is ook handig dat je er een hoesje bij krijgt. Deze Wii-afstandsbediening voelt precies hetzelfde aan als de officiële en de reactiesnelheid en knoppen zijn ook hetzelfde. Ook is het iets goedkoper dan de officiële afstandsbediening. Zeker als reserve is deze prima. Dus ik raad deze Wii-afstandsbediening zeker aan.
Afstandsbediening Plus Third Party
Cijfer:
9,0

7516
19 jaar
Goed betaalbaar alternatief maar er zijn verschillen
Afstandsbediening Plus Third Party biedt een betaalbaar alternatief voor de originele Wii-controller, maar er zijn enkele duidelijke verschillen. De bouwkwaliteit kan minder stevig aanvoelen en de nauwkeurigheid van de bewegingsdetectie kan iets lager zijn. Sommige spellen hebben mogelijk compatibiliteitsproblemen. Ondanks deze verschillen, is de Third Party-controller een kosteneffectief alternatief, vooral voor casual gamers. Het biedt een acceptabele optie voor spelers die geen volledige functionaliteit en kwaliteit willen van de originele controller. Het is echter belangrijk om rekening te houden met enkele compromissen en mogelijke gebreken bij het gebruik van de Afstandsbediening Plus Third Party.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Afstandsbediening Plus Third Party

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Afstandsbediening Plus Third Party... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Pinterest
Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2024 Mario Wii