x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Balance Board Second Party - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Balance Board Second Party is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Balance Board Second Party

Beoordelingen voor   Balance Board Second Party

Beoordelingen Balance Board Second Party

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

213
13 jaar
Valt Mee
Ik heb dit ding gekocht met Wii Fit en alleen daarvoor heb ik dit Balance Board gebruikt. Je kunt dus op dit board gaan staan en allerlei spellen spelen die te maken hebben met evenwicht. Het is wel leuk om met 2-4 mensen te spelen!
Balance Board Second Party
Cijfer:
7,5

7516
19 jaar
Weinig verschil met de echte
Ik moet zeggen, ik was echt enthousiast toen ik het Second Party Balance Board voor de Wii kreeg. Als een fitness en game liefhebber zocht ik naar nieuwe manieren om mijn workouts interessant en uitdagend te houden. En dit balance board heeft zeker mijn aandacht getrokken.

Het is echt geweldig hoe dit accessoire me helpt om verschillende oefeningen en activiteiten te doen. Of ik nu op zoek was naar wat yoga flow of een energieke aerobic routine, het Second Party Balance Board bood een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Het meet en interpreteert mijn bewegingen en balans met een opmerkelijke precisie, wat helpt bij het boeken vam vooruitgang en me gemotiveerd houden om steeds verder te gaan.

Maar eerlijk is eerlijk, het balance board lijdt soms onder lagere kwaliteit en duurzaamheid in vergelijking met officiële accessoires. Het materiaal kan wat minder stevig aanvoelen en de metingen kunnen soms iets minder nauwkeurig zijn. Dit kan vervelend zijn maar niet storend. Deze second party balance bord is zeker geen verkeerde optie en heeft weinig verschillen met de echte!
Balance Board Second Party
Cijfer:
7,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Balance Board Second Party

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Balance Board Second Party... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg